Results 1 to 15 of 24
-
24-02-2013, 18:08 #1
Η εμπειρια μου με την λιποανναροφηση(για οποιον σκεφτεται να κανει)
πριν 2 χρονια στα 20 μου εκανα λιαποαναρροφηση-λιπογλυπτικη.δηλαδη οχι μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος οπως κοιλια αλλα και ποδια χερια κλτκλτ γτ το βαρος το εχω ισα κατανεμημενο σε ολο το σωμα. την εκανα στο ιατρικο κεντρο αθηνων.κοστισε πανω κατω με μια διανυκτερευση που εκανα γυρω στα 4000 ευρω(τωρα ακριβως να σας πω δεν θυμαμαι)
μου αφαιρεσαν γυρω στα 11-12 κιλα λιπους το περισσοτερο μου ειπε ο γιατρος που μπορουν να αφαιρεσουν (γτ μετα δημηουργουνται προβληματα στο σωμα με την αποτομη αλλαγη)
δεν μπορω να πω οτι σαν χειρουργειο ειναι επωδυνο ουτε καν.οι τομες ειναι με 1 ραματακι δεν αφηνουν καν σημαδι.απλα για μια δυο βδομαδες εισαι λες και εχεις φαει ξυλο παντου.δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι μονομιας...γυριζεις κατεβαζεις το ενα ποδι και σιγα σιγα σηκωνεσαι..ειναι σαν να μην εχουν δυναμη οι μυες σου.αλλα δεν ειναι πονος ειναι απλα ταλαιπωρια
για αρκετο καιρο(2μηνεςισως)φοραγα κατι σαν λαστεξ απο το γονατο μεχρι πανω την κοιλια για να βοηθησει το δερμα να επανελθει στην θεση του(δυσκολο οταν θες να πας τουαλετα και βιαζεσαι και πρεπει να ξεκουμπωσεις κοπιτσες και φερμουαρ)
το αποτελεσμα λοιπον ναι οκ τα κιλα εκεινα τα εχασα σιγουρα...αλλα το σωμα μου και ιδιαιτερα η κοιλια μου δεν ξαναεγινε σφιγγηλη οπως ηταν.και εχει και καποιες ατελειες σαν μικρα βουναλακια...(βεβαια στα κιλα που ειμαι τωρα λιγο με ενοχλει δεν ειναι αυτο το προβλημα μου)
οποιος θελει να με ρωτησει κατι απανταω ευχαριστως
- 24-02-2013, 19:06 #2
μμμ εμένα κόστισε 5500 το μονόκλινο που επέλεξα στη γέννα, μου αφαίρεσαν 3,200 γραμμάρια ανθρωπάκο. Σημάδια έχω, μια τομή και κάτι εξογκώματα στην κοιλιά, όπως λες κι συ. Κι εμένα το λίπος είναι ομοιόμορφα στο σώμα, και στα κιλά που είμαι δε με χαλάνε και τόσο τα "σημάδια" της γέννας.
Ξέρεις όμως κάτι? Εγώ σχεδόν μόλις γέννησα πάχαινα διαρκώς μετά, με τρελούς ρυθμούς και ανεξέλεγκτο φαί. Γιατί η 12ωρη γέννα, οι τομές, τα ράμματα και όσα πέρασα καθαρά σωματικά, δεν είναι το σημαντικό κομμάτι. Το σημαντικό κομμάτι είναι το ψυχικό/ψυχολογικό. Η προσοχή πρέπει να στρέφεται στα ψυχικά τραύματα που μένουν από κάθε επέμβαση.
Εσύ έκανες ένα χειρουργείο που άλλοι σε έβαλαν, δεν ήταν επιλογή σου, τα "οφέλη" του χειρουργείου σου δε μπορείς να τα χαρείς, να τα αξιοποιήσεις. Είναι κρίμα.
Νομίζω πως για να ανοίγεις ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα σε ανακουφιζε να μοιραστείς πράγματα πιο βαθυά σχετικά με το χειρουργείο σου. Αν όχι γράψε λάθος και συγχώρα με. Πάντως μπορεί να μην έχω κάνει λιποαναρρόφηση αλλά ούτε και το παιδι μου θα άφηνα να κάνει στα 20 του, ακόμα κι αν το ήθελε.
24-02-2013, 19:14 #3
καλα η λιποαναρροφηση δεν ηταν η πρωτη επιλογη.ειναι μετα απο πολλες ματαιες προσπαθειες γυμναστηριου διατροφης κλτκλτ...χανω δυσκολα κιλα οποτε οταν εβλεπα οτι ενα μηνα εχω καθαρη διατροφη και αρκετη ασκηση και εχω χασει 1-2 κιλα μονο σκεφτομουν δεν γ@@@ τοσος κοπος για το τιποτα..
οποτε ειχαμε φτασει στο οτι πρεπει να γινει κατι δραστικο.και απο τις επεμβασεις στο στομαχι προτιμησα την λιποανναροφηση με την λογικη οτι θα βγαλω απο το σωμα μου κατι περιτο και δεν ειναι επωδυνο..ενω στις εμπεβασεις του στομαχιου παμε και πειραζουμε κατι το οποιο εχει λογο που ειναι εκει οπως ακριβως ειναι..
24-02-2013, 19:30 #4
Μάταιες προσπαθειες στα 20 σου? Αφου στο αλλο θεμα μας λες μια χαρα εισαι με το σωμα σου και φταινε οι γονεις σου.
ομολογω με εχεις μπερδεψει, σαν διαφημιστικο λιποαναρροφησης ακουγεται. Στο αλλο θεμα μας ελεγες ποσο αδικα σε εριξαν οι γονεις σου στη λιποαναρροφηση. Αφου την εκανες και εισαι ευχαριστημενη μεγεια σου και χαρα σου. Καλη συνεχεια.
PS το λιπος εχει λογο που βρισκεται εκει που βρισκεται, οπως και καθε τι στο σωμα μας. Αλλιως θα ειμασταν ολοι κουρεμενοι γουλι.
PS2 το καθαρη διατροφη και το αρκετη ασκηση ειναι με βαση τα διαιτολογια ή με βάση τις υποδειξεις του πατερα σου για ενα γευμα τη μερα?
24-02-2013, 19:41 #5
Originally posted by sweetOctober
Μάταιες προσπαθειες στα 20 σου? Αφου στο αλλο θεμα μας λες μια χαρα εισαι με το σωμα σου και φταινε οι γονεις σου.
ομολογω με εχεις μπερδεψει, σαν διαφημιστικο λιποαναρροφησης ακουγεται. Στο αλλο θεμα μας ελεγες ποσο αδικα σε εριξαν οι γονεις σου στη λιποαναρροφηση. Αφου την εκανες και εισαι ευχαριστημενη μεγεια σου και χαρα σου. Καλη συνεχεια.
PS το λιπος εχει λογο που βρισκεται εκει που βρισκεται, οπως και καθε τι στο σωμα μας. Αλλιως θα ειμασταν ολοι κουρεμενοι γουλι.
PS2 το καθαρη διατροφη και το αρκετη ασκηση ειναι με βαση τα διαιτολογια ή με βάση τις υποδειξεις του πατερα σου για ενα γευμα τη μερα?
και φυσικα ματαιες προπαθειες εφοσον με τα κιλα γενικοτερα παλευω απο παντα..δεν θυμαμαι ποτε να πω ενταξει καλα ειμαι εδω..ουτε οταν ημουν 55 ουτε τωρα στα 95...
και το καθαρη διατροφη με ασκηση εχει γινει και με την γνωμη ειδικων (διατροφολογοι)και με την γνωμη του παντογνωστη μπαμπα...
σορρυ αν σε μπερδεψα καπου παντως ενα χειρουργειο οσο ρουτινα και να ειναι σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι κατι το οποιο ευχαριστιεσαι.ηθελα απλα να βοηθησω καποιον που ισως σκεφτεται να το κανει να ξερει τι να αντιμετωπισει
24-02-2013, 19:48 #6
Καλα κάνεις, εγώ συγνώμη, αλλά μπήκατε δυο νέες κοπέλες και λέτε για το ίδιο θέμα, και με προβλημάτισε.
Εγώ πάντως θα έλεγα (αν και καλωσύνη σου να θες να βοηθήσεις κόσμο) να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου τώρα, κι όχι βοηθώντας άλλους. Βάλε τον μπαμπά στη θέση του, λάβε βοήθεια και συγκεντρώσου στο στόχο σου.
Ο οποιος δεν είναι τί έκανες μέχρι τώρα αλλά τί θα κάνεις από εδώ και πέρα. Να έχεις κατα νου ότι εδώ πολλές κοπέλες, μεταξύ των οποίων κι γω παλιότερα, χάσαμε πολύ βάρος με διατροφή και γυμναστική, σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από την εφηβεία! Ισως σε μια δεύτερη εφηβεία :spin: Οπότε δεν είναι αδύνατο, φυσικά δεν ειναι κι εύκολο. Σε καμμιά ηλικία. Θα σου έλεγα να μη κοιτάς άλλο πίσω, σε πάει πίσω όλο αυτό. Φαντάσου τον εαυτό σου όπως θες να είναι και go for it....................
24-02-2013, 20:41 #7
Originally posted by Tassos67
Παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω...
...τη μεθοδο αυτη την συζητησατε οικογενειακως με καποιον ειδικευμενο γιατρο (παθολογο, βαριατρο, κλινικο διατροφολογο κοκ) πριν την ακολουθησετε
...ο γιατρος που σου εκανε την επεμβαση...
......προσπαθησε να σε αποτρεψει
......σου εκανε καποια ενημερωση περι της χρησιμοτητας ή ματαιοτητας της επεμβασης
...ειδος ναρκωσης
...πληθος τομων ανα περιοχη και ποσες περιοχες
...ειχες απωλεια αιματος με την αφαιρεση λιπους
...ειχες κατα την αναρρωση χαμηλο σιδηρο ή κατι αλλο συνεπεια της επεμβασης
...εκανες αντιπηκτικες μετα την επεμβαση ή σου εδωσαν καποια φαρμακευτικη αγωγη
...αν εισαι ευχαριστημενη απο την ολη εμπειρια και αν θα το ξαναεκανες
...η ψυχολογια σου οταν αναρρωσες πληρως πως ηταν, η διαθεση για φαγητο ελαττωθηκε
...αν σκοπευεις να ξανακανεις για καποια ακομη κιλα κι αν ναι σε τακτικη βαση ή αλλη μια και τελος ή αλλη μια και βλεπουμε
...στα ποσα κιλα εκανες λιποαναρροφηση
...αν διατηρησες την απωλεια σε βαρος και ποντους
...τωρα εισαι αρκετα κιλα, κανεις κατι για να τα χασεις, εχεις καποιες σκεψεις για το πως θα χασεις καποια ακομη κιλα
Συγνωμη για την προσωπικη φυση των ερωτησεων αλλα βασιστηκα στην τελευταια γραμμη της πρωτης σου αναρτησης.
η νακρωση ηταν ολικη δεν ξερω να σου πω εμπορικη ονομασια φυσικα αλλα συνηλθα ευκολα δεν ειχα εμετους η κατι τετοιο.
δεν ειχα απωλεια αιματος ουτε χαμηλο σιδηρο ουτε καποια αγωγη φαρμακευτικη.απλα μου ειχαν πει πολλα υγρα και φυσικα κατευεθειαν διατροφη γιατι ο οργανισμος ειναι σε μια φαση που μπορεις να χασεις και αλλα κιλα..
οι τομες ειναι τοοσο μικρες μικροτερες του ενος εκατοστου φαντασου ειχαν μονο ενα ραμμα πανω..ειχα μια στον αγκωνα σε καθε χερι το ιδιο και στους προσαγωγους κοντα στα γεννητικα οργανα και στην κοιλια δεξια και αριστερα(πραγματικα αυτο δεν ειναι τι-πο-τα)
η ψυχολογια μου ηταν γαααμαατη γτ μεσα σε μια μερα ημουν 12 κιλα λιγοτερο και φαινοταν (οχι τοσο στους αλλους γτ φοραγα τα ιδια φαρδυα ρουχα)και ημουν τρομερα χαρουμενη
την εκανα την επεμβαση στα 100+κιλα για αυτο και μπηκα στην διαδικασια γτ με τρομαξε ο τριψηφιος τωρα δεν θα την ξαναεκανα αλλα αν φτασω ισως 100 και ξανατρομαξω μπορει.αλλαζει η ψυχολογια εκει..τωρα προσπαθω με πιο συμβατικες μεθοδους να χασω βαρος...
δεν ειναι καμια ιδιαιτερα επικυννδινη επμεβαση αλλα γτ να ξαναμπω στην διαδικασια ολικης ναρκωσης..αυτο με αποθαρυνει
24-02-2013, 22:04 #8
Xtina εγω σκεφτομουν να κανω αλλα σε συνδιασμο με πλαστικη στα ποδια οταν χασω ολα τα κιλα μου.. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηδη δεν μου εχει μεινει και πολυ λιπος αρα ισως να μην χρειαστει.. Ευτυχως δεν εχω σωμα αχλαδι και δεν εχω ψωμακια.. Στις γαμπες ξερεις αν γιναται; Μονο εκει δεν ξερω αν θα χασω πολυ.. Δεν ειναι μεγαλες απλα νομιζω, δεν ειμαι και σιγουρη, χανονται πιο δυσκολα τα κιλα εκει... Ειχα ακουσει για μια μεθοδο που παιρνουν λιπος ας πουμε απο ψωμακια αν εχεις η απο πωπο και στο βαζουν στο στηθος.. Τωρα καταποσον ισχυει αυτο δεν ξερω.. Στον πωπο αληθεια εκτος απο ψευτικα οπισθια μπορουμε να βαλουμε απο καπου αλλου λιπος;
25-02-2013, 00:01 #9
θα συμφωνησω με την σουιτι οκτομπερ
25-02-2013, 00:10 #10
Οχι ρε παιδιά, είναι δυνατόν να συζητάμε σοβαρά τη λιποαναρρόφηση ως μέθοδο αδυνατίσματος; Πιστεύει ΕΝΑΣ οτι οδηγεί σε μόνιμο αποτέλεσμα;
25-02-2013, 00:11 #11
Το πιο τέλειο site για πλαστική που έχει βαθμολογία και μαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν κάνει πλαστικές.
Αυτό το site μου έχει σώσει λεφτά! Κάποτε σκεφτόμουν να κάνω lpg endermologie και μέσα από μαρτυρίες άλλων βρήκα ότι δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο και σχετικά με τη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα.
Εγώ έχω πάθει πλάκα με το brazillian butt lift ορισμένες περιπτώσεις είναι απίστευτες!
http://www.realself.com/reviews
25-02-2013, 00:13 #12
συμφωνω και με τον φιλιππαρα
25-02-2013, 00:18 #13
Η λιποαναρρόφηση πρέπει να γίνεται σε άτομα που είναι στο ιδανικό ή κοντά στο ιδανικό βάρος για να βελτιώσει κάποιες ατέλειες οι οποίες δεν μπορούν να διορθωθούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος! Ασφαλής μάλιστα κρίνεται μια λιποαναρρόφηση που έχει max αφαίρεση 5 lt λίπους.
25-02-2013, 00:25 #14
Κάποιος που είναι στο ιδανικό ή κοντά στο ιδανικό βάρος και του περισσεύουν 5 λίτρα λίπος καλά θα κάνει να σκιστεί στο γυμναστήριο με σκοπό να αλλάξει τη σύσταση του σωματος του...
25-02-2013, 01:30 #15
Originally posted by filipparas
Κάποιος που είναι στο ιδανικό ή κοντά στο ιδανικό βάρος και του περισσεύουν 5 λίτρα λίπος καλά θα κάνει να σκιστεί στο γυμναστήριο με σκοπό να αλλάξει τη σύσταση του σωματος του...
Υπάρχουν περιπτώσεις με μεγάλες δυσαναλογίες. Υπάρχουν γυναίκες που είναι πολύ λεπτές από τη μέση και πάνω αλλά από τη μέση και κάτω είναι συσσωρευμένο πάρα πολύ λίπος. Μια δίαιτα θα τους οδηγήσει να αδυνατίσουν και άλλο στον κορμό ίσως και σε ακραίο σημείο και το κάτω μέρος θα παραμείνει δυσανάλογα μεγάλο. Το γυμναστήριο δεν κάνει θαύματα! Μπορεί να σφίξει ένα πλαδαρό σώμα και να το βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τις αναλογίες!
Δες για παράδειγμα αυτή την κοπέλα, από τη μέση και πάνω είναι μια χαρά!
Πστεύεις ότι θα μπορούσε να έχει τέτοιο αποτέλεσμα με την γυμναστική;
Τώρα το να κάνει γυμναστική αποκτά άλλο νόημα
Η αποχή από τις ερωτικές σχέσεις είναι επιλογή ή συνέπεια;...
09-05-2025, 22:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία