To group της επιτυχίας! 2013 - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 81 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1201
    Senior Member
    στοχοι καινουργιας εβδομαδας 1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    στοχοι καινουργιας εβδομαδας 1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!!

...και να τον αγαπησεις, οχι μονο να τον συγχωρήσεις.Γινε και λιγο εγωίστρια...

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Originally posted by ton76

...και να τον αγαπησεις, οχι μονο να τον συγχωρήσεις.Γινε και λιγο εγωίστρια...
    :thumbup:

thanks εσυ ξερεις πανω απο ολα ποσο δυσκολο ειναι αυτο για μενα!

Senior Member
    μπράβο σου για τους στόχους! (σας)

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by aiglh!
    κοριτσια εχετε τοσο μα τοσο δικαιο αλλα ξερετε τη γυναικεια ζηλιαunk:
    ειχαμε βγει τις προαλλες γτ αυτος βγαινει πολυ βραδυ σε αντιθεση με μενα και ολες φοραγαν μινια και του κουνιοντουσαν και εγω σε μια καρεκλα σεμνα ντυμενη..παρολα αυτα εμενα κοιταζε και μ εμενα ασχολιοταν... θελω πολυ να ειμαι τελεια γι αυτον...ξερετε τωρα ειναι οι αμφιβολιες της πρωτης σχεσης, θα βλεπει και κπ αλλος το σωμα μου περα απο μενα....:crazy:
    να σου πω την αμαρτία μου δεν το βίωσα αυτό ποτέ στα δικά μου αδύνατα, δεν ένιωθα άσχημα, νόμιζα ότι είχα και κορμάρα! Γειώθηκα άσχημα όταν άρχισα να παχαίνω πάνω από 80 κιλά, εκεί με έπιασαν όλες οι αναστολές μαζί! Ο άντρας μου συχνά μου λέει (πάνω στην επίμαχη πράξη)΄"που είναι η γυναίκα που παντρεύτηκα εγώ" με χαρακτηρισμό μπροστά που δεν μπορώ να πω :blush: Εχω αλλάξει τελείως σε διάθεση με τα παλιοκιλά.
    Αν λοιπόν μπορείς να κάνεις κάτι γιανα νιώσεις καλύτερα, ακόμα και βλακεία να είναι κάνε το! Και κρέμες βάλε και από όλα! Θα σου κάνει καλό στην ψυχολογία.
    το ξερω εγω να φανταστεις εφαγα 2 βραδια πολυ παραπανω και ενιωθα τοσο χαλια που μου εβγαινε και σε αυτον....
    πανω που πα σημερα να αρχισω στεπ διατροφη και τα λοιπα επαθα κυστιτιδα και εχω πεθανει!!!!!!!πρωτη φορα παθαινω

Senior Member
    Δοκιμασε το εξης για κυστιτιδα : πιες μονοκοπανια 1.5 λιτρο νερο , μετα καθε 20 λεπτα διαλυε 1κγ σοδα μαγειρικη σε 1 ποτη νερο!! Δουλευει βεβαια αν δε περασει αντιβιωση!!

Senior Member
    ευχαριστω ο πονος ειναι αφορητος, πρωτη φορα μου συμβαινει!!θα το δοκιμαζα αλλα δενε χω σοδα μολισ πηρα αντιβιωση!!!!

Senior Member
    Περαστικα σου κουκλα. Προσφατα το επαθα!!

Senior Member
    σε ποσο καιρο περναει????δεν αντεχω αυτο το πονο!!εχω και σχολη αυριο

Senior Member
    Ακου πινε οσα πιο πολλα υγρα μπορεις .αν μπορεις σηκω το βραδυ κ πινε νερα πολλααααα μονο ετσι θα καλμαρει. Θελει 2-3 μερες να καλμαρει. Η αντιβιωση πρεπει 7 μερες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ . Μη τη κοψεις κ να σου περασει. Αν τη κοψεις πριν θα ξαναρθει! Α κ κοψε το αλατι .

Senior Member
    ευχαριστω παρα παρα πολυ θα ακολουθησω τις οδηγιες σου γτ πραγματικα εχω τρομαξει δεν το χα ξαναπαθει

Senior Member
    Μη τρομαζεις χαζουλα!! Πρωτη φορα το παθα εγκυος στη κορη μου νομιζα οτι με εκαιγες με τσιγαρα . Δευτερη προσφατα!! Εκανες αντιβιογραμμα? Αν οχι θελει προσοχη . Γενικα παντως αν παρεις αντιβιωσουλα οκ θα σαι!

Senior Member
    οχι δεν εκανα ειμαι μονη μου εδω πατρα και πηρα τη μαμα μου και ρωτησε τη γιατρο και μου παν οτι ειναι κυστιτιδα!!!αχ ανυπομονω να περασει!!!ειναι απαισια αυτη η αισθηση και παλι σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!!

Senior Member
    ελα ρε δεν έχω ιδέα τί είναι, πως νιώθεις? Τί έχεις? Πως είσαι τώρα?

Senior Member
    πονας υπερβολικα χαμηλα στη κοιλια και οταν πας τουαλετα καιγεσαι και πονας πολυ!!!!τωρα ειμαι λιγο καλυτερα πηρα αντιβιωση και ενα παυσιπονο

Page 39 of 81 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast