Results 1,066 to 1,080 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
17-06-2013, 17:59 #1066
Originally posted by sweetOctober
Stella μου θερμιδες ετσι δεν υπολογιζονται, θα πεσεις πολυ εξω και υπαρχουν κινδυνοι...σου εγραψα παραπανω στο μηνυμα. Δε θελω να σε κουρασω αλλα μου φαινεται τελειως λαθος. Δηλ. το πιο λογικο για σενα (με εμενα εξω απο τον δικο σου χορο βεβαια) ειναι οταν πας στη διαιτολογο να σου δινει διαιτολογιο. Αυτα που ειχες μαθει και λες οτι εφαρμοζεις απο που τα ειχες μαθει? Νομιζω ειχες πει οτι ειχες παλια διαιτολογια και υπεθεσα απο εκει. Αν οντως ειναι ετσι δε χανεις τιποτε να αποκτησεις διαιτολογια και για τα νεα, λιγοτερα κιλα, στα οποια εισαι.
Αν θες να κρατησεις κατι απο οσα σου γραφω ειναι το να μη μειωνεις την τροφη αλλα να αυξανεις τη δραστηριοτητα. Κι αν θες ναι και σωσε να τη μειωσεις κανε το σωστα με διαιτολογο...αλλιως καθολου. Ο μεταβολισμος εκδικειται και το...πιατο που σερβιρει συνηθως τρωγεται κρυο πολλα χρονια μετα :crazy:
Αιγλη εχω σκασει με αυτα που γραφεις, οχι με αυτα που εφαγες! Αν μπορω να σε βοηθησω καπως πες μου σε παρακαλω (για θερμιδες θα σου πει η Μαγδα η ο Τασος που εχουν ανοικτο το διακοπτη της θερμιδομετρησης)
Παιδια σημερα δεν την παλευω, ειναι απο εκεινες τις μερες που ολα μα ολα πανε στραβα και αναρωτιεσαι αν καποιος απο ψηλα σου κανει πλακα. Δυστηχως και το παιδι μου δεν ειναι καλα. Εχω ξεπατωθει.
Μαγδα ο στοχος μου δεν ισχυει μονο για την ημερομηνια που εγραψα, δεν ειναι καν στοχος, νιωθω οτι ηδη εχει επιτευχθει. Θα ζυγιστω αυριο και θα βαλω κιλο-στοχο συγκεκριμενο.
Ελπιζω οι υπολοιποι/πες εδω να ειστε καλα, κι αν καποιος εει δυσκολη μερα ας ερθει να κλαφτουμε παρεα να ξεσπασουμε ουφ!
Ωστόσο δεν με κουράζεις καθόλου , αντίθετα γι αυτό είμαστε εδώ για να δίνουμε και να ακούμε συμβουλές όπου και όποτε χρειάζεταιτι έπαθε ο μικρούλης σου ; Περαστικά του να είναι ! Αυτός ο καιρός γενικότερα κάτι έχει έτσι ; Το ένα σοβαρό περιστατικό μετά το άλλο γίνονται (ειδικά σε θέματα υγείας) . Κι εμάς οικογενειακώς καρότσι μας έχει πάει
αντε να περάσει ...
- 17-06-2013, 20:11 #1067
aiglh! νταξει ξέφυγες λίγο αλλά σιγά!χαλάλι που πέρασες ωραία!μην σκέφτεσαι τι έφαγες απλά συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου από κει που το άφησες!και να πήρες και μισο κιλάκι που λέει ο λόγος θα φύγει στο πι κ φι!βρε με 50 κάτι κιλά κρίμα είναι να μην απολαμβάνεις με το αγόρι σου!!εγώ και στα 72 που είχα φτάσει, στο τσιτσίδωμα κανένα πρόβλημα δεν είχα :P ( γενικά με το σώμα μου πάντα είχα πρόβλημα αλλά εκεί δεν θέλει ντροπές!) αν θες μπορείς να ανεβάσεις και φώτο στο θέμα με τις φωτογραφίες εδώ για να πάρεις αντικειμενική γνώμη από τρίτους!εύχομαι να το ξεπεράσεις!
stellou από όσο σ έχω διαβάσει στο φορουμ είσαι πρότυπο!διατροφής ισορροπημένης και άσκησης!!και αν σε βοηθήσει το μέτρημα θερμίδων καντο!εμένα ποτέ δεν με βοήθησε γιατί έτσι σκέφτομαι πιο πολύ το φαγητό απ ότι αν προσέχω χωρις θερμιδομετρία, αλλά είναι στον καθένα τι του πάει! αν και η διατροφή που κάνεις είναι ήδη πολύ καλή και καλά λές ότι αυτά που μπορείς να περιορίσεις τώρα που φτάνεις στα ιδανικά σου κιλά είναι όντως το λάδι ( πχ μία κουταλιά και όχι δύο) και τα τυρια κτλ Συνέχισε δυναμικά!
Εγώ αυτές τις μέρες δεν την παλέυω κάστανο.. ταλαιπωρούμαι και από κάτι γυναικολογικά και έχει χαλασει η διαθεσή μου εντελώς.. προσπαθω να μην τρώω ότι να ναι , αλλά τρωω παραπάνω φαγητό ..
17-06-2013, 21:11 #1068
baklavadaki σε ευχαριστω πολυ και εγω προσπαθω νατο δω πιο χαλαρα γιατι νιωθω απαισια..
απο το πρωι κλαιω κοιταγομαι στο καθρεπτι και νομιζω οτι παχυνα ενω ξερω οτι αυτο που λεω δε στεκι, μου αξιζε να περασω λιγο ομορφα ενα σαββατοκυριακο. το λαθος μου ηταν οτι προσπαθησα να χωρεσω τη ζωη μου σε ενα σαββατοκυριακο!!!!!! ευχαριστησα οσο δε πηγαινε τον εαυτο μου και δεν ελεγα οχι ουτε σε γλυκο ουτε σε οτιδηποτε ηθελα, απολυτη ελευθερια....αχ ηταν τελια οταν το κανα, τωρα δεν ειναι....απο τις τυψεις!
τωρα τη παρασκευη θα ερθει και φοβαμαι μην παρασυρθω παλι σε ατασθαλιες, λεω να φτιαξω ενα προγραμμα με το τι θα μαγειρευω...:P
17-06-2013, 23:21 #1069
Originally posted by Tassos67i
Στέλλα κι εγώ έχω μέση εβδομαδιαία τιμή τις 1350-1550 θερμίδες. Αλλά χτυπάω και πολύ τακτικά ημερήσιες και 2000 αλλά και 1000 θερμίδες. Και κάποιες ελαχιστότατες φορές φτάνω πολύ πιο πάνω ή και κάτω.
Δηλαδή κάποιες μέρες που τρώω κρέας και απογειώνονται οι θερμίδες αντισταθμίζονται από κάποιες άλλες με ψάρι όπως τόνο που έχουν χαμηλές θερμίδες.
Αλλά αποφεύγω να κυνηγώ μια σταθερή τιμή στις θερμίδες ούτε βάζω όριο προς τα πάνω ή κάτω.
Δε γίνεται να φας πιτόγυρα με άνω όρια στις θερμίδες.
Το διάγραμμα θερμίδων μου είναι σαν τα κύματα στη θάλασσα. Αλλά η μέση τιμή είναι πάντα πολύ κοντά εκεί που επιδιώκω. Έτσι νοιώθω εντελώς ελεύθερος.
Και πάντα τρώω αυτό που θέλω και στο τέλος της ημέρας κάνω απολογισμό να δω που ήμουν.
Ο προγραμματισμός μου έχει να κάνει με το αν μου βγάλει ότι ξέφυγα προς τα κάτω τότε να έχω το νου μου να ανεβάσω λίγο τις θερμίδες τις επόμενες μέρες με φαγητά που ξέρω ότι έχουν πολλές θερμίδες κι αντίστοιχα όταν ξεφεύγω προς τα πάνω.
Και ποτέ δεν κυνηγώ με άγχος να είναι η εξισορρόπηση την επόμενη μέρα.
Πάντως κι εγώ ξεκίνησα χωρίς ζυγαριά τροφίμων αλλά αυτή κάνει τη διαφορά. Ήμουν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου με τα βάρη.. Ζυγαριά για τρόφιμα θα πάρω κάποια στιγμή αλλά τώρα δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο για 10 μέρες που θα μαι ακόμη εδώ ... από Οκτώβρη όταν ξαναρθω , γιατί εκόμη και 10 ευρώ να κάνει πραγματικά είμαι πολύ οριακά οικονομικά. Στο σπίτι όμως κάτω παίζουν όλα τα κομφόρ :smilegrin:
18-06-2013, 00:15 #1070
αίγλη - εύχομαι να μην σε εχω μπερδέψει με άλλο μέλος - αλλά νομίζω πως καθημερινά τρως πολύ λίγες θερμίδες κ ουσιαστικά δεν τρως φαγητό οπότε μου φαίνεται αναπόφευκτο κάποιες στιγμές να πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητο .Χαλάρωσε το διάστημα που είσαι μακριά και όταν γυρίσεις στο πατρικό σου που θα έχεις μαγειρεμενο φαγητό επαναπροσδιορίζεις το διαιτολόγιό σου .
18-06-2013, 00:28 #1071
"σα να ήταν το τελευταίο πιτόγυρο στον κόσμο. " συμφωνώ!
λοιπόν, πρέπει να πάρω βάρος. όσο κι αν ζορίστηκα να το αποδεχτώ, πρέπει.
θα γράψω κι εγώ εδώ για να πάρω προτάσεις.
ξυπνάω κατά τις 9, συνήθως πίνω ελληνικό σκέτο και πρωινό ένα μήλο με μισό ή λιγότερο γιαούρτι, λίγη βρώμη, 1κγ μέλι και κανέλλα
κατά τις 12 φραπές με 2 ζαχαρίνες και λίγο γάλα 2%
1.30 3βερύκοκα
2.30 1/2 τόστ λαδόψωμο με ανθότυρο
4.30 2 κριτσίνια πολύσπορα
μετά είχα γιόγκα, γι αυτό δεν έφαγα μεσημεριανό νωρίτερα. δε χαλάρωσα όμως μετά με υποχρεώσεις που είχα.
8.30 μακαρόνια ολικής με κολοκυθάκι, καρότο, μανιτάρια, άνηθο και σως γιαουρτιού-ανθότυρου και διάφορα μπαχαρικά+1κριτσίνι ολικής πολύσπορο
10.30 1/4 κρασί λευκό
00.00 1βερύκοκο, 1νεκταρίνι, 1ροδάκινο
νερό πίνω πολύ. σήμερα νομίζω 3λίτρα
18-06-2013, 00:29 #1072
ωχ νομίζω ότι έπρεπε να το γράψω στο "τι έφαγα".
18-06-2013, 01:25 #1073
[i]Originally posted by stellou1989[/i
Τα διαιτολόγια τα παλιά μου τα έχω αν και έχω καιρό να τα κοιτάξω . Έχω πάει σε πολλους διαιτολόγους παλιότερα και ακολουθούσα τις διατροφές που μου έδιναν για κάποιο χρονικό διάστημα άσχετα αν μετά τα παρατούσα και γινόμουν χειρότερα απο πριν . Έχω δει τι λειτουργεί για εμένα και τι οχι, δεν κάνω κάτι στα κουτουρου . Φυσικά κάθε οταν πάω στη διαιτολόγο (και μερικές φορές και μέσω email Που διατηρούμε επικοινωνία που και που) της λέω εκτεταμένα τι τρωω και που και πως και πότε και γενικώς τι κάνω για να χω αποτελέσματα, οπότε έχω και απο κει κάποιον να με "επιβλέπει" (κατα κάποιον τρόπο τελος πάντων). Όταν όμως λέω οτι θέλω να έχω το νου μου στις θερμίδες (γτ όντως χωρίς ζυγαριά πχ δεν μπορώ να το κάνω ακριβως) δεν εννοώ να λιμοκτονήσω , προς θεου! Βασικός μου κανόνας σε αυτό που κάνω όλον αυτόν τον καιρό είναι να μην πεινάσω και να μην καταπιεστώ υπέρ του δέοντος για να μην μου τη βαρέσει και τα παρατήσω . Αυτό που βασικά σκεύτομαι να κάνω είναι να κόψω ή να μειωσω κάποια πράματα , πχ να βάζω ελάχιστο ή καθόλου λάδι σε φαγητά/σαλάτες (βασικά ελάχιστο , οχι καθόλου γιατί μετά θα χω θέμα με δυσκοιλιότητα) , να μειώσω ακόμη παραπάνω τα τυριά (κυρίως την φέτα) και διάφορες τέτοιες μικροαλλαγές . Δεν σκοπεύω να κάνω οτιδήποτε το οποίο μπορεί να είναι επικινδυνο , ίσως έχεις πιάσει λίγο τη λογική μου γύρω από αυτό που κάνω και μέσα απο αυτά που γράφω στο "τι έφαγα σήμερα" . Θέλω να προσπαθήσω να κάνω όσο πιο υγιεινή διατροφή μπορώ. Απλώς επειδή παρατηρώ οτι έχω την τάση να χαλαρώνω πιο συχνά τελευταία απ οτι κάποιο καιρό πριν και επειδή έχω την διάθεση να "πιεστώ" λίγο παραπάνω θεώρησα οτι θα ήταν καλός τρόπος να το ελενξω απλώς έχοντας το νου στις θερμίδες και βάζοντας ένα όριο λιιιιιιγο πιο κάτω απ αυτό που έτρωγα μέχρι τώρα (αν έφτανα πχ καμια φορα τις 1600κατι τώρα να είμαι στις 1500 το πολύ) . Φυσικά δεν υποννοώ οτι θα ζω με 900-1000 θερμίδες της μέρα και με όλη αυτή την γυμναστική που κάνω , θα φροντίζω να μαι γυρω στις 1400-1500. Αυτό που λες για να αυξήσω δραστηριότητα , κάνω ήδη 8 ώρες τη βδομάδα γυμναστήριο + ποδήλατο έξω (βασικά προχθες έφτιαξα το ποδήλατο μου οπότε ξαναξεκίνησα τις μετακινήσεις έξω από προχθες) + οτι φροντίζω να περπατάω που και που. Θεωρώ οτι είναι αρκετό σαν δραστηριότητα αλλά δεν με παίρνει και να το αυξήσω αυτόν τον καιρό γιατί απο σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα είναι εξεταστική , μακάρι και να μπορέσω να το κρατήσω σε αυτό το επίπεδο μέχρι να τελειώσω .
Με βάση τα γραφόμενα σου και την πορεία σου όλους αυτούς τους μήνες πιστεύω ότι είσαι πολύ συνηδειτοποιημένη, ήρεμη και αποφασισμένη. Βρίσκεσαι σε ένα πολύ καλό σημείο και αν πιστεύεις ότι ένας μικρός περιορισμός θερμίδων θα σου κάνει καλό νομίζω ότι πρέπει να το δοκιμάσεις.Από όσα έχω καταλάβει για εσένα είμαι σίγουρη ότι αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά θα αλλάξεις την πορεία σου και θα την προσαρμόσεις όπως πρέπει. Εύχομαι όλοι στην ηλικία σου να είχαμε την ωριμότητα που αντιμετωπίζεις το όλο ζήτημα και ταυτόχρονα την ηρεμία με την οποία το χειρίζεσαι.
Καλή συνέχεια στην ήδη πετυχημένη πορεία σου :thumbup:
18-06-2013, 01:40 #1074
Στελλα μου go for it!!!
mum συμφωνω με αυτα που λες στην Αιγλιτσα
Magda αυριο θα ζυγιστω κι αν δεν παθω εγγεφαλικο θα βαλω στοχο :P
Τασσο ο αιματοκριτης πεφτει παντα το καλοκαιρι (δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το λεγαμε και σου απαντω εδω)
Προς ολους: αυριο παω για αιματολογικες, ξερει κανεις αν πειραζει που μολις πηρα βραδυνο? Για τις ορμονες του θυροειδους ξερω οτι δε πειραζει, αλλα για τον σιδηρο? Για το ζαχαρο?
Θυμηθηκα την εγγυμοσυνη, το χειροτερο μου ηταν οι αιματολογικες, ξενηστικομενη απο το προηγουμενο βραδυ.......
18-06-2013, 01:50 #1075
Originally posted by aiglh!
γεια σας επεστρεψα:sniffle::sniffle::sniffle::snif fle::sniffle::sniffle:
ηρθα πισω στη μοναξια μου, μοναδικη μου παρειτσα το σκιουρακι μου:smug: περασα αρκετα ωραια, το αγορι μου εχει αλλαξει παρα πολυ και ελπιζω να ναι για παντα και οριστικο!ζηλευει αλλα οχι αποπνικτικα καταλαβε οτι θα με εχανε...
οσο αφορα το φαγητο πραγματικα ξεφυγα, δεν ξερω τι παθαινω οταν ειμαι μαζι του νιωθω εξαντληση και μια ετσι καπως μανια να τρωω και να τρωω γλυκα, απο παλια το χα ( εξαντληση παντως απο κρεβατι δεν ειναι γιατι δε μπορουμε να το κανουμε, βασικα εγω δε μπορω με τα θεματα μου και ετσι τα μπλοκαρω ολα.... να δω τι θα κανω :sniffle::sniffle: εχω μεγαλο θεμα... )
στο θεμα του φαγητου θα σας γραψω τι εφαγα ολες τις μερες, θελω καποιος να μου πει θερμιδες ετσι απο περιεργια, ξεφυγα τελιως...:no::no::no::no::no::no::no:
Το γεγονός ότι το παθαίνεις με αυτόν και όχι τόσο με τον προηγούμενο συν του ότι νιώθεις μια μανία να τρως γλυκά ( γνωστά για την αντικαταθλιπτική τους δράση) όταν είσαι μαζί του με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως στην πραγματικότητα.... δεν τον θέλεις! Μήπως όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκεις σαν πρόφαση υποσυνείδητα.
Δεν μπορεί με τον άλλο που τρελαινόσουν για εκείνον να ρίσκαρες να δει πως είσαι ( είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ ωραία , είδα και τις φώτο στο facebook άλλωστε) και με αυτόν που έχεις σαφέστατα δείγματα ότι σε γουστάρει πολύ να μη θες να προχωρήσεις!
Μπορεί βέβαια να κάνω τεράστιο λάθος, συγχώρεσε με απλώς ήθελα να μοιραστώ μαζί σου μια ιδέα που μου ήρθε σχετικά.
Originally posted by aiglh!
ΚΥΡΙΑΚΗ
πρωι ενα μεγαλοοοο κρουασαν 250γρ απο αυτα τα καινουργια :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: το φαγα η γουρουνα
μεσημερι ενα μπιφτεκι φουρνου με 5-6 πατατες, ενα παγωτο 350 θερμιδες ελεγε
απογευμα ενα παγωτο 400 θερμιδες ελεγε και 5-6 πουρακια με σοκολατα και ενα φρεντουτσινο με σοκολατα
βραδυ 2 πιτες με γυρο και απο ολα και ενα παγωτο μαρς :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming:
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πως τα χώρεσες βρε παιδάκι μου όλα αυτά μέσα στο στομαχάκι σου που είναι μαθημένο να τρώει όλο γιαουρτάκια και παξιμαδάκια; Απορώ! :P
Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω πως ήθελες να το ρίξεις λίγο έξω μια που σε καθημερινή βάση ακολουθείς μια πολύ στερητική διατροφή. Φυσικά δεν θα παχύνεις, απλώς αν ζυγιστείς τώρα κοντά θα δεις ανεβασμένο βάρος λόγω αυξημένων υγρών το οποίο θα πέσει κάνοντας μια προσεκτική διατροφή μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες.
Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να δουλέψεις το θέμα της ισσοροπίας στη διατροφή σου. Περνάς μια εβδομάδα με ελάχιστες θερμίδες και ύστερα ξεσπάς, σου το έχω ξαναπεί ότι πιστεύω πως ακολουθείς λάθος τακτική όσον αφορά τη συντήρηση σου. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος εδώ μέσα που να μου θυμίζει παραπάνω από εσένα τον εαυτό μου στην ηλικία σου! Σε περνάω τόσα πολλά χρόνια και όμως κάνω ακόμη δίαιτες και κατάφερα σε διάστημα από τα 20-22 που είσαι εσύ μέχρι τα 36 ακολουθώντας λανθασμένη τακτική να φορτωθώ με 20 κιλά επιπλέον. Πιστεύω πως αν αντί να κάθομαι και να πεινάω όταν ήμουν στα 22 έβρισκα έναν τρόπο πιο ισσοροπημένο να διατηρώ το βάρος μου ίσως, λέω ίσως, να μην ήμουν εδώ τώρα....
Όλα αυτά στα λέω με πολύ αγάπη να το ξέρεις!
18-06-2013, 01:59 #1076
Originally posted by sweetOctober
Στελλα μου go for it!!!
mum συμφωνω με αυτα που λες στην Αιγλιτσα
Magda αυριο θα ζυγιστω κι αν δεν παθω εγγεφαλικο θα βαλω στοχο :P
Τασσο ο αιματοκριτης πεφτει παντα το καλοκαιρι (δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το λεγαμε και σου απαντω εδω)
Προς ολους: αυριο παω για αιματολογικες, ξερει κανεις αν πειραζει που μολις πηρα βραδυνο? Για τις ορμονες του θυροειδους ξερω οτι δε πειραζει, αλλα για τον σιδηρο? Για το ζαχαρο?
Θυμηθηκα την εγγυμοσυνη, το χειροτερο μου ηταν οι αιματολογικες, ξενηστικομενη απο το προηγουμενο βραδυ.......
18-06-2013, 02:01 #1077
Είμαι τεμπέλα! Μου γράψατε για την πορεία και τους στόχους και δεν ανανέωσα τίποτα! Υπόσχομαι να το κάνω αύριο, φιλάκια!:love:
18-06-2013, 02:03 #1078
δε με νοιαζει τοσο το ζαχαρο αφου θα κανω και γλυκοζιλιωμενη που δειχνει την ολη πορεια. Με νοιαζει ο σιδηρος και τα σχετικα για να μπορω να συγκρινω με παλια και μελλοντικα.
** ναι περιμενε αυριο που θα αποφασισω να ανεβω στη ζυγαρια να βαλεις τους στοχους :P
18-06-2013, 10:21 #1079
need2loose το ξερω οτι μου τα λεσ απο αγαπη και σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!:love::love: δεν ξερω τι παθαινω οταν ειμαι μαζι του, παλια μου φεροταν ασχημα με πιεζε, με προστατευε απο πανντου, δεν εβγαινα, δε μιλαγα μονο σχολη πηγαινα και οταν πηγαινα σουπερμαρκετ γινοταν χαμος για το αν οντως παω.. με τον αλλον ενιωσα πραματ που δεν ειχα ποτε νιωσει αλλα πληγωθηκα παιστευτα...ξαναγυρισα πισω γιατι ο πρωτος μ αγα[αει τοσο πολυ, τωρα αλλαξε και δεν μου χαλαει χατιρι ( με πηγε βολτα μεχρι και με το αυτοκινητο:wow: δεν ημουν καλα λογω του χωρισμου με τον αλλον και μου συμπαρασταθηκε και με βοηθησε να τον ξεχασω... )
δε μπορω να εξηγησω γιατι οταν ειμαι μαζι του ειμαι εξαντλημενη και θελω γλυκα χωρις καν να κανουμε κατι... και γυμναστηριο που πηγαινα τοση εξαντληση δενε ιχα:dork:
σκεφτηκα να προσπαθησω να προγραμματισω τα γευματα μας και οατν νιωθω υπερβολικη εξαντληση να πινω ενα χυμο η απλα να καθομαι κατω και οχι με το ζορι να θαλω να σηκονομαι
18-06-2013, 11:26 #1080
Καλημέρα!!! Τ΄ι κάνεις Αιγλίτσα?
Μαγδα θελω να βαλεις στοχους, και ο πρωτος σου στοχος να ειναι...να γραψεις τους στοχους μας! :P
Στόχος μου για αυτό το μήνα: "18/6 97.5 ---> 2/7 95.0"
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία