Results 901 to 915 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
11-05-2013, 11:45 #901
Καλημερα!! Αχ βρε Μαγδα μου νιωθω ακριβως το ιδιο σε ο,τι αφορα στην πρωτεινικη..
Σημερα εκλεισα 1 μηνα και εχω χασει μονο 3.5kg. Λεω μονο γιατι ξερω οτι με αυτες τις διαιτες συνηθως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.. Αλλα λεω να τη συνεχισω γιατι εχω επηρςαστςι πιλυ απο τα αποτελεσματα της φιλης που μου την εδωσε,τα οποια ειναι θεαματικα! Αυτο που θελω ομως ειναι να εξακριβωσω με καποιο τροπο οτι χανω λιπος.. Τη ζυγαρια μου που κανει λιπομετρηση δεν την πολυεμπιστευομαι.. Εσυ στους δυο μηνες εχασες γυρω στα 7-8??? Και οταν την αλλαξες πως αρχισες να πρισθετεις υδατανθρακες;; Σορρυ που σε πρηζω αλλα θεωρω οτι εισαι πολυ πιο διαβασμενη και ειμαστε σε παρομοια φαση απωλειας...Απο γυμναστικη κανεις συνδυασμο αεροβια και μυικη ενδυναμωση;;
- 12-05-2013, 11:01 #902
Originally posted by Elenitsa
Καλημερα!! Αχ βρε Μαγδα μου νιωθω ακριβως το ιδιο σε ο,τι αφορα στην πρωτεινικη..
Σημερα εκλεισα 1 μηνα και εχω χασει μονο 3.5kg. Λεω μονο γιατι ξερω οτι με αυτες τις διαιτες συνηθως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.. Αλλα λεω να τη συνεχισω γιατι εχω επηρςαστςι πιλυ απο τα αποτελεσματα της φιλης που μου την εδωσε,τα οποια ειναι θεαματικα! Αυτο που θελω ομως ειναι να εξακριβωσω με καποιο τροπο οτι χανω λιπος.. Τη ζυγαρια μου που κανει λιπομετρηση δεν την πολυεμπιστευομαι.. Εσυ στους δυο μηνες εχασες γυρω στα 7-8??? Και οταν την αλλαξες πως αρχισες να πρισθετεις υδατανθρακες;; Σορρυ που σε πρηζω αλλα θεωρω οτι εισαι πολυ πιο διαβασμενη και ειμαστε σε παρομοια φαση απωλειας...Απο γυμναστικη κανεις συνδυασμο αεροβια και μυικη ενδυναμωση;;
Βρήκα αυτό το παλιότερο post μου στο " καθημερινό ζύγισμα" :
Σήμερα έκλεισα 2 μήνες δίαιτας χωρίς κλέψιμο εκτός μιας ημέρας που έφαγα ένα παγωτό 87 γρ και 1 κομματάκι σοκολάτα
Αποτέλεσμα : -4,5 1ος μήνας -3,2 2ος μήνας
Συμπέρασμα , ότι και να κάνω ότι δίαιτα και αν ακολουθήσω τα αποτελέσματα είναι ίδια τον 2ο μήνα πέφτω στα -3 και αργότερα ακόμη παρακάτω.
Τον 3ο μήνα έχασα 2,7 κιλά, λόγω της ανάλυση σώματος που έκανα στον διαιτολόγο ξέρω ότι
αυτό το βάρος στην ουσία ήταν -3 κιλά από λίπος + 300 γρ από αύξηση μυικής μάζας.
Το αποτέλεσμα για εμένα ήταν πολύ καλό! Τον μήνα που προηγήθηκε, η διατροφή μου περιείχε τα πάντα εκτός ζάχαρης και λευκού αλευριού!
Σχετικά με την λιπομέτρηση που λες η ένδειξη της ζυγαριάς σου είναι καλή για να έχεις μια σχετική εικόνα αλλά δεν είναι ακριβής. Για παράδειγμα εμένα μου έδειχνε περίπου 2 κιλά λίπους λιγότερο αλλά στην τελική πέρα από αυτή τη διαφορά σε σχέση με τη μέτρηση του διαιτολόγου η πτώση λίπους που κατέγραψε μέσα στον μήνα ήταν πολύ πολύ κοντά σε αυτή που βρέθηκε και με τη λιπομέτρηση του διαιτολόγου.
Σχετικά με το πως επανένταξα τους υδατάνθρακες στη διατροφή μου θα σου πω ότι ήταν σταδιακά κυρίως επειδή φοβόμουν μην έχω αυξημένη πείνα. Σε γενικές γραμμές προσπαθώ να καταναλώνω τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για να κρατάω σταθερό το ζάχαρο του αίματος και να μην λιγούρες. Τις φορές που νιώθω ιδιαίτερα πεινασμένη καταφεύγω στην εγγυημένη λύση του κοτόπουλου! Φροντίζω να έχω και πάλι ως βάση τις πρωτεϊνες αλλά πλέον τρώω και όσπρια και λαδερά ( 1 κ.σ λάδι / μερίδα) . Τα λαδερά τα συνδυάζω με πρωτεϊνη που προέρχεται είτε από τυρί είτε με αυγό. Γενικά πιστεύω ότι κάθε γεύμα για να είναι ικανοποιητικά χορταστικό πρέπει να εμπεριέχεται πρωτεϊνη!
Για τη φίλη σου που λες ότι έχασε πολύ θα σου πω ότι όλα είναι σχετικά. Ως γνωστόν κάθε οργανισμός συμπεριφέρεται διαφορετικά! Μπορεί η φίλη σου π.χ να έχει πολύ περισσότερο μυικό ιστό από εσένα και να έχει αυξημένες καύσεις, επίσης θα μπορούσε μέσα στην ημέρα να κινείται περισσότερο από εσένα και να έχει επιπλέον πλεονέκτημα!
Κλείνοντας θέλω να τονίσω τη σημασία της γυμναστικής! Λυπάμαι που δεν είχα αντιληφθεί στο παρελθόν πόσο σημαντική είναι! Αν το είχα κάνει δεν θα είχα τόσο μειωμένο μυικό ιστό και χαμηλές καύσεις! Δεν ξέρω αν πας γυμναστήριο και κατά πόσο είναι εφικτό άλλα το σημαντικότερο βήμα νομίζω ότι είναι να βάλεις όση κίνηση περισσότερη γίνεται στη ζωή σου. Αν το γυμναστήριο είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση μπορείς να κάνεις καλή δουλειά και με 1-2 dvd γυμναστικής στο σπίτι. Μην το αμελείς με τίποτα, σκοπός δεν είναι να χάνεις βάρος γενικά (εδώ ίσως να είναι η περίπτωση της φίλης σου) σκοπός είναι να χάνεις λίπος και να διαφυλάσσεις τον μυικό σου ιστό (αν τον αυξήσεις ακόμη καλύτερα) έτσι ώστε και πιο ωραία να δείχνεις και πιο ανεβασμένο μεταβολισμό να έχεις!
Γυμναστική κάνω τις περισσότερες φορές διάδρομο 50 λεπτά και μετά βάρη ανά ομάδες μυών
- πόδια/ στήθος
-πλάτη/ώμοι/τρικέφαλος
-πόδια/δικέφαλος
κοιλιακούς και ραχιαίους κάνω κάθε φορά!
Μερικές φορές μπαίνω και αίθουσα, κυρίως όταν έχει fat burning πρόγραμμα
12-05-2013, 16:13 #903
Καλησπέρα ! Έχω μία απορία... Η γυμναστική πρέπει να γίνεται αδιάκοπα για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα (αναφέρομαι σε καύση λίπους-θερμίδων και όχι σύσφιξη) ή είναι το ίδιο αν γίνεται με διαλείμματα ???
Έχω στατικό ποδήλατο αλλά δεν μπορώ να κάνω για πολλή ώρα συνεχόμενα. Με βολεύει να κάνω τρία 20λεπτα με 5λεπτα διαλείμματα ανάμεσα...
13-05-2013, 01:09 #904
Έχω διαβάσει και ακούσει ότι μετά το πρώτο 20 λεπτο αερόβιας αρχίζει το κάψιμο λίπους άρα σταματώντας ανά 20λεπτο πιθανόν να χάνεις το σημαντικότερο κομμάτι. Ελπίζω να το δει κάποιος που γνωρίζει περισσότερο για την άσκηση και να σου απαντήσει αναλυτικότερα!
13-05-2013, 02:49 #905
Συμφωνώ με τη Μάγδα! Γειά σας και χαρά σας, στόχος να μη ζυγιζομαι συχνά επετευχθει εκει που νομιζα οτι θα πεθανω με τη ζυγαρια ανα...ποδας!
Στόχος τώρα να μαζευτώ μετά το Πασχαλινό τσιμπούσι, πιο συγκεκριμένα να κάνω για 14 μέρες την πρωτεινική μου διατροφή να φύγει η ινσουλινοαντίσταση επιτέλους!
Nέος στόχος South Beach μέχρι 28 Μάη
13-05-2013, 09:20 #906
στο πρωτο 20 λεπτο καις υδατανθρακες, μετα το 20 λεπτο αρχιζει η καυση του λιπους. οποτε καλυτερα κανε ενα συνεχομενο 30 λεπτο
13-05-2013, 10:33 #907
Κορίτσια καλημέρα κι από μένα...
Δεν ξέρω αν με θέλετε κι εμένα στην παρέα σας αλλά εγώ σας θέλω γιατί είστε πολύ δυναμικές και αισιόδοξες!!
Εγώ προσπαθώ καιρό τώρα, είμαι σε καλό δρόμο, αλλά θέλω άλλα 5 κιλάκια!
Πιστεύω ότι μέχρι τον Αύγουστο θα το έχω καταφέρει...
Προσέχω μόνη μου την διατροφή μου και πάω και γυμναστήριο.
13-05-2013, 11:21 #908
Γεια σας, γεια σας !!!!
Σήμερα μπήκα στην 4η μέρα της επιστροφής μετά τις παρασπονδίες του Πάσχα και νιώθω πολύ καλύτερα!
Ελπίζω όλες να είστε καλά!
lidal καλώς ήρθες ! Πιστεύω στο διάστημα που θέτεις να δεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το γυμναστήριο!
Αλήθεια τι διατροφή και τι γυμναστική κάνεις;
13-05-2013, 11:28 #909
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
10/05/13
- Δεσμεύομαι να κάνω διατροφή - δίαιτα για τις επόμενες 3 εβδομάδες χωρίς καμιά παρασπονδία.
- Δεσμεύομαι να πηγαίνω γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
- Δεν θα ζυγιστώ καθόλου για τις επόμενες 3 εβδομάδες
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! :thumbup:
12/05/13 Nέος στόχος South Beach μέχρι 28 Μάη
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
Εve
Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
Τήρηση τριώρων και τριάδων
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
Κανένα υπερφαγικό
bouliana
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά
florage
11-03-13
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
18-04-13
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
13-05-2013, 11:32 #910
Originally posted by need2loose
Γεια σας, γεια σας !!!!
Σήμερα μπήκα στην 4η μέρα της επιστροφής μετά τις παρασπονδίες του Πάσχα και νιώθω πολύ καλύτερα!
Μαγδουλα μου τι κανεις?? Χριστος Ανεστη !! πουλακι σου χω απαντησει στο φατσοβιβλιο!! η μικρουλα σου καλα?? Σε ευχαριστω πολυ......
13-05-2013, 17:56 #911
Originally posted by ton76
Originally posted by need2loose
Γεια σας, γεια σας !!!!
Μαγδουλα μου τι κανεις?? Χριστος Ανεστη !! πουλακι σου χω απαντησει στο φατσοβιβλιο!! η μικρουλα σου καλα?? Σε ευχαριστω πολυ......
13-05-2013, 18:11 #912
Μαγδούλα ευχαριστώ για τη βοήθεια! Θα κάνω λιπομέτρηση ξανά στη ζυγαριά μου να δούμε αν έπεσε το ποσοστό και θα σας πω νέα!
Τώρα για τη γυμναστική, ένα θα σου πω!Μπράβο και πάλι μπράβο!Κάνεις δουλειά όχι αστεία! Εγώ δυστυχως δεν κάνω.
Ειχα ξεκινήσει αλλά λόγω ενος προβλήματος στο πόδι μου σταμάτησα. Τωρα πήρα το οκ να ξεκινήσω αλλά προς το παρον δεν τα έχω καταφέρει..Πρέπει όμως να αλλάξει άμεσα αυτό για να δω ουσιαστική διαφορά!
Εν τω μεταξύ τις 2 τελευταίες μέρες νιώθω τρελή ανάγκη για γλυκό..δεν αντέχω..Πήρα να φτιάξω ζελέ λαιτ μπας και μου φύγει η λύσσα..αλλά δεν ξέρω αν κάνει..Λέτε να το φαω για απογευματινό;
13-05-2013, 18:14 #913
welcome lidal!!
13-05-2013, 19:02 #914
need σε εκανα και add στο fb!:yes:
13-05-2013, 19:04 #915
αααααααααα need σε εκανα και εγω, τι κουκλα που εισαι και κανεις και διαιτα????
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....