Results 1,051 to 1,065 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
15-06-2013, 13:17 #1051
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.sparkpeople.com/blog_photos/main/BigImages/losingweightishard.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
04/06/13
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
για όλο τον επόμενο μήνα:thumbdown:
15-06-13
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
για όλο τον επόμενο μήνα
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
04/06/13Να φτάσω τα 63 κιλά στις αρχές του επόμενου μήνα
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
14-05-13 Να μην κανω υπερφαγικα και γλυκο κανονικο να τρωω 1 φορα τη βδομαδα!
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! :thumbup:
να κάνω τη δίαιτα του διαιτολόγου μέχρι 16 Ιούνη:thumbup:
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
18-04-13
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
stellou1989
13-05-13 Στόχος για αυτή τη βδομάδα είναι να μην φάω μέχρι την επόμενη Δευτέρα τίποτα από μακαρονια/ρύζι/πατάτες
baklavadaki
16-05-13 Φτιάχνω αυτή τη στιγμή πρόγραμμα διατροφής για τις επόμενες 4 μέρες και δεσμεύομαι να το ακολουθήσω!θα γράφω και στο τι έφαγα σήμερα για να νιώθω πως ελέγχομαι κάπως και θα ζυγιστώ πάλι τρίτη πρωί!
sarah1989
θετω στοχο να διατηρησω τα κιλα μου, αλλα παραλληλα να "σφιξω" λιγο, οποτε δεσμεύομαι να κανω οποιαδηποτε ασκηση γυμναστικης καθε μερα (εστω και 10 λεπτα ποδηλατο).
Εγω η Σαρα δεσμευομαι οτι δε θα χρειαστει να αλλαξω το τικερακι (παρα μονο προς τα κατω) την παρασκευη που θα κανω επισημο ζυγισμα!
Επισης, δεσμευομαι να μη χαλανα τη διαθεση μου ατομα που δεν αξιζουν
- 15-06-2013, 13:21 #1052
Παιδιά όσοι βλέπετε τους στόχους σας πείτε τι κρατάμε και τι σβήνουμε, ποιοι ήταν επιτυχείς και ποιοι όχι για να κάνουμε μια εκκαθάριση και να συνεχίσουμε με φρέσκους στόχους και ανανεωμένη διάθεση!!!
15-06-2013, 13:26 #1053
Νεος στοχος "χορτοφαγικη διατροφη μεχρι την αλλη Δευτερα (24/6), χωρις ζυγισμα και αγχος!"
15-06-2013, 14:16 #1054
εγω τον στοχο μου 30 απριλη 96 κιλα δε τον πετυχα
τωρινος μου στοχος ειναι να κρατησω τη διατροφη χωρις παρασπονδιες εστω μια βδομαδα και να ξεκολλησω απο τα 96.9 σε πιο χαμηλα,οταν γινει αυτο με το καλο θα βαλω και στοχο κιλα
16-06-2013, 14:12 #1055
άγγιξα τον στόχο των 95κιλών στις 15/6.
τώρα θέλω μέχρι τέλη ιουλίου να είμαι 90 kg
επίσης θέλω να κάνω ποδήλατο καθημερινά έστω για μίση ώρα .
16-06-2013, 16:39 #1056
μπραβο σου mum2!!!! :smirk:
16-06-2013, 20:53 #1057
Μπράβο Mum2, πολύ καλά !
Κρατήστε παιδιά έναν στόχο για μένα για αυτή την εβδομάδα :
να τρώω το πολύ 1500 θερμίδες τη μέρα .
17-06-2013, 01:41 #1058
Στελλου δε συμφωνω με την αποφαση σου...αλλα αφου το αποφασισες...κανε το σωστα. 1500 με τοσα που κανεις, τοσο νεα που εισαι, και τοσα κιλα, ειναι πολυ λιγες. Εγω δεν κανω τιποτα απο γυμναστικη, σου ριχνω 10 χρονια και παιρνω 1600-1800.....Καλυτερα να αυξησεις τη δραστηριοτητα παρα να μειωσεις τις θερμιδες. Επισης πιστευω η θερμιδομετρηση δεν σου παει, αλλωστε ειναι κριμα να φας τη ζωη σου με θερμιδες. Γιατι αν ειναι να τις μετρησεις θα πρεπει να το κανεις σωστα, αλλιως εγγυμονουν κινδυνοι. Να πω ενα που μου ερχεται αμεσως αμεσως, εκει που δεν εχεις διατροφικη διαταραχη να αποκτησεις. Μη το θεωρεις απιθανο, καπως ετσι αρχισαμε ολες... Αν θελεις τη γνωμη μου κανε μια επισκεψη στο διαιτολογο (τοσο καιρο απο τα διαιτολογια δε παιρνεις ιδεες η ειναι...ιδεα μου?) αφου αλλαξες δεκαδα κιλων, και κανε αλλη μια οταν ξαναλλαξεις...
17-06-2013, 02:47 #1059
Originally posted by Tassos67i
Originally posted by stellou1989
1 τρώω το πολύ 1500 θερμίδες τη μέρα .
Να υποθέσω ότι έχεις και ζυγαριά για φαγητά...
17-06-2013, 02:57 #1060
Originally posted by sweetOctober
Στελλου δε συμφωνω με την αποφαση σου...αλλα αφου το αποφασισες...κανε το σωστα. 1500 με τοσα που κανεις, τοσο νεα που εισαι, και τοσα κιλα, ειναι πολυ λιγες. Εγω δεν κανω τιποτα απο γυμναστικη, σου ριχνω 10 χρονια και παιρνω 1600-1800.....Καλυτερα να αυξησεις τη δραστηριοτητα παρα να μειωσεις τις θερμιδες. Επισης πιστευω η θερμιδομετρηση δεν σου παει, αλλωστε ειναι κριμα να φας τη ζωη σου με θερμιδες. Γιατι αν ειναι να τις μετρησεις θα πρεπει να το κανεις σωστα, αλλιως εγγυμονουν κινδυνοι. Να πω ενα που μου ερχεται αμεσως αμεσως, εκει που δεν εχεις διατροφικη διαταραχη να αποκτησεις. Μη το θεωρεις απιθανο, καπως ετσι αρχισαμε ολες... Αν θελεις τη γνωμη μου κανε μια επισκεψη στο διαιτολογο (τοσο καιρο απο τα διαιτολογια δε παιρνεις ιδεες η ειναι...ιδεα μου?) αφου αλλαξες δεκαδα κιλων, και κανε αλλη μια οταν ξαναλλαξεις...
17-06-2013, 04:48 #1061
καλημερα !!!
εχω μια φιλη υπερβαρη η οποια ειναι φοιτητρια στην αθηνα.
μηπως γνωριζεται καποια καλη διαιτολογο/διατροφολογο;
σας ευχαριστω.
εγω σημερα εφαγα ενα παγωτο κανονικο 350 θερμιδες,και... το μετανιωσα. φοβαμαι μην κυλισω πισω στις παλιες κακες συνηθιες φαγητου.
παλι κατω απο 1000 θερμ. ειμαι αλλα γιατι νιωθω τετοια ενοχη;
17-06-2013, 09:56 #1062
στέλλα ήθελα να σου πω ότι μου αρεσαν πολύ οι πίνακές σου. είναι πολύ εκφραστικοί και μου αρέσουν πολύ τα κοντράστ χρωμάτων που χρησιμοποιείς.
17-06-2013, 14:15 #1063
γεια σας επεστρεψα:sniffle::sniffle::sniffle::snif fle::sniffle::sniffle:
ηρθα πισω στη μοναξια μου, μοναδικη μου παρειτσα το σκιουρακι μου:smug: περασα αρκετα ωραια, το αγορι μου εχει αλλαξει παρα πολυ και ελπιζω να ναι για παντα και οριστικο!ζηλευει αλλα οχι αποπνικτικα καταλαβε οτι θα με εχανε...
οσο αφορα το φαγητο πραγματικα ξεφυγα, δεν ξερω τι παθαινω οταν ειμαι μαζι του νιωθω εξαντληση και μια ετσι καπως μανια να τρωω και να τρωω γλυκα, απο παλια το χα ( εξαντληση παντως απο κρεβατι δεν ειναι γιατι δε μπορουμε να το κανουμε, βασικα εγω δε μπορω με τα θεματα μου και ετσι τα μπλοκαρω ολα.... να δω τι θα κανω :sniffle::sniffle: εχω μεγαλο θεμα... )
στο θεμα του φαγητου θα σας γραψω τι εφαγα ολες τις μερες, θελω καποιος να μου πει θερμιδες ετσι απο περιεργια, ξεφυγα τελιως...:no::no::no::no::no::no::no:
λοιπον τη παρασκευη εφαγα
πρωι γαλα με δημητριακα ( κλασσικα )
μεσημερι σαντουιτσ με κοτοπουλο, τυρι και ντοματα
και βραδυ ( δηλαδη οταν πηγα στο αγορι μου ) 2 πιτες γυρο κοτοπουλο και απο ολα, μιση σοκολατα με μπισκοτο και ενα ποτυρι βοτκα με πορτοκαλιunk:
unk:
unk: ας πουμε αυτη η μερα τρωγεται
ΣΑΒΒΑΤΟ
πρωι ενα φρεντο καπουτσινο μετριο και μια συσκευασια κιντερ μπουενο
μεσημερι ενα μεγαλο μπιφτεκι φουρνου με 5-6 πατατες, μια φετα ψωμι του τοστ και λιγη σαλατα ντοματα
απογευμα ενα φρεντο καπουτσινο μετριο και ενα παγωτο σαντουιτσ ελεγε 350 θερμιδες
βραδυ μια μεριδα πατατοσαλατα και 4 μπισκοτα κουκιες
ΚΥΡΙΑΚΗ
πρωι ενα μεγαλοοοο κρουασαν 250γρ απο αυτα τα καινουργια :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: το φαγα η γουρουνα
μεσημερι ενα μπιφτεκι φουρνου με 5-6 πατατες, ενα παγωτο 350 θερμιδες ελεγε
απογευμα ενα παγωτο 400 θερμιδες ελεγε και 5-6 πουρακια με σοκολατα και ενα φρεντουτσινο με σοκολατα
βραδυ 2 πιτες με γυρο και απο ολα και ενα παγωτο μαρς :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming:
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ νιωθω απαισα, εφαγα σα βοδι, απαισια, ερωτα με το αγορι μου δε μπορεσα να κανω γτ ντρεπομουν για το σωμα μου, απισιαααααααααααα
αχ ασ μου υπολογισιε καποιοσ τις θερμιδες και πες τε μου αν θα παχυνω πολυ, νιωθω χαλια απο σημερα λεω να το σωσω....
γυμναστηριο δε παω τελιωσω ο χρονος θα ξαναπαω μεσα ιουλιου που θα παω στους δικους μου γιατι τελος βδομαδας θα ρθει το αγορι μου παλι και πρεπει καπως να αντιμετωπισω τη κατασταση και δε ξερω πως...:no::no::no::no::no::no: ειμαι απελπισμενηηηηη
17-06-2013, 16:15 #1064
Originally posted by ανβι
στέλλα ήθελα να σου πω ότι μου αρεσαν πολύ οι πίνακές σου. είναι πολύ εκφραστικοί και μου αρέσουν πολύ τα κοντράστ χρωμάτων που χρησιμοποιείς.
17-06-2013, 16:46 #1065
Stella μου θερμιδες ετσι δεν υπολογιζονται, θα πεσεις πολυ εξω και υπαρχουν κινδυνοι...σου εγραψα παραπανω στο μηνυμα. Δε θελω να σε κουρασω αλλα μου φαινεται τελειως λαθος. Δηλ. το πιο λογικο για σενα (με εμενα εξω απο τον δικο σου χορο βεβαια) ειναι οταν πας στη διαιτολογο να σου δινει διαιτολογιο. Αυτα που ειχες μαθει και λες οτι εφαρμοζεις απο που τα ειχες μαθει? Νομιζω ειχες πει οτι ειχες παλια διαιτολογια και υπεθεσα απο εκει. Αν οντως ειναι ετσι δε χανεις τιποτε να αποκτησεις διαιτολογια και για τα νεα, λιγοτερα κιλα, στα οποια εισαι.
Αν θες να κρατησεις κατι απο οσα σου γραφω ειναι το να μη μειωνεις την τροφη αλλα να αυξανεις τη δραστηριοτητα. Κι αν θες ναι και σωσε να τη μειωσεις κανε το σωστα με διαιτολογο...αλλιως καθολου. Ο μεταβολισμος εκδικειται και το...πιατο που σερβιρει συνηθως τρωγεται κρυο πολλα χρονια μετα :crazy:
Αιγλη εχω σκασει με αυτα που γραφεις, οχι με αυτα που εφαγες! Αν μπορω να σε βοηθησω καπως πες μου σε παρακαλω (για θερμιδες θα σου πει η Μαγδα η ο Τασος που εχουν ανοικτο το διακοπτη της θερμιδομετρησης)
Παιδια σημερα δεν την παλευω, ειναι απο εκεινες τις μερες που ολα μα ολα πανε στραβα και αναρωτιεσαι αν καποιος απο ψηλα σου κανει πλακα. Δυστηχως και το παιδι μου δεν ειναι καλα. Εχω ξεπατωθει.
Μαγδα ο στοχος μου δεν ισχυει μονο για την ημερομηνια που εγραψα, δεν ειναι καν στοχος, νιωθω οτι ηδη εχει επιτευχθει. Θα ζυγιστω αυριο και θα βαλω κιλο-στοχο συγκεκριμενο.
Ελπιζω οι υπολοιποι/πες εδω να ειστε καλα, κι αν καποιος εει δυσκολη μερα ας ερθει να κλαφτουμε παρεα να ξεσπασουμε ουφ!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....