To group της επιτυχίας! 2013 - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 81 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    Originally posted by need2loose
    Κορίτσια πως πάνε οι στόχοι μας? Καμιά ανανέωση, αλλαγή?
    εγω τα καταφερνω πολυ καλα, το παλευω πολυ βεβαια...προχτες που εφαγα αρκετα παραπανω συγχωρεσα τον εαυτο μου και χθες καταφερα με πολυ κοπο βεβαια να μην συνεχισω να τρωω παρα πολυ λογω οτι μια μερα τα εκανα μανταρα...
    ευτυχως ακομη αντεχω αν και εχω πολλους πειρασμους...ειμαι σπιτι μου ακομη, εχουμε καταληψη και σχολη ξεκιναω μετα τη καθαρα δευτερα
    Τελικά για όλους είναι δύσκολο αυτό το διάστημα, αλλά για διαφορετικούς λόγους! Κουράγιο βρε παιδιά.

Senior Member
    bre paidia να ρωτήσω κάτι, όταν βράσεις 1 κομμάτι άπαχο κρέας (νουά), και φας το ζουμί και το κρέας, πως υπολογίζεις τις θερμίδες? Είναι οι θερμίδες του κρέατος βρασμένου + του ζωμού ή μόνο οι θερμίδες του κρέατος? Θεωρείται ότι όταν το βράσεις πάνε στο ζουμί οι λιπαρές θερμίδες και για ααυτό τις υπολογίζουμε? Πάει κάποια σε διαιτολόγο να τον ρωτήσει παρακαλώ?

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    bre paidia να ρωτήσω κάτι, όταν βράσεις 1 κομμάτι άπαχο κρέας (νουά), και φας το ζουμί και το κρέας, πως υπολογίζεις τις θερμίδες? Είναι οι θερμίδες του κρέατος βρασμένου + του ζωμού ή μόνο οι θερμίδες του κρέατος? Θεωρείται ότι όταν το βράσεις πάνε στο ζουμί οι λιπαρές θερμίδες και για ααυτό τις υπολογίζουμε? Πάει κάποια σε διαιτολόγο να τον ρωτήσει παρακαλώ?
    δεν μπορω να βοηθησω αφου δεν εχω μετρησει θερμιδες ποτε στην ζωη μου, αλλα αφου αποφευγω τα λιπαρα μπορω να προτεινω κατι. παγωσε τον ζωμο στο ψυγειο και οτι λιπος εχει θα μπορει να αφαιρεθει ολο μετα απο την επιφανεια με μεγαλη ευκολια... ε, μετα δεν νομιζω να σε επιβαρυνει θερμιδικα παραπανω απο το κρεας, νερακι με γευση θα ειναι:wink1:

Senior Member
    Σωστοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by florage
    Originally posted by sweetOctober
    δεν μπορω να βοηθησω αφου δεν εχω μετρησει θερμιδες ποτε στην ζωη μου, αλλα αφου αποφευγω τα λιπαρα μπορω να προτεινω κατι. παγωσε τον ζωμο στο ψυγειο και οτι λιπος εχει θα μπορει να αφαιρεθει ολο μετα απο την επιφανεια με μεγαλη ευκολια... ε, μετα δεν νομιζω να σε επιβαρυνει θερμιδικα παραπανω απο το κρεας, νερακι με γευση θα ειναι:wink1:
    έξυπνο! Σε ευχαριστώ για την ιδέα! Εχω όμως φάει ένα κόλλημα πως στο καλό θα το υπολογίζω αυτούσιο σε θερμίδες. Κι αυτό γιατί το μαγειρεύω του παιδιού και μου είναι πολύ εύκολο σαν γευμα, αν δεν χρειάζεται να υπολογίζω εξτρά το ζωμό είμαι αμέσως αμέσως μείον 130 θερμίδες, που είναι αρκετό φαγητό, πχ μια φέτα ψωμί με τυρί, οπότε καταλαβαίνεις δε θέλω να το χάνω (μη πάει και πεινάσω πολύ, καταλαβαίνεις γιατί)

Senior Member
    λοιπόν είμαι 77.
    οπότε επόμενος στόχος. 76 20/3

Senior Member
    Έφυγα από τα 10000000000000000000000000 έφυγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Κορίτσια είμαι νηστική από χθες στις 7μιση και δε πεινάω 1!!!!!!!! Πάω να φάω κάτι στα γρήγορα κι ξαναφυγα για δουλεια!!! το σκατουλι μου μονο δε λεει να φαει την κρεμα και σκαω

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    λοιπόν είμαι 77.
    οπότε επόμενος στόχος. 76 20/3
    σα αυτό το στόχο θέλω να εντιτ οτι μέχρι την άλλη τετάρτη θέλω να έχω τελειώσει 2 βιβλία που τα παλεύω πολύ καιρό και όλο τα παρατάω. ένα ξενόγλωσσο και ένα στα ελληνικά.
    αυτά.

sweety μπράβω :thumbup:

Senior Member
    μπραβο sweet! μπραβο bouliana! Μπραβο σε ολους!!!!

Senior Member
    και απο μενα ενα μεγαλο μπραβο σε ολες σας και σε εσας που τα καταφερνετε αλλα και σε εσας που προσπαθητε!!!
    περιμενω να αδιαθετησω και εχω λιγουρες και διαθεση 0....

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    και απο μενα ενα μεγαλο μπραβο σε ολες σας και σε εσας που τα καταφερνετε αλλα και σε εσας που προσπαθητε!!!
    περιμενω να αδιαθετησω και εχω λιγουρες και διαθεση 0....
    aiglh, εγω μολις αδιαθετησα, ψιλοποναω και ειμαι και ψιλοτουμπανιασμενη Παραδοξως η ζυγαρια με εδειξε 67,300 (ειχα πει οτι θα ζυγιζομουν μονο καθε σαββατο, αλλα επειδη εξοκειλα το σ/κ ειχα αγωνια να δω ποσο εφτασα)

Γεια σε όλους!!! Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό τους στόχους τους!!! Τήρησα τα τρίωρα και τις τριάδες, εκτός από την τσικνοπέμπτη που δυστυχώς έκανα υπερφαγικό (από παρασκευή πρωί όμως μπήκα πάλι σε πρόγραμμα!!!), και πήγα γυμναστήριο 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα και 1 αυτή(λόγω απανωτών εξόδων που προέκυψαν). Μάγδα ακούς; Ανανεώνω λοιπόν τους στόχους μου ως εξής:
    Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
    Τήρηση τριώρων και τριάδων
    Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
    Κανένα υπερφαγικό

Senior Member
    καλησπερα σε ολες!!!!!!!!!!!! ελειπα ολη μερα και σας εχασα ΜΠΡΑΒΟ σε ολες για τις κατηφορες σας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω νιωθω πολυ καλα με τον εαυτο μου δε ξερω ποσα κιλα ειμαι τι εχω χασει αν εχω χασει δηλαδη αλλα αισθανομαι ΠΟΛΥ καλυτερα!!! συνεχιζω ακαθεκτα γυμναστικουλα (οχι τιποτα τραγικο αλλα 30λεπτα με 1 ωρα γρηγορο περπατημα με τρεξιματακι) περπαταω γενικως οπου και οπως μπορω .

διατροφουλα καλα τριωρα και τριαδες-δυαδες.

ολα καλα μεχρι στιγμης!!

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
    01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
    Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
    3 μέρες 1500-1600 θερμίδες, 4η μέρα 1900 θερμίδες χωρίς γυμναστική

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
    Τήρηση τριώρων και τριάδων
    Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
    Κανένα υπερφαγικό

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά

florage
    11-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

Page 49 of 81 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast