Results 541 to 555 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
04-03-2013, 10:49 #541
μπράβω καλή συνέχεια!!!!
- 04-03-2013, 10:51 #542
Originally posted by bouliana
ρε παιδιά τόσα χρόνια βουλιμική ποτέ δν ανάγκασα κανένα να φάει μαζί μου με ΄το ζόρι.
04-03-2013, 11:01 #543
καλημεριζω το παρεακι και ευχομαι μια δημιουργικη εβδομαδα με επιτυχια στους στοχους μας!!!
σημερα εκανα την καρδια μου πετρα και ζυγιστηκα, ευτυχως δεν απογοητευτηκα... 67.8!!!
να θεσω λοιπον τους πρωτους μου στοχους για μια εβδομαδα!
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
04-03-2013, 11:09 #544
Originally posted by marimari
Ποσο σε καταλαβαινω.Να ξερεις οτι μεσα σε εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζει θεμα με το βαρος του ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΛΥΣΕΙ-γιατι υπαρχουν και αλλοι που τοχουν λυσει και ας εχουν παραπανω κιλα- υπαρχει πολύ κακια και κομπλεξ απέναντι στους αλλους.Τοχω ζησει πολύ οσες φορες εχανα βαρος και απο τοτε ενα μου βλεμα αρκουσε....αλλα τι βλεμα...
Σαν να λεω."stop...ηλεκτροφόρα σύρματα"...
Συνεχισε την πορεια σου και μην κοιτας γυρω.
απλά είναι κρίμα σε μια προσπάθεια που κάνεις ,να μην έχεις στο πλευρό σου κάποιους που θα ήθελες να έχεις. στην συγκεκριμένη περίπτωση ως και να την αποφεύγω σκέφτομαι και είναι κρίμα γιατί κ η ίδια περνάει δύσκολα,(όχι πια και κάτι που δν έχουμε περάσει όλοι μας)
και βγάζει πολύ νεύρο τσατίλα και ειρωνία προς όλους και όλα.
αλλά κεγώ δν αντέχω άλλο θέλω την ηρεμία μου
04-03-2013, 13:50 #545
Originally posted by need2loose
Originally posted by aiglh!
γεια σας τι κανετε? επεστρεψα στο σπιτι μου και παλι λοιπον μονη μου.....πηρα 2 κιλακια και τωρα πρεπει να τα χασω! σκεφτομαι να ελαττώσω το βραδυνο, να κανω στεπ 1 ωρα την ημερα και να χρησιμοποιησω κπ αδυνατιστικη κρεμα
ξερετε αν ειναι αποτελεσματικες?εστω για εξάλειψη κυτταρίτιδας?
θελω να χασω 2-3 κιλα και να σφιξω, θα κανω στεπ αλλα σκεφτομουν και μια αντικυταριδικη κρεμα μπας και κανω περισσοτερη δουλεια.....
βρηκα αγορι και ντρεπομαι για το σωμα μου....:sniffle:
04-03-2013, 13:54 #546
το καλύτερο που έχω κάνει κ έχω δει αποτέλεσμα είναι να κάνεις πίλινγκ με αλάτι ζάχαρι καφέ λάδι και λεμονάκι.
φυσικά και η ενυδάτωση γενικώς είναι καλή.
οι κρέμες δν κάνουν τίποτα όντως
04-03-2013, 13:57 #547
Καλώς τον κοριτσαρόοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοο που είσαι βρε ψυχουλίνι? Πότε θα πάρεις πτυχίο να ρθω να σου πω τον πόνο μου?!!!!!!!!! Μου έλειψες, σίγουρα και σε όλες! Μεγειά το αγόρι (λες και είναι παντελόνι ένα πράγμα χααχχα)
Οι κρέμες δεν κάνουν τίποτε, έχω μια νυχτός που δρα λέει με τον ύπνο, ή φταιει που δε κοιμάμαι ή που τη βάζω μόνο 2 φορές και σταματώ...το στεπ κάνει καλή δουλειά εσωτερικά και μετά θα τη δείς και σοτν καθρεφτη! Κι γω κάνω αν και δεν έχω πρόβλημα σε αυτά τα σημεία και μου είπε ο γυμναστης να προτιμώ διάδρομο να κινείται όλο το σώμα.
04-03-2013, 14:04 #548
αντικυταριδικη κρεμα μπας και κανω περισσοτερη δουλεια.....
βρηκα αγορι και ντρεπομαι για το σωμα μου....:sniffle:
σιγά βρε και εσύ γιατί αυτός ατέλειες δεν έχει (ούτε καν πολλές ελιές ας πούμε :spin
04-03-2013, 14:04 #549
Originally posted by bouliana
το καλύτερο που έχω κάνει κ έχω δει αποτέλεσμα είναι να κάνεις πίλινγκ με αλάτι ζάχαρι καφέ λάδι και λεμονάκι.
φυσικά και η ενυδάτωση γενικώς είναι καλή.
οι κρέμες δν κάνουν τίποτα όντως
04-03-2013, 14:07 #550
Originally posted by sweetOctober
Καλώς τον κοριτσαρόοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοο που είσαι βρε ψυχουλίνι? Πότε θα πάρεις πτυχίο να ρθω να σου πω τον πόνο μου?!!!!!!!!! Μου έλειψες, σίγουρα και σε όλες! Μεγειά το αγόρι (λες και είναι παντελόνι ένα πράγμα χααχχα)
Οι κρέμες δεν κάνουν τίποτε, έχω μια νυχτός που δρα λέει με τον ύπνο, ή φταιει που δε κοιμάμαι ή που τη βάζω μόνο 2 φορές και σταματώ...το στεπ κάνει καλή δουλειά εσωτερικά και μετά θα τη δείς και σοτν καθρεφτη! Κι γω κάνω αν και δεν έχω πρόβλημα σε αυτά τα σημεία και μου είπε ο γυμναστης να προτιμώ διάδρομο να κινείται όλο το σώμα.
και μενα μου λειψεεεεεεες!!!!ολες σας μου λειψατε!!!!!!!!
αχ ναι το αγορι, ειναι το πρωτο μου και ας ειμαι 20 χρονων, ειναι η πρωτη μου σχεση ειναι κουκλος και συναναστρεφεται γενικα με ωραιες τυπισες με μινια και τα λοιπα και ντρεπομαι απιστευτα!!!!!!!!!!:shocked2:
και ηθελα κατι αποτελεσματικο για να μην κανουν τα μπουτια μου πανω κατω ξεκινησα και στεπ 1 ωρα την ημερα....
04-03-2013, 14:12 #551
καταρχάς με αυτό δν θα εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα μη λέμε και μαλακίες.αλλά θα νιώσεις ωραία υφή και σφριγυλότητα
κοίτα τώρα στο κουτουρου κάντο πάνω κάτω .βάλε καμια κουταλιά αλάτι και μια ζάχαρη, σφίξε μισό λεμονάκι και μετά βάλε λάδι μια δυο κουταλιές μέχρι να γίνει αρκετά αραιό ωστε να το χειρίζεσαι και να μην γδέρνεται και το πόδι σου. α και λίγο καφέ ελληνικό, μα κουταλιά πάλι.
τρίψε σαν να κάνεις πίλινγκ και μετά θα σου αφήσει μια ευχάριστη λαδίλα(πολύ ανεπαίσθητη)άστο μην το πλένεις απλά ξέπληνε να φύγουν οι κόκκοι
κάντο μια δυο φορές την εβδομάδα.
04-03-2013, 14:15 #552
ευχαριστω!!!!οι θερμαντικες κρεμες δεν παιζει να κανουν δουλεια ε? ειχα βαλει καποτε μια και γινοταν το ποδι κατακοκκινο...τωρα δεν θυμαμαι αν ειχε μειωθει η κυταριτιδα..
04-03-2013, 14:19 #553
ε μπορεί αλλά είναι επικύδινες μπορεί να κάνεις φλεβίτη
04-03-2013, 14:20 #554
τέτοια έχω πάρει, πανάκριβη και...δεν τη βάζω...την είχα από πριν την εγγυμοσύνη και σκέψου δεν τη βάζω, καίει!!!! Μακρυά!!! Βασικά αυτή πρέπει να κάνει αλλιώς τόση κάψα και να μην...λαλακία!!! :P
04-03-2013, 14:23 #555
Originally posted by sweetOctober
και μενα μου λειψεεεεεεες!!!!ολες σας μου λειψατε!!!!!!!!
αχ ναι το αγορι, ειναι το πρωτο μου και ας ειμαι 20 χρονων, ειναι η πρωτη μου σχεση ειναι κουκλος και συναναστρεφεται γενικα με ωραιες τυπισες με μινια και τα λοιπα και ντρεπομαι απιστευτα!!!!!!!!!!:shocked2:
και ηθελα κατι αποτελεσματικο για να μην κανουν τα μπουτια μου πανω κατω ξεκινησα και στεπ 1 ωρα την ημερα....
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)