To group της επιτυχίας! 2013 - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 81 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1201
    Γεια σας παιδακια.. Ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη και τη βοηθεια! Νιωθω λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω μπει στο κανονικο μου προγραμμα.. εκανα μικρη παρασπονδια και χτες και σημερα.. Σκεφτομαι μηπως να το παω ετσι μεχρι να καταφερω να παρω λιγο τα πανω μου.. Βεβαια ειναι λιγο επιφοβο αλλα πραγματικα δε μπορω να κανω κατι αλλο τη δεδομενη χρονικη περιοδο.. πηρα βεβαια μισο κιλο αλλα πραγματικα δεν εχω κουραγιο να στεναχωρηθω αλλο..Μαγδουλα εχεις δικιο, θα γραφω κι ας μην ειναι ευχαριστα τα νεα.. " κοψε και μοιρασε στα δυο..".

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Originally posted by need2loose
    Το θέμα είναι ότι όταν πονάει η μέση πονάει και το ισχίο και χτυπάει και γόνατα!
    Μάγδα νόμιζα ότι πονούσαν από μόνα τους τα γόνατά σου. Αν κατάλαβα καλά πονάνε λόγω της οσφυαλγίας;!
    Πρόσεξε το θέμα της σπονδυλικής στήλης. Αν όντως έχεις τέτοιο θέμα μπορείς να φτάσεις μέχρι επέμβαση σπονδυλοδεσίας αν δεν προσέξεις και ζοριστείς. Κι αν όχι σε αυτή την ηλικία μπορεί να βάζεις παρακαταθήκη για μεγαλύτερη ηλικία όταν θα ατονήσουν οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι σου.
    Αυτή η επέμβαση είναι και πολύ επικίνδυνη (για αναπηρία κάτω άκρων) και υπάρχουν και πολλές αποτυχίες από κακή εφαρμογή που οδηγούν σε συνέχιση πόνων ή αλλαγή της μορφής τους.
    Θα σου πρότεινα να μην αναβάλλεις την μαγνητική. Και κατόπιν έναν τουλάχιστον ορθοπαιδικό.
    Δε στο λεω για να σε πανικοβάλλω αλλά για να έχεις επίγνωση μέχρι που μπορεί να φτάσει η ελλιπής φροντίδα του προβλήματός σου.
    Τι να πω βρε Τάσο με τόσους πόνους από εδώ και εκεί δεν ξέρω τι μου γίνεται! Άλλοτε τα γόνατα πονάνε ανεξάρτητα άλλοτε όλα μαζί! Στον γιατρό ανέφερα και αυτό το θέμα και μου είπε ένα - ένα πρώτα θα δούμε την μέση! Νομίζω ότι δεν πρέπει να σχετίζονται γιατί ξέρω πως έχουν φτάσει να πονάνε. Από εχθές που διαβάζω συνέχεια για το θέμα τείνω να πιστεύω ότι είναι μόνο ισχιαλγία και όχι οσφυοισχιαλγία . Σίγουρα πάντως πρέπει να πάω για μαγνητική, το θέμα είναι ότι έχω αλλαγή ταμείου και καθυστερεί η νέα ασφάλιση, η μαγνητική χωρίς ταμείο είναι γύρω στα 280 ευρώ.... οπότε λέω να κάνω λίγη υπομονή.

Senior Member
    Originally posted by Elenitsa
    Γεια σας παιδακια.. Ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη και τη βοηθεια! Νιωθω λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω μπει στο κανονικο μου προγραμμα.. εκανα μικρη παρασπονδια και χτες και σημερα.. Σκεφτομαι μηπως να το παω ετσι μεχρι να καταφερω να παρω λιγο τα πανω μου.. Βεβαια ειναι λιγο επιφοβο αλλα πραγματικα δε μπορω να κανω κατι αλλο τη δεδομενη χρονικη περιοδο.. πηρα βεβαια μισο κιλο αλλα πραγματικα δεν εχω κουραγιο να στεναχωρηθω αλλο..Μαγδουλα εχεις δικιο, θα γραφω κι ας μην ειναι ευχαριστα τα νεα.. " κοψε και μοιρασε στα δυο..".

Ωραία χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Το μισό κιλό δεν είναι τίποτα 3 ημέρες στο πρόγραμμα σου και συνεχίζεις κανονικά από εκεί που είχες μείνει. Τίποτα δεν έγινε, τα πας πολύ καλά! Το ότι ξέφυγες είναι μέσα στο παιχνίδι, ξέρεις τι σκέφτομαι; Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα ξεφύγουμε, σημασία έχει να βρίσκουμε και πάλι τον έλεγχο! Αυτό αρχίζω να πιστεύω πλέον. Το φαγητό είναι κάτι που μας αρέσει, αν δεν μας άρεσε δεν θα βρισκόμασταν εδώ να προσπαθούμε να αδυνατίσουμε! Σημασία έχει να μπορούμε να το ελέγχουμε, σίγουρα ο καλύτερος έλεγχος είναι να μη τρώμε μεγάλες ποσότητες αλλά αν αυτό είναι πολύ δύσκολο προς το παρών δεύτερη επιλογή είναι να ελέγχουμε το διάστημα που θα το κάνουμε, να μην αφηνόμαστε τελείως, να ξέρουμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο πρόγραμμα όσο είναι νωρίς ακόμη. Να μοιάζει με επιστροφή στο πρόγραμμα και όχι με έναρξη δίαιτας από την αρχή, είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία, αν γυρίσεις γρήγορα δεν σου φαίνεται ξένος ο τρόπος διατροφής και συμπεριφοράς όπως όταν απέχεις για καιρό και ξεκινάς τη δίαιτα. Είναι απλά σαν να βρίσκεις τον ρυθμό σου, τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω. Όταν αρχίζει το οικείο να είναι ο σωστός τρόπος διατροφής και το ξένο να είναι το ανεξέλεγκτο σαβούριασμα τα πράγματα πάνε καλύτερα από παλιά!

Senior Member
    Γεια σας!!! Επεσε κινηση, εγω που ημουν? Δεν σας ειδα εγκαιρως!!! Να πω εστω και καθυστερημενα οτι χαρηκα πολυ με την Ελενη κι οχι Σαρα μου αυτο συμβαινει, μη κολλας...

Να πω περηφανα πως ο στοχος που ειχα για μεχρι 16 του μηνα να πηγαινω στο διαιτολογο ισχυει αφου εκλεισα νεο ραντεβου για τη Δευτερα!!!

Να βαλω κι αλλο ενα στοχο αφου εκπληρωσα τους προηγουμενους ?

Νεος στοχος "χορτοφαγικη διατροφη μεχρι την αλλη Δευτερα (24/6), χωρις ζυγισμα και αγχος!"

Senior Member
    sweetOctober γιατι καλε χορτοφαγική διατα?? ο διατολογος στην ειπε?

Senior Member
    Οχι καλή μου! Εγώ θα του την πώ :P Δεν τρώω τα γεύματα με κρέας, και μετά πεινάω και τρώω άστατα. Το έκοψα λοιπόν από σήμερα το πρωί! Θα πρέπει να ξαναπάω να μου βγάλει διαιτολόγια χωρίς κρέας ώστε να αναπληρώνω όλα τα θρεπτικά. Δεν το κάνω για δίαιτα, απλά δεν μου αρέσει πια. Φοβάμαι πολύ την επίδραση της απόφασης μου στη δίαιτα αλλά πιστεύω με τη βοήθεια του και του Γιώργου εδώ που είναι χορτοφάγος να χάσω κιλά αλλά και να τρώω αυτά που θέλω! Για πες για το φίλο σου που έχω χάσει συνέχειες παιδί μου!!!!!!!!! Σε ρωτησα και στο αλλο οταν το εγραψες!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Οχι καλή μου! Εγώ θα του την πώ :P Δεν τρώω τα γεύματα με κρέας, και μετά πεινάω και τρώω άστατα. Το έκοψα λοιπόν από σήμερα το πρωί! Θα πρέπει να ξαναπάω να μου βγάλει διαιτολόγια χωρίς κρέας ώστε να αναπληρώνω όλα τα θρεπτικά. Δεν το κάνω για δίαιτα, απλά δεν μου αρέσει πια. Φοβάμαι πολύ την επίδραση της απόφασης μου στη δίαιτα αλλά πιστεύω με τη βοήθεια του και του Γιώργου εδώ που είναι χορτοφάγος να χάσω κιλά αλλά και να τρώω αυτά που θέλω! Για πες για το φίλο σου που έχω χάσει συνέχειες παιδί μου!!!!!!!!! Σε ρωτησα και στο αλλο οταν το εγραψες!!!
    χαχα ναι σου απαντησα και στο αλλο κατι μεσες ακρες. βασικα εγω πριν γνωρισα το καθαρμα που γνωρισα ημουν με ενα παιδι με τον οποιο ηταν η πρωτη μου σχεση βεβαια οχι ολοκληρωμενη και απο αποσταση. μ αρεσει η αποσταση γιατι ειμαι και δυσκολος ανθρωπος και εχω πολεσ ανασφαλιες οποτε μια χαρα μου καθοταν, ερωτα δεν ειχαμε κανει γιατι ντρεπομουν γαι το σωμα μου και δεν μου βγαινει αλλα και δε μου βγαινει με τιποτα. αυτος επειδη με αγαπαγε λεει με εκλεισε απο τους παντες, δε μ αφηνε να χω φβ, να κανω παρεα με τις φιλες μου μεχρι που αγριεευε και οατν πηγαινα σουπερμαρκετ η μιλαγα με τη μαμα μου. χωρισαμε γι αυτο το λογο και μετα γνωρισα τον μπαρμαν οπου επαθα οτι επαθα!! η αληθεια ιεναι οτι μετα αυτος με παρηγορησε αλλαξε ετσι λεει αν και δειχνει εεε και τα ξαναβρικαμε..... βεβαια το κοματι το ερωτικο ποτε δε το καταφεραμε.... τωρα παω αθηνα σε αυτον!!!!!!:saint: θα δειξει......

Senior Member
    πρόσεχε ε??? Μπορεί να σε νοιάζεται αλλά ζηλιάρης ακούγεται και δεν αντέχονται... Σου χρειάζεται λίγη ηρεμία σίγουρα με όσα πέρασες!!! Πότε πας Αθήνα? Μια χαρά!!! <3

Senior Member
    τωρα παω και θα ερθω δευτερα!!! απο δευτερα τα νεα μου!!!!!!!!1γειααααααααααααα σας και καλη συνεχεια καλο σαββατοκυριακο!!!!

Senior Member
    άντε φιλακιααααααααααααααααααα τα λεμε Δευτερα πια ολες μαλλον, εκτος αν εμφανιστουν οι κυριοι της παρεας!!!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    ..αυτος επειδη με αγαπαγε λεει με εκλεισε απο τους παντες, δε μ αφηνε να χω φβ, να κανω παρεα με τις φιλες μου μεχρι που αγριεευε και οατν πηγαινα σουπερμαρκετ η μιλαγα με τη μαμα μου....
    Αίγλη συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά η εμπειρία μου λέει ότι όταν αγαπάς ναι μεν ζηλεύεις αλλά την αφήνεις ελεύθερη και μάλιστα μέσα στους...πειρασμούς όπως το fb και τα κλαμπάκια με τις φίλες της και συγχρόνως την διεκδικείς. Αν η κοπέλα αξίζει τότε θα μείνει μαζί σου παρόλους τους πειρασμούς. Αν εσύ ο ίδιος δεν είσαι άξιός της αλλά την αγαπάς πραγματικά τότε όχι μόνον δεν θα της γίνεις εμπόδιο στο να κάνει μια άλλη σχέση αλλά θα εύχεσαι να ευτυχήσει σε αυτή τη σχέση κι ας είσαι εσύ πληγωμένος.
    Από τη στιγμή που επανακάμπτεις σε αυτόν σου εύχομαι αυτή η συμπεριφορά του να είναι μια ένδειξη μεγάλης ανωριμότητας που διορθώνεται ειδάλλως ετοιμάσου για μεγάλα βάσανα. Να με συμπαθάς όμως αλλά με το να σου αγριεύει όταν θέλεις να συναντήσεις τις φίλες σου ή να μιλήσεις με τη μαμά σου είναι εξαιρετικά άσχημα δείγματα.
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Ακριβώς τα ίδια σκέφτηκα, είπα να μη γράψω αλλά με το που είδα το μνμ σου ήταν σαν να είδα γραμμένες τις σκέψεις μου!
    Τέτοια "παιδάκια" μερικές φορές βγαίνουν επικίνδυνα!

Senior Member
    αχ κρεμάστε με, κι γω ήθελα να της τα πω αλλά αρκέστηκα στο...ζηλιάρης.,,
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by aiglh!
    ..αυτος επειδη με αγαπαγε λεει με εκλεισε απο τους παντες, δε μ αφηνε να χω φβ, να κανω παρεα με τις φιλες μου μεχρι που αγριεευε και οατν πηγαινα σουπερμαρκετ η μιλαγα με τη μαμα μου....
    Αίγλη συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά η εμπειρία μου λέει ότι όταν αγαπάς ναι μεν ζηλεύεις αλλά την αφήνεις ελεύθερη και μάλιστα μέσα στους...πειρασμούς όπως το fb και τα κλαμπάκια με τις φίλες της και συγχρόνως την διεκδικείς. Αν η κοπέλα αξίζει τότε θα μείνει μαζί σου παρόλους τους πειρασμούς. Αν εσύ ο ίδιος δεν είσαι άξιός της αλλά την αγαπάς πραγματικά τότε όχι μόνον δεν θα της γίνεις εμπόδιο στο να κάνει μια άλλη σχέση αλλά θα εύχεσαι να ευτυχήσει σε αυτή τη σχέση κι ας είσαι εσύ πληγωμένος.
    Από τη στιγμή που επανακάμπτεις σε αυτόν σου εύχομαι αυτή η συμπεριφορά του να είναι μια ένδειξη μεγάλης ανωριμότητας που διορθώνεται ειδάλλως ετοιμάσου για μεγάλα βάσανα. Να με συμπαθάς όμως αλλά με το να σου αγριεύει όταν θέλεις να συναντήσεις τις φίλες σου ή να μιλήσεις με τη μαμά σου είναι εξαιρετικά άσχημα δείγματα.
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Ακριβώς τα ίδια σκέφτηκα, είπα να μη γράψω αλλά με το που είδα το μνμ σου ήταν σαν να είδα γραμμένες τις σκέψεις μου!
    Τέτοια "παιδάκια" μερικές φορές βγαίνουν επικίνδυνα!

Senior Member
    aiglh, μην εισαι με ανθρωπους που δεν σου αξιζουν (και δεν εννοω μονο στον αισθηματικο τομεα-ισχυει το ιδιο και για το φιλικο).
    Αρκετα προβληματα εχεις απο μονη σου (και αυτο ισχυει για ολους μας-δεν το λεω ειδικα για σενα, αλλα για τον καθε ανθρωπο), δε χρειαζεται να φορτωνεσαι τις ανασφαλειες του αλλου, ειδικα οταν σου κανουν κακο.
    Περναω κι εγω μια περιεργη φαση αυτη την περιοδο και οντας γενικα ευεπηρεαστη βλεπω πως η σταση των αλλων με επηρεαζει αρνητικα. Γιατι να δινουμε σημασια σε ατομα που δε θελουν το καλο μας; Κοιτα να δεις τι θα κανεις για σενα!

Senior Member
    Μετα τις βλακειες και τις απιστευτες ποσοτητες που εφαγα προχθες (αν και χθες μπηκα σε καλο προγραμμα με σωστη διατροφη,20 λεπτα γρηγορο ποδηλατο, λιγο περπατημα και μια βουτια στη θαλασσα-οποτε ευτυχως δεν ξεφυγα), λογικο ειναι η ζυγαρια να με δειχνει 1 kg πανω... 1,1 για την ακριβεια.
    Στοχος: Εγω η Σαρα δεσμευομαι οτι δε θα χρειαστει να αλλαξω το τικερακι (παρα μονο προς τα κατω) την παρασκευη που θα κανω επισημο ζυγισμα!
    Επισης, δεσμευομαι να μη χαλανα τη διαθεση μου ατομα που δεν αξιζουν

Junior Member
    Καλησπέρα σας!!
    Όταν έχεις ένα στόχο πχ να χάσεις κιλά, τότε πρέπει να συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν θετική επίδραση σε σένα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απλώς δεν μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια του άλλου, και αυτό είναι κατανοητό, αυτό που δεν είναι κατανοητό για μένα είναι να περιτριγυριζόμαστε με άτομα που μας ρίχνουν το ηθικό και μας πληγώνουν με αποτέλεσμα να πέφτουμε στο φαγητό και να κάνουμε πισωγυρίσματα.

Page 70 of 81 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast