To group της επιτυχίας! 2013 - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 81 FirstFirst ... 1454626364656674 ... LastLast
Results 946 to 960 of 1201
    Senior Member
    Καλημέρα!
    Ξεκινάω πρόγραμμα αύριο, σε διαιτολόγο, με αρχικό βάρος τα 107 κιλά και στόχο τα 78.
    Ελπίζω να τα πάω καλά!
    Θα γράφω εδώ, γιατί υπάρχει ενθάρρυνση, έμπνευση και κίνητρο!
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    παραστράτησα!!!! Help!!!:no::no::no::shocked2:
    τι έγινε need2loose?

Senior Member
    Καλημερα!!!
    need2loose, τα παραστρατηματα ειναι για να εκτιμαμε μετα περισσοτερο την προσπαθεια μας οταν επανερχομαστε στον ισιο δρομο!!! (ετσι τουλαχιστον προσπαθω να λεω στον εαυτο μου)

Θετω τον πρωτο μου στοχο:
    καταρχην να πω οτι ανεκαθεν ημουν "στρουμπουλο" παιδακι και τα τελευταια χρονια εχω συνεχεις αυξομειωσεις. Εδω και 8 μήνες είμαι στα 65 κιλα +-2 (κυριως +), οποτε θεωρω πολυ σημαντικο για μενα καταρχην να διατηρησω τα κιλα αυτα και εν συνεχεια να χασω μερικα ακομη.
    Για αρχη λοιπον θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).
    Φιλια σε όλη την παρέα!

Senior Member
    xxaxax και εγω ετοιμη για παραστρατημα ειμαι και μεγαλα παραστρατηματα με εχουν πιασει κατι λιγουρες!!!ολο να τρωω θελω αφου να φανταστειετ βγαινω βολτες για να μην σκεφτομαι το φαγητο..... ερχεται λοιπον και η σιερα μου...:P

καλημέρα! έχει υπέροχη μέρα κι ας πρέπει να διαβάσω ιστορία..
    δε με πειράζουν καθόλου τα δικά μου "παραστρατήματα" τον τελευταίο καιρό. συνήθως είναι κριτσίνια ή φρούτα (κι ας είναι μισό πεπόνι, όπως τις προάλλες...).
    έχω τόσο ανάγκη να νιώθω ενεργητική και να μη με ρίχνει τόσο εύκολα το αλκόολ.
    αίγλη, εύχομαι να είναι ελεγχόμενο το δικό σου "παραστράτημα", να το κάνεις δωράκι στον εαυτό σου και να το απολαύσεις!

Senior Member
    ανβι σε ευχαριστω και καλη επιτυχια!!!ναι φυσικα τωρα που διαβαζεις και γραφεις να τρως!!!!!!:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by baklavadaki
    παραστράτησα!!!! Help!!!:no::no::no::shocked2:
    τι έγινε need2loose?
    Για κάποιο λόγο αποφάσισα να φάω junk food και μετά κύλισα!
    Κάθε μέρα τις τελευταίες 5-6 ημέρες τρώω ασύστολα ότι σκ@τα μπορεί να φανταστεί κάποιος, κάθε μέρα λέω σήμερα τελευταία και την επόμενη τα ίδια! Ότι έκανα και παλιά δηλαδή:wow:
    Έχω και πρόβλημα με τη μέση μου και ο γιατρός μου είπε να μην πάω γυμναστήριο τουλάχιστον για 2 εβδομάδες! Αυτό με πείραξε πάρα πολύ! Έκανα τόσο κόπο να δυναμώσω λίγο και τώρα πρέπει να σταματήσω άγνωστο για πόσο ακόμα! Αντί λοιπόν μετά από αυτά τα νέα να μειώσω το φαγητό μου μια που θα πέσουν οι καύσεις μου εγώ έπεσα με τα μούτρα στην κατανάλωση χιλιάδων θερμίδων. Είμαι τόσο χαζή! Τα θέλω όλα ή τίποτα, μια ζωή στα άκρα!!!!!
    Σήμερα προσπαθώ και πάλι να επιστρέψω στο σωστό δρόμο, ελπίζω να τα καταφέρω, ως τώρα πήγε καλά, το βράδυ είναι πιο δύσκολα!!!

Senior Member
    Originally posted by sarah1989
    Καλημερα!!!
    need2loose, τα παραστρατηματα ειναι για να εκτιμαμε μετα περισσοτερο την προσπαθεια μας οταν επανερχομαστε στον ισιο δρομο!!! (ετσι τουλαχιστον προσπαθω να λεω στον εαυτο μου)

Θετω τον πρωτο μου στοχο:
    καταρχην να πω οτι ανεκαθεν ημουν "στρουμπουλο" παιδακι και τα τελευταια χρονια εχω συνεχεις αυξομειωσεις. Εδω και 8 μήνες είμαι στα 65 κιλα +-2 (κυριως +), οποτε θεωρω πολυ σημαντικο για μενα καταρχην να διατηρησω τα κιλα αυτα και εν συνεχεια να χασω μερικα ακομη.
    Για αρχη λοιπον θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).
    Φιλια σε όλη την παρέα!

καλώς ήρθες στην παρέα μας sarah !!!!
    Δυστυχώς για εμένα τα παραστρατήματα είναι καταστροφικά! Συνοδεύονται από μεγάλη υπερφαγία με αποτέλεσμα να βάζω πάρα πολύ γρήγορα βάρος που μπορεί να έχω αγωνιστεί έναν ολόκληρο μήνα να τα χάσω
    Μακάρι το παραστράτημα μου να ήταν ότι έφαγα π.χ και μια σοκολάτα, άντε και δυο. Φταίω και εγώ που το χαρακτήρισα παραστράτημα (πολύ ήπιος χαρακτηρισμός) μάλλον έπρεπε να γράψω εκτροχιάστηκα!

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

10/05/13
    - Δεσμεύομαι να κάνω διατροφή - δίαιτα για τις επόμενες 3 εβδομάδες χωρίς καμιά παρασπονδία.:thumbdown:
    - Δεσμεύομαι να πηγαίνω γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα :thumbdown:
    -Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
    - Δεν θα ζυγιστώ καθόλου για τις επόμενες 3 εβδομάδες
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
    18/3/2013
    1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
    2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
    3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια

aiglh!
    14-05-13 Να μην κανω υπερφαγικα και γλυκο κανονικο να τρωω 1 φορα τη βδομαδα!

helena73
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

sweetOctober
    30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! :thumbup:
    να κάνω τη δίαιτα του διαιτολόγου μέχρι 16 Ιούνη

lineal
    31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
    στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα

lost kitten
    26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
    14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα

Ασημένια
    29-03-13
    Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
    και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04

Elenitsa
    18-04-13
    εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:

stellou1989
    13-05-13 Στόχος για αυτή τη βδομάδα είναι να μην φάω μέχρι την επόμενη Δευτέρα τίποτα από μακαρονια/ρύζι/πατάτες

baklavadaki
    16-05-13 Φτιάχνω αυτή τη στιγμή πρόγραμμα διατροφής για τις επόμενες 4 μέρες και δεσμεύομαι να το ακολουθήσω!θα γράφω και στο τι έφαγα σήμερα για να νιώθω πως ελέγχομαι κάπως και θα ζυγιστώ πάλι τρίτη πρωί!

sarah1989
    θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλημέρα!
    Ξεκινάω πρόγραμμα αύριο, σε διαιτολόγο, με αρχικό βάρος τα 107 κιλά και στόχο τα 78.
    Ελπίζω να τα πάω καλά!
    Θα γράφω εδώ, γιατί υπάρχει ενθάρρυνση, έμπνευση και κίνητρο!
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους!
    καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!:yes:

Senior Member
    Originally posted by zimaraki!
    Καλησπέρα Κοριτσακια μου!
    εχει χορο και για εμενα εδω?
    ειχα καιρο να μπω στο φορουμ, και σας βρηκα νομιζω οτι θα μου κανει καλο να ειμαι και εγω μαζι σας!
    Το ονομα μου ειναι Αννα
    και θελω να χασω 15 κιλα
    τι χρειαζεται να γραψω εδώ? πως λειτουργει η ομαδα?

φιλακια, θα περιμενω νεοτερα σας!
    Αχ zimaraki μου sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, τι γαϊδούρα που είμαι!!!! Ήμουν στις μαύρες επειδή έκανα διατροφικά εγκλήματα :smilegrin:
    Η ομάδα έχει ως στόχο την ενθάρρυνση και την ψυχολογική βοήθεια όσο είναι αυτό εφικτό!
    15 κιλά ε; 'Ούτε λίγα, ούτε πολλά! Πως τα "φορτώθηκες"; Έχεις κάνει και άλλες προσπάθειες να τα χάσεις; Τι διατροφή ακολουθείς;

Senior Member

καλώς ήρθες στην παρέα μας sarah !!!!
    Δυστυχώς για εμένα τα παραστρατήματα είναι καταστροφικά! Συνοδεύονται από μεγάλη υπερφαγία με αποτέλεσμα να βάζω πάρα πολύ γρήγορα βάρος που μπορεί να έχω αγωνιστεί έναν ολόκληρο μήνα να τα χάσω
    Μακάρι το παραστράτημα μου να ήταν ότι έφαγα π.χ και μια σοκολάτα, άντε και δυο. Φταίω και εγώ που το χαρακτήρισα παραστράτημα (πολύ ήπιος χαρακτηρισμός) μάλλον έπρεπε να γράψω εκτροχιάστηκα!
    Καταρχην, να σου πω συγχαρητηρια που συντονιζεις αυτη την ομαδα και δινεις κουραγιο σε ολους μας.
    Επειτα θα προχωρησω στο οτι σε καταλαβαινω απολυτα!!! Κι εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω χροοοοονια τωρα. Και δυστυχως μετά το pop δεν έχει stop (που λεει και το γνωστο σλογκαν) :spin::spin:
    Ειδα σε καποιο post σου οτι εχεις προβλημα με τη μεση σου και δε θα μπορεις να πηγαινεις για λιγο καιρο γυμναστηριο. Κατα συμπτωση αυτο τον καιρο αντιμετωπιζω κι εγω ενα μικροπροβλημα υγειας και καθε ειδος εντονης δραστηριοτητας απαγορευται!
    Οπως καταλαβαινεις ταυτιζομαι απολυτα μαζι σου! Σου ευχομαι λοιπον καλα ξεμπερδεματα. Ειναι δυσκολο οταν παρεις την κατρακυλα να ξανασηκωθεις αλλα που θα παει; Θα τα καταφερουμε!

Senior Member
    καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!:yes:
    need2loose, σ' ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι το καλύτερο!
    Δεύτερη μέρα σήμερα και το πρόγραμμα τηρείται 100%.
    Πάμε λοιπόν όλοι και όλες, με δυναμισμό και αισιοδοξία!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    need2loose, σ' ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι το καλύτερο!
    Δεύτερη μέρα σήμερα και το πρόγραμμα τηρείται 100%.
    Πάμε λοιπόν όλοι και όλες, με δυναμισμό και αισιοδοξία!
    p_k καλη αρχη κι απο μενα!!! Keep calm & keep believing in yourself!

Senior Member
    sarah, σ' ευχαριστώ! Πολύ σωστά τα λόγια σου!
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και σ' εσένα! :yes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Page 64 of 81 FirstFirst ... 1454626364656674 ... LastLast