To group της επιτυχίας! 2013 - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 81 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by need2loose
    never give up!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZrasQOojFyo
    αχ Μαγδα με εβαλες σε κατι απιθανο!!! μπηκα απο εκει ειδα αυτο και μελεταω τωρα το IF :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    never give up!!!!!

αχ Μαγδα με εβαλες σε κατι απιθανο!!! μπηκα απο εκει ειδα αυτο και μελεταω τωρα το IF :thumbup:
    Το φοβάμαι, έχω πέσει πολλές φορές πάνω του αλλά δεν νομίζω να το δοκίμαζα...

Senior Member
    never give up!!!!!

Το φοβάμαι, έχω πέσει πολλές φορές πάνω του αλλά δεν νομίζω να το δοκίμαζα...
    δες u2u

Senior Member
    Καλα λενε "απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια"! Το μεσημερι ειχα παει για φαγητο στους κουμπαρους μου και το αδερφακι της βαφτιστηρας μου με ειπε χοντρη!

Senior Member
    Ετσι λες? Εμένα ένας τρελός με είχε πεί ΘΕΑ :P

Senior Member
    καλησπερα σε ολες!!!!!!!!!!!! ελειπα ολη μερα και σας εχασα ΜΠΡΑΒΟ σε ολες για τις κατηφορες σας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω νιωθω πολυ καλα με τον εαυτο μου δε ξερω ποσα κιλα ειμαι τι εχω χασει αν εχω χασει δηλαδη αλλα αισθανομαι ΠΟΛΥ καλυτερα!!! συνεχιζω ακαθεκτα γυμναστικουλα (οχι τιποτα τραγικο αλλα 30λεπτα με 1 ωρα γρηγορο περπατημα με τρεξιματακι) περπαταω γενικως οπου και οπως μπορω .

διατροφουλα καλα τριωρα και τριαδες-δυαδες.

ολα καλα μεχρι στιγμης!!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Ετσι λες? Εμένα ένας τρελός με είχε πεί ΘΕΑ :P
    Ε, τοτε εισαι αναμφιβολα θεα! Και με διαπιστευτηρια!

Senior Member
    νωρις έφαγε σουβλακια...έπινα σοδα. Δε μου κάηκε καρφάκι. Τωρα που δεν ειμαι καλά θέλω να φάω

Senior Member
    Κανε λιγη υπομονη.Η υπομονη στον ανθρωπο ειναι προτερημα.
    Αν δεν καταφερες να αντισταθεις μην μαστιγωσεις τον πληγωμενο σου εαυτο και προσποιησου την αδιαφορη.
    Δεν καταστρεφεις τιποτα με μια μερα.Αν ηταν ετσι θαμασταν ΟΛΟΙ πανω απο 120 κιλα!!!!!!
    Παρε μια βαθια ανασα και δες πως μπορεις να διορθωσεις τα κακως κειμενα με τον συζυγο σου.Ολα ταλλα ερχονται αυτοματα.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    νωρις έφαγε σουβλακια...έπινα σοδα. Δε μου κάηκε καρφάκι. Τωρα που δεν ειμαι καλά θέλω να φάω
    Kαλημερα Δημητρα !! απο το προτερο και προσφατο διατροφικο σου παρελθον και να υπεκυψες το πιο πιθανο ειναι να εχασες εσυ!!!! :tumble::tumble::tumble::tumble:

Ναι ρε συ κ γω ετσι ειμαι αμα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα εκει θα το ριξω (αφου δεν καπνιζω-μηπως να αρχισω δηλαδη?? ) ενω ο συζυγος αμα εχει τις κλειστες του χανει!! μου φαινεται θα αρχισω να τρωω σαν κι αυτον ρε συ οτι εχασε αυτος το χειμωνα μου το εδωσε εμενα φετος!

μη σε ριχνει φιλεναδα μου!!:smirk:

Senior Member

Senior Member
    Μαγδουλα πως τα ανεβαζεις θελω κι εγω πολλες φορες αλλα δεν ξερω πως !!! μ αρεσουν πολυ τα inspirational quotes κλπ

Senior Member
    Καλό τριήμερο κορίτσια, έφαγα καλά μέχρι τώρα & ήπια 2 μπύρες και κοτόπουλο παιδάκια με πατάτες τηγανιτές, από εδώ και πέρα σόδα. Καλά ήταν.

Senior Member
    Μαγδουλα πως τα ανεβαζεις θελω κι εγω πολλες φορες αλλα δεν ξερω πως !!! μ αρεσουν πολυ τα inspirational quotes κλπ

1ος τρόπος:
    Γράφεις [img] και κάνεις επικόλληση το link της εικόνας* μετά την επικόλληση κλείνεις γράφοντας [/img]
    * το βρίσκεις κάνοντας δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέγοντας αντιγραφή διεύθυνσης url της εικόνας

2ος τρόπος : αν στο πάνω μέρος του μηνύματος που γράφεις έχει εικονίδια μπορείς να επιλέξεις το 7ο εικονίδιο και στο παραθυράκι που θα σου βγάλει να κάνεις επικόλληση το link της εικόνας

Page 50 of 81 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast