To group της επιτυχίας! 2013 - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 81 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast
Results 301 to 315 of 1201
    Senior Member
    αποσπασμα απο το βιβλιο η ψυχολογια της διαιτας:
    ''...η τηρηση ενος κανονα εξαλειφει τις εσωτερικες συγκρουσεις σχετικα με το τι θα φατε και τι δεν θα φατε...'' ''... πρεπει να συνειδητοποιησω οτι η αυθορμητη καταναλωση τροφης δεν εξυπηρετει τους στοχους μου. οσο πιο συχνα λεω στον εαυτο μου << ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΠΙΛΟΓΗ>> τοσο λιγοτερη ενταση θα βιωνω...''

Senior Member
    τι εργο εχει?

Senior Member
    σωστό! Για πες συγγραφέα σε παρακαλώ!!! Να κι ένα βιβλίο για δίαιτες που δεν έχω. πάω να διαβάσω κανένα να ξεχαστώ, σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ για την παρέα!

Senior Member
    αμερικανα εναι η συγγραφεας. Judith Beck το ονομα της. ''η ψυχολιγια της διαιτας'' ο τιτλος.
    δεν εχει διαιτες. μονο μια στρατηγικη 42 ημερων για να αλλαξουμε νοοτροπια απεναντι στο φαγητο και να μας βοηθησει να τηρησουμε τη διαιτα. ακολουθει την τακτικη της γνωσιακης θεραπειας για οποιον κατεχει απο αυτα τα ψυχολογικα.
    με εχει βοηθησει αν και δεν εχω καταφερει να τελειωσω το προγραμμα.
    ισως οταν καταφερω να το τελειωσω να εχω λυσει και το θεμα με τα κιλα μου!
    τι ευχαριστεις καλε?!?!
    ολοι για εναν και ενας για ολους!

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    sweetoctober, απο προβληματα κι εγω αλλο τιποτα! Ας μην τα σκεφτομαι γιατι πανικοβαλλομαι. C' est la vie! Υπομονη!
    Need2loose, μαλλον δεν το εξηγησα σωστα. Δεν εμεινα στα 64 για 6 χρονια. Απλα αυτα τα χρονια κυμαινομουν απο 64 μεχρι 75 με σκαμπανεβασματα.
    Επισης, οσον αφορα στον ελεγχο του φαγητου, πιστεψε με, δεν εχω καθολου! Αντιθετα, ειμαι πολυ ενοχικη. Απλά εδω και 3 ολοκληρες μερες προσπαθω να αλλαξω τη σταση μου απεναντι στο φαγητο. Αν θα πετυχει αυτο το πειραμα δεν ξερω. Η ιστορια θα δειξει!!! Απλα, δεν μπορω να ειμαι μονιμως σε διαιτα (η εστω διατροφη). Δεν μπορω να βγαινω με την παρεα μου και να παραγγελνω συνεχως σοδα η να απορριπτω προτασεις επειδη θα πανε σε τσιπουραδικο. Να δουμε...
    Κατάλαβα και η δυο προσπαθούμε να διορθώσουμε τη στάση μας απέναντι στο φαγητό!
    Εσύ προσπαθείς να το αποενοχοποιήσεις και να μάθεις να το χειρίζεσαι, εγώ προσπαθώ να το βάλω στη θέση που του αρμόζει και να το αποσυνδέσω από κάθε μορφής επιβράβευση.
    Εύχομαι και οι 2 μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό να διορθώσουμε την κακή μας στάση απέναντι στο φαγητό

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    γεια σας κι απο μενα! εφτιαξα το βραδυνο μου τσαγακι μιας που περιμενω περιοδο και ηρθα να δω τα νεα σας!

δεν θυμαμαι και τι στοχο εχω βαλει!! αν ηταν μονο να μη φαω γλυκα ως την πεμπτη παει πολυ καλα!!!

να σου πω κατι need? πριν 8 χρονια ειχα χασει κι εγω 27 κιλα και τα κρατησα για 3 χρονια. μετα τα εβαλα ολα πισω και κατι παραπανω σε μια χρονια.
    αν με ρωτησεις πως τα καταφερα ενα θυμαμαι να σου πω μονο. πως για ενα εξαμηνο ασχολουμουν μονο αποκλειστικα και μονο με το θεμα διαιτα. δεν εκανα τιποτα αλλο στη ζωη μου. και θυμαμαι οτι ειχα απολαυσει τη διαδικασια. ααα και πολυ κολυμπι μιας που ηταν καλοκαιρι.

τωρα δεν μπορω να το κανω παλι. οσο και να θελω να σκεφτομαι μονο αυτο η ζωη προχωραει και ερχοναι ενα σωρο αλλα θεματα, καλα και κακα που ζηταν την προσοχη μου.

sweet καθολου δεν πρεπει να στενοχωριεσαι! εχεις ενα μωρακι και τον αντρα σου! τι μεγαλυτερη ευτυχια!!!
    Καλά που μου θύμισες τους στόχους ,να τους ξαναποστάρω για να μην τους ψάχνουμε!
    Μπράβο! Κατάφερες να χάσεις τόσο βάρος! Αφού μπόρεσες μια φορά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και πάλι!
    Αλλά γιατί βρε παιδάκι μου έβαλες τόσα κιλά σε μια μόνο χρονιά! Ήταν κακή χρονιά; κουράστηκες να προσέχεις; τι έγινε;
    Τα 27 κιλά τα έχασες μέσα σε 6 μήνες μόνο;

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Ευτυχώς είστε online, ελπίζω να με δείτε σύντομα και να ρίξετε κανένα σωσίβιο, αχ βρε κορίτσια να σας πω τί έπαθα, το απόγευμα είχα φοβερή ατονία όπως και χθες. Πήρα το γυμναστή και του είπα δε θα πάω, αν και δεν είχαμε ραντεβού αλλά ήθελα να μάθω ποιές ώρες θα τον βρω αύριο.
    Θυμόταν ότι χθες δεν ένιωθα καλά, με συγκίνησε. Μετά έπεσα στη μαύρη μαύριλα με ένα ψιλοτσακωμό με τον άντρα μου, έμεινα μόνη σπίτι, ήταν 7μιση. Λέω ας φάω το βραδυνό μου να ξαπλώσω ώστε και να μη χάσω το βραδυνό γεύμα και να μη πέσω νηστική και σηκωθώ μετά για το παιδί και φάω.
    Ομως δεν κοιμήθηκα, είχα στομάχι χάλια (κουνουπίδι με φακές + στεναχώρια = μη το δοκιμάσετε).
    Κι έλεγε η δίαιτα ή φακές ή σαλάτα, εγώ παράκουσα (καλά να πάθω).
    Να μη σας τα πολυλογώ, μετά στις 10 πεινούσα, έφαγα την υπόλοιπη σαλάτα από το μεσημέρι, όμως ο άντρας μου πήρε ντελίβερι (ω τί πρωτότυπο).
    Είδα κι αυτόν τον σεφ στην τηλεόραση που ευτυχώς μαγείρευε όχι και τόσο ωραία φαγητά απόψε. Ηρθε το πράγμα και ξελιγώθηκα. Είπα να μπω να σας γράψω, λέω μέχρι να τα γράψω θα μου περάσει. Εντωμεταξύ δεν πεινάω, είναι λιγούρες. Καταλαβαίνετε νομίζω :no:
    Αχ αυτά τα ντελίβερι έχουν καταστρέψει κόσμο! Ελπίζω να αντιστάθηκες! Μας υποσχέθηκες να κρατήσεις τη δίαιτα μια εβδομάδα! Dont let us down please!
    Πρέπει να την κάνει σωστά για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου! Έτσι δεν είπες;

Senior Member
    αποσπασμα απο το βιβλιο η ψυχολογια της διαιτας:
    ''...η τηρηση ενος κανονα εξαλειφει τις εσωτερικες συγκρουσεις σχετικα με το τι θα φατε και τι δεν θα φατε...'' ''... πρεπει να συνειδητοποιησω οτι η αυθορμητη καταναλωση τροφης δεν εξυπηρετει τους στοχους μου. οσο πιο συχνα λεω στον εαυτο μου << ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΠΙΛΟΓΗ>> τοσο λιγοτερη ενταση θα βιωνω...''
    ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
    Γι' αυτό σε εμένα έπιασε τόσο καλά η Ατκινς!
    Μου περιόρισε τα φαγητά, μου έβαλε κανόνες και το μυαλό είναι λες και έχει παρωπίδες. Βλέπει μόνο τα επιτρεπόμενα!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ! Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα χαιρόμουν τόσο που δεν έχω άλλη επιλογή!
    Δεν έχω καμιά επιλογή παρά μόνο μια: να επιτύχω τον στόχο μου! Πιο απλό και πιο αληθινό δεν υπάρχει! Στην πορεία θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια αλλά εγώ έχω μόνο μια επιλογή!
    ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!

Senior Member

[align=center][/align]

Senior Member
    τα εχασα μεσα σε 6 μηνες ναι γιατι ημουνα 18 και ο μεταβολισμος μου πετουσε!!!! κι ουτε να κρεμασω μετα ουτε τιποτα!
    τα πηρα σε ενα χρονο γιατι...γνωρισα και συγκτοικησα με τον μελλοντα συζηγο μου!
    η οποια συγκατοικηση ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που τα διατηρω!
    καθοτι οταν μενω μονη μου στο σπιτι μου δεν βρισκεις τιποτα αλλο εκτος απο γαλα με δημητριακα και υλικα για τοστ.
    τωρα ομως με το αγορι βιγγαει το ψυγειο μας...και ειμαι λιχουδα, ψεμματα να πω?
    το καλο ειναι οτι τωρα λεει θαλει να αρχισει να προσεχει κι εκεινος λογο του επικειμενου γαμου μας. αντε να δουμε τι θα δουμε και αυτη τη φορα....

Senior Member
    τα εχασα μεσα σε 6 μηνες ναι γιατι ημουνα 18 και ο μεταβολισμος μου πετουσε!!!! κι ουτε να κρεμασω μετα ουτε τιποτα!
    τα πηρα σε ενα χρονο γιατι...γνωρισα και συγκτοικησα με τον μελλοντα συζηγο μου!
    η οποια συγκατοικηση ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που τα διατηρω!
    καθοτι οταν μενω μονη μου στο σπιτι μου δεν βρισκεις τιποτα αλλο εκτος απο γαλα με δημητριακα και υλικα για τοστ.
    τωρα ομως με το αγορι βιγγαει το ψυγειο μας...και ειμαι λιχουδα, ψεμματα να πω?
    το καλο ειναι οτι τωρα λεει θαλει να αρχισει να προσεχει κι εκεινος λογο του επικειμενου γαμου μας. αντε να δουμε τι θα δουμε και αυτη τη φορα....
    Ωραία έχεις δυνατό κίνητρο λοιπόν!!!!
    Μαζί μας θα ετοιμαστείς για νυφούλα! Ξέχνα τι τρώνε οι άλλοι γύρω σου! Δεν έχει καμιά σημασία. Πρέπει να προκαθορίσεις τι σου επιτρέπεται να τρως! Μη κοιτάς ούτε αριστερά, ούτε δεξιά! Φρόντισε να χορταίνεις και όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    αμερικανα εναι η συγγραφεας. Judith Beck το ονομα της. ''η ψυχολιγια της διαιτας'' ο τιτλος.
    δεν εχει διαιτες. μονο μια στρατηγικη 42 ημερων για να αλλαξουμε νοοτροπια απεναντι στο φαγητο και να μας βοηθησει να τηρησουμε τη διαιτα. ακολουθει την τακτικη της γνωσιακης θεραπειας για οποιον κατεχει απο αυτα τα ψυχολογικα.
    με εχει βοηθησει αν και δεν εχω καταφερει να τελειωσω το προγραμμα.
    ισως οταν καταφερω να το τελειωσω να εχω λυσει και το θεμα με τα κιλα μου!
    τι ευχαριστεις καλε?!?!
    ολοι για εναν και ενας για ολους!
    ωραίο βιβλίο ,είχα καταφέρει να ακολουθήσω τις μισές μέρες και είχα χάσει ένα τετράκιλο.μετά η μέρες εγκράτειας τελείωσαν για μένα, το βιβλίο έμεινε στην μεση, τα κιλά τα ξαναπήρα και δν μπόρεσα να το ξαναρχίσω μια γιατί είχα χάσει το ενδιαφέρον μου ,μια γιατί κολλούσα στο πρώτο βήμα ,κτλ κτλ κτλ.

για όσους έχουν μπει ήδη στο τριπάκι και βλέπουν κάθοδο νομίζω είναι πολύ καλός βοηθός.
    επίσης δν συστηνεται σε περίπτωση διαταραχών. εγώ τότε μόλις είχα βγει από τον κύκλο της βουλιμίας και μάλλον δν λειτούργησε σε μένα.

κοριτσάκι μπορείς να μας βάζεις αποσπάσματα που κ που όπως κ έκανες όταν απαιτήται!!!

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by sweetOctober
    Ευτυχώς είστε online, ελπίζω να με δείτε σύντομα και να ρίξετε κανένα σωσίβιο, αχ βρε κορίτσια να σας πω τί έπαθα, το απόγευμα είχα φοβερή ατονία όπως και χθες. Πήρα το γυμναστή και του είπα δε θα πάω, αν και δεν είχαμε ραντεβού αλλά ήθελα να μάθω ποιές ώρες θα τον βρω αύριο.
    Θυμόταν ότι χθες δεν ένιωθα καλά, με συγκίνησε. Μετά έπεσα στη μαύρη μαύριλα με ένα ψιλοτσακωμό με τον άντρα μου, έμεινα μόνη σπίτι, ήταν 7μιση. Λέω ας φάω το βραδυνό μου να ξαπλώσω ώστε και να μη χάσω το βραδυνό γεύμα και να μη πέσω νηστική και σηκωθώ μετά για το παιδί και φάω.
    Ομως δεν κοιμήθηκα, είχα στομάχι χάλια (κουνουπίδι με φακές + στεναχώρια = μη το δοκιμάσετε).
    Κι έλεγε η δίαιτα ή φακές ή σαλάτα, εγώ παράκουσα (καλά να πάθω).
    Να μη σας τα πολυλογώ, μετά στις 10 πεινούσα, έφαγα την υπόλοιπη σαλάτα από το μεσημέρι, όμως ο άντρας μου πήρε ντελίβερι (ω τί πρωτότυπο).
    Είδα κι αυτόν τον σεφ στην τηλεόραση που ευτυχώς μαγείρευε όχι και τόσο ωραία φαγητά απόψε. Ηρθε το πράγμα και ξελιγώθηκα. Είπα να μπω να σας γράψω, λέω μέχρι να τα γράψω θα μου περάσει. Εντωμεταξύ δεν πεινάω, είναι λιγούρες. Καταλαβαίνετε νομίζω :no:
    Αχ αυτά τα ντελίβερι έχουν καταστρέψει κόσμο! Ελπίζω να αντιστάθηκες! Μας υποσχέθηκες να κρατήσεις τη δίαιτα μια εβδομάδα! Dont let us down please!
    Πρέπει να την κάνει σωστά για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου! Έτσι δεν είπες;
    xa εμένα ο αγαπημένος μουμπορεί να έχει 3 διαφορετικά σπιτικά φαγητά και να απορρίψει τα πάντα (ακόμα και το αγαπημένο του πχ της μάνας του ή δικό μου) για τοντελιβερι! Ζούμε με ντελίβερι! Εκεινος δηλαδή.

Εννοείται δε σας απογοήτευσα, είπαμε είμαστε ομάδα, άλλωστε ήταν και το κοριτσάκι μέσα και με βοήθησε πολύ!
    Βρήκα το βιβλίο κοριτσάκι, τελικά το έχω κι γω, δε με είχε βοηθησει και το ειχα καταχωνιάσει πίσω πίσω στη βιβλιοθήκη.
    Είχε ωραίες προτάσεις, εκφράσεις ιδέες αλλά σαν μέθοδο δεν την έκανα ποτέ. Δε μου πήγαινε. Δεν ξέρω.

Μαγδα αν οποιος εχει χάσει 30 κιλά μπορεί να το ξανακάνει τότε βάλτε κι εμένα στο κλαμπ σίγουρα χαχαχαχαχαχ Εμένα ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα μου Μαγδα μου? Το γιατί τα ξαναπερνουμε!!!
    Και η φαση ειναι πως εγω δεν τα πηρα ολα μαζι, περασαν χρονια. Αλλα τελικα τι σημασια εχει? Με ταλαιπωρησα ακομη περισσοτερο να παραπαιω σε διαφορα κιλα και ολο να λεω θα τα χασω κι ολο να ανεβαινει ο δεικτης.
    Αυτο που μας σκοτωνει ειναι νομιζω οταν δεν εχουμε σταθερη θεση και αντιμετωπιση απεναντι σε μας και το βαρος μας. Οταν δνε το εχουμε στις προτεραιοτητες μαζι και λεμε "ε πηρα λιγα θα τα χασω τωρα εχω αλλα".
    Τοτε συσσωρευονται, και μολις δεις ξανα τα 80 ερχεται το πρωτο εγγεφαλικο, στα 90 το δευτερο......καλαά στα 100....πεφτεις στη μαυρη καταθλιψη.

Εμένα με πετυχε η εγγυμοσυνη μου παχυα, μολις το πηραμε αποφαση ηρθε το μωρακι μας! Ειχα κοψει το τσιγαρο και ειχα ηδη πει σε διαιτα αλλα δεν προλαβα τιποτα σε ενα μηνα. Δε με ενοιαζε, ειχα αλλο στοχο σκοπο. Προσεχα πολυ και πηρα λιγα κιλα. Ολα καλα, θα τα εχανα, ετσι το εβλεπα. Κανεις δε μου ειχε πει ποσο δυσκολο ειναι το μετα. Τα εχασα αυτα κι αλλα τοσα και τα ξαναπηρα ολα κι αλλα τοσα. Κι εφτασα αισιως τα 110. Ειδα μια φωτο μου τις γιορτες και κοντεψα να λιποθυμησω. Το σοκ ηταν τεραστιο. Δε γραφω αλλα σας επριξα. Ελπιζω οταν τα ξαναχασω τα κιλα να μη χρειαστει να σου δωσω συνεντευξη need. Δε θελω να θυμαμαι, θελω να τα χασω και να διαγραψω για παντα τον παχυ εαυτο μου. Να μη γινω ποτε ξανα ετσι. Δεν μπορω αλλο να με βασανιζω :sniff:

Senior Member
    κοριτσάκι με το καλό!!!! Αντε και με ένα νινάκι σύντομα!

Senior Member
    Μάλλον θα χαλάσω σήμερα τη δίαιτα μου βρε παιδιά, δεν μπορώ να τα φάω όλα αυτά. Ξύπνησα αργά πολύ, ήταν ο άντρας μου σπίτι κι ευχαριστήθηκα ύπνο. Εφαγα το πρωινό που είχε αλλά με το ζόρι για να εκκινήσει ο μεταβολισμός. Τώρα πίνω πάλι καφέ, κοιμάμαι όρθια. Μέχρι και το μωρό κοιμάται όρθιο σήμερα. Ισως να μας περιτριγυρίζει κανένα κρύωμα όπως μου'πε κι ο γυμναστής, ή να είναι που μας βγαίνει η κούραση από τόσα ξενύχτια.
    Ανυπομονώνα πάω γυμναστήριο, ίσως μετά τα φάω όλα μαζί από την πείνα μου, αυτό όμως δεν είναι σωστό. Τελοσπάντων θα δω.............................................. ..............Πάντως αν ξεφύγω θα είναι επειδή έφαγα λιγότερα!:bigsmile: Να και μια ωραία αλλαγή.:kiss:

Page 21 of 81 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast