Results 121 to 135 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
12-02-2013, 12:14 #121
Originally posted by aiglh!
καλημέρα τι κανετε???
εγω σημερα ξυπνησα με ορεξη!!!βεβαια τη πεμπτη περιμενω να αδιαθετησω αλλα και παλι δεν τη βαζω ως δικαιολογια για να φαω σα βοδι!:bigsmile:
εφαγα αρκετα το πρωι αλλα οχι υπερφαγηκα και ουτε προκειται προσπαθω να μην αποκλεινω απο το στοχο μου!!!!!!!:tumble::tumble::tumble:
θα τα καταφερω!!! ακομη και με χαλια διαθεση και πονοκεφαλο και πονόκοιλο :grind:
- 12-02-2013, 12:18 #122
need2loose χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι καλε κρατηθηκα!!! ειπαμε αυτοελεγχο δεν θα με βαζουν κατω τα συναισθηματα και η χαλια διαθεση!!!
6 κρακερακια και μια μπανανα εφαγα και 2 καφεδες σκετους ελληνικους!!!!!!
και εχω ξεχασει να σας πω οτι η καταναλωση ελληνικου καφε μετα απο ενα γευμα μειωνει 15%-20% τις θερμιδες που πηραμε!!! ο κ.Ζουμπανεας μου το έχει πει!!! δεν ξερω αν ισχυει αλλα εγω την ημερα πινω 2 καφεδες ελληνικους ετσι και αλλιως!!:P:P αλλα απο συνηθειο οχι γι αυτο το λογο και τους πινω παντα πρωι!!!!!!
ποτε ειπαμε αδιαθετεις? αν και νομιζω μαζι αδιαθετουμε τη πεμπτη ε?:P απο δευτερα γυμναστηριοοοοο δεν τα ξεχναω!!!:P
12-02-2013, 12:29 #123
Originally posted by koritsaki
εχεις δικιο σ οσα λες. και να σου πω την αληθεια η εμπειρια κοριτσιων απο εδω μεσα με παραπανω κιλα απο μενα με βοηθησε να μην παρω κι αλλο τον ανηφορο.
εγω ημουν για παρα πολα χρονια γυρω απο το 65 και λιγοτερο, ποτε ομως κατω απο 60.
εννοειται και στα 70 να φτασω θα ειμαι ευχαριστημενη.
γυμνασμενη δεν με λες. μονο εδω και μισο χρονο κανω 3 ωρες τη βδομαδα αερομπικ στεπ και ζουμπα αλλα αυτο ειναι ολο.
τωρα περιμενω καποιες αλλαγες στο καθημερινο μου προγραμμα που θα μου αφηνουν πιο πολυ ελευθερο χρονοα κια θα ηθελα να βαλω το γυμναστηριο πιο συχνα και για περισσοτερη ωρα.
αληθεια ειχες αναφερει καπου οτι εχεις ενα βιβλιο που λεει τι ασκησεις να κανουμε και πως να τις κανουμε σωστα? μηπως μπορεις να μου πεις τον τιτλο?
12-02-2013, 12:32 #124
need2loose χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι καλε κρατηθηκα!!! ειπαμε αυτοελεγχο δεν θα με βαζουν κατω τα συναισθηματα και η χαλια διαθεση!!!
και εχω ξεχασει να σας πω οτι η καταναλωση ελληνικου καφε μετα απο ενα γευμα μειωνει 15%-20% τις θερμιδες που πηραμε!!! ο κ.Ζουμπανεας μου το έχει πει!!! δεν ξερω αν ισχυει αλλα εγω την ημερα πινω 2 καφεδες ελληνικους ετσι και αλλιως!!:P:P αλλα απο συνηθειο οχι γι αυτο το λογο και τους πινω παντα πρωι!!!!!!
ποτε ειπαμε αδιαθετεις? αν και νομιζω μαζι αδιαθετουμε τη πεμπτη ε?:P απο δευτερα γυμναστηριοοοοο δεν τα ξεχναω!!!:P
Αααχ μπορεί και σήμερα έτσι που νιώθω! Συνήθως ο κύκλος μου είναι 28-30 ημέρες . Σήμερα είναι 28η ημέρα άρα από σήμερα μέχρι Πέμπτη λογικά. Γυμναστήριο Δευτέρα, σύμφωνοι!!!! Μόνο εγγραφή ή και να κάνω;:starhit:
Αυτό με το καφέ παλιά που κάπνιζα κιόλας ήταν super. Ένα φραπέ και καμιά μπίρα με ξηρό καρπό κάθε βράδυ που έβγαινα και έμενα σταθερα 53-55 κιλά. Ωραίαααα χρόνια!!!! Τώρα άμα πιω καφέ μετά το μεσημέρι βρικολακιάζω. Οταν λέμε βρικολακιάζω πάμε μετά τις 4-5 τα ξημερώματα γιατί ως τις 3 περίπου το πάω έτσι και αλλιώς κάθε βράδυ!
12-02-2013, 13:10 #125
εγω με το γυμναστηριο παντα παχαινω γιατι μου ανοιγει η ορεξη!!!!!περσυ που εκανα μονο αεροβια και καθολου βαρη μονο εχασα δυο κιλα!!
τα βαρη μου ανοιγουν την ορεξη και με παχαινουν! να προτημησεις αεροβια!!!φυσικα και θα κανεις!! 3-4 φορες την εβδομαδα θα το επισκεπτεσαι!!!παρε και το κινητο σου εμπλουτισε το με τραγουδια βαλε ακουστικα και ανεβα στο διαδρομο και δωστα ολα!!!
12-02-2013, 14:05 #126
εγω με το γυμναστηριο παντα παχαινω γιατι μου ανοιγει η ορεξη!!!!!περσυ που εκανα μονο αεροβια και καθολου βαρη μονο εχασα δυο κιλα!!
τα βαρη μου ανοιγουν την ορεξη και με παχαινουν! να προτημησεις αεροβια!!!φυσικα και θα κανεις!! 3-4 φορες την εβδομαδα θα το επισκεπτεσαι!!!παρε και το κινητο σου εμπλουτισε το με τραγουδια βαλε ακουστικα και ανεβα στο διαδρομο και δωστα ολα!!!
αααα το μικρό! Σκοπεύει να την πεθάνει την θεία!:shocked2::smilegrin:
Παρεμπιπτόντως περίοδος μόλις ήρθε άρα Δευτέρα σίγουρα γυμναστήριο.
Πάντως δουλεύει όλο αυτό με τις δεσμεύσεις με εμένα. Έγραφα Δευτέρα γυμναστήριο και το μυαλό μου έψαχνε δικαιολογία να μη το κάνω.
Αλλά τώρα τι να γίνει; Σας το έχω υποσχεθεί! και εγώ όταν υπόσχομαι κάτι πάντα το κάνω!
12-02-2013, 15:03 #127
χαχαχαχ ρε Τάσο ποιά θεραπεία? Δίνουν και θεραπείες με κοκα τώρα? :P
Εγώ απλά λέω να πίνω χωρίς τύψεις να μη κάνω υπερφαγικά για ένα διάστημα, γιατί δεν μπορώ να τα κόψω πια όλα μαζί.
Εντάξει το τσιγάρο, εντάξει το καθημερινό ανεξέλεγκτο φαί, εντάξει η αγυμνασιά, τα έκοψα, αλλά να έχω και καμμια ευχαρίστηση που να βοηθά, και τελικα΄η κοκα με βοηθά να μη φάω. Ενω πχ όταν πίνω ανθρακούχο λυσσάω μετά. Θα δοκιμάσω ανθρακούχο με λεμόνι στιμμένο.
12-02-2013, 15:06 #128
Originally posted by Tassos67
Αν συνεχισω να ειμαι μελος του φορουμ μετα κι απο αυτη την αναρτηση (και δεν εχεις πατησει ακομη το κουμπακι report πανω δεξια) θα σου απαντησω και για τα αλλα κρισιμα ερωτηματα.
12-02-2013, 15:09 #129
Τώρα άρχισα το sip&slim πάλι αλλά δε μου αρέσει, πίνω λίγες γουλιές. τσάμπα λεφτά ρε γμτ.
12-02-2013, 16:25 #130
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο! (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
Θα αυξήσω οπωσδήποτε την ημερησία κατανάλωση λαχανικών! Ξεκινώντας από σήμερα!
12-02-2013, 16:27 #131
Originally posted by need2loose
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο! (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
12-02-2013, 18:36 #132
πολυ ωραια!!!οι στοχοι σου ειναι φοβεροι και ευφικτοι οποτε βουρρρρρρρρρρ και οχι δικαιολογιες ειδικα για τη κοκα κολα!!κανει κακο!!!!!
θα μου λειψετε!!κατω στη τριπολη δεν εχω ιντερνετ βεβαια που και που θα μπαινω απο τη δουλεια της μαμας μου και θα σας λεω νεα μου ( ελπιζω παντα καλα ) και το τι τρωω θα χορτασει το ματι σας φαη, ειχα συνηθησει στα ωραια σαντουιτσακια, τοστακια απλα πραματα!! τωρα με τη μανα μου δεν εχει τετοια!!!:sniff:
θα μπαινω να σας ελεγχω και με τους στοχους σας:smilegrin:
δεν μου ξεφευγεται!!!!!:smilegrin:
12-02-2013, 21:57 #133
πολυ ωραια!!!οι στοχοι σου ειναι φοβεροι και ευφικτοι οποτε βουρρρρρρρρρρ και οχι δικαιολογιες ειδικα για τη κοκα κολα!!κανει κακο!!!!!
θα μου λειψετε!!κατω στη τριπολη δεν εχω ιντερνετ βεβαια που και που θα μπαινω απο τη δουλεια της μαμας μου και θα σας λεω νεα μου ( ελπιζω παντα καλα ) και το τι τρωω θα χορτασει το ματι σας φαη, ειχα συνηθησει στα ωραια σαντουιτσακια, τοστακια απλα πραματα!! τωρα με τη μανα μου δεν εχει τετοια!!!:sniff:
θα μπαινω να σας ελεγχω και με τους στοχους σας:smilegrin:
δεν μου ξεφευγεται!!!!!:smilegrin:
Να περάσεις όμορφα και να προσέχεις! Ελπίζω σε όμορφα νέα!
12-02-2013, 22:25 #134
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
aiglh!
10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη
12-02-2013, 22:35 #135
οχι δεν περιμενα τη δικη σου γνωμη για να πλακωθω σε τιποτε. Εχω πάρει ήδη, επειδη ανέφερες μπούκωμα με κοκα κολες και ότι σε βοήθησε, οπως και λιστα με παρενεργειες, αναρωτηθηκα πως και τι. Απο τα δικα σου κομπογιαννιτικα μπορει να μαθω κι γω πριν να παθω ή να παρω ιδέες, αν ήταν να κάνουμε αναδρομη στις δικές μας μεθόδους χωρις να ασχολουμαστε με το τι κανουν οι αλλοι, ποιο το νοημα του φορουμ?
Επισης ξερεις οτι δεν εχω βρει καποια διαιτα/προγραμμα να με εκφραζει οποτε καθε ιδεα δεκτη.
Originally posted by Tassos67
Originally posted by sweetOctober
α α και θυμάμαι την έκοβα συχνά πυκνά όταν ξέφευγα, γιατί δε μου άρεσαν οι υπερβολές. Αλλά από το να υπερβαλω στο φαί, το προτιμώ βρε Τάσο. Πάω να ανοίξω αλλη μια τώρα. Αν μου δώσεις τη γνώμη σου και είναι θετική θα εφοδιαστώ να έχω τα μισολιτρα μπουκάλια, με βολεύουν πολύ.
Εμενα το ενστικτο μου με οδηγησε στο μπουκωμα με κοκα. Στην αρχη επνιγα τις βραδυνες υπερφαγικες μου τασεις με λιτρα καθε βραδυ.
Καποιες φορες δεν με κραταγε ουτε αυτη. Και τοτε ομως ή ετρωγα οτι το πρωι (αυγο, σαλαμι, τυρι) ή δυο κουταλιες ηλιοσπορους ή στη χειροτερη περιπτωση πηγαινα στο ψητοπωλειο κι ετρωγα τρια καλαμακια. Και μετα ημουν απολυτα ενταξει και χωρις τυψεις. Και ποτε δεν ανεκοψα ρυθμο απωλειας.
Μετα απο τρεις μηνες ενοιωσα οτι δεν την εχω αναγκη και την εκοψα μαχαιρι. Την ιδια στιγμη την αντικατεστησα με εναν σκετο κουπατο.
Σημερα τεινω να καταργησω και τον κουπατο. Αλλα γιατι; Επειδη τωρα πια το ενα και μοναδικο κυριως γευμα (που δεν εχει αλλαξει σε ποσοτητα) δεν μπορω πια να το φαω μια κι εξω και φτανω ακομη και μεχρι τα μεσανυχτα για να το φαω ή τελικα το παραταω.
Εγω ομως ειμαι παντα σταθερος γυρω απο ενα βασικο συστημα διατροφης το οποιο βελτιωνω σταδιακα απο καθε αποψη κι αποκτω συνεχως καλυτερη επιγνωση και των πλεονεκτηματων του αλλα και των μειονεκτηματων του. Εσυ; Για κανε μια αυτοκριτικη αναδρομη πως το χειριζεσαι. Μηπως δεν εχει νοημα να ακολουθησεις τα δικα μου "κομπογιαννιτικα" "work around" ;
Γιατί κάποιος απλά δεν απαντά σε τίποτα, αλλά ούτε κάνει...
13-08-2025, 11:55 in Σχέσεις και Επικοινωνία