Results 91 to 105 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
11-02-2013, 13:39 #91
Originally posted by giorgosdelta
Originally posted by need2loose
Originally posted by giorgosdelta
Χαχαχαχα,είδα το απίστευτα γυμνασμένος. Εντάξει το δέχομαι καθώς υπερβάλω, υπόψη όμως η μόνη άθληση που κάνω είναι τρέξιμο, τίποτα απολύτως παραπάνω.
Μόνο το καλοκαίρρι που είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη μέση έκανα εναλλακτικά λίγο κολύμπι και ποδήλατο για να μη σαλτάρω. Αλλά διόρθωσέ το στα 45 κιλά. Στα 54 ήμουν σαν ζόμπι.
Τα 54 κιλά τα έβαλα γιατί η ουσία είναι ότι τα έχασες , άσχετα που τελικά είδες ότι ήταν λίγα και το διόρθωσες.
1)Είχες προσπαθήσει και στο παρελθόν ή τα έχασες με την πρώτη προσπάθεια;
2)Πως ένιωθες χορτάτος με την χορτοφαγία, any tips;
3)Συνεχίζεις χορτοφαγία;
4)Τι σε έκανε να ξεκινήσεις;
5)Τι συμβουλές μας δίνεις;
χαχα νιώθω σαν δημοσιογράφος! Παίρνω συνέντευξη από έναν από τους star μας!
1. Είχα άπειρα ανεβοκατεβάσματα.
2. Δε νιώθεις ποτέ χορτάτος αλλά μία μεγάλη και καλή σαλάτα χωρίς λάδια, ή χόρτα βραστά σε φουσκώνουν προς στιγμήν και διώχνουν το αίσθημα της πείνας. Ο σκέτος καφές που είναι πικρός κόβει την πείνα για αρκετή ώρα.
3. Συνεχίζω πια μέχρι τελικής πτώσεως.
4. Από τα 25 είχα πόνους στομαχικούς και την περίοδο της Λαμπρής που "πρέπει να φάμε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει" είχα καούρες κι άλλες ενοχλήσεις απ' το πολύ φαΐ, οπότε κάπου εκεί αποφάσισα να κάνω νηστέια (χορτοφαγία) 3 μέρες μπας και συνέλθω. Εϊδα καλό έτσι το τηρούσα από 1,2 μέρες νηστεία. Το 2005 έκανα 40 μερες νηστεία (χορτοφαγία) κι έχασα πάνω από 10 κιλά χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Έ, είδα φως και μπήκα. Αυτό με έκανε να ξεκινήσω χορτοφαγία.
5. Το τελικό αποτέλεσματα ήλθε με αλλαγή τρόπου σκέψης και συνηθειών. Ήταν καθαρά και απλά θέμα τύχης. Έκοψα μάλιστα τα πάντα σε μια στιγμή, (κάπνισμα - καφέ και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλπο). Είναι όλα στο μυαλό. Φαΐ, εθισμοί, ψυχολογία. Όλα εμείς τα προκαλούμε. Βοηθάει κι ο σύγχρονος τρόπος ζωής.Αν θες κάτι θα συνομωτήσει όλο το σύμπαν για να το κερδίσεις. Βοήθησε λίγο κι εσύ.
Εν κατακλείδι προτείνω να μη το βάλεις ποτέ κάτω, να στοχεύσεις κάπου και να επιμείνεις. Πείσμα και εγωϊσμός ίσως και να βοηθούν. Στόχος. Βρες κάποιον μακροπρόθεσμο στόχο. Κάτι να θέλεις μελλοντικά. Όχι δίαιτα ως αλλαγή διατροφής για 1,2 ,10 μήνες. Αν είσαι 100 και 150 κιλά έχεις λάθος συνήθειες, είναι η 1η αλήθεια που πρέπει να δεις. Βρες, τι κάνεις λάθος, απέφυγέ το και προχώρα.
Πολύ συνοπτικά.
Γιώργο μου σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! Είναι πραγματικά απίστευτο το πως το μυαλό μας εξουσιάζει και μας ταλαιπωρεί! Είναι απίστευτο και το πως μπορεί να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε. Βλέποντας τις φωτογραφίες σου πήρα ακριβώς την αίσθηση όσων περιγράφεις. Ένας άνθρωπος που του έγινε το κλικ και αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα! Αλλαγή νοοτροπίας!
Ευχαριστούμε για την έμπνευση!!!!!
- 11-02-2013, 13:40 #92
Originally posted by ton76
καλημερα κι απο μεναααααααααααααααααα!!! τι κανετε παιδες??? Γιωργο μου να ρωτησω κατι αν επιτρεπεις? η χορτοφαγια ποσο επηρεασε το σιδηρο σου ??
11-02-2013, 13:41 #93
καλημερα κι απο μεναααααααααααααααααα!!! τι κανετε παιδες??? Γιωργο μου να ρωτησω κατι αν επιτρεπεις? η χορτοφαγια ποσο επηρεασε το σιδηρο σου ??
11-02-2013, 13:42 #94
ναι αμε ! οτι θες
11-02-2013, 13:48 #95
[quote]Originally posted by need2loose
σε σενα πηγαινε ετσι?? ο,τι θες :starhit:
11-02-2013, 13:59 #96
ναι αμε ! οτι θες
Από όσο είπες τα έχασες σε 6 μήνες.
- Ο ρυθμός απώλειας ήταν σταθερός π.χ 5 κιλά τον μήνα;
- Στο διάστημα της δίαιτας υπήρξαν μέρες που περέκκλινες από το πρόγραμμα σου; Αν ναι μπορείς χονδρικά να αναφέρεις συχνότητα
- Είχες ξαναντιμετωπίσει πρόβλημα με το βάρος σου;
- Τι διατροφή ακολούθησες για να αδυνατίσεις;
-Τι συμβουλή έχεις να δώσεις σε όλους όσους προσπαθούν να αδυνατίσουν;
11-02-2013, 14:16 #97
λοιπον :
1) ηταν σταθερα 4-6 το μηνα
2) οχι ημουν στρατιωτης (οχι οπως τωρα δηλαδη χαχα) δεν ειχα ουτε υπερφαγικα ουτε τιποτα τετοιο
3) ναι οταν ημουν 18 χρονων ειχα χασει 12 κιλα μονο με διατροφη και clubbing (μη γελας σε βλεπω)οχι οτι ημουν παχουλη αλλα ματαιοτης τοτε το εβλεπα αλλιως βεβαια τωρα ομως καταλαβαινω οτι ημουν χαζη
4) ετρωγα απο ολα στη κυριολεξια στον ατμο η ψητα ελαχιστο λαδι( βλακεια αυτο δεν το συνιστω) ρυζι
αρκετο λιγα μακαρονια ομως - για 6 μηνες δεν ειχα ακουμπησει σοκολατα , ηξερα οτι αν φαω ενα κομματακι δεν θα μπορουσα να κρατηθω σουβλακια με αλαδωτη πιτα τετοια βασικα - βασικα μου χε δωσει η ενδοκρινολογος διατροφη με ισοδυναμα η οποια ειναι απλουστατη και χωρις κανενα κινδυνο για την υγεια αλλα κυριως γιατι εσυ φτιαχνεις το προγραμμα σου!! εγω δυσκολευομαι αν μου πεις φαε αυτο φαε εκεινο αγχωνομαι πολυυυυυυυ
5) δασκαλε που διδασκες!! τελοςπαντων θα λεγα ουρλιαζοντας ΚΙΝΗΤΡΟ και να βρουμε ολοι αυτο που μπορουμε να κανουμε μια ζωη κι οχι για λιγο καιρο με λιγα λογια αυτο που λενε τροπο ζωης κι οχι διαιτα
11-02-2013, 14:27 #98
Νομίζω ότι η απώλεια που είχες ήταν περίπου στα 30 κιλά,σωστά; Από όσο είπες τα έχασες σε 6 μήνες.
1)Ο ρυθμός απώλειας ήταν σταθερός π.χ 5 κιλά τον μήνα;
2) Στο διάστημα της δίαιτας υπήρξαν μέρες που περέκκλινες από το πρόγραμμα σου; Αν ναι μπορείς χονδρικά να αναφέρεις συχνότητα
3)Είχες ξαναντιμετωπίσει πρόβλημα με το βάρος σου;
4)Τι διατροφή ακολούθησες για να αδυνατίσεις;
5)Τι συμβουλή έχεις να δώσεις σε όλους όσους προσπαθούν να αδυνατίσουν;
1) ηταν σταθερα 4-6 το μηνα
2) οχι ημουν στρατιωτης (οχι οπως τωρα δηλαδη χαχα) δεν ειχα ουτε υπερφαγικα ουτε τιποτα τετοιο
3) ναι οταν ημουν 18 χρονων ειχα χασει 12 κιλα μονο με διατροφη και clubbing (μη γελας σε βλεπω)οχι οτι ημουν παχουλη αλλα ματαιοτης τοτε το εβλεπα αλλιως βεβαια τωρα ομως καταλαβαινω οτι ημουν χαζη
4) ετρωγα απο ολα στη κυριολεξια στον ατμο η ψητα ελαχιστο λαδι( βλακεια αυτο δεν το συνιστω) ρυζι
αρκετο λιγα μακαρονια ομως - για 6 μηνες δεν ειχα ακουμπησει σοκολατα , ηξερα οτι αν φαω ενα κομματακι δεν θα μπορουσα να κρατηθω σουβλακια με αλαδωτη πιτα τετοια βασικα - βασικα μου χε δωσει η ενδοκρινολογος διατροφη με ισοδυναμα η οποια ειναι απλουστατη και χωρις κανενα κινδυνο για την υγεια αλλα κυριως γιατι εσυ φτιαχνεις το προγραμμα σου!! εγω δυσκολευομαι αν μου πεις φαε αυτο φαε εκεινο αγχωνομαι πολυυυυυυυ
5) δασκαλε που διδασκες!! τελοςπαντων θα λεγα ουρλιαζοντας ΚΙΝΗΤΡΟ και να βρουμε ολοι αυτο που μπορουμε να κανουμε μια ζωη κι οχι για λιγο καιρο με λιγα λογια αυτο που λενε τροπο ζωης κι οχι διαιτα
Άρα προσήλωση στον στόχο και και κίνητρο βασικά στοιχεία επιτυχίας!
Αποχή από ότι μπορεί να σε κάνει να σπάσεις το πρόγραμμα σου. Αν δεν το ελέγχεις μη το πλησιάζεις!
11-02-2013, 14:34 #99
Ευχαριστώ πολύ Τόνια!
Αποχή από ότι μπορεί να σε κάνει να σπάσεις το πρόγραμμα σου. Αν δεν το ελέγχεις μη το πλησιάζεις! [/quote]
ακριβως τωρα ειχα φαει κολλημα με τα ξηροκαρπια και τη κοκα κολα (μαζι) ε σταματησα να πηγαινω και στο ξηροκαρπαδικο και να αγοραζω κοκα κολα !! γενικως υπερφαγικα με φαι δεν κανωποτε!!! κατα καιρους ομως κολλαω με διαφορα και ναι μεν μπορει τα ξηροκαρπια να ειναι ωφελιμα εγω ομως δεν εχω μετρο αρα ξουτ!!!
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes:
11-02-2013, 22:39 #100
Originally posted by Tassos67
Originally posted by sweetOctober
Ο Τάσος μας έχει χάσει πολλά κιλά!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:
δεν μπορείς καρότο, παντζάρι ,καλαμπόκι, αρακά, λεμόνι 2-3 κ.σ
Ναι αλλά ξέρεις αν δεν έτρωγες αυτά τι θα γινότανε; Μπορεί να έχανες περισσότερα. Και εγώ έχανα 4 κιλά τον 1ο μήνα δίαιτας με προσεγμένη διατροφή και με αυτή χάνω 5! Μπορεί πάλι να είναι τυχαίο!
Η Ατκινς απαγορεύει τη coca cola light. Εχει υδατάνθρακες!
Μπορεί να σου σαμποτάρει την τόσο καλή προσπάθεια που κάνεις, κρίμα είναι!!!!
και εγώ coca cola zero κατεβάζω έχει 0 υδατάνθρακες :P
και εμένα δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι, όταν δεν είμαι σίγουρη ότι θα κάνω κάτι. Το νιώθω τρομερά πιεστικό! Είμαι και εγώ έξτρα αντιδραστικό ον
τι δεν καταλαβαίνεις; :starhit:
Originally posted by Tassos67
Εγω ακομη "φοιτω"! Δεν μετραω :starhit:
Μα κύριε Τάσο μας, του fillipara δεν έτυχε να του μιλήσω και τον ντρέπομαι περισσότερο!
11-02-2013, 23:28 #101
εμενα μου αρεσει αυτο το θεμα! κι εχει και τοσο αισιοδοξο τιτλο!!! εχω αναγκη να περασω σε επιτυχιες στη διατα μου γιατι εδω και 4-5 χρονια ολο αποτυχιες ειμαι!! χαχα!!! αλλα δεν θα το βαλω κατω.
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας.
θα ξεκινησω ομως με μικρες δεσμευσεις και οσο παω καλυτερα θα βαζω μεγαλυτερες.
να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη.
11-02-2013, 23:46 #102
Originally posted by koritsaki
εμενα μου αρεσει αυτο το θεμα! κι εχει και τοσο αισιοδοξο τιτλο!!! εχω αναγκη να περασω σε επιτυχιες στη διατα μου γιατι εδω και 4-5 χρονια ολο αποτυχιες ειμαι!! χαχα!!! αλλα δεν θα το βαλω κατω.
Εύχομαι αυτή να είναι η χρονιά μας ! Στο χέρι μας είναι!
11-02-2013, 23:49 #103
sweetOctober
-δεσμεύομαι ότι απόψε, δεν θα βρω δικαιολογία το να φάω ό,τι να΄ναι, επειδή το σπανακόρυζο ήταν light ΕΠΙΤΥΧΗΣ! :thumbup:
-Α και δεσμεύομαι ότι αύριο πρωί, που είναι Κυριακή θα του ζητήσω ( του άνδρα μου ) αυγά με τοστ μικρό, αν ρωτήσει ΕΠΙΤΥΧΗΣ! :thumbup:
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
aiglh!
10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη
11-02-2013, 23:51 #104
Ευχαριστώ πολύ Τόνια!
Αποχή από ότι μπορεί να σε κάνει να σπάσεις το πρόγραμμα σου. Αν δεν το ελέγχεις μη το πλησιάζεις!
ακριβως τωρα ειχα φαει κολλημα με τα ξηροκαρπια και τη κοκα κολα (μαζι) ε σταματησα να πηγαινω και στο ξηροκαρπαδικο και να αγοραζω κοκα κολα !! γενικως υπερφαγικα με φαι δεν κανωποτε!!! κατα καιρους ομως κολλαω με διαφορα και ναι μεν μπορει τα ξηροκαρπια να ειναι ωφελιμα εγω ομως δεν εχω μετρο αρα ξουτ!!!
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes: [/quote]
Τόνια η γυμναστικούλα πως πάει;
11-02-2013, 23:54 #105
Originally posted by koritsaki
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....