To group της επιτυχίας! 2013 - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 81 FirstFirst ... 24647273747576 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 1201
    Senior Member
    χμμμμ αλλη λύση τότε!!! Κλείσε τον γενικό διακόπτη για 5 λεπτάκια (θα κλείσουν όλα αλλά δεν σε πειράζει) και μετά άνοιξέ τον ξανά. Λογικά θα ξεκινήσουν όλα ξανα (ψυγείο, υπολογιστής, τηλεόραση) αλλα το κλιματιστικό όχι γιατί θέλει δικό του ερέθυσμα για να ξεκινήσει (από το κοντρολ δλδ)

Senior Member
    τιποταααααααα με το παλιοτερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! τα ν ευρα μου αναγκαστικα θα περιμενω..... το νεο χρυσοπληρωμενο κοντρολ:no: να δω τι αλλο θα με βρει ελπιζω τιποτα αλλο :P

Senior Member
    Εκανες αυτο που σου είπα και τίποτα? περίεργο!!! Τέλος πάντον, θες το θετικά, κάνεις επιδερμίδα!

Senior Member
    δεν καταλαβαίνω Αίγλη γιατί δεν παίζεις με τις ασφάλειες για να βρεις ποια κλεινει το κλιματιστικό! Εν ανάγκη κατέβασετες όλες για λίγο μέχρι να ξαναζεσταθεί το σπίτι ή άνοιξε τα παράθυρα, δεν είναι τόσο τραγικά όλα, υπάρχουν κινήσεις που μπορείς να κάνεις.

Senior Member
    !!!! ακομα με το ερ κοντισιον εισαι? εννοειται κλεινεις ασφαλειες!!!

Senior Member
    το κλιματιστικο ανοιγει με το γενικο τα δοκιμασα ολα μα ολα. τωρα το μονο που περιμενω ειναι να φταιξει το κουμπιουτερ και να τ κλεισω... ελπιζω μεχρι το απογευμα να ναι ετοιμο, θα ερθει και τ αγορι μουθ απο το αγχος μου εφαγα και βλακιες, σκατα :no:

Senior Member
    γιατι θα μενα χωρις τιποτα, ειμαι που μαι μονη μου αμα τα κλεισω ολα παει.... :P η μανα μου οποτε ερχετε εδω παντα μου λεει οτι μοιαζω λες και ειμαι καλογρια δεν υπαρχει κανεις να μου χτυπησει και στο σπιτι ιεμαι εγω μ το σκιουρο, μονο που μεχρι και οι καλογριες εχουν παρεα :P:P:P εχουν η μια την αλλη!! ευτυχως σημερα ερχετε το αγορι μου και την αλλη εβδομαδα η αδερφουλα μου!

Senior Member
    Λοιπον, εχω να πω οτι δεν ξερω πως τα καταφερα, αλλα ο στοχος επετευχθη! 61,700! Βεβαια το πρωι αυτο, γιατι εκτοτε εφαγα και ξαναεφαγα και με βλεπω παλι στα 2 βηματα πισω

Στοχος για την επομενη βδομαδα ειναι να φορεσω ενα στενο φορεματακι π εχω και ντρεπομαι πολυ γιατι πεταει η κοιλιτσα. Λοιπον, ακομη κι αν δε χασω γραμμαριο, θα δειξω αυτοπεποιθηση και θα το βαλω!

Senior Member
    sarah1989 μπραβοοο 61 κιλα μια χαρα ειναι, ποσα θες να φτασεις? :P

Senior Member
    θελω να φτασω τα 58 αλλα δυσκολευομαι. εχουν καμφθει οι αντοχες μου. Να, σημερα εφαγα για πρωινο ενα τοστ και μισο κρουασαν με γεμιση κρεμα (απο φουρνο) και μεσημερι+βραδυ εχω κανονισει για φαγητο εξω (δεν μπορουσα να το αποφυγω)

Senior Member
    Mprabo!!!! Aigli ηρθε ο φιλος σου?

Senior Member
    sarah1989 για δυο κιλα? θα τα φτασεις ανετα!

sweetOctober ναι ηρθε και παλευω μη κανω παρασπονδιες :P:P:P σημερα εχουμε μπιφτεκια με ρυζι :P:P:P

Senior Member
    μια χαρα ειναι ειδικα τα ψητα τα μπιφτεκια! Του τα εκανες στον φουρνο?

Σαρα δε πειραζει μες τη ζωη ειναι ολα, καλυτερα να χασεις πιο αργα τα κιλα αλλα με λογικη διατροφη που θα κανεις και μετα, ωστε να μη τα ξαναπαρεις...

Senior Member
    αιγλη, δεν ειναι 2. ειναι 4
    φαινονται λιγα αλλα εχω φτασει στα ορια μου. πλεον απλα διατηρουμαι με νυχια και με δοντια στα 62-63 κιλα. Σημερα ας πουμε εφαγα για μεσημερι 1 μεριδα εστιατοριο μακαρονια με 4 τυρια και μπεικον και σαλατα του σεφ και 1 σουφλε σοκολατας με παγωτο. και επεται και εξοδος το βραδυ. Λεω οτι θελω να μπω σε προγραμμα και αγχωνομαι περισσοτερο. Εντωμεταξυ, ημουν παντα μια ντροπαλη και ησυχη κοπελα (σχεδον ακοινωνητη ωρες ωρες). τελος παντων, να μην τα πολυλογω πριν λιγο καιρο ψιλοεφαγα τα μουτρα μου και τωρα υστερα απο ενδοσκοπηση (μπορει να κανω και λαθος) εχω καταλαβει οτι σαμποταρομαι... οταν παει να με πλησιασει καποιος αποδιοργανωνομαι και ξεσπαω στο φαγητο. κατι τετοιο συμβαινει και τωρα.
    συγνωμη αν σας κουρασα! καθομαι και βγαζω τα κομπλεξ μου, λες και ειμαι στο κρεβατι του ψυχαναλυτη...

Senior Member
    sarah1989 σε καταλαβαινω γιατι και εγω ετσι αισθανομαι, παντα ζουσα στο περιθωριο λογω κιλων και με το που αδυνατισα παλι στο περιθωριο εμενα αλλα και μενω ειναι η αληθεια.... αντε να δουμε τι θα κανουμε :P

Page 74 of 81 FirstFirst ... 24647273747576 ... LastLast