Results 286 to 300 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
20-02-2013, 15:35 #286
Originally posted by anastasia__
sweetoctober, γι αυτό είμαστε εδώ, για να φτιάχνουμε τη διάθεση! bouliana, προσωπικά με το γυμναστήριο (και τους αθλούμενους) έχω μία σχέση αντιπάθειας! Ποτέ δε μου άρεσε το κλίμα του γυμναστηρίου και (confession) είχα μία έμφυτη αντιπάθεια στην πλειοψηφία των αθλουμένων... Ίσως φταίει ότι γέννημα θρέμα τουριστικού μέρους έχω δει τόσα χρόνια στις παραλίες ουκ ολίγους τύπους φουσκωμένους (ή αλλιώς τούμπανα, όπως εμαθα πρόσφατα ότι ονομάζονται) να περιδιαβαίνουν στην παραλία έχοντας πάνω τους λάδι που θα έφτανε για 5 χωριάτικες!
Ο άντρας μου κινδυνεύει να μείνει με μισά έσοδα και μόλις σήμερα χάσαμε ένα δικαστήριο, ένας δικός μας, όχι εμείς. Αλλά γενικά το κλίμα είναι χάλι. + όλα τα άλλα προβλήματα που είχαμε ήδη (η δουλειά μου να πηγαίνει κατά διαόλου κι ο άντρας μου να τσοντάρει να τη σώσει και να μην έχουμε τώρα μία).
Εκανα το χαρούμενο κλίμα γ@μησετ@ μάλλον, αλλά με βοηθήσατε που τα είπα, ήδη νιώθω καλύτερα και ελπίζω να καταφέρω και να φάω, γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και μετά έχει γυμναστήριο όλε!
- 20-02-2013, 15:41 #287
Originally posted by Eve
need2loose να σε ρωτήσω κάτι; μήπως είσαι παρθένος στο ζώδιο; μου κάνει εντύπωση η τόση οργάνωση!! εγώ είμαι ανοργάνωτη τελείως, καθότι ρομαντικό ψαράκι και πραγματικά το θαυμάζω αυτό στους άλλους!! επίσης μου έκαναν εντύπωση ο δυναμισμός και η σιγουριά σου πως θα τα καταφέρουμε, κατι που φαίνεται από τον τίτλο κιόλας του τόπικ.. για μένα τουλάχιστον, κι ας μην γνωριζόμαστε, είσαι κινητήριος δύναμη και σ΄ευχαριστώ!
Επίσης μου αρέσει πολύ να βοηθάω τους άλλους ! Μου αρέσει η επικοινωνία ,η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και η ομαδική δουλειά.
Αρα αν συνδιάσουμε τα παραπάνω να το groupaki μας!
Φυσικά και θα τα καταφέρουμε! Δεν έχω αμφιβολία! Δεν υπάρχει δεν μπορώ , υπάρχει μόνο δεν θέλω! Μόνο αν δεν θέλουμε δεν θα τα καταφέρουμε! Εμείς όμως θέλουμε έτσι δεν είναι;
Θα το κάνουμε ότι και αν χρειαστεί όσο χρόνο και να πάρει... γιατί μπορούμε και θέλουμε!!!!
20-02-2013, 15:48 #288
Originally posted by need2loose
need2loose να σε ρωτήσω κάτι; μήπως είσαι παρθένος στο ζώδιο; μου κάνει εντύπωση η τόση οργάνωση!! εγώ είμαι ανοργάνωτη τελείως, καθότι ρομαντικό ψαράκι και πραγματικά το θαυμάζω αυτό στους άλλους!! επίσης μου έκαναν εντύπωση ο δυναμισμός και η σιγουριά σου πως θα τα καταφέρουμε, κατι που φαίνεται από τον τίτλο κιόλας του τόπικ.. για μένα τουλάχιστον, κι ας μην γνωριζόμαστε, είσαι κινητήριος δύναμη και σ΄ευχαριστώ!
20-02-2013, 16:10 #289
Νιωθω σαν να μου παιρνουν συνεντευξη, χαχα
Λοιπον, όταν ξεκίνησα ήμουν 84 κιλά, έφτασα στα 64 και τώρα είμαι 68. Μου πήρε 8 μήνες να χάσω αυτά τα κιλά. Γενικά έτρωγα κάθε πρωί δημητριακά & γάλα και για δεκατιανό, τοστ (γαλοπουλα & τυρί λάιτ), χυμό ή κουλούρι θεσ/κης. Το μεσημερι ψαρι, κοτόπουλο, οποιοδήποτε κρέας (μοσχαρι, χοιρινό ή οτι είχαμε στο σπίτι) ψητό & σαλάτα, ή όσπρια ή λαδερά ή σπανιότερα ζυμαρικά. Απογευμα φρούτα. Βράδυ: τοστ/σαλάτα/δημητριακά με γάλα ή αν είχα ψαρι το μεσημερι που ήταν πιο ελαφρυ μπορεί να έτρωγα ζυμαρικά με λίγο τυρί,πατάτες βραστές ή κάτι τέτοιο.
Εχω ξανακάνει άλλη μια φορα δίαιτα όταν ήμουν πάλι 84 κιλά και έφτασα πάλι στα 64. Αλλά σε 6 χρόνια τα πήρα όλα πίσω (με πολλά σκαμπανεβάσματα στο ενδιάμεσο).
Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει ακόμη. Σε 6 χρόνια θα ξέρω! Το μόνο που άλλαξε είναι ότι τωρα γυμναζομαι συστηματικότερα. Και τότε έκανα πολύ ποδήλατο αλλά μόνο το καλοκαίρι και καθαρά για δική μου ευχαρίστηση, οποτε δεν ήταν κάτι συστηματικο. Πλεον, αυτό που προσπαθώ ειναι να μην φρικάρω. Οκ, πήρα 4 κιλα. Και; Θα προσπαθήσω να τα χάσω αργά και σταθερά. Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω σε ένα 2μηνο τοτε έχω το ελευθερο να πάθω νευρικό κλονισμό!! Αστειευομαι, βεβαια. Απλα αποφάσισα να δωσω στον εαυτο μου περιθώριο και να μην προσπαθώ να γίνω....Ζιζελ σε 2 εβδομάδες.
Ωραία χρόνια όταν το πρόβλημα μου ήταν μόνο 4 κιλά! Αχ, αχ τι μου θύμισες!
Καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες στις ερωτήσεις μου!
20-02-2013, 16:14 #290
helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο
Φοβάμαι πως αν ονειρεύομαι γιορτές με φαγητό μετά από τη προσπάθεια μηνών να αδυνατίσω, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο λανθασμένος τρόπος σκέψης με εχει φτάσει εδώ. Είναι σημαντικό να χάσω τα κιλά αλλά εξίσου σημαντικό, πιθανόν και πολύ σημαντικότερο είναι να αλλάξω στάση απέναντι στο φαΐ. Αν το αντιμετωπίζω σαν το υπέρτατο αγαθό που είναι ικανό να απογειώσει κάθε γιορτή σύντομα θα καταλήξω να βάλω όλα τα κιλά που θα έχω χάσει. Το έχω ζήσει το έργο ξανά και ξανά! Αυτή την φορά πρέπει να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά και στο σώμα αλλά και στο μυαλό!
20-02-2013, 16:20 #291
Originally posted by sweetOctober
sweetoctober, γι αυτό είμαστε εδώ, για να φτιάχνουμε τη διάθεση! bouliana, προσωπικά με το γυμναστήριο (και τους αθλούμενους) έχω μία σχέση αντιπάθειας! Ποτέ δε μου άρεσε το κλίμα του γυμναστηρίου και (confession) είχα μία έμφυτη αντιπάθεια στην πλειοψηφία των αθλουμένων... Ίσως φταίει ότι γέννημα θρέμα τουριστικού μέρους έχω δει τόσα χρόνια στις παραλίες ουκ ολίγους τύπους φουσκωμένους (ή αλλιώς τούμπανα, όπως εμαθα πρόσφατα ότι ονομάζονται) να περιδιαβαίνουν στην παραλία έχοντας πάνω τους λάδι που θα έφτανε για 5 χωριάτικες!
Ο άντρας μου κινδυνεύει να μείνει με μισά έσοδα και μόλις σήμερα χάσαμε ένα δικαστήριο, ένας δικός μας, όχι εμείς. Αλλά γενικά το κλίμα είναι χάλι. + όλα τα άλλα προβλήματα που είχαμε ήδη (η δουλειά μου να πηγαίνει κατά διαόλου κι ο άντρας μου να τσοντάρει να τη σώσει και να μην έχουμε τώρα μία).
Εκανα το χαρούμενο κλίμα γ@μησετ@ μάλλον, αλλά με βοηθήσατε που τα είπα, ήδη νιώθω καλύτερα και ελπίζω να καταφέρω και να φάω, γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και μετά έχει γυμναστήριο όλε!
Επιτρέπεται να ρωτήσω σε ποιο νησί μένετε;
20-02-2013, 16:24 #292
Originally posted by sweetOctober
Έλα καλέ γιατί; Οι αιγόκεροι είναι πολύ καλά παιδιά! Τίμιοι και ειλικρινείς. Λένε ότι είναι και καριερίστες αλλά δεν το έχω και πολύ.
Αλλά εδώ που τα λέμε ποιος πιστεύει στα ζώδια;
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
20-02-2013, 18:03 #293
Ελα ντε, αν και τα γενικα χαρακτηριστικα τα πετυχαινουν!
Εγώ πάντως έφαγα τη σαλάτα μου χάρη στα ζώδια :P :O)
όμως πάλι down νιώθω, πήρα την πολυβιταμίνη μου και τπτ. Τί έχω ρε γμτ. Χθες δεν είχα πάρει κι ούτε ειχα κοιμηθει καλα. Σήμερα όμως?
20-02-2013, 18:06 #294
mmm σχετικά με το άλλο μήνυμα, δεν κάνω ότι δεν το βλέπω αλλά προτιμώ όχι δημόσια αυτά...Οσο για τα προβλήματα @@, είναι...εν εξελίξει πολλά χρόνια. Για μελλοντικα δεν ανησυχώ, είμαι του...εδώ και τώρα κυρίως. Εννοείται πως όλα αυτά καταστρέφουν κάθε αίσθηση ισορροπίας μου και δεν μπορώ ναλειτουργήσω ανά περιόδους. Πωπω είμαι τόσο άδεια από ενέργεια. Περίεργο:dork:
20-02-2013, 19:26 #295
sweetoctober, απο προβληματα κι εγω αλλο τιποτα! Ας μην τα σκεφτομαι γιατι πανικοβαλλομαι. C' est la vie! Υπομονη!
Need2loose, μαλλον δεν το εξηγησα σωστα. Δεν εμεινα στα 64 για 6 χρονια. Απλα αυτα τα χρονια κυμαινομουν απο 64 μεχρι 75 με σκαμπανεβασματα.
Επισης, οσον αφορα στον ελεγχο του φαγητου, πιστεψε με, δεν εχω καθολου! Αντιθετα, ειμαι πολυ ενοχικη. Απλά εδω και 3 ολοκληρες μερες προσπαθω να αλλαξω τη σταση μου απεναντι στο φαγητο. Αν θα πετυχει αυτο το πειραμα δεν ξερω. Η ιστορια θα δειξει!!! Απλα, δεν μπορω να ειμαι μονιμως σε διαιτα (η εστω διατροφη). Δεν μπορω να βγαινω με την παρεα μου και να παραγγελνω συνεχως σοδα η να απορριπτω προτασεις επειδη θα πανε σε τσιπουραδικο. Να δουμε...
20-02-2013, 23:39 #296
γεια σας κι απο μενα! εφτιαξα το βραδυνο μου τσαγακι μιας που περιμενω περιοδο και ηρθα να δω τα νεα σας!
δεν θυμαμαι και τι στοχο εχω βαλει!! αν ηταν μονο να μη φαω γλυκα ως την πεμπτη παει πολυ καλα!!!
να σου πω κατι need? πριν 8 χρονια ειχα χασει κι εγω 27 κιλα και τα κρατησα για 3 χρονια. μετα τα εβαλα ολα πισω και κατι παραπανω σε μια χρονια.
αν με ρωτησεις πως τα καταφερα ενα θυμαμαι να σου πω μονο. πως για ενα εξαμηνο ασχολουμουν μονο αποκλειστικα και μονο με το θεμα διαιτα. δεν εκανα τιποτα αλλο στη ζωη μου. και θυμαμαι οτι ειχα απολαυσει τη διαδικασια. ααα και πολυ κολυμπι μιας που ηταν καλοκαιρι.
τωρα δεν μπορω να το κανω παλι. οσο και να θελω να σκεφτομαι μονο αυτο η ζωη προχωραει και ερχοναι ενα σωρο αλλα θεματα, καλα και κακα που ζηταν την προσοχη μου.
sweet καθολου δεν πρεπει να στενοχωριεσαι! εχεις ενα μωρακι και τον αντρα σου! τι μεγαλυτερη ευτυχια!!!
21-02-2013, 00:29 #297
Ευτυχώς είστε online, ελπίζω να με δείτε σύντομα και να ρίξετε κανένα σωσίβιο, αχ βρε κορίτσια να σας πω τί έπαθα, το απόγευμα είχα φοβερή ατονία όπως και χθες. Πήρα το γυμναστή και του είπα δε θα πάω, αν και δεν είχαμε ραντεβού αλλά ήθελα να μάθω ποιές ώρες θα τον βρω αύριο.
Θυμόταν ότι χθες δεν ένιωθα καλά, με συγκίνησε. Μετά έπεσα στη μαύρη μαύριλα με ένα ψιλοτσακωμό με τον άντρα μου, έμεινα μόνη σπίτι, ήταν 7μιση. Λέω ας φάω το βραδυνό μου να ξαπλώσω ώστε και να μη χάσω το βραδυνό γεύμα και να μη πέσω νηστική και σηκωθώ μετά για το παιδί και φάω.
Ομως δεν κοιμήθηκα, είχα στομάχι χάλια (κουνουπίδι με φακές + στεναχώρια = μη το δοκιμάσετε).
Κι έλεγε η δίαιτα ή φακές ή σαλάτα, εγώ παράκουσα (καλά να πάθω).
Να μη σας τα πολυλογώ, μετά στις 10 πεινούσα, έφαγα την υπόλοιπη σαλάτα από το μεσημέρι, όμως ο άντρας μου πήρε ντελίβερι (ω τί πρωτότυπο).
Είδα κι αυτόν τον σεφ στην τηλεόραση που ευτυχώς μαγείρευε όχι και τόσο ωραία φαγητά απόψε. Ηρθε το πράγμα και ξελιγώθηκα. Είπα να μπω να σας γράψω, λέω μέχρι να τα γράψω θα μου περάσει. Εντωμεταξύ δεν πεινάω, είναι λιγούρες. Καταλαβαίνετε νομίζω :no:
21-02-2013, 00:31 #298
koritsaki να είσαι καλά :love: Tα παιδιά είναι πάντα υπέροχα, για τους άντρες δε θα έλεγα το ίδιο :bouncy:
21-02-2013, 00:34 #299
αααα δημητρα συγκρατησου!!!
γιατι αν συγκρατηθεις σημερα, σκεψου ποσο χαρουμενη θα εισαι αυριο!!!!
21-02-2013, 00:41 #300
έχεις δίκιο ρε γμτ αλλά ξέρεις πόσο δύσκολο είναι ε ε ε ε ε ε ε ψάχνω να βρω δικαιολογία σε σένα τώρα, αφού οι εντός των τοιχών δεν έπιασαν, ναι σε αυτό μου βγάζω το καπέλο δεν παρουσίασα τίποτα σαν δικαιολογία. Αχ μακάρι να αντέξω. Μακάρι να μη ξυπνήσει το παιδί το βράδυ 100 φορές. Μακάρι να το έχει και απόψε ο άντρας μου. Μακάρι μακάρι να μην ενδώσω. Μακάρι να ήταν τώρα πρωί, είναι όλα πιο εύκολα το πρωί ρε γμτ και μπορείς να φας και ένα καλό πρωινό χωρίς τύψεις που θα σε ρίξουν σε υπερφαγικό :crazy:
Εχει ωραίο έργο στο σταρ και το έχασα γμτ
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία