To group της επιτυχίας! 2013 - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 81 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by helena73
    μαγδα ξανακολουθω κ γω στα 70 κιλακια....
    που θα παει.....................
    αντε βρε Ελενίτσα μου τι θα γίνει αφού το κυνηγάμε κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε!

Senior Member
    γειά σας παιδιά!εδώ σήμερα με ανανεωμένη διάθεση καθώς περνάει το κρύωμα και η περίοδος!
    βγήκα και μια βόλτα στον ήλιο και ξελαμπίκαρε το μυαλό μου!

Γενικά μετά από αρκετούς μήνες που έτρωγα κάπως χάλια , τώρα κάτι γίνεται και από παρασκευή μπορώ να πω πως τρώω νορμαλ..
    Κατάλαβα οτι το να έχω ένα πλάνο κ να το ακολουθώ δεν μου ταιριάζει καθόλου, όπως επίσης το να έχω σαν στόχο τα κιλά που θέλω να χάσω επίσης δεν βοηθάει.. Είπα λοιπόν να αλλάξω την προσέγγισή μου και να έχω στόχο να κάνω αυτό που κατα βάθος θέλω, να τρέφομαι σωστά και να κινώ το σώμα μου, για λόγους ευεξίας και υγείας πιο πολύ!Να προσέχω δλδ τι βάζω μέσα μου χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά κτλ.. μόνο την υγεία του σώματός μου!

Θα προσπαθήσω να ζυγιστώ αρχές ιούλη επόμενη φορά και να τηρήσω αυτά που γράφω εδώ ως τότε..

Σε πρώτη φάση αυτές τις μέρες προσπαθώ να τρώω υγειινές τροφές με προσοχή στην ποσότητα.. και να πίνω νερό
    Σε δεύτερη φάση θέλω να περιορίσω αλάτι , ζάχαρη , λευκό αλέυρι και ζυμαρικά-ρύζι 'λευκα' και να πέρνω ολικής
    Γυμναστική όσο μου ρθει, έστω λίγο περπάτημα τη μέρα..

Αυτά!!

Senior Member
    μπακλαβαδακι καπως ετσι κ γω
    τρωω τοστακι με μαυρο ψωμι,σαλατες φρουτα κ ψητα
    μαγδα αχ ολο λαλακιες κανω....................ευχομαι ως το τελος καλοκαιριου να εχω χασει κατι...

Senior Member
    Exeis dikio ntomata mou! Γεια σε ολες και ολους και καλωσηρθατε πισω, Τασο, Μαγδα κι Ελενα!

Εχω να σας ανακοινωσω οτι χθες βραδυ γουρουνιασα πολυ, αλλα δεν νιωθω καμμια τυψη :P Μαλλον εχω πολυ καλο κινητρο πια να αδυνατισω, μαλλον θα κανουμε καποια στιγμη και δευτερο παιδακι, το ειχαμε αποκλισει τελειως, τωρα ομως...κι αυτο ειναι το καλυτερο κινητρο ολου του κοσμου!!! Δεν ειναι σιγουρακι βεβαια ακομη! Ομως πρεπει να χασω βαρος μη γινει οπως την προηγουμενη φορα που εμεινα εγγυος στρουμπουλη στρουμπουλη! Τοτε νομιζα οτι τα παιδια αργουν να ερθουν και θα προλαβω να αδυνατισω, και ηρθε με τη μια!
    Σημερα ειμαι ξανα σε προγραμμα και πηρα και τα πρωτα σχολια οτι αδυνατισα!! Αμ πως!!!

Senior Member
    Καλη αρχη σε ολες με τους νεους σας στοχους! Σουιτ, σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις το 2ο παιδακι που θες!!
    Μαγδα, μην τα λες αποτομα αυτα τα περι γυρανσης στα 25 γιατι τα πλησιαζω οσονουπω!! Ασε, που τωρα εχω αρχισει καπως να ζω και να αποκτω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Μεχρι προπερσι ημουν τραγικα ανασφαλης (οχι οτι τωρα δεν ειμαι) και δεν απολαμβανα τιποτα. Εχω βαλει στοχο να ζησω μια καινουρια ζωη, εστω και μετα τα 25

Senior Member
    sweetOctober και αλλο παιδακι!!!:spin::spin::spin::spin::spin::sp in::spin::spin::spin::spin: αχουουο ωραιο να σαι μαμα!!!!οποτε κανε διατροφουλα για κανα μηνα να γινεις πιο στιλατη και επειτα μανουλαααααα!! εκει επιτρεπονται οι παραπανω λιγουριτσες :P

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Τι κάνετε;
    Βλέπω με χαρά ότι όλοι και όλες είμαστε εδώ και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, πράγμα ΠΟΛΥ σημαντικό!
    Συμπλήρωσα την πρώτη εβδομάδα προγράμματος και το αποτέλεσμα είναι νομίζω παραπάνω από ικανοποιητικό!

- 2,3 κιλά

Ξεκίνησα στα 107 και η ζυγαριά σήμερα έδειξε 104,7.

Συνεχίζουμε κανονικά και με πολύ καλή διάθεση!

Senior Member
    p_k μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοο
    συνεχισε ετσι!!!!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Τι κάνετε;
    Βλέπω με χαρά ότι όλοι και όλες είμαστε εδώ και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, πράγμα ΠΟΛΥ σημαντικό!
    Συμπλήρωσα την πρώτη εβδομάδα προγράμματος και το αποτέλεσμα είναι νομίζω παραπάνω από ικανοποιητικό!

- 2,3 κιλά

πςςςς! Αυτα ειναι! και εις ανωτερα! Η μαλλον κατωτερα!

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις ευχές!
    Είπαμε, αυτήν τη φορά θα γίνουν όλα σωστά και ο στόχος θα επιτευχθεί!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    sweetOctober και αλλο παιδακι!!!:spin::spin::spin::spin::spin::sp in::spin::spin::spin::spin: αχουουο ωραιο να σαι μαμα!!!!οποτε κανε διατροφουλα για κανα μηνα να γινεις πιο στιλατη και επειτα μανουλαααααα!! εκει επιτρεπονται οι παραπανω λιγουριτσες :P
    όχι καλέ σε ένα δυό χρόνια λέμε! ναι ειναι τελεια να εισαι μανουλα και ειναι δυσκολο να αφησεις ενα παιδακι μονο του σε τοσο σαπιο κοσμο, οποτε θα θυσιασω αλλη μια φορα την κορμαρα μου να του κανω αδελφακι :P :P :P

Originally posted by Tassos67i
    Μέχρι πρόσφατα αντιμετώπιζα προβλήματα τα οποία όταν έπαιρνα απόφαση να τα λύσω τότε απλά δεν με σταματούσε τίποτα. Όταν αντιμετωπίζεις όμως ένα θέμα στο οποίο δεν μπορείς να πας κόντρα στη φύση όσο κι αν το θες, τότε η ήττα είναι ταπεινωτική και πρέπει να την αποδεχθείς στωϊκά. Αυτό δεν είναι κακό αλλά σε γειώνει κανονικά. Και η γείωση είναι πολύ επώδυνη όταν είσαι άτομο με νοοτροπία παρόμοια με τη δική μου.
    αυτό έπαθα εγώ με το παιδί! Μεγάλο χαστούκι και γείωση, πολλά τα κιλά που πήρα, μπούκωνα τον πόνο μου για να μην τον ακούω! Τουλάχιστο εσύ έχεις ανεξαρτητοποιήση την ήττα από το φαί. Εϊναι πάρα πολύ σημαντικο αγαπητε!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Τι κάνετε;

- 2,3 κιλά

bravo!!! Καλη αρχη και ολα καλα ευχομαι!!! Μονο μην απογοητευτεις αν στη συνεχεια δε χανεις το ιδιο γρηγορα, στην αρχη ειναι και τα υγρα που χανουμε! Ολα καλα θα μας πανε! Που λεει και ο ΡΟυβας

Originally posted by p_k
    Ευχαριστώ για τις ευχές!
    Είπαμε, αυτήν τη φορά θα γίνουν όλα σωστά και ο στόχος θα επιτευχθεί!
    έχουμε και ίδιο στόχο! Σίγουρα είσαι άντρας γιατί καμμια κοπελα δεν ειναι ευχαριστημενη στα κιλα αυτα εκτος απο μενα!

Γεια σας κοριτσια και αγορια!!Ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα! Χαθηκα για λιγο γιατι ειχα κατι τρεξιματα με τη δουλεια.. Πως τα πατε;;Απ οτι διαβασα υπαρχει θετικη ενεργεια στην ατμοσφαιρα και αυτο μου δωσε κουραγιο! Εγω το στοχο με το νερο δεν τον επιασα,πινω το πολυ ενα λιτρο..
    Επισης μια μερα εφαγα τηγανιτα ψαρια και καλαμαρακια και αλλη μια μερα ενα μπωλακι παγωτο.. Επαθα κατι παρομοιο με σενα need ,αλλα το μαζεψα γρηγορα. Βεβαια τωρα μ εχει πιασει αυτο το αλλο το ωραιο,πιυ σου λενε ολοι "πω πω αδυνατισες πολυ,μπραβο" κι εσυ σκεφτεσαι " καλα στραβοι ειναι,χαλια ειμαι ακομα,εχω πολλη δουλεια μεχρι να γινω αδυνατη και ωραια".. Sweet χαιρομαι πολυ που τα πας καλα και δεν κανεις τελικα ντουκαν!!! Φιλια σε ολους!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    sweetOctober, σωστά! Είμαι άντρας και ο στόχος μου είναι τα 78 κιλά.
    Σε αυτήν τη συγκυρία που επέλεξα να ξεκινήσω το πρόγραμμα, όλα κυλούν σωστά.
    Καμία σοβαρή ατασθαλία, ηρεμία και εφαρμογή του προγράμματος.
    Όλα καλά λοιπόν και μακάρι να συνεχίσω έτσι!

Senior Member
    καλησπέρα. τι κάνετε?
    λοιπόν, εγω σημερα ζυγιστηκα και ειμαι στα ιδια κιλα με τη διατροφή που ακολουθω δηλαδη παει καλα η διατήρηση! αν και περιμενα πως θα χασω με τη διατροφη που ακολουθω το τελευταιο μήνα... η διατροφή μου σε γενικά πλαίσια ειναι

πρωινο γαλα με δημητριακα ( με τα δημητριακα το παρακάνω ομως καθώς τρωω πρπ τη διπλη ποσοτητα!και πανω κατω στα 80 γρ )

δεκατιανο μονο σε περιπτωσεις μεγαλης πεινας

μεσημερι κανονικα φαγητο με ψωμι και σαλατα ποσοτητα που με χορταινει.τωρα τελευταια το χα ριξει σε τεραστιες σαλατες αλλα ειτε τρωω κανονικο φαγητο ή σαλατα τα κιλα ιδια

απογευμα πλαι σε μεγαλες πεινες τρωω

βραδυ γιαουρτι με 3 φρουτα συνηθως!

εχω πει μια φορα τη βδομαδα να τρωω πιτογυρα ή κπ γλυκο.στο γλυκο ομως δε θα μινω στο ενα θα φαω στανταρ 3 παστες για να πω οτι ειμαι οκ οποτε προτιμω τα πιτογυρα... το θεμα ειναι οτι τα τρωω μια φορα τη βδομαδα και μετα αισθανομαι τυψεις, αλλα αμα δε τα φαω φοβαμαι τα υπερφαγικα που κανω και συνηθως ξεσπαω σε γλυκα!!! λογω του οτι πεθαινω για γλυκά τα εντασσω καθημερινα μεσω δημητριακών,φρουτων,γιαουρ τι........

εσεις τιο λετε? συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα γραφω γρηγορα και βαριεμαι να γυρυσω πισω να διορθώσω!!:P

Page 66 of 81 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast