Results 931 to 945 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
19-05-2013, 00:58 #931
Originally posted by aiglh!
κοριτσια εγω τα σκατωσα :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: :no::no:
σημερα δε ξυπνησα καλα... σηξωθηκα το πρωι πηρα κανοινικα το πρωινο μου δηλαδη 1 μπολ γαλα με δημητριακα, μετα πηγα λαικη και πηρα κερασια ( αχ!!! ) εφαγα φουλ 30 μετα εφγα μεσημεριανο μια τσιπουρα και 2 φετες ψωμι και σαλατα, μετα πηγα γυμναστηριο για 1,5 ωρα και μετα ηθελα γλυκοοοοοοοο. εγω ομως εχω μανια με τ γλυκα δε τρωω ποτε ενα.
τελοσπαντων δε μπορεσα να κρατηθω πηγα σε ενα ζαχαροπλαστιο και πηρα ενα μπολακι τιραμισου εκατσα μοναχουλα μου σε ενα παρκο ( δεν εχω και παρεα σ αυτη τη πολη :no: ) και το εφαγα μετα πηγα σε ενα αλλο ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα τσιζκεικ και εκανα μονη μου βολτες και ετρωγα και μετα πηγα σε ενα τριτο ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα κορνε και το φαγα σπιτι μου :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
ειχα να κανω υπερφαγηκο 3 βδομαδες :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no: θα παχυνω με ολα αυτα? μα δε μπορω να καταλαβω τι με πιανει ωρες ωρες και αυτο το κανω μονο μετ γλυκα :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
- 19-05-2013, 10:13 #932
γενικα περναω ασχημα και οταν στεναχοριεμαι υπερβολικα η μονη μου διαφυγη ειναι τα γλυκα εκει ξεσπαω οταν τα τρωω νιωθω ανακουφιση βεβαια μετα ακολουθουν τυψεις.... το κυριο αιτιο που πεφτω με τα μουτρα στα γλυκα ειναι η κακια ψυχολογια μου οταν ειμαι καλα ποτε δεν τρωω γλυκα ή ακομη οταν μπορω να ελεγχω τα συναισθηματα μου. χτες μου συναιβει κατι απροοπτο και βγηκα τελιως εκτος εαυτου και ξεσπασα στα γλυκα. αυτο καταπολεμαω τοσο καιρο...
19-05-2013, 11:04 #933
το πρόβλημα δεν είναι το φαί καθαυτό, αλλά οι ανάγκες μας που καλύπτονται από αυτό.
μη σε παίρνει από κάτω, αν θες τη γνώμη μου, ήταν απλώς μια μέρα όπου είχες κουραστεί αρκετά.
πάντως, το θεωρώ θετικό που δεν τα αγόρασες όλα απ'την αρχή αλλά από την στιγμή που μπήκες στη διαδικασία να πας στο ζαχαροπλαστείο 3 φορές, σημαίνει ότι το ήθελες πραγματικά.
το χειρότερο μου είναι όταν έχω φάει τόσο που πονάω και συνεχίζω να τρωω, απλώς επειδή το έχω μπροστά μου.
19-05-2013, 15:26 #934
να σου πω το πρωτο γλυκο το θελα μπορω να πω και οτ δευτερο το τριτο το φαγα για παρεα στο σπιτι :P:P μενω μονη μου και οταν με πιανουν τα απο κατω μου ξεσπαω σε οτι ζαχαρωδη βρω :P απο σημερα παλι ξεκιναω τη διατροφη που εκανα, προσπαθω να αποφευγω τα γλυκα και να τρωω 1 -2 φορες τη βδομαδα αλλα παντα με καλη ψυχολογια αμα η ψυχολογια μου ειναι χαλια ποτε μα ποτε δε μενω στο ενα γλυκο
20-05-2013, 18:58 #935
Hello κοριτσια!!Πως τα πατε με τους στοχους;;Εγω ειχα καιρο να βαλω στοχο οποτε επανηλθα..Λοιπον , επειδη την τελευταια βδομαδα κολλησε η ζυγαρια εψαξα να βρω τι με κολλησε και βασικα το μονο που βρηκα ειναι οτι δεν επινα τοσο νερο οσο πριν..Αρα νεος στοχος: Τουλαχιστον 2 λιτρα ημερησιως!!!!
20-05-2013, 19:02 #936
Αιγλη σε νιωθω σε αυτο που λες για τα γλυκα κι εγω ετσι ειμαι.. μη στεναχωριεσαι για μια φορα,δεν εγινε τπτ..Συνεχισε σα να μην εγινε και φτιαξε κανενα ζελε λαιτ η καμια κρεμα s and b,για να εχεις τις δυσκολες ωρες!! Που να τρεχεις μωρε στο ζαχαροπλαστειο βραδυατικα...!!!:bouncy::lol:
21-05-2013, 16:02 #937
εγώ τα σκάτωσα, σήμερα, χθες και προχθές έφαγα του κόσμου τις βλακείες, πατατάκια ,παγωτά, πίτσα, αναψυκτικά και μπύρες κτλ κτλ και φαγητό κανονικό , σκεφτόμουνα συνέχεια το φαγητό και ιδίως όχι το υγειινό..
έχω αρχίσει λίγο να τρομάζω με τον εαυτό μου γιατί κάτι τέτοιο είχα να πάθω πάανω από μισό χρόνο, σε τέτοιο βαθμό εννοώ..
νομίζω φταίει το άγχος μου, πρέπει να τελειώσω τη διπλωματική μου και έχει πέσει πολύ στρες , όλο είμαι μέσα στο σπίτι για να δουλεύω και τρώω..
21-05-2013, 21:09 #938
baklavadaki δωστα ολα στη διπλωματικη σου, δεν πειραζει που εφαγες κτ παραπανω ( το κανω και εγω απειρες φορες ) απο αυριο ξεκινα να τρως πιο υγιεινα μην τρελενεσαι, ειναι φασεις και φασεις της ζωης που μας κανει και τρωμε..στο κατω κατω και το φαγητο ειναι μια απολαυση γιαιτ να το στερουμαστε??
ας το γευομαστε και με το παραπανω που και που :P:P:P:P
24-05-2013, 22:24 #939
Γειά σας πως είστε? Παρακαλώ Μάγδα μ βάλε μου στόχο να κάνω τη δίαιτα του διαιτολόγου μέχρι 16 Ιούνη γιατί πολύ εύκολα παρασύρομαι να δοκιμάσω άλλες μεθόδους και δε θέλω ακόμη! Μια χαρά πάω και τρώω τέλεια!
Ψήνομαι να πάρω το βιβλίο της δίαιτας Dukan ενώ ξέρω πως δεν μπορώ να τρώω μόνο σαλάτες και κρέατα μέχρι να χάσω τα κιλά μου. Ηθελα ομως να δω τη λογικη της στην τριτη φαση που τρως απο ολα. Εχει λεει ελευθερη μερα και μερα πρωτεινης. Τις υπολοιπες ειμαι περιεργη τι τρως.
Οσο γιακαποια κοπελα που ρωτησε (να με συγχωρεις δε θυμαμαι ονομα) τρωω περιπου τα εξης αυτο το καιρο:
το πρωι κατι σε τοστ με γαλα ή χυμο, ενδιαμεσα φρουτα, μεσημερι ό,τι έχω, σε τριαδα δηλ. πρωτεινη με πατατα/ρυζι/μακαρονι/ψωμι και σαλατα, αν το φαγητο δεν το εχω μαγειρεψει εγω κι εχει πολλα λαδια τοτε τρωω ελαχιστη πατατα και 1 φ. ψωμι (οχι αναγκαστικα μαυρο).
Τα υπολοιπα αμυλουχα ειναι 1 φλιτζανι.
Το απογευμα τρωω κατι σε γιαουρτι με γλυκο κουταλιου ή παγωμενο γιαουρτι ή γλυκο αλλο ή παγωτο ή ξηρους καρπους και το βραδυ τοστ με σαλατα ή γαλα με φρουτα και βρωμη ή σουβλακι με λαχανικα και τυρι ή σαλατα με τυροψωμο και μετα πιο αργα πινω γαλα ή γιαουρτι (ειμαι ξενυχτισσα).
Ενδιαμεσα τα εκανα @@ και ετρωγα 2 και 3 το βραδυ απο το αγχος μου που αρχισα διατροφη (κλασσικη Δημητρα). Το μοτο μου ειναι never ever give up, συνεχισα, κι χω χασει αρκετα βαρος παρα τις ατασθαλιες μου!!! Το σημαντικο ειναι να συνεχιζουμε, κι οταν τα σκατ@νουμε να συνεχιζουμε. Οι μερες που τα παρατουσα ευχομαι να μην επαναλειφθουν. οσο περισσοτερο αφηνομαστε τοσο πιο δυσκολο ειναι να επανελθουμε.
25-05-2013, 19:05 #940
Originally posted by sweetOctober
Γειά σας πως είστε? Παρακαλώ Μάγδα μ βάλε μου στόχο να κάνω τη δίαιτα του διαιτολόγου μέχρι 16 Ιούνη γιατί πολύ εύκολα παρασύρομαι να δοκιμάσω άλλες μεθόδους και δε θέλω ακόμη! Μια χαρά πάω και τρώω τέλεια!
Ψήνομαι να πάρω το βιβλίο της δίαιτας Dukan ενώ ξέρω πως δεν μπορώ να τρώω μόνο σαλάτες και κρέατα μέχρι να χάσω τα κιλά μου. Ηθελα ομως να δω τη λογικη της στην τριτη φαση που τρως απο ολα. Εχει λεει ελευθερη μερα και μερα πρωτεινης. Τις υπολοιπες ειμαι περιεργη τι τρως.
.
δες εδω στο περιπου για αυτη τη διαιτα http://www.enter2life.gr/wp/916-i-di...ata-dukan.html εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολη ειδικα για τοσο ωραια εποχη που σε κανει να θελεις να τρως ολο δροσερα πραγματα
26-05-2013, 11:44 #941
forty έχεις δίκιο, δεν την παλεύω χωρίς φρούτα τέτοια εποχή καθόλου! Αλλά να με παρασύρει η φίλη μου που θέλει γρήγορη απώλεια για τα πόδια της. Της λέω αφού δε μπόρεσες τη south beach που τρως από όλα πως θα κάνεις Ντουκάν???
Εχει φτασει κι εχει περιορισει πολυ το φαγητο της, και φοβαμαι οταν σταματησει τη διαιτα και θα τρωει κανονικα μη τα παρει. Τελοσπαντων δεν ειναι κι ευκολο να επεμβαινουμε στα των αλλων παντα.
Προσωπικά τώρα τρώω από όλα, ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι τρώω όλα αυτά και είμαι τα πιο λίγα κιλά από το Γενάρη που κάνω δίαιτα! Κι όχι μόνο αυτό, δεν είναι υγρά, είναι προφανές. Γιατί ενδιάμεσα όταν "πλακώθηκα" με μια φορά δεν πάχυνα! Δυστηχως όταν πλακώνομαι είναι 1-2 το βράδυ. Παίρνω βραδυνό κατά τα μεσανυχτα μετά τη δουλειά. Οπότε αν ξεφύγω είναι πολύ αργά το βράδυ! Κι όμως γραμμάριο δε βάζω εκείνη την ημέρα! Δε χάνω όμως.
Μου αρέσει πολύ αυτό που ζω, ελπίζω να κρατήσει και σελιγότερα κιλά. Εννοώ να τρώω τόσο καλά, ό,τι θέλω, χωρίς να ζυγίζω-ζυγίζομαι, και να μη με νοιάζει αν είναι κάτι ολικής ή μη. Και το γλυκό μου και όλα. Μου έχει φύγει η μανία "κάνεις δίαιτα - στερείσαι - χάλασε το".
Κάποια βράδυα που τη χάλασα έψαχνα να δω με τι να τη χαλασω και δεν εβρισκα τροφιμα να εχω στερηθει. Καλο ε? :duh:
Forty πως πας εσύ?
26-05-2013, 14:33 #942
Καλησπέρα Κοριτσακια μου!
εχει χορο και για εμενα εδω?
ειχα καιρο να μπω στο φορουμ, και σας βρηκα νομιζω οτι θα μου κανει καλο να ειμαι και εγω μαζι σας!
Το ονομα μου ειναι Αννα
και θελω να χασω 15 κιλα
τι χρειαζεται να γραψω εδώ? πως λειτουργει η ομαδα?
φιλακια, θα περιμενω νεοτερα σας!
26-05-2013, 17:38 #943
Originally posted by sweetOctober
forty έχεις δίκιο, δεν την παλεύω χωρίς φρούτα τέτοια εποχή καθόλου! Αλλά να με παρασύρει η φίλη μου που θέλει γρήγορη απώλεια για τα πόδια της. Της λέω αφού δε μπόρεσες τη south beach που τρως από όλα πως θα κάνεις Ντουκάν???
Εχει φτασει κι εχει περιορισει πολυ το φαγητο της, και φοβαμαι οταν σταματησει τη διαιτα και θα τρωει κανονικα μη τα παρει. Τελοσπαντων δεν ειναι κι ευκολο να επεμβαινουμε στα των αλλων παντα.
Προσωπικά τώρα τρώω από όλα, ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι τρώω όλα αυτά και είμαι τα πιο λίγα κιλά από το Γενάρη που κάνω δίαιτα! Κι όχι μόνο αυτό, δεν είναι υγρά, είναι προφανές. Γιατί ενδιάμεσα όταν "πλακώθηκα" με μια φορά δεν πάχυνα! Δυστηχως όταν πλακώνομαι είναι 1-2 το βράδυ. Παίρνω βραδυνό κατά τα μεσανυχτα μετά τη δουλειά. Οπότε αν ξεφύγω είναι πολύ αργά το βράδυ! Κι όμως γραμμάριο δε βάζω εκείνη την ημέρα! Δε χάνω όμως.
Μου αρέσει πολύ αυτό που ζω, ελπίζω να κρατήσει και σελιγότερα κιλά. Εννοώ να τρώω τόσο καλά, ό,τι θέλω, χωρίς να ζυγίζω-ζυγίζομαι, και να μη με νοιάζει αν είναι κάτι ολικής ή μη. Και το γλυκό μου και όλα. Μου έχει φύγει η μανία "κάνεις δίαιτα - στερείσαι - χάλασε το".
Κάποια βράδυα που τη χάλασα έψαχνα να δω με τι να τη χαλασω και δεν εβρισκα τροφιμα να εχω στερηθει. Καλο ε? :duh:
Forty πως πας εσύ?
Εγω παω πολυ καλα,μολις επιασαν οι ζεστες ξεφουσκωσα αποτομα λες και κρατουσε 2 κιλα υγρα το σωμα μου το χειμωνα και τωρα ειμαι στα κανονικα κιλα μου.Γυμναζομαι αρκετα και εχω συνηθησει πια να κανω συγκεκριμενη διατροφη και δεν με ζοριζει καθολου,μολις φαω λιγο παραπανω και αρχισω να βαζω,ξαναμαζευομαι ευκολα :thumbup:
27-05-2013, 19:48 #944
Καλη επιτυχια σε ολους!!! Να βαλω κι εγω ενα στόχο;
28-05-2013, 01:43 #945
παραστράτησα!!!! Help!!!:no::no::no:
:shocked2:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....