Results 961 to 975 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
01-06-2013, 07:36 #961
Καλημέρα σας! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, είδα 7! 97 εννοώ βεβαιώς βεβαίως! Φορτυ νιωθω tυψεις που ειδα το μηνυμα σου γιατι σημερα αρχισα Ντουκαν. Μαγδα ευχομαι να γυρισες απο το παραστρατημα! Κοριτσια δεν κρατησα το στοχο μου με το διαιτολογο, βαρεθηκα να τρωω τα ιδια και τα λεφτα ειναι πολλα για να πηγαινω συχνα, ουσιαστικα αυτοσχεδιαζα!Μετα τη δουλεια θα μελετησω το βιβλιο της Ντουκαν και την αρχιζω μαλλον. ΣΥγνωμη που τα γραφω καπως αλλα κολλαει ο υπολογιστης και δεν ξερω περκε!
- 01-06-2013, 07:36 #962
Να ειστε καλα να προσεχετε και μου λειπετε! Ωρα για δουλεια!!!
01-06-2013, 10:12 #963
καλημερα πως πατε??? εγω ειμαι ολο λιγουρες δεν αντεχωωωωωωωωω :P:P:P:P:P υπερφαγικο εχω να κανω 2 βδομαδες και δεν το ζηταω καν!!
ουσιαστικα εχει αρχισιε η σχολη κι εχω αλαλ στο μυαλο μου οποτε δεν ξεσπαω στο φαγητο, μην το ματιασω κιολας :P αλλα οι λιγουρες λιγουρες. χτες εφαγα μια μικρη σοκολατα και σημερα το σκεφτομαι σοβαρα το βραδυ να φαω ενα πιτογυρο αν κρατηθω και δνε φαω δυο δηλαδη... εχω πει μια φορα τη βδομαδα θα τρωω σοκολατα και μια κατι τζανκ για να μην στερουμε και μετα πεω με τα μουτρα...:P
01-06-2013, 12:18 #964
Καλημέρα!!! Διαβάζω τα μηνύματα των τελευταίων ημερών γιατί δεν έμπαινα λόγω περιορισμένου χρόνου και ανακαλύπτω ότι είμαι στην ίδια φάση με πολλές απο εσάς.. είμαι στο τσακ για παραστράτημα..το πώς αντέχω δεν το ξέρω.. τις τελευταίες τέσσερις μέρες σκέφτομαι μόνο τα γλυκά.. μετά το φαγητό έφαγα τη μία μέρα ζελέ λαίτ , τις άλλες δύο μέρες δύο σοκολατάκια sweet &balance και χτες το βράδυ γυρνώντας από κάτι φίλους ψάξαμε όλη την περιοχή για να βρούμε παγωτό 0%. Θα μου πείτε ότι δεν έγινε και τίποτα και όντως αυτά που έφαγα δε θεωρώ ότι μου κάνανε και κανένα μεγάλο κακό αλλά αυτή η άισθηση, αυτή η εξάρτηση που νιώθω και το γεγονός ότι όλα αυτά συδέονται με τη συναισθηματική μου φόρτιση , με φοβίζουν. Φοβάμαι μην ξαναγυρίσω στα υπερφαγικά..
Παρεμπιπτόντως τον τελευταίο στόχο ''πάνω από 2λίτρα νερό τη μέρα'' δεν τον έπιασα.. :-( Με το ζόρι πίνω 1λίτρο.
.
Sarah welcome, sweet κι εγώ περίμενα ότι θα συνεχίσεις με τη διαιτολόγο αφού τα πήγαινες μια χαρά!Να αλλάξεις αφού έχεις τους λόγους σου αλλά η Ντουκάν είναι πολύυυυ μονότονη μήπως να το ξανασκεφτείς;Χωρίς παρεξήγηση ε,στο λέω γιατί ανέφερες ότι βαρέθηκες να τρως τα ίδια στη δίαιτα του διαιτολόγου που είχε και ποικιλία.. Μάγδα σε καταλαβαίνω, όπως και όλοι εδώ..Εγώ αυτό που κάνω όταν είμαι σε τέτοια φάση είναι να φοράω κάποιο ρούχο που παλιά δε μου έκανε και μετά την προσπάθεια μου κάνει, κοιτάζομαι στον καθρέφτη για να χαρώ λίγο κι έτσι σιγά-σιγά φτιάχνει η διάθεση και μετά στεναχωριέμαι να ξαναχαλάσω το πρόγραμμα..Αυθυποβολή!!!!
01-06-2013, 15:30 #965
ελενιτσα ποσο διαρκει η δευτερη φαση? Διαβασα το βιβλιο στα πεταχτα δεν εχω αλλο χρονο. Δηλαδη ποσο καιρο τρως πρωτεινη με σαλατα χωρις φρουτα? με κόβω για South Beach, πολύ σκληρη δίαιτα χωρις φρουτακαλοκαιριατικο ρε παιδια. Μαλλον το βιβλιο θα μπει στη βιβλιοθηκη μαζι με αλλα 2-3 χαχαχαχ ασχετο πεθανε μια διαιτολογος, το μαθατε? Η βουτσινα!!! Λετε να ηταν ανορεκτικη?
02-06-2013, 01:02 #966
Βρε κοριτσια βοηθειστε με σας παρακαλω σε κατι, αν και ειδα παραδιπλα ενα θεμα ανορεξιας κι ετσι ντρεπομαι να γραψω. Θα σας πω ομως. Αυτες τις μερες απλα υπαρχω, δεν ζω, δεν σκεφτομαι, με απασχολει κατι με το παιδι και ασχολουμαι μονο με αυτο. Λες κι χω κατεβασει διακοπτες. Οπου παω σκεφτομαι αυτο. Δε με προβληματιζει ομως αυτο! Με προβληματιζει οτι δεν τρωω πολυ. δηλαδη χθες για την ακριβεια δεν εφαγα καθολου. και τωρα που το σκεφτομαι ουτε προχθες εφαγα καλα.
Να τα παρω ενα ενα να τα θυμηθω κι γω, προχθες δεν αγγιξα τιποτε το πρωι. Το μεσημερι τιποτε. Πηγε 5 το απογευμα και πεινασα, κατι εφαγα πιο απογευμα, θυμαμαι σιγουρα 1 τονο μεγαλο με μαγιονεζα και αγγουροντοματα. Νομιζω και παξιμαδι. Το βραδυ εφαγα λιγα τυροπιτακια και 1 κομματι κεικ με δαμασκηνα. Μεχρι εκει δεν προβληματιστηκα.
Την επομενη ομως δεν εφαγα τιποτε, ολο ρευομουν σα να ειχα φαει ενα καρο την προηγουμενη. Τελικα εφαγα λιγες φρυγανιες, ηπια μια κοκα κολα κανονικη κι ενα τσαι. Ουτε καφεδες δεν ηπια.
Τελος σημερα παλι δεν ηπια καφε, εφαγα μια μακαροναδα, 1 πιατο τουρλα, με λιγη σαλτσα και αρκετο τυρι τριμμενο και 1 κομματι τυρι ολοκληρο. Ηπια ολη μερα 2-3 κοκα κολες παλι κανονικες, και το βραδυ πριν λιγο εφαγα 1 κομματακι κρεας, 1 κομματι πατατα, καροτο, κολοκυθι. Απλα για να φαω κατι!
Ε μετα αρχισα να τα σκεφτομαι και να ανησυχω κι ετσι λεω ας φαω λιγο ψωμι. κατεληξα να πλακωσω το ψωμι ελαφρως! Εφαγα και λιγη γαλοπουλα βραστη.
Ισως σας φαινονται νορμαλ οσα γραφω αλλα αυτα αν τα βαλω σε μια καθετη στηλη δεν ειναι ουτε μια μερα απο αυτα που τρωω καθεμερα...
Να προβληματιστω μη παει και γινω ανορεκτικη στα 100 κιλα ή είναι νωρίς?Δεν κάνω πλάκα! Νιωθω πολυ περιεργα να τρωω με το ζορι............................
02-06-2013, 01:13 #967
Τελικα δε θα κανω τη Ντουκαν και ισχυει ο στοχος μου με το διαιτολογο!! Δευτερα θα παω για ζυγισμα :kiss:
03-06-2013, 15:44 #968
sweetoctober μου, εμενα μια φορα στη ζωη μου μου ετυχε κατι παρομοιο , φαση απο τη στεναχωρια παιζει να μουν ολη μερα με καφεδες που εβαζα επιτηδες ζαχαρη αντι ζαχαρινη για να μην πεσω κατω κ να τρωγα κ ανα 2 μερες λιγο ψωμι με κασερι η κατι αλλο με πιεση φιλης-αν ειναι δυνατον!!!! Δυστυχως (λεω τωρα :-P ) μου κρατησε καμια βδομαδα μονο κ μετα επανηλθα κανονικα- επαιξε ρολο κ οτι μετα ημουν καπως καλυτερα. Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο αυτο που σε απασχολει οχι τοσο για το φαγητο αλλα για να εισαι καλα
αν θες τη γνωμη μου, οσο σου 'καθεται΄ετσι μην το πιεζεις, δεν νομιζω να ναι η κλασικη ανορεξια λογω κιλων αλλα επειδη δυστυχως σε απασχολει πολυ κατι τοσο σημαντικο- ανεφερες κατι για παιδι.. Βεβαια καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος κλπ αλλα συνηθως η καταστροφικη ανορεξια ερχεται απο την εμμονη με κιλα κ εμφανιση κ οχι απο αλλους παραγοντες. Οπως κ να χει,μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!
)))
04-06-2013, 12:09 #969
Γεια σας κορίτσια!!!!
Εχθές κατάφερα για πρώτη ημέρα να κάνω δίαιτα μετά από 10+ παραστρατήματος!
SweetOctomber συγχαρητήρια για το 7αρι (97)!!!!!
Αίγλη βλέπω ότι συχνά παραπονιέσαι πως πεινάς, αυτό δεν είναι συντήρηση, τρως λίγο! Στη συντήρηση δεν πρέπει να πεινάς, κάτι κάνεις λάθος !!!! Tip: παίρνεις πολύ λίγες θερμίδες :P
sarah1989 βλέπω ότι πας καλά, συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι! Ελπίζω να κάνουμε παρεούλα καθώς θα κατεβαίνουμε! Κινητικά πως πας; Η αποχή από άσκηση συνεχίζεται;
Elenitsa, ελπίζω να συνεχίζεις ακάθεκτη! Ελπίζω τώρα που γύρισα να συνεχίσω την απώλεια και να φτάσω σύντομα στο βάρος για να συνεχίσω επιτέλους και παρακάτω! Δυο φορές, μια πριν το Πάσχα και μια πριν καμιά 10 μέρες+ είδα το 64+ και μετά τα χάλασα όλα! Αυτοσαμποτάρομαι!!!!τα τελευταία 6-7 χρόνια μόλις δω το 64 τα παρατάω, λες και είναι ψυχολογικό, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!!!!
Νέος στόχος λοιπόν το 63!!!!!
Οι υπόλοιπες που είστε, πως πάτε κοριτσάκια;
04-06-2013, 12:14 #970
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
04/06/13
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
για όλο τον επόμενο μήνα
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
04/06/13Να φτάσω τα 63 κιλά στις αρχές του επόμενου μήνα
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
14-05-13 Να μην κανω υπερφαγικα και γλυκο κανονικο να τρωω 1 φορα τη βδομαδα!
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! :thumbup:
να κάνω τη δίαιτα του διαιτολόγου μέχρι 16 Ιούνη
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
18-04-13
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
stellou1989
13-05-13 Στόχος για αυτή τη βδομάδα είναι να μην φάω μέχρι την επόμενη Δευτέρα τίποτα από μακαρονια/ρύζι/πατάτες
baklavadaki
16-05-13 Φτιάχνω αυτή τη στιγμή πρόγραμμα διατροφής για τις επόμενες 4 μέρες και δεσμεύομαι να το ακολουθήσω!θα γράφω και στο τι έφαγα σήμερα για να νιώθω πως ελέγχομαι κάπως και θα ζυγιστώ πάλι τρίτη πρωί!
sarah1989
θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).
04-06-2013, 12:52 #971
need, καλως ηρθες πισω στο προγραμμα σου!!! Χαιρομαι παρα πολυ που συνηθλες και συνεχιζεις και ελπιζω πραγματικα να κατεβαινουμε τη ζυγαρια μαζι! απο οτι βλεπω θελουμε να φτασουμε πανω κατω στα ιδια κιλα, ελπιζω να γιορτασουμε συντομα και οι δυο το 5 στη ζυγαρια μας. Απο ασκηση λιγα πραγματα αλλα σιγα σιγα θα ξαναρχισω (αλλα οχι καποιο προγραμμα τυπου γυμναστηριου-απλα θα αρχισω σιγα σιγα και τα μπανια μολις ζεστανει λιγο και ελπιζω κατι το ποδηλατο, καμια ασκηση τυπου κοιλιακοι-καμψεις-καθισματα στο σπιτι-κατι το κολυμπι να δω αποτελεσματα, τουλαχιστον ως το σεπτεμβρη που σκεφτομαι να αρχισω αερομπικ η καποιο αθλημα). Προς το παρον λιγο περπατημα λιγο ποδηλατο και κατι σε βαρακια για τα χερια το πρωι οταν δε βαριεμαι.
Εσυ, ολα καλα; Ελπιζω να συνεχιζεις με ενθουσιασμο και ορεξη την προσπαθεια σου!
04-06-2013, 12:53 #972
Α, και νεος στοχος ειναι το σ/κ που θα παω εκδρομουλα να ευχαριστηθω το φαγητο χωρις τυψεις!
04-06-2013, 13:36 #973
Originally posted by sarah1989
need, καλως ηρθες πισω στο προγραμμα σου!!! Χαιρομαι παρα πολυ που συνηθλες και συνεχιζεις και ελπιζω πραγματικα να κατεβαινουμε τη ζυγαρια μαζι! απο οτι βλεπω θελουμε να φτασουμε πανω κατω στα ιδια κιλα, ελπιζω να γιορτασουμε συντομα και οι δυο το 5 στη ζυγαρια μας. Απο ασκηση λιγα πραγματα αλλα σιγα σιγα θα ξαναρχισω (αλλα οχι καποιο προγραμμα τυπου γυμναστηριου-απλα θα αρχισω σιγα σιγα και τα μπανια μολις ζεστανει λιγο και ελπιζω κατι το ποδηλατο, καμια ασκηση τυπου κοιλιακοι-καμψεις-καθισματα στο σπιτι-κατι το κολυμπι να δω αποτελεσματα, τουλαχιστον ως το σεπτεμβρη που σκεφτομαι να αρχισω αερομπικ η καποιο αθλημα). Προς το παρον λιγο περπατημα λιγο ποδηλατο και κατι σε βαρακια για τα χερια το πρωι οταν δε βαριεμαι.
Εσυ, ολα καλα; Ελπιζω να συνεχιζεις με ενθουσιασμο και ορεξη την προσπαθεια σου!
Με έσυρα με το ζόρι πίσω! Δεν ξέρω γιατί το παθαίνω αυτό αλλά έτσι την πατάω πάντα και ξαναπαίρνω πίσω τα κιλά. "Ξεχνάω" τους λόγους που ήθελα να αδυνατίσω, για να το πω σωστότερα οι λόγοι που με έκαναν να ξεκινήσω δεν έχουν πια τόσο μεγάλη σημασία! Ένα αδύνατο σώμα ξαφνικά δεν φαντάζει στα μάτια μου τόσο σημαντικό και έτσι χάνω τη φόρα και την ορμή που είχα ξεκινώντας, γιατί το παθαίνω αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω! Μάλλον φταίει η τελειομανία μου, π.χ μαθαίνοντας ότι δεν πρέπει να κάνω γυμναστική για ένα διάστημα έχασα το ενδιαφέρον μου να αδυνατίσω επειδή χωρίς γυμναστική το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό :crazy:
Άλλες φορές βλέπω το πρόσωπο μου στον καθρέπτη, βλέπω ότι μεγάλωσα και λέω τι νόημα να αδυνατίσω αφού ποτέ δεν θα είμαι καλή, μπορεί να είμαι αδύνατη αλλά το πρόσωπο μου δεν θα είναι λαμπερό όσο ήταν. Άλλη φορά με παίρνει από κάτω με την χαλάρωση. Το ξέρω ότι είναι τελείως ηλίθιος ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά είναι αυτός που με μπλοκάρει, με ρίχνει και κάνει ορισμένες φορές τα πράγματα να δείχνουν μάταια. Είναι μάλλον το ότι εστιάζω στα αρνητικά και όχι στα θετικά! Ο ηλίθιος αυτός τρόπος σκέψης είναι καταστροφικός! Ο δρόμος της απώλειας των κιλών είναι ένας πόλεμος με τον λανθασμένο τρόπο σκέψης και μια προσπάθεια υπερπήδησης των εμποδίων που το ίδιο μου το μυαλό βάζει μπροστά μου! Το φαγητό έχει δευτερεύων σημασία! Ελπίζω σε αυτόν τον πόλεμο να κερδίσω μια μέρα!
Τα κιλά που θέλουμε να φτάσουμε είναι πράγματι πολύ κοντά και αν δεν είχα κάνει τόσες βλακείες από το Πάσχα και μετά το πιθανότερο είναι ότι τώρα θα ήμασταν και στο ίδιο βάρος! Δεν πειράζει θα κάνουμε παρέα στη διαδρομή, εσύ θα ανοίγεις δρόμο και εγώ θα ακολουθώ (ελπίζω). Το μπάνιο στη θάλασσα είναι τόσο καλό! Μακάρι να μπορούσαμε να κάναμε κάθε μέρα, τέλειο ακόμη και αν πονάνε μέσες, γόνατα γοφοί και τα συναφή!
04-06-2013, 14:45 #974
μαγδα ξανακολουθω κ γω στα 70 κιλακια....
που θα παει.....................
04-06-2013, 15:16 #975
Originally posted by Tassos67i
Originally posted by need2loose
...Άλλες φορές βλέπω το πρόσωπο μου στον καθρέπτη, βλέπω ότι μεγάλωσα και λέω τι νόημα να αδυνατίσω αφού ποτέ δεν θα είμαι καλή, μπορεί να είμαι αδύνατη αλλά το πρόσωπο μου δεν θα είναι λαμπερό όσο ήταν... Το ξέρω ότι είναι τελείως ηλίθιος ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά είναι αυτός που με μπλοκάρει, με ρίχνει και κάνει ορισμένες φορές τα πράγματα να δείχνουν μάταια. Είναι μάλλον το ότι εστιάζω στα αρνητικά και όχι στα θετικά! Ο ηλίθιος αυτός τρόπος σκέψης είναι καταστροφικός!
Κι εγώ αντιλαμβάνομαι την ηλικία μου με το κοίταγμα στον καθρέπτη. Πέραν από το γεγονός ότι...δεν αναγνωρίζω τον τύπο που καθρεπτίζεται.
Αλλά δεν νοιώθω τόσο πολύ άσχημα για αυτό όσο για το γεγονός ότι έχω μάθει όταν παίρνω απόφαση να αλλάξω κάτι να το κάνω και να μην με σταματά τίποτα.
Η συνειδητοποίηση ότι μπορεί να νοιώθεις μέσα σου νέος αλλά νομοτελειακά φθίνεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να το αποδεχθείς και να προσαρμοσθείς είναι πάααααρα πολύ επώδυνη.
Τουλάχιστον δεν ξεσπάω πια στο φαγητό, αλλά από διάθεση...κάτι μεταξύ σύγχισης και -βουβής- κατάθλιψης.
Πολύ άσχημο και πολύ καθυστερημένο "ξύπνημα".
Τάσο οι άνδρες είστε πολύ πιο ευτυχισμένα όντα. Οι περισσότερες από εμάς με το που φτάνουμε στα 13-14 αρχίζουμε να αναλύουμε τα πάντα μπροστά στον καθρέπτη και να βρίσκουμε ψεγάδια στην εμφάνιση μας. Αντιθέτως οι περισσότεροι από εσάς είστε παραπάνω από ευχαριστημένοι με την εμφάνιση σας! Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που στην ηλικία μου δεν είχες τέτοιες ανησυχίες, για τις γυναίκες η εμφάνιση είναι πολύ πιο σημαντική απ' ότι για τους άνδρες.
Οι άνδρες νομίζω ότι επενδύουν περισσότερο στο κοινωνικό στάτους , συνήθως ένας άνδρας ασχολείται με έναν άλλο (συγκρίνεται) σε επίπεδο κυρίως οικονομικής άνεσης και επαγγελματικής καταξίωσης. Εμείς από την άλλη έχουμε μεγαλώσει δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμφάνιση μας. Τη μια στιγμή μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό κάτι τέτοιο και θέλω να κάνω τα πάντα για να είμαι όσο πιο εμφανίσιμη γίνεται και την άλλη συνειδητοποιώ τη ρηχότητα του πράγματος και παύω να έχω διάθεση να κάνω το οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Τη διάθεση που περιγράφεις την καταλαβαίνω απόλυτα, αυτή η βουβή κατάθλιψη είναι κάτι που με συντροφεύει για ένα διάστημα, κατόπιν με αφήνει στην ησυχία μου και βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα και έπειτα πάλι γυρνάει κατακλύζοντας με ένα αίσθημα ματαιότητας για τα πάντα.
Αλλά δεν νοιώθω τόσο πολύ άσχημα για αυτό όσο για το γεγονός ότι έχω μάθει όταν παίρνω απόφαση να αλλάξω κάτι να το κάνω και να μην με σταματά τίποτα
Η συνειδητοποίηση ότι μπορεί να νοιώθεις μέσα σου νέος αλλά νομοτελειακά φθίνεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να το αποδεχθείς και να προσαρμοσθείς είναι πάααααρα πολύ επώδυνη.
* συνήθως θέλει 5-10 χρόνια για να αντιληφθείς τη φθορά που επήλθε
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....