ΚΙΝΟΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: ΚΙΝΟΑ

Senior Member

ΚΙΝΟΑ

τι γνωμη εχετε για την κινοα? http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%...BD%CF%8C%CE%B1

Senior Member
    Είναι από τα αγαπημένα μου δημητριακά. Το μαγειρεύω συνήθως με φακές. Θέλει κανά 20λέπτο στη χύτρα και τραβάει πολύ νερό, οπότε θα έλεγα 4 ποσότητες νερό για 1 ποσότητα κινόα. Είναι το μοναδικό άρθρο που μετέφρασα στη wikipedia γιατί ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω τη μηχανή της.

Junior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Είναι από τα αγαπημένα μου δημητριακά. Το μαγειρεύω συνήθως με φακές. Θέλει κανά 20λέπτο στη χύτρα και τραβάει πολύ νερό, οπότε θα έλεγα 4 ποσότητες νερό για 1 ποσότητα κινόα. Είναι το μοναδικό άρθρο που μετέφρασα στη wikipedia γιατί ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω τη μηχανή της.
    είναι επίσης πολύ καλό αν το προσθέσεις στο μούσλι του πρωινού

Senior Member
    Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά ακούγεται ενδιαφέρον. Πως ακριβώς το φτιάχνεις Διαστημότοξε;

Junior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά ακούγεται ενδιαφέρον. Πως ακριβώς το φτιάχνεις Διαστημότοξε;
    τίποτα το ιδιαίτερο, απλά το προσθέτω στα δημητριακά πρωινού, εάν τα φάω ωμά το έχω μουσκέψει λίγο στο γάλα, εαν τα κάνω μαγειρευτά στυλ ποριτζ, δεν υπάρχει πρόβλημα, τρώγεται εύκολα συνήθως βάζω και πίτουρο βρώμης μαζί

Senior Member
    :thumbup:
    Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω κι έτσι σε 1η ευκαιρία.