To group της επιτυχίας! 2013 - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 81 FirstFirst ... 28687677787980 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by sarah1989
    gia na deite tous ellhnikous xarakthres pathste deksi click -> kwdikopoihsh ->greek
    Pragmati douleuei i allagi kodikopoihshs! Ston diko mou browser den uparxei me deksi clic - exo chrome
    gia opoion exei chrome tha to brei apo pano deksia pou exei 3 grammoules->ergaleia -> kodikopooihsh - > greek
    euxaristo Sarah!!!

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by stellou1989
    ki egw teleiwsa eksetastiki simera!!!!! Tromeri aisthisi etsi ??? Ayrio paw Athinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :yes::yes::yes:
    Bravooooo! Posa mathimata dineis sthn eksetastiki? Ego ena mono eixa kai frikara apo to diavasma, fantazomai esu!
    Ti oraia pas spitaki sou Athina e? Euxomai otan knananeveis sta Boreia na eisai eisai poly poly anala-free!
    Kalo taksidi!!!!
    5 mathimata dinoume emeis. ta perissotera vevea einai ergasthriaka logw antikeimenou opote ousiastika deixnoume ston daskalo oti douleia exoume kanei olo to eksamino. parola auta exoume kai kati thewritika (istoria texnis px) pou mia xara mas tsouzoun stis eksetastikes :starhit:
    Istoria texnhs! Latreia! Didaxtika otan hmoun sthn sxolh diakosmisis kai einai enas apo tous vasikous logous pou epeleksa tora sto panepistimio ton europaiko politismo! Anipomono na ftaso sto etos pou tha exo to dikaioma na th paro! Auto kai h istoria europaikis logotexnias mou kentrisan idiaitera to endiaferon!
    Ti alla kanete pou exoun diavasma; Prepei na einai poly endiaferon!

Senior Member
    Trexo na diavaso ta euxarista ths Dimitras!

Senior Member
    Α! Τελικά εδώ είναι τα ευχάριστα νέα της Δήμητρας! Δήμητρα δεν κατάλαβα γιατί πήγες στον γιατρό ενώ νόμιζες ότι έχεις περίοδο; Μάλλον έχασα επεισόδια όσο διάβαζα! Χοριακή σου είπε αυτός να κάνεις; Είναι σίγουρο δλδ, τι λέει;
    Ο άνδρας σου πως το πήρε ( ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς σύμφωνα με όσα είχατε πει για αυτό το θέμα) Εσύ από ότι κατάλαβα πετάς! Μπράβο εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!

Senior Member
    τι κανετε??? εγω το χω ριξει στη μασα, παρακαλω βοηθηστε με να βαλω λιγο φρενοοοοοοο, ειναι καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιι :wow::wow::wow::wow:

χτεσ εφαγα
    πρωι γαλα με δημητριακα

μεσημερι ενα σαντουιστ με κοτοπουλο, τυρι, ντοματα

απογευμα ενα φρεντο καπουτσινο

βραδυ ενα τεραστιο κλαμπ με πολλες πατατες ++ τις πατατες του φιλου μου και μιση κρεπα γλυκια σοκολατα μπισκοτο ++ κοκα κολα...
    το αντεξα και παο σημερα παω παρακατω... αλλα νιωθω φουσκωμενη!!!!
    εφαγα τωρα το μεσημερι παραπανω απο ενα πιατο περιβολισια ( λαχανα ειναι με λιγο λαδι ) και μια φετουλα ψωμακι....να χουν πολλες θερμιδες αυτα????μηπως ξερετε??στη λαικη τα βρικα τα πηρα τα φτιαξα μ αρεσαν και παραφαγα~~

Senior Member
    τι ιναι τα περιβολίσια? πως τα φτιαχνεις?
    Να σε βοηθησω να φας λιγοτερο? Εχω τροπο, αλλα ισως σοκαριστεις :P

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    τι κανετε??? εγω το χω ριξει στη μασα, παρακαλω βοηθηστε με να βαλω λιγο φρενοοοοοοο, ειναι καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιι :wow::wow::wow::wow:

χτεσ εφαγα
    πρωι γαλα με δημητριακα

μεσημερι ενα σαντουιστ με κοτοπουλο, τυρι, ντοματα

απογευμα ενα φρεντο καπουτσινο

βραδυ ενα τεραστιο κλαμπ με πολλες πατατες ++ τις πατατες του φιλου μου και μιση κρεπα γλυκια σοκολατα μπισκοτο ++ κοκα κολα...
    το αντεξα και παο σημερα παω παρακατω... αλλα νιωθω φουσκωμενη!!!!
    εφαγα τωρα το μεσημερι παραπανω απο ενα πιατο περιβολισια ( λαχανα ειναι με λιγο λαδι ) και μια φετουλα ψωμακι....να χουν πολλες θερμιδες αυτα????μηπως ξερετε??στη λαικη τα βρικα τα πηρα τα φτιαξα μ αρεσαν και παραφαγα~~
    Ασε κι εγω ολο τρωω!
    Υπομονη αιγλη. Προσπαθησε να χαλαρωσεις και ελπιζω ολα να στρωσουν.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    τι ιναι τα περιβολίσια? πως τα φτιαχνεις?
    Να σε βοηθησω να φας λιγοτερο? Εχω τροπο, αλλα ισως σοκαριστεις :P
    οχι πες μου!!!!! τα περιβολισια ειναι ενα ειδος λαχανικων βασικα πολα χορταρικα μαζι ( κολοκυθακια, χορτα, κρεμμυδια, ντοματα, σκορδο, αντιδια) τα παντα κοκκινιστα ηταν με λιγο λαδι αλα εφαγα δυο πιατα αλα για μεσημερι!και μια φετα ψωμι.
    χτες το βραδυ εφαγα πολυ και σημερα εφαγα πολα χορτα και αγχωνομαι..

Senior Member
    Θελω λεπτομερειες για το φαγακι που λες πως το εκανες, αν γινεται, μου αρεσε πολυ!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    εχω κοψει εδω και μηνες τα αντισυλληπτικα και μαντεψε!!! Χωρις να το επιδιωξουμε, χωρις να το αποφευγουμε!:roll::roll::roll:

Επειδη ελεγες πως δε σου ηρθε ακομα περιοδος μετα τα αντισυλληπτικα, για αυτο φανταστικα θα σου κοπει η ορεξη!! Εννοειται εμεις ειχαμε ελευθερες επαφες, μην αγχωνεσαι ε? Καμμια σχεση. Ελπιζω να χαμογελασες κι οχινα σε προβληματισα :crazy:

Να σε ρωτησω κατι σε προσωπικο μηνυμα γιατι φοβαμαι μην ειπα βλακεια?

Παιδια ειμαι 95 κιλα αυτη τη στιγμη δεν το πιστευω θα αλλαξω τικερ προς τα κατω

:roll::roll:
    ναι στειλε μου!!! και χωρις περιοδο και τρωω σα γελαδι!!τραγικοοοοο :starhit:

Senior Member
    αλλη μια μερα φτανει στο τελος και απολογισμος ενα ξεγυρισμενο υπερφαγικο. η ειρωνεια ειναι οτι ξερω γιατι το εκανα αλλα δεν μπορεσα να το αποφυγω. αυριο ελπιζω να μαζευτω...

Senior Member
    sweet, διαβασα τα ευχαριστα και πραγματικα χαρηκα πολυ! Με το καλο!!

Λοιπον, ειναι δυσκολο να το παραδεχτω. Μου φαινεται χαζο αλλα θα το κανω. Ισως ειναι και η ανωνυμια που με προστατευει και μου το κανει πιο ευκολο. Ισως γιατι ολοι εδω μεσα ειστε πολυ υποστηρικτικοι και νοιαζεστε για τον αλλον.

Λοιπον, καταλαβα οτι με φοβιζει η αποδοχη απο το αντιθετο φυλο. δεν μπορω να το διαχειριστω. εχω συνηθισει τη μοναξια και τωρα νιωθω περιεργα. εξω απο τα νερα μου. ποτε δεν ειχα πολλες "κατακτησεις" και ποτε δε θεωρουσα τον εαυτο μου εμφανισιμη κοπελα (ουτε τωρα τον θεωρω). Ηξερα πως οποιος με πλησιαζε ηταν γι αυτο που ημουν. Με γνωριζε και του αρεσε ο χαρακτηρας μου. Τωρα ειμαι απλα ενα κομματι κρεας? Τυπου "ενταξει, τρωγεται η κοπελια. γιατι να μην κανω κατι μαζι της;

Senior Member
    sarah1989 τι μας εχει πιασει και τρωμε??? φταιει ο καιροοοοοσ :P:P

Senior Member
    Για μενα δε νομιζω να φταιει ο καιρος αιγλη μου. μαλλον με εχει πιασει μια αυτοκαταταστροφης

Senior Member
    Originally posted by sarah1989
    Για μενα δε νομιζω να φταιει ο καιρος αιγλη μου. μαλλον με εχει πιασει μια αυτοκαταταστροφης
    οχι μη το λες!! τι εχεις? ψυχολογικα αιτια? τρως βουλιμικα? ή απλα τρως παραπανω?

Page 78 of 81 FirstFirst ... 28687677787980 ... LastLast