To group της επιτυχίας! 2013 - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 81 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1201
    Senior Member
    marimari και εσύ μου λείπεις!!!! Τι πάθατε όλοι βρε παιδιά !!!! :sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...κοριτσιααααααααααααααα!!! !!!!!!
    Εδω ειμαι και καλα ειμαι και στις επαλξεις ειμαι και ολα καλαααααα!!!!

Να...απλώς κουραστηκα τις τελευταιες ημερες με το πηγαινε-ελα απο θρετ σε θρετ, να λεμε τα ιδια και τα ιδια...να επαναλαμβανομαστε σε καθε γραφη μας ..."επιασαν" οι κεραιες μου και μια ενταση ετοιμη να σκασει -ακουω και στο Νοστραδαμος...- το ειδα και λυπηθηκα πολύ!!!!!!

Επιασα τον εαυτο μου να καθεται πολλες ωρες-περισσοτερες αποτι πρεπει- μπροστα σε μια οθονη και επειδη και για το επαγγελμα μου μενω αρκετες ωρες στον υπολογιστη, ηρθε και φουσκωσε οοοολο αυτο και γιαυτο απειχα μερικες ημερες, αρχιζει να πυκνωνει και η δουλεια...

Ευτυχως δεν ..."φουσκωσα" εγω γιατι μια χαρα πηαει η διατροφη μου, ειμαι και αλλο 1 κιλακι κατω και πολυυυυυυυυυυυυυυυ αισιοδοξη για ολα με περισση αγαπη για ολα...Ξυπναει η Μαρια Αλιφερη μεσα μου!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...κοριτσιααααααααααααααα!!! !!!!!!

Να...απλώς κουραστηκα τις τελευταιες ημερες με το πηγαινε-ελα απο θρετ σε θρετ, να λεμε τα ιδια και τα ιδια...να επαναλαμβανομαστε σε καθε γραφη μας ..."επιασαν" οι κεραιες μου και μια ενταση ετοιμη να σκασει -ακουω και στο Νοστραδαμος...- το ειδα και λυπηθηκα πολύ!!!!!!

Επιασα τον εαυτο μου να καθεται πολλες ωρες-περισσοτερες αποτι πρεπει- μπροστα σε μια οθονη και επειδη και για το επαγγελμα μου μενω αρκετες ωρες στον υπολογιστη, ηρθε και φουσκωσε οοοολο αυτο και γιαυτο απειχα μερικες ημερες, αρχιζει να πυκνωνει και η δουλεια...

Ευτυχως δεν ..."φουσκωσα" εγω γιατι μια χαρα πηαει η διατροφη μου, ειμαι και αλλο 1 κιλακι κατω και πολυυυυυυυυυυυυυυυ αισιοδοξη για ολα με περισση αγαπη για ολα...Ξυπναει η Μαρια Αλιφερη μεσα μου!!!!!!!!
    Τέλεια, σημασία έχει ότι τα πας καλά!!!!! Δίκιο έχεις με τις ώρες που είμαστε καθισμένες μπροστά στην οθόνη. Είναι το τελευταίο που μας χρειάζεται το καθισιό. Ειδικά επειδή είσαι αναγκασμένη να κάθεσαι και λόγω δουλειάς. Πολλά φιλάκια! Να περνάς να μας βλέπεις για να μη μας λείπεις!!!!
    Μάλιστα το Μαρία έτσι και αλλιώς το έχεις, τι είναι να προσθέσεις και ένα Αλιφέρη στο τέλος :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Μάγδα δεν είναικάτι που τοθέλει ο Τάσος αυτό, κακώς είπα ότι δε θα ξαναμπεί. Μπορείς να κάνεις σα να μη το είπα? Συγνώμη...

Senior Member
    ΟΚ Μαγδα ειδα στο αλλο πηγες κι εχεις νεα, πες μου βρε κοπελα μ και με ανησυχησες γιατι λες ασχημα νεα? Αντε να φας, βγαινω κι γω που θελει ο αντρας μου το λαπτοπ και ξαναρχομαι. Παω μια βολτα, μεσα εξω απο το σπιτι δε ξερω. Τα νευρα μου σημερα γυμναστικη 0 εκτος απο δουλειες σπιτιου.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    marimari και εσύ μου λείπεις!!!! Τι πάθατε όλοι βρε παιδιά !!!! :sniffle::sniffle::sniffle:

Αχχχχ τωρα το ειδα...Κοιτα συμπτωσαραααααααααα, με το που γραφεις για μενα τσουπ επανεμφανιζομαι...Φοβερο!!!!! !:shocked2:
    Τα μεγαλα πνευματα.Ειμαι πτωμα και μετα βιας διαβασα αυτο με τον διατολογο.Θα σου πω την γνωμη μου αυριο.
    Κρατατε γερα ολοι με την διατροφη.Αξιζει τον κοπο.Καλο ξημερωμα

Senior Member
    Originally posted by need2loose

Αχχχχ τωρα το ειδα...Κοιτα συμπτωσαραααααααααα, με το που γραφεις για μενα τσουπ επανεμφανιζομαι...Φοβερο!!!!! !:shocked2:
    Τα μεγαλα πνευματα.Ειμαι πτωμα και μετα βιας διαβασα αυτο με τον διατολογο.Θα σου πω την γνωμη μου αυριο.
    Κρατατε γερα ολοι με την διατροφη.Αξιζει τον κοπο.Καλο ξημερωμα
    Αχ! Εγώ νόμιζα ότι το είδες για αυτό έγραψες! Μεγάλα πνεύματα βρε παιδί μου, τι να λέμε τώρα!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Καλή ξεκούραση!!!!

Senior Member
    καταλαβα:wow:

Senior Member
    θελω ακομα λιγα γραμμαρια να πετυχω τον στοχο μου,εχω ακομα το σαββατοκυριακο...αντε να δω θα ειμαι 99;;;
    αγωνιαααααα

Senior Member
    :saint::saint::saint::saint:θα εισαι!!!!!!!!!!!!!

Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
    Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04
    και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
    Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P

Senior Member
    99.2 σημερα...
    χαχαχα θα με σκασει...

οχι οτι αγχωνομαι ενταξει πλακα κανω :P

Senior Member
    Originally posted by lineal
    θελω ακομα λιγα γραμμαρια να πετυχω τον στοχο μου,εχω ακομα το σαββατοκυριακο...αντε να δω θα ειμαι 99;;;
    αγωνιαααααα
    lineal μπραβο σου!!!! αλλα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
    έχεις φοβερή πρόοδο και πάνω απ όλα, ΣΤΑΘΕΡΗ!
    είδα και σε άλλο θέμα την πορεία της απώλειάς σου αναλυτικά.
    τα πας καταπληκτικά κι απ οτι θυμάμαι, σε ένα περιβάλλον με παιδί, φροντίδα για το φαγητό της οικογένειας, πάρτι παιδικά κλπ αποσυντονιστικά γεγονότα.
    καλή συνέχεια, τα πας περίφημα!

Senior Member

την καλύτερη δουλειά έκανες μαράκι.
    ούτε εμένα με βοηθάει η μεγάλη ανακύκλωση και το κόλλημα μέσα στο σπίτι και πάνω στον υπολογιστή.
    ότι βοηθάει τον καθένα, αρκεί να πετυχαίνει αυτό που θέλει.
    μπράβο για την απώλεια! καλή συνέχεια!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
    Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04
    και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
    Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P
    έλα ρε γαμώτο και εγώ πως θα βγω; Ήθελα να σε κλέψω λίγο... :P

Page 55 of 81 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast