To group της επιτυχίας! 2013 - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 81 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    need2loose το ξερω οτι μου τα λεσ απο αγαπη και σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!:love::love: δεν ξερω τι παθαινω οταν ειμαι μαζι του, παλια μου φεροταν ασχημα με πιεζε, με προστατευε απο πανντου, δεν εβγαινα, δε μιλαγα μονο σχολη πηγαινα και οταν πηγαινα σουπερμαρκετ γινοταν χαμος για το αν οντως παω.. με τον αλλον ενιωσα πραματ που δεν ειχα ποτε νιωσει αλλα πληγωθηκα παιστευτα...ξαναγυρισα πισω γιατι ο πρωτος μ αγα[αει τοσο πολυ, τωρα αλλαξε και δεν μου χαλαει χατιρι ( με πηγε βολτα μεχρι και με το αυτοκινητο:wow: δεν ημουν καλα λογω του χωρισμου με τον αλλον και μου συμπαρασταθηκε και με βοηθησε να τον ξεχασω... )

δε μπορω να εξηγησω γιατι οταν ειμαι μαζι του ειμαι εξαντλημενη και θελω γλυκα χωρις καν να κανουμε κατι... και γυμναστηριο που πηγαινα τοση εξαντληση δενε ιχα:dork:

σκεφτηκα να προσπαθησω να προγραμματισω τα γευματα μας και οατν νιωθω υπερβολικη εξαντληση να πινω ενα χυμο η απλα να καθομαι κατω και οχι με το ζορι να θαλω να σηκονομαι

Άρα αυτός είναι μια λύση ανάγκης, αν είχε προχωρήσει με τον πρώτο, ποτέ δεν θα γυρνούσες σε αυτόν! Είναι δυνατόν σε τόσο μικρή ηλικία να κάνεις τέτοιους συμβιβασμούς; Έχεις μπροστά σου έναν κόσμο γεμάτο πιθανότητες να ερωτευτείς τρελά και να σε ερωτευτούν! Δεν θα μπορέσεις να κάτσεις για πολύ μαζί του γιατί δεν νιώθεις πολλά για αυτόν και αυτό που με φοβίζει είναι το πως θα αντιδράσει με βάση τον χαρακτήρα που έχει όταν εσύ θα θέλεις να φύγεις, γιατί θα φύγεις....
    Η έντονη ζήλια δεν είναι ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος, αυτό να το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή! Η έντονη ζήλια και η μεγάλη κτητικότητα είναι ένδειξη ανωριμότητας και κακού χαρακτήρα.
    Πιθανότητα η εξάντληση σου να πηγάζει από τη ψυχολογία σου και μόνο....

δεν μου χαλαει χατιρι ( με πηγε βολτα μεχρι και με το αυτοκινητο:wow:
    Αυτό υποθέτω ότι είναι άξιο λόγου λόγω της εποχής που ζούμε, ξέρεις με τη βενζίνη στα ύψη,την οικονομική κρίση κτλ :P :P :P :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    ειναι λιγο περιεργο αλλα και στα δυσκολα τον ειχα δυπλα μου....λεει οτι ολα τα εκανε επειδη μ αγαπαει, γενικα δεν ειναι περπατημενος δεν ηξερε πως να φερθει... το ξερω ενα μιση χρονο και ξερω οτι μ αγαπαει, εγω στη θεση του δε θα γυριζα ποτε πισω ουτε θα με αντεχα ετσι οπως κανω οατν κανω τα βουλιμικα και ειμαι μονη μου και καθομαι με τις ωρες και κλαιω ουτε καν οι φιλες μου και ποσο η μανα μου δεν με αντεχει, ευτυχως εχω και εσας :grin:
    μακαρι να κανω καλα που προσπαθω να μαι μαζι του, παλευω πολυ, τον αγαπαω και αυτος μ αγαπαει, αυτος μ αγαπαει πιο πολυ απο μενα...θελω πολυ να τον αγαπαω και εγω τοσο.....:no:

Senior Member
    need2loose το φοβαμαι πολυ αυτο, φοβαμαι οτι θα φυγω, αν και θα ηθελα κατι σοβαρο, εχω καταλαβει οτι εχω αναγκη απο αγαπη και να με καταλαβαινουν, αυτα τα εχω βρει σε αυτον γι αυτο ισως μενω.... μου παρουσιαστικε μια ευκαιρια να κανω κατι με αλλον τωρα προσφατα...
    με παρεα γνωρισα ενα παιδι, ομορφο, καλο ( ετσι λενε ) πλουσιο, εμπειρο...εμενα δε μ αρεσε ιδιατερα αλλα δε το προσπαθησα κιολας να δω τι γινεται, προτιμισα να μαι με αυτον που ειμαι γιατι φοβαμαι τις μεταβολες, αυτον που ειμαι τωρα τον ξερω μου χει σταθει στα δυσκολα, με ακουει οατνα κλαιω και χτιπιεμαι, ερχετε πατρα οποτεδηποτε τον χρειαστω. ενταξει παλια φωναζε ζηλευε τωρα δε το κανει, θελει να κανω οτι με κανει ευτιχισμενη, με κοιταει στα ματια και λιωνει, θελει να μαι ευτιχισμενη κανει τα παντα, φοβαμαι οτι δε θα το βρω ποτε αυτο..... δε θελω να το χασω.....

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλημέρα!!! Τ΄ι κάνεις Αιγλίτσα?
    Μαγδα θελω να βαλεις στοχους, και ο πρωτος σου στοχος να ειναι...να γραψεις τους στοχους μας! :P
    :P :P :P

άλλαξα provider internet και από εκεί που είχα μια χαρά ταχύτητες αυτός σέρνεται και με κάνει να αναβάλλω πολλά πράγματα εξαιτίας της καθυστέρησής του να φορτώσει το οτιδήποτε!

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.sparkpeople.com/blog_photos/main/BigImages/losingweightishard.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

15-06-13
    -Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
    για όλο τον επόμενο μήνα
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
    Νέος στόχος: τέλη του Σεπτέμβρη να είμαι 50+ και όχι 60+

ton76
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

aiglh!
    18/06/13 ο στοχος μου ειναι να σταματησω να κανω υπερφαγηκα και να τρωω απο 1200 εως 2000 θερμιδες τη μερα

helena73
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

sweetOctober
    Στόχος μου για αυτό το μήνα: "18/6 97.5 ---> 2/7 96.0"

lineal
    15/06/13 τωρινος μου στοχος ειναι να κρατησω τη διατροφη χωρις παρασπονδιες εστω μια βδομαδα και να ξεκολλησω απο τα 96.9 σε πιο χαμηλα

lost kitten
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

Ασημένια
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

Elenitsa
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

stellou1989
    16/06/13 έναν στόχο για μένα για αυτή την εβδομάδα : να τρώω το πολύ 1500 θερμίδες τη μέρα .

baklavadaki
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

sarah1989
    θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).
    Εγω η Σαρα δεσμευομαι οτι δε θα χρειαστει να αλλαξω το τικερακι (παρα μονο προς τα κατω) την παρασκευη που θα κανω επισημο ζυγισμα!
    Επισης, δεσμευομαι να μη χαλανα τη διαθεση μου ατομα που δεν αξιζουν

mum2
    θέλω μέχρι τέλη ιουλίου να είμαι 90 kg
    επίσης θέλω να κάνω ποδήλατο καθημερινά έστω για μίση ώρα

Senior Member
    εμενα ο στοχος μου ειναι να σταματησω να κανω υπερφαγηκα και να τρωω απο 1200 εως 2000 θερμιδες τη μερα!!!!!!

ολα τα αλλα ερχονται, για να δουμε θα το τηρησω, δε τα παω καλα και με τις θερμιδες ρε γμτ, παντα υπολογιζω λιγοτερες

Senior Member
    ειναι λιγο περιεργο αλλα και στα δυσκολα τον ειχα δυπλα μου....λεει οτι ολα τα εκανε επειδη μ αγαπαει, γενικα δεν ειναι περπατημενος δεν ηξερε πως να φερθει... το ξερω ενα μιση χρονο και ξερω οτι μ αγαπαει, εγω στη θεση του δε θα γυριζα ποτε πισω ουτε θα με αντεχα ετσι οπως κανω οατν κανω τα βουλιμικα και ειμαι μονη μου και καθομαι με τις ωρες και κλαιω ουτε καν οι φιλες μου και ποσο η μανα μου δεν με αντεχει, ευτυχως εχω και εσας :grin:
    μακαρι να κανω καλα που προσπαθω να μαι μαζι του, παλευω πολυ, τον αγαπαω και αυτος μ αγαπαει, αυτος μ αγαπαει πιο πολυ απο μενα...θελω πολυ να τον αγαπαω και εγω τοσο.....:no:
    need2loose το φοβαμαι πολυ αυτο, φοβαμαι οτι θα φυγω, αν και θα ηθελα κατι σοβαρο, εχω καταλαβει οτι εχω αναγκη απο αγαπη και να με καταλαβαινουν, αυτα τα εχω βρει σε αυτον γι αυτο ισως μενω.... μου παρουσιαστικε μια ευκαιρια να κανω κατι με αλλον τωρα προσφατα...
    με παρεα γνωρισα ενα παιδι, ομορφο, καλο ( ετσι λενε ) πλουσιο, εμπειρο...εμενα δε μ αρεσε ιδιατερα αλλα δε το προσπαθησα κιολας να δω τι γινεται, προτιμισα να μαι με αυτον που ειμαι γιατι φοβαμαι τις μεταβολες, αυτον που ειμαι τωρα τον ξερω μου χει σταθει στα δυσκολα, με ακουει οατνα κλαιω και χτιπιεμαι, ερχετε πατρα οποτεδηποτε τον χρειαστω. ενταξει παλια φωναζε ζηλευε τωρα δε το κανει, θελει να κανω οτι με κανει ευτιχισμενη, με κοιταει στα ματια και λιωνει, θελει να μαι ευτιχισμενη κανει τα παντα, φοβαμαι οτι δε θα το βρω ποτε αυτο..... δε θελω να το χασω.....

εντάξει Αιγλίτσα μου καταλαβαίνω πως νιώθεις, αν νιώθεις καλά που είσαι μαζί του, τότε όλα καλά! Αρκεί να μην βυθιστείς σε μια μετριότητα από φόβο μη ξαναπονέσεις!

Senior Member
    καλημερα!!! πως πατε?
    εγω βιωνω ακομη ενα κακο της φοιτιτικης ζωής :smug:

οπως ξερετε κανει πολυ πολυ ζεστη, ε ανοιξα το ερκοντισιον στους 19 βαθμους να ζεστανει γρηγορα γιατι ειχα 37 μεσα στο σπιτι και το βραδυ που σηκωθηκα 3 ωρα να το κλεισω μου επεσε απο τα χερια................. ε ναι και χαλασε, εφτασε το σπιτι στους 19 παγωσα ολο το βραδυ, εκλεγα και δεν ειχα κανεναν, ειπα να παρω τη μανα μου θα με εβριζε οποτε πηρα το αγορι μου οπου εκατσε μαζι μου εως τις 5 μπασ και βρουμε λυση και να με ηρεμησει γιατι ειχα πανικοβληθει τοσο για το ρευμα οσο και γαι το κρυο...:no:

τωρα το πρωι πηγα να το φτιαξω και δνε φτιαχνει και τωρα ειμαι μεσαααααααααααααα στο κρυοοοοοο, παγωσαμε και γω και το σκιουρινι μου :no::no:

και φυσικα απο το αγχοσ μου δεν παρεληψα να φαω σχεδον το μισο κουτι δημητριακα με γαλα :no::no::no:
    το να βγαζω το αγχος μου σε φαη παντα!!!! γμτ :no::no::no:

Senior Member
    και εγω το λογαριασμο που θα ρθει στη μαμα μου σκεγτομαι και στεναχοριεμαι
    για αυτο εκλεγα ολο το βραδυ ειπα να κατεβασω το γενικο αλλα θα εκλεινα τα παντα uzzled:
    τωρα μου παν πρεπει να περιμενω μεχρι το απογευμα οπου θα μου φτιαξει καινουργιο και θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου γυρω στα 30 μου πε :crazy: θα ερθει και το αγορι μου σημερα και θα κατσει μια βδομαδα και μετα η αδερφη μου και θα χαλαμε αναγκαστικα πολλα. εγω οταν ειμαι μ ονη μου ( μειον τις περιπτωσης βουλιμικων ) κουμανταρω καλα τα χρηματα τωρα ομως......:smug b::smug b:

στεναχοριεμαι για τους δικους μου που πληρωνουν γι αυτο θελω να τελιωνω να φυγω.... 2 χρονια ακομη

το κομπιούτερ σου έσπασε?
    πάνω στο αιρκοντίσιον δεν ανάβει κάποιο κουμπακι που να προεξέχει ?

Senior Member
    οχι τα κοιταξα ολα ηρθε και ο ηλεκτρολογος απο το μαγαζι να το δει τιποτα! κατι χαλασε με το πεσιμο μεσα στο κωλοκουμπιουτερ :no::no:

μπορεί να σε κούραζω αλλά μήπως έχουν μετακινηθείοι μπαταρίες ,δοκίμασες το να τις βγάλεις κ να τις ξαναβάλεις .
    ο μάστορας τι είπε ?
    αν θέλεις δοκίμασε μια μια τις ασφαλειες απο τον πίνακα μήπως πετύχεις ποια το ελέγχει

Senior Member
    τα κοιταξαμ εολα, και μπαταριες αλλαξαμε κατι χαλασε μεσα απο το πεσιμο, δε γλυτωνω το καινουργιο και πρεπει και να περιμενω και πραγματικα κανει πολυυυυυυ κρυο στους 19 βαθμους και εξω εχει 38 ! το σκιουρακι ζητα κουβερτες :blush:

Senior Member
    Aν και δεν γνωριζόμαστε, έχω μία απορία. Ολα τα κλιματιστικά (τουλάχιστον εμάς στην κύπρο) έχουν διακόπτη ρεύματος δικό τους (σαν μπριζα). Γιατί δεν το κλείνεις από εκεί? λέω εγώ τώρα!

Senior Member
    το ξερω το δικο μου δεν εχει, κλεινει με το γενικο σε μια γκαρσονιερα της κακιας ωρας ειμαι:no::no::no::no: ολα τ ψαξα, μα ουτε καν μπριζα ενα κουμπι πανω του τιποτααα :no::no::no:

Page 73 of 81 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast