To group της επιτυχίας! 2013 - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 81 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by helena73
    δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    Έλενα η μερεντούλα σήμερα πιάνει για γλυκό;

Senior Member
    θα προσπαθησω να γραφω στο τι εφαγα σημερα. πολυ μου αρεσει που το κανετε ομως εχω προσπαθησει στο παρελθον και δεν ημουν συνεπεις.
    βεβαια τωρα ειναι μια διαφορετικη προσπαθεια...μπορει και να τα καταφερω αυτη τη φορα. θα προσπαθησω λοιπον να γραφω καθε μερα

Senior Member
    αχ sweet μου ουτε και μπορω να θυμηθω ποτε τα εχασα τα 10 περιπου αυτα κιλα. νομιζω τα εχασα πριν 3 χροναι οταν ημουν 23 χρονων και τωρα ειμαι 26. επισης δεν μπορω να θυμηθω και πως τα εχασα...
    θυμαμαι μονο να βλεπω κατι φωτο μετα απο διακοπες στα 94 κιλα και να παθαινω το σοκ....
    ε απο τοτε παιζω συνεχως μεταξει 81-86. το 7 δεν το εχω δει καθολου....
    ασχετο. καλε εσυ εισαι νυχτοπουλι!!!

Senior Member
    ειμαι αγγλια και ειναι 2 ωρες πισω γιαυτο δεν κοιμαμαι ακομη.
    δυστυχως ειμαι κοντουλα, 1,64 και στα 75 κιλα δειχνω ακομα πολυ γεματη.
    το 62 να σου πω την αληθεια δεν το εχω πια καθολου στο νου μου. η αληθεια ειναι οτι θα ημουν πολυ ευχαριστημενη απλα αν εβλεπα 6...
    πρεπει να το παρω αποφαση! να κανω μια βουτια και να ριξω ενα 10κιλο και μετα βλεπουμε....
    χαιρομαι που ειμαστε ολοι πανω κατω στην ιδια κατασταση και μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο

Senior Member
    εχεις δικιο σ οσα λες. και να σου πω την αληθεια η εμπειρια κοριτσιων απο εδω μεσα με παραπανω κιλα απο μενα με βοηθησε να μην παρω κι αλλο τον ανηφορο.
    εγω ημουν για παρα πολα χρονια γυρω απο το 65 και λιγοτερο, ποτε ομως κατω απο 60.
    εννοειται και στα 70 να φτασω θα ειμαι ευχαριστημενη.
    γυμνασμενη δεν με λες. μονο εδω και μισο χρονο κανω 3 ωρες τη βδομαδα αερομπικ στεπ και ζουμπα αλλα αυτο ειναι ολο.
    τωρα περιμενω καποιες αλλαγες στο καθημερινο μου προγραμμα που θα μου αφηνουν πιο πολυ ελευθερο χρονοα κια θα ηθελα να βαλω το γυμναστηριο πιο συχνα και για περισσοτερη ωρα.
    αληθεια ειχες αναφερει καπου οτι εχεις ενα βιβλιο που λεει τι ασκησεις να κανουμε και πως να τις κανουμε σωστα? μηπως μπορεις να μου πεις τον τιτλο?

Senior Member
    http://www.thulebooks.gr/index.php?p...mart&Itemid=53
    αυτό το έχω σίγουρα, το αλλο ειναι πιο εξειδικευμενο για εμας τις γυναικες

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ!!! καλε εννοειται να μην ξυπνησεις το παιδι!!! καλη ξεκουραση!!!

Senior Member
    ξυπνησε αλλα παλι δεν προλαβα να το βγαλω, το εχει γραψει αυτος ο Γαλλος, ειχα παρει 3 βιβλια του. Το ενα ηταν αυτο που σου εβαλα, το αλλο λεει προπονηση για γυναικεσ η καπως ετσι. Ειναι φοβερο! Αν και εμενα πιο πολυ με βοηθησε αυτο που σου εβαλα, γιατι εχει ολες τις ασκησεις, ανεξαρτητως αντρων γυναικων

Senior Member
    Τάσο ξέχασα ότι η κοκα μου έφερνε υπερδιέγερση παλιά, και διάβαζα πιο αποδοτικά. Ομως τώρα μήπως δε νυστάζω λογω της καφεινης της? Παντως με εσωσε απο σιγουρο υπερφαγικο, γιατι νωρις ενιωθα ΟΚ, μολις ομως επεσε ο αντρας μου για υπνο το φαγητο φανταζε απειλητικο, ετσι το εριξα στην κοκα! (κολα :smilegrin: )

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by ton76
    Ευχαριστώ πολύ Τόνια!
    Άρα προσήλωση στον στόχο και και κίνητρο βασικά στοιχεία επιτυχίας!
    Αποχή από ότι μπορεί να σε κάνει να σπάσεις το πρόγραμμα σου. Αν δεν το ελέγχεις μη το πλησιάζεις!

ακριβως τωρα ειχα φαει κολλημα με τα ξηροκαρπια και τη κοκα κολα (μαζι) ε σταματησα να πηγαινω και στο ξηροκαρπαδικο και να αγοραζω κοκα κολα !! γενικως υπερφαγικα με φαι δεν κανωποτε!!! κατα καιρους ομως κολλαω με διαφορα και ναι μεν μπορει τα ξηροκαρπια να ειναι ωφελιμα εγω ομως δεν εχω μετρο αρα ξουτ!!!
    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes:
    Τόνια η γυμναστικούλα πως πάει; [/quote]

καλημερα, ολα καλα συνεχιζω ακαθεκτη προς το στοχο μου !!!! we can and we will do it!!!!:spin:

Senior Member
    καλημέρα τι κανετε???
    εγω σημερα ξυπνησα με ορεξη!!!βεβαια τη πεμπτη περιμενω να αδιαθετησω αλλα και παλι δεν τη βαζω ως δικαιολογια για να φαω σα βοδι!:bigsmile:
    εφαγα αρκετα το πρωι αλλα οχι υπερφαγηκα και ουτε προκειται προσπαθω να μην αποκλεινω απο το στοχο μου!!!!!!!:tumble::tumble::tumble:
    θα τα καταφερω!!! ακομη και με χαλια διαθεση και πονοκεφαλο και πονόκοιλο :grind:

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    καλημέρα τι κανετε???
    εγω σημερα ξυπνησα με ορεξη!!!βεβαια τη πεμπτη περιμενω να αδιαθετησω αλλα και παλι δεν τη βαζω ως δικαιολογια για να φαω σα βοδι!:bigsmile:
    εφαγα αρκετα το πρωι αλλα οχι υπερφαγηκα και ουτε προκειται προσπαθω να μην αποκλεινω απο το στοχο μου!!!!!!!:tumble::tumble::tumble:
    θα τα καταφερω!!! ακομη και με χαλια διαθεση και πονοκεφαλο και πονόκοιλο :grind:
    κι εγω Πεμπτη περιμενω !!! λοιπον θα λεμε η μια στην αλλη συγκρατησου αχ ποσο σε καταλαβαινω ποσο !!

Senior Member
    ton76 η χαλια διαθεση σε κανει να θες να φας γιατι νομιζεις οτι το φαει θα στην ανεβασει!! βεβαια σου ανεβαζει τη σεροτινη και σε κανει να αισθανεσαι καλα αλλα μετα γινεται φαυλος κυκλος!!!!!!:wow:
    αρα μακριααααααααααααα προσήλωση στη διατροφη μας :smirk::P

αχ εχω αγχωθει ( και οχι για το μαθημα ) η μανα μου φτιαχνει οτι παχυντικο φαγητο υπαρχει και εστω και το μεσημερι να φαω σκαρφαλωνω ανετα τις 600 θερμιδες!!++ οτι ζυμωνουμε ψωμι και ειναι υπεροχο το ατιμο!!:no::no::no::no::no::no:

Senior Member
    Originally posted by fata_morgana
    Ωραίο το θέμα!
    Λοιπόν επειδή είμαι από τη φύση μου πολύ αντιδραστική και πολύ δύσκολα δεσμεύομαι και εγώ και ας μην είμαι άντρας :saint: παίζει να τα κάνω μαντάρα γιατί με φοβάμαι κιόλας.Θα βάζω μόνο κοντινούς στόχους και άμα νιώσω πιο σίγουρη με μένα θα βάλω πιο μακρινούς.

Ξέχασα να βάλω στόχο.
    Λοιπόν απόψε ο στόχος μου είναι να μη φάω κάτι που δεν επιτρέπει η Άτκινς και να μη ξεφύγω.Και να μη πιώ άλλη κόκα κόλα λάητ.

Ήδη που το είπα να μη πιω άλλη λάητ θέλω να πιώ :shocked2:
    Τον πέτυχα αυτό το στόχο μου.Και το πήγα λίγο πιο πέρα και δεν ήπια ούτε χθες κόκα κόλα λάητ.
    Σήμερα θα βάλω να μη πιω ούτε σήμερα.Και να αντισταθώ στο ταχίνι με ζαχαρίνη.Να μη φάω τίποτα γλυκό δηλαδή.

Senior Member
    fata_morgana μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! !!!!!!!!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing:

γιατι να μην φας κατι γλυκο εστω λιγο!!!!!!!!εγω αμα δεν φαω μονο κανα 3 μερο αντεχω και μετα πεφτω με τα μουτρα!!! αμα φας μια κουταλιτσα ταχινι δεν ειναι τιποτα! αλλα οπως θες εσυ!:blush:

Page 8 of 81 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast