Results 1 to 10 of 10
Thread: ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
-
15-02-2013, 19:34 #1
ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Καλησπέρα κι από μένα...Με λένε Ηλέκτρα και είμαι 28 ετών.. Η μάχη μου με την απώλεια βάρους ξεκινάει για μένα στα 18 όταν από λάθος φάρμακα καταλήγω με 45 κιλά επιπλέον.Φυσικά και για τα 45 κιλά δεν ευθύνονται εξολοκλήρου τα φάρμακα ,αλλά όταν βλέπεις ότι παίρνεις ανεξέλεγκτα χωρίς να κάνεις κάτι λάθος λες..θα φάω...
Εδώ πρέπει να πω ότι δεν ήμουν άνθρωπος με πολύ λάθος διατροφικές συνήθειες... Είχα όμως ορμονικό πρόβλημα και δεν μπορούσα να χάσω βάρος...άρχισα να τρώω ανθυγειινά πράγματα και δεν με ένοιαζε η εικόνα μου..όλα αυτά με φτάσανε κάπου στα 100 κιλά όπου γνωρίζω τον σύζυγό μου σε ηλικία 21 ετών... Οι καλές μου συνήθειες επιστρέφουν και μέσα σε 2 χρόνια πάω κάπου στα 88 χωρίς να το καταλάβω... Στη συνέχεια η πεθερά μου αρρωσταίνει με καρκίνο όπου το όλο θέμα του βάρους μου παύει να με απασχολεί...Έτρωγα 1 φορά την ημέρα ότι έβρισκα μπροστά μου...Δεν θέλω να σας απασχολώ όμως οπότε θα πάω κατευθείαν στο ψητό...Το μόνο που θα πω είναι ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου μέχρι τώρα...Με το θάνατό της λύγισα εντελώς και για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συνέλθω πόσο μάλλον να ενδιαφερθώ για το σώμα μου...Πριν 3 χρόνια όταν τη χάσαμε μετά από καιρό τυχαίνει να ζυγιστώ...και διαπιστώνω ότι έχω φτάσει 115 κιλά...έκλαιγα για 2 ώρες περίπου, στη συνέχεια ανασκουμπώθηκα και αποφάσισα να κάνω κάτι για αυτό... Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι 93 κιλά...Το ορμονικό μου πρόβλημα λύθηκε πριν ένα χρόνο..Πλέον έχω θυμηθεί όλες μου τις καλές συνήθειες και σκοπεύω να φτάσω στο τέλος του δικού μου δρόμου που είναι τα 75 κιλά... Είμαι σε διατροφολόγο εδώ και 2 χρόνια...και συνεχίζω... Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και θέλω απλά να σας εμψυχώσω σε αυτό τον αγώνα... Είμαι εδώ για όποιον με χρειαστεί...Να θυμάστε ότι ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα...μην σκέφτεστε τις προηγούμενες φορές που αποτύχατε...Δεν έχυν καμία σημασία... Το μόνο που έχει σημασία είναι να νιώθετε ότι κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας..Αν μου έλεγε κάποιος πριν από λίγο καιρό ότι θα μου έβρισκαν μεταβολικό σύνδρομο και για αυτό θα έπρεπε να προσέχω ακόμα περισσότερο δεν πρόκειται να τον πίστευα... Κι όμως...τα έχω καταφέρει...
Θέλω να πιστεύετε στον εαυτό σας.. Δεν είναι πάντα εύκολο... Πολλές φορές φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά μετά πεισμώνω και νιώθω τρομερά περήφανη για τον εαυτό μου...Με νοιάζει πλέον τι τροφές θα βάλω στο σώμα μου... Αυξήθηκε το ανοσοποιητικό μου, πλέον δεν αρρωσταίνω εύκολα..έχω ενέργεια να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου..
Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα, ειλικρινά προσπάθησα να τα συνοψίσω όσο μπορώ...
Να θυμάστε ότι τα ΠΑΝΤΑ είναι στο χέρι μας... Στηρίξτε τον εαυτό σας, φροντίστε τον, αγαπήστε τον στα όποια κιλά του...
Θα χαρώ πολύ να μου δώσετε την ευκαιρία να συντατιδέψουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι...
Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε...
- 15-02-2013, 19:36 #2
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Ηλέκτρα μπράβο για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα,καλή συνέχεια να έχεις και καλό κουράγιο
15-02-2013, 19:40 #3
aggeloydaki σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ...
Συγχαρητήρια και σε σένα για την εντυπωσιακή απώλεια...
15-02-2013, 19:54 #4
Ηλεκτρα, καλως ηρθες και απο μενα ! καταρχην εχεις πολυ ωραιο ονομα.
Λοιπον εισαι ακομα πολυ μικρη και δεν θα χεις προβλημα να τα καταφερεις!!
Περασες δυσκολα ναι ειναι αληθεια και ευτυχως η δυστυχως οι ανθρωποι συχνα καταφευγουμε στο φαγητο ως μεσο ειτε καταπραυντικο η επιβραβευσης!!!εχεις ηδη κανει πολλα βηματα.
αυτα τα ορμονικα αχ.....δυσκολα κι αυτα αλλα το οτι πας ηδη σε διατροφολογο ειναι πολυ καλο!
παιδακια εχεις??
σου ευχομαι καλη επιτυχια (αν και την εχω σιγουρη):spin::spin::spin::spin::spin::spin ::spin::spin::spin:
15-02-2013, 21:31 #5
15-02-2013, 22:50 #6
Καλώς ήρθες!!!!
16-02-2013, 09:01 #7
Καλημέρα σε όλους...:bisou:
Χτες μου ήρθαν ξαφνικές επισκέψεις και για αυτό δεν πρόλαβα να σας απαντήσω...
Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την θετική ενέργεια που μου δίνετε...
ton76 η αλήθεια είναι ότι το να ξεχωρίσεις το κομμάτι της πείνας από αυτό της ψυχολογίας είναι δύσκολο... Το συνειδητοποίησα μαζί με τη διατροφολόγο μου και πλέον το έχω αποσυνδέσει εντελώς θέλω να πιστεύω... Είτε είμαι στενοχωρημένη, είτε χαρούμενη θα φάω αυτό που πρέπει...Το γυμναστήριο με βοηθάει επίσης πολύ σε αυτό το κομμάτι όπως και σε πολλά άλλα... Παιδάκια όχι δεν έχω...Προς το παρόν απολαμβάνουμε την κοινή μας ζωή με τον καλό μου ο οποίος ήταν και είναι συνέχεια δίπλα μου...
Γλυκέ μου Οκτώβρη ναι όλα τα μπορούμε... Μην φοβάσαι τίποτα...
Need2loose μου άρεσε φοβερά το topic που άνοιξες με τους στόχους... Μου άρεσε ακόμα περισσότερο το όνομα που του έδωσες...
Καλως σας βρήκα λοιπόν... Θέλω κι εγώ να βάλω τικεράκι κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως...
16-02-2013, 10:03 #8
Καλως το το κοριτσι!!!!!!!!!
Εδω θα τα χασεις και μαυτα που θα διαβασεις αλλα και γενικοτερα...θα τα χασεις...Ολες τα χανουμε σταδιακα.Αλλη κατηφοριζει γρηγορα, αλλη παει απο χωματοδρομο, αλλη με ποδηλατο και αλλη κουτσο!!!!!!Το θεμα ειναι οτι παμε.
Καλως ορισες :kiss:
16-02-2013, 13:48 #9
16-02-2013, 16:14 #10
Καλώς ήρθες ζουμπουρλούδικο Λετάκι και καλή συνέχεια στο δρόμο σου :yes:
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια