To group της επιτυχίας! 2013 - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 81 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1201
    Senior Member
    Γειά σου Αιγλίτσα! Το κάνεις απόγευμα γιατί δε σε χορταίνει η ζάχαρη! Μπράβο σου που έστρωσε το μεσημεριανό σου και τρώς και σαλάτα και φαί! Πας πολύ καλά!
    Κι γω ξαναρχισα τα γλυκα απο χθες, ηταν να μη φαω ενα. Παλι σημερα τσιμπισα το γλυκακι μου, παραλληλα τσιμπησα και το θερμιδομετρητη για να μη ξεφυγω τελειως σε θερμιδες.
    Ειμαι 2 κιλα πανω γιατι χθες εκτος απο το γλυκο (δεν παχαινει 1 γλυκο) έφαγα και μια φρατζόλα ψωμί από τις τύψεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν χθες θερμιδομετρούσα θα έβλεπα πως δεν έγινε κάτι τραγικό με το γλυκό και δε θα έτρωγα τη φρατζόλα. Ομως σε άλλες περιπτώσεις η θερμιδομέτρηση δε με βοηθά, με ρίχνει σε υπερφαγικό.
    Στόχος μου είναι πια να μη κάνω άλλα υπερφαγικά. Ο,τι με οδηγεί σε αυτό θα το κρατάω.
    Εχω σταματησει να πολυασχολουμαι πια, θα χαθουνε τα κιλα, στο χερι τους ειναι? Αν θες να σου χαρίσω το θερμιδομετρητη να απεξαρτηθω :P

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    ευχαριστω πολυ κοριτσια για τ καλα σας λογια... εχω περιεργη διατροφη και προσπαθω πολυ. δεν μπορω ποτε να φαω δεκατιανο και απογευματινο.
    θελω να σας πω πανω κατω τη διατροφη μου και να μου πειτε κπ αποψη....
    το πρωι συνηθως τρωω γαλα με δημητριακα και κανα δυο μπισκοτα ή 3 φετες ψωμι με μελι ή μαρμελαδα και χυμο ή κουλουρακια ( βασικα το πρωινομου ειναι παντα πλουσιο :P:P) αυτο το τρωω κατα τις 9 κ μιση με 10.
    μεσημερι τρωω συνηθως κατα τις 2 με 2κ μιση και τρωω κανονικα ενα πιατο απο το οτιδηποτε εχει + 1-2 φετες ψωμι και σαλατα
    απογευμα ή βραδυ γυρω στις 7 τρωω συνηθως πινω η μια ζεστη ή κρυα σοκολατα ή τρωω καποιο γλυκο ή τοστ

οποτε ξεφυγω βουλιμικο το κανω απογευμα παντα :P και συνηθως οταν φαω γλυκο και δεν ειμαι καλα.....πως τη βλεπεται τη διατροφη μου?μπορει να με συντηρησει στα κιλα μου? ειμαι 1.65 και 54 κιλα

βεβαια με τη στεναχορια που περναω αυτες τις μερες το πρωι και το απογευμα πντα εχω γλυκο και ξεφυγα και χθες με τα τεραστια 3 γλυκα ελπιζω σημερα να μην ειμαι 5 κιλα πανω :P
    Αν και είναι αστείο που θα το πω εγώ ( με το ζόρι τρώω 1 φρούτο) βλέπω ότι στη διατροφή σου δεν έχεις φρούτα! Το βράδυ μου φαίνεται πως θα ήταν καλό να προσθέσεις κανένα γιαουρτάκι ή λίγο ακόμη γάλα, ειδικά όταν δεν τρως τοστ. Τέλος θα πρότεινα να εντάξεις στα ενδιάμεσα διαστήματα μερικά αμύγδαλα 15-20 τεμ ή άλλους ξηρούς καρπούς. Μπορείς να τους έχεις μαζί σου και να τους τρως στα ενδιάμεσα από τα κυρίως σου γεύματα. Με μια σύντομη ματιά στο internet θα διαπιστώσεις ότι ακόμη και 30 γρ ξηροί καρποί μπορούν να σου δώσουν πολλά πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό σου. Επίσης μια που έχεις πει ότι σου αρέσουν τα μπισκότα βρώμης βρίσκω πολύ πιθανό να σου αρέσει μια κρεμούλα με γάλα βρώμη λίγο μέλι, κανέλα και μπανάνα αντί για το γλυκό που τρως το βράδυ. Αν το αντικαταστήσεις τις μισές φορές με κάτι τέτοιο θα έχεις μεγάλο όφελος. Εγώ παρόλο που δεν αγαπώ το γάλα τον τελευταίο καιρό αυτή την κρεμούλα την βλέπω σαν την απόλυτη λιχουδιά! Εσύ πως βλέπεις τη συντήρηση σου; Μένεις σταθερή με αυτή τη διατροφή;

Senior Member
    Δε μπορώ να καταλάβω που χαθήκατε! Ελπίζω να μη παρατήσατε την προσπάθεια.
    Εγώ έχω 5 μέρες σε τιμωρία - τραυματισμό. Εϊναι η πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια που κάθομαι πάνω από 1 μέρα χωρίς άθληση.
    Ο παλιός εφιάλτης της αύξησης βαρους δε λέει να επιστρέψει. Ίσα - ίσα είδα και πτώση στη ζυγαριά, πτώση αναμενόμενη λόγω Άνοιξης (τα έχουμε ξαναπεί).
    Τελικά το ζήτημα της διατροφής είναι θέμα φιλοσοφίας. Και κάτι επιπλέον. Πίστης!
    Και μιας και είπα να φιλοσοφίσω λίγο καλύτερα να βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα παρά να επαναπαυτούμε!
    καλή συνέχεια σε όλους κι όλες και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό το νήμα όπου μπορούμε να καταγράφουμε τη θετική μας ενέργεια και μόνο.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Γιάννενα!

Senior Member
    γιωργο....εγω δυστυχως την παρατησα την προσπαθεια....ειμαι στην γωνια σας βλεπω κ τρωω,,,,,

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Δε μπορώ να καταλάβω που χαθήκατε! Ελπίζω να μη παρατήσατε την προσπάθεια.
    Εγώ έχω 5 μέρες σε τιμωρία - τραυματισμό. Εϊναι η πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια που κάθομαι πάνω από 1 μέρα χωρίς άθληση.
    Ο παλιός εφιάλτης της αύξησης βαρους δε λέει να επιστρέψει. Ίσα - ίσα είδα και πτώση στη ζυγαριά, πτώση αναμενόμενη λόγω Άνοιξης (τα έχουμε ξαναπεί).
    Τελικά το ζήτημα της διατροφής είναι θέμα φιλοσοφίας. Και κάτι επιπλέον. Πίστης!
    Και μιας και είπα να φιλοσοφίσω λίγο καλύτερα να βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα παρά να επαναπαυτούμε!
    καλή συνέχεια σε όλους κι όλες και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό το νήμα όπου μπορούμε να καταγράφουμε τη θετική μας ενέργεια και μόνο.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Γιάννενα!
    Περαστικα σου Γιωργο!πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο οταν εχεις μαθει καθημερινα να γυμναζεσε να κατσεις εστω και μια μερα απο τραυματισμο,το επαθα περυσι με θλαση και απο τοτε προσεχω πολυ το ζεσταμα και τις διατασεις.
    Εχω παρατηρησει και εγω οτι παντα την Ανοιξη αρχιζω και χανω κιλα,γιατι ομως?λογω ζεστης και ιδρωτα?(μπορει να τα εχετε ξαναπει αλλα δεν τα εχω διαβασει,αν θες κανε ενα κοπο να τα γραψεις ξανα γιατι με ενδιαφερει)

Senior Member
    @forty, καλησπέρα και σ' ευχαριστώ. περαστικά θα είναι, δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. Το καλό ή το κακό είναι ότι με βρήκε πάνω σε αγώνες στόχους που είχα κι έτσι προετοιμασία κλπ, πάνε περίπατο. Ce la vie!
    Ένα πράγμα πρέπει να κάνω, υπομονή!

Την Άνοιξη και το καλοκαίρι στεγνώνουμε, το σώμα αποβάλει εύκολα το λίπος γιατί δεν το χρειάζεται. Λίγη προσοχή στη διατροφή μας χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Θα συνιστούσα λίγο προσοχή σε λιπαρά, τηγανιτά μακριά, παγωτά. Τέοια πράγματα. Με΄τα αν φτιάξει ο καιρό ςκι είσαι όλη μέρα στη γύρα, ξεχνάς λίγο και το γεμάτο σου ψυγείο. Εσύ κι εγώ κι όλοι μας! Τους κρύους μήνες το σώμα μας αποθηκεύει λίπος, γιατί το λίπος είναι προστατευτικό για τα ζωτικά μας όργανα. Ίσως τελικά να αυξάνετια κι ο μεταβολισμός μας το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση το σώμα είναι σοφό, ξέρει τί και πότε να κάνει αρκεί να του το επιτρέψουμε!

Senior Member
    Γλυκιά Δήμητρα, συχγαρητήρια, βλέπω ότι προχωράς μια χαρά. Μη χαλιέσαι αν χάνεις τα κιλά σε αργό ρυθμό. πολύ καλύτερα θα είναι έτσι.
    Έλενα, όσοι έχουμε να χάσουμε σαν στόχο λίγα κιλά, έχουμε και τον πιο δύσκολο στόχο. Και το να κοιτάς διακριτικά, κακό δεν κάνει, καλό είναι κι αυτό. Εξάλου ως επί το πλείστον, κι εγώ το ίδιο κάνω.

Senior Member
    Γιώργο περαστικά και από εμένα! Ο αγώνας συνεχίζεται αν και κουράστηκα λίγο....

Senior Member
    Ευχαριστώ Μάγδα!
    Μη νομίζεις, όλοι κουράζονται κάπου!

Senior Member
    @forty, καλησπέρα και σ' ευχαριστώ. περαστικά θα είναι, δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. Το καλό ή το κακό είναι ότι με βρήκε πάνω σε αγώνες στόχους που είχα κι έτσι προετοιμασία κλπ, πάνε περίπατο. Ce la vie!
    Ένα πράγμα πρέπει να κάνω, υπομονή!

Την Άνοιξη και το καλοκαίρι στεγνώνουμε, το σώμα αποβάλει εύκολα το λίπος γιατί δεν το χρειάζεται. Λίγη προσοχή στη διατροφή μας χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Θα συνιστούσα λίγο προσοχή σε λιπαρά, τηγανιτά μακριά, παγωτά. Τέοια πράγματα. Με΄τα αν φτιάξει ο καιρό ςκι είσαι όλη μέρα στη γύρα, ξεχνάς λίγο και το γεμάτο σου ψυγείο. Εσύ κι εγώ κι όλοι μας! Τους κρύους μήνες το σώμα μας αποθηκεύει λίπος, γιατί το λίπος είναι προστατευτικό για τα ζωτικά μας όργανα. Ίσως τελικά να αυξάνετια κι ο μεταβολισμός μας το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση το σώμα είναι σοφό, ξέρει τί και πότε να κάνει αρκεί να του το επιτρέψουμε!
    καλημερα Γιωργο και περαστικα!!! εχεις δικιο το μονο που χρειαζεται ειναι να ακουμε το σωμα μας, συνηθως αυτα που τραβαμε ειναι γιατι κλεινουμε τα αυτια μας σε αυτα που μας λεει!!!!

Senior Member
    Να λοιπον γιατι αγαπαω πολυ την ανοιξη και αισθανομαι να ξαναγεννιεμαι μολις ερχεται!!Δεν το ειχα σκεφτει αλλα ετσι συμβαινει με το σωμα μου,αμεσως πεφτω σε κιλα.
    Το φαγητο που τρωω ειναι παντα πολυ προσεγμενο και ποτε ετοιμα,τηγανητα,λιπος,φαγη� �α με οτιδηποτε συντηρητικο,αυτο που με παχαινει το χειμωνα ειναι οι ξηροι καρποι,τα συκα,το ταχινι,το μελι,οι γλυκοπατατες και τα οσπρια,ολα αυτα τα αγαπαω πολυ και δυστυχως δεν μπορω να κοντρολαρω τις ποσοτητες το χειμωνα γιατι αισθανομαι να πειναω μετα την γυμναστικη ενω τωρα μου μπηκε η ανοιξη γυριζω απο το γηπεδο η το γυμναστηριο και με το ζορι τρωω

Μη στεναχωριεσε θα ερθουν πολλοι αγωνες ακομα,εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθε τραυματισμος μου,οταν ερχεται,κατι παραπανω μου μαθαινει για την προπονηση που πρεπει να κανω απο εκει και περα και μ'αυτο τον τροπο βελτιωνομαι συνεχεια,δεστο ετσι απο τη θετικη του πλευρα

Originally posted by need2loose
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
    18/3/2013
    1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
    2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
    3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα!

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
    Τήρηση τριώρων και τριάδων
    Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
    Κανένα υπερφαγικό

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά

florage
    11-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

lost kitten
    26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό

Ασημένια
    29-03-13
    Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
    και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
    Τώρα πάμε για τον 2ο!:saint:
    Μάγδα δεν ξέρω αν έκανα λάθος που το έκανα μόνη μου, πώς το κάνετε;
    (Απλά σκέφτηκα ότι δεν θα έχεις χρόνο για όλους)

Senior Member
    Περαστικά Γιώργο! Πολύ ωραία τα λες! Ασημένια μπράβο σου!!! Είδες τί ωραία που είναι χωρίς ζάχαρη? Αν κόψεις και το αλεύρι δε θα πεινάς καθόλου!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Τώρα πάμε για τον 2ο!:saint:
    Μάγδα δεν ξέρω αν έκανα λάθος που το έκανα μόνη μου, πώς το κάνετε;
    (Απλά σκέφτηκα ότι δεν θα έχεις χρόνο για όλους)
    Μπράβο!
    Μια χαρά το έκανες, καλά το σκέφτηκες :thumbup:

Senior Member
    Πράγματι όπως τα λες Τόνια, πρέπει να ακούμε το σώμα μας. Πρέπει να να το ακούμε. Να το ακούω. Όπως θυμίζεις και το θυμίζω συνεχώς. Οι συμβουλές που δίνω συνήθως - και νομίζω ότι αυτό το κάνουν κι όλοι οι γνώστες του αντικειμένου αυτού - είναι ακριβώς αυτά τα επαναλμβανόμενα λάθη που κάνω. Ωραία τα λέω Δήμητρα και προσπαθώ να τα τηρώ, αλλά έλα που δεν γίνεται συνεχώς.

Αυτό το ρημάδι το ένστικτο είναι κάτι το φοβερό.
    Ανά πάσα στιγμή το σώμα γνωρίζει τι χρειάζεται. Ξεκούραση, εργασία, σοκολάτα, σάκχαρα, πρωτεΐνες. Το σώμα φωνάζει συνεχώς.
    Θέλει να πηγάινουμε με τα νερά του αλλιώς μας τιμωρεί.
    Η στεναχώρια για τους αγώνες φεύγει όταν το πάρεις απόφαση. Ο πόνος είναι ένας παράγοντας που σε βοηθάει να πάρεις αυτή την απόφαση. Έτσι ακριβώς είναι Σαραντάρα. Είναι ο πόνος που σου απομακρύνει αυτή τη στεναχώρια. Ο πόνος κι ο χρόνος.

Πάντως ο τερματισμός σε έναν αγώνα, - κι ιδιαίτερα σε έναν μεγάλο αγώνα όπως έναν Μαραθώνιο - σου δίνει μια αίσθηση που δύσκολα ξεχνάς σε όλη σου τη ζωή. Η αίσθηση αυτή συνεχίζει να πλανάται συνεχώς γύρω σου κι είναι ακριβώς αυτή η αίσθηση που μετατρέπεται σε πάθος, σε ηδονή. Είναι κάτι που εύχομαι - και θα έπρεπε - να ζήσετε όλες σας. Να αποτολμήσω να πω οι πιο τυχεροί από εσάς.

Page 57 of 81 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast