Η εμπειρια μου με την λιποανναροφηση(για οποιον σκεφτεται να κανει) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    η λιποανναροφηση δεν ειναιμεθοδος αδυνατισματος.αλλα μπορει να αποτελεσει ενα εναυσμα για να παρεις την κατηφορα..δεν τους παρακαλα να μου δωσουν τα λεφτα για να κανω την επεμβαση εκεινοι μου το προτιναν και εγω σοκαρισμενη που εβλεπα πρωτη φορα 3ψηφιο στην ζυγαρια μου δεχτηκα.δεν με πιεσαν με το ζορι ντε και καλα..απλα εκεινο τον καιρο θα εκανα οτιδηποτε μου ελεγαν ημουν απελπισμενη.
    και οντως ηταν ενα πολυ καλο κινητρο να χασω κιλα και εχασα και αλλα αλλα μετα επαναπαυθηκα .με την σιγουρια οτι δεν θα τα ξαναπαρω...δεν πηρα πισω βεβαια τα κιλα που εχασα με λιποανναροφηση αλλα αυτα που ειχα χασει μονη μου μετα.

Senior Member
    Originally posted by xtina990
    δεν πηρα πισω βεβαια τα κιλα που εχασα με λιποανναροφηση αλλα αυτα που ειχα χασει μονη μου μετα.
    Originally posted by xtina990
    η ψυχολογια μου ηταν γαααμαατη γτ μεσα σε μια μερα ημουν 12 κιλα λιγοτερο και φαινοταν (οχι τοσο στους αλλους γτ φοραγα τα ιδια φαρδυα ρουχα)και ημουν τρομερα χαρουμενη
    την εκανα την επεμβαση στα 100+κιλα
    τώρα είσαι 95 σωστά? Αρα έχεις πάρει πίσω κιλά (όχι μόνο απο αυτα που εχασες μονη σου μετα). Καλη συνεχεια. συζηταμε ασκοπα, συμφωνω με filipparas

Junior Member
    [/quote]τώρα είσαι 95 σωστά? Αρα έχεις πάρει πίσω κιλά (όχι μόνο απο αυτα που εχασες μονη σου μετα). Καλη συνεχεια. συζηταμε ασκοπα, συμφωνω με filipparas [/quote]

ημουν 100+(εννοωντας οτι τα ειχα καβατζωσει οχι 100,5)
    αν το παμε με ακριβεια μου βγαλανε 12 και πηρα 2 απο αυτα..
    καλη συνεχεια

Senior Member
    Μαγδα squat για την κοπέλα!:smilegrin:
    http://www.youtube.com/watch?v=QKKZ9AGYTi4

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Μαγδα squat για την κοπέλα!:smilegrin:
    http://www.youtube.com/watch?v=QKKZ9AGYTi4
    ¨

Μακάρι ρε εσύ να λυνόταν με γυμναστική τα πάντα! Εγώ πάντα κατέβαζα πολύ τα κιλά μου γιατί είχα πιο γεμάτα μπούτια από όσο ήθελα. Μου άρεσαν ( όχι απόλυτα πάλι) μόνο όταν πήγαινα στα 53 και κάτω. Με 1,67 1,68 ύψος τα 53 κιλά ήταν δύσκολο να τα διατηρήσω, αν ήταν αλλιώς κατανεμημένο το βάρος μου δεν νομίζω ότι θα χρειαζόταν να κατέβω ποτέ κάτω από τα 57-58 κιλά. Άλλο να προσπαθείς να συντηρηθείς στα 53 και άλλο στα 57!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εγώ πριν κάνω την επέμβαση ,είχα σκεφτεί να κάνω λιποαναρόφηση,φώτο μου έχετε δει πως είμαι στο πριν,τότε ήμουν γύρω στα 100 κιλά ο πλαστικός ήταν σαφέστατος,στα κιλά που είσαι δεν έχει νόημα να σου κανω λιποαναρόφηση,θα μπορέσω να βγάλω ένα χ ποσο λίπους όχι όλο γιατί είναι πολύ κ άρα μετά θα είσαι πάλι "χοντρή" ,με είχε συμβουλέψει να φτάσω πρώτα στα 80 κιλά κ μετά να πάω να το ξανασυζητήσουμε! και έχει μια βάση λογικής αυτό που μου είπε,κ τώρα 3.5 χρόνια μετά που πήγα να με δει,με θυμόταν κ μου είπε πάλι το ίδιο πράγμα,όπως ίσουν τότε ΔΕΝ έπρεπε να σου κάνω λίπο! μου κάνει εντύπωση που έκανες λίπο σε τόσα πολλά σημεία κ μάλιστα στα κιλά που ήσουν κ ακόμα περισσότερη εντύπωση πως ξαναπήρες πίσω κιλά....υποτίθεται πως εκεί που μας βγάζουν τα λιποκύταρρα δεν ξαναπαίρνουμε κιλά!!!αν οιπόν σου έβγαλαν λιποκύτταρα από τόσα σημεία...πως είσαι πάλι υπέρβαρη uzzled:uzzled:uzzled:

υγ πάντως θα μου επιτρέψεις να σου πω διάβαζοντας κ το άλλο θέμα σου,πως θεωρώ μεγάλο λάθος την λίπο στα 20 σου,άσε που μέχρι τα 20 πόσες μάταιες οργανωμένες προσπάθειες απώλειας βάρους πρόλαβες να κάνεις για να καταλάβεις το μάταιο της όλης υπόθεσης?εύχομαι να φτάσεις στον στόχο σου

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by -wow-
    Xtina εγω σκεφτομουν να κανω αλλα σε συνδιασμο με πλαστικη στα ποδια οταν χασω ολα τα κιλα μου.. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηδη δεν μου εχει μεινει και πολυ λιπος αρα ισως να μην χρειαστει.. Ευτυχως δεν εχω σωμα αχλαδι και δεν εχω ψωμακια.. Στις γαμπες ξερεις αν γιναται; Μονο εκει δεν ξερω αν θα χασω πολυ.. Δεν ειναι μεγαλες απλα νομιζω, δεν ειμαι και σιγουρη, χανονται πιο δυσκολα τα κιλα εκει... Ειχα ακουσει για μια μεθοδο που παιρνουν λιπος ας πουμε απο ψωμακια αν εχεις η απο πωπο και στο βαζουν στο στηθος.. Τωρα καταποσον ισχυει αυτο δεν ξερω.. Στον πωπο αληθεια εκτος απο ψευτικα οπισθια μπορουμε να βαλουμε απο καπου αλλου λιπος;
    βαμπιρόνι.,...από να σου πάρουν λίπος πουλάκι μου???αφού θα είσαι μόνο κόκκαλα :smilegrin: λοιπόν ο πλαστικός μου είπε πως εάν...ξαναλέω ΕΑΝ είχα περισευούμενο λίπος στα μπούτια,θα μπορούσε να πάρει από εκεί λίπος κ να το βάλει στους γλουτούς,αλλά τώρα όπως μου είπε...τι να πάρω μου λέει 50cc και άν???Δεν υπάρχει λόγος,επίσης υπάρχουν τα ενθέματα κ μία άλλη μέθοδος που λέγεται Tanga lift Και κάνουν μία τομή πάνω από τον πωπό και "σηκώνουν" το δέρμα προς τα πάνω κ ο πωπός κοιτάει πάλι στον θεό

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Ξεκινάω από αυτό το θέμα γιατί με έχει απασχολήσει κατά καιρούς. Καταρχήν η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος αλλά αφαίρεσης τοπικού πάχους. Για να γίνει μία τέτοια επέμβαση ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει πάνω - κάτω φυσιολογικό βάρος, αλλιώς θα πρέπει να αδυνατίσει. Αν χρειαστεί να χάσει αρκετά κιλά και κρεμάσει η κοιλιά του, τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική που συνδυάζεται με την λιποαναρρόφηση . Το λίπος που αφαιρείται είναι 3-6 λίτρα. Αν μετά την λιποαναρρόφηση ανεβούμε στην ζυγαριά ίσως απογοητευτούμε από αυτό που θα δείξει, καθώς το λίπος έχει χαμηλό ειδικό βάρος και ενώ είναι ογκώδες, ταυτόχρονα είναι και ελαφρύ. Στην πραγματικότητα η διαφορά είναι τεράστια. Στο σημείο που έγινε η λιποαναρρόφηση, και εφόσον έχει γίνει σωστή δουλειά από τον πλαστικό χειρουργό, λίπος δεν ξαναβλέπουμε. Αν συνεχίσουμε να τρώμε δίχως μέτρο το λίπος αποθηκεύεται σε άλλα σημεία του σώματος. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν υποβληθούμε σε μια τέτοια διαδικασία να έχουμε αποφασίσει ότι θα αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες. Με την παχυσαρκία ασχολείται ειδικός τομέας της χειρουργικής, η Βαριατρική ή Χειρουργική της Παχυσαρκίας.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by -wow-
    Xtina εγω σκεφτομουν να κανω αλλα σε συνδιασμο με πλαστικη στα ποδια οταν χασω ολα τα κιλα μου.. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηδη δεν μου εχει μεινει και πολυ λιπος αρα ισως να μην χρειαστει.. Ευτυχως δεν εχω σωμα αχλαδι και δεν εχω ψωμακια.. Στις γαμπες ξερεις αν γιναται; Μονο εκει δεν ξερω αν θα χασω πολυ.. Δεν ειναι μεγαλες απλα νομιζω, δεν ειμαι και σιγουρη, χανονται πιο δυσκολα τα κιλα εκει... Ειχα ακουσει για μια μεθοδο που παιρνουν λιπος ας πουμε απο ψωμακια αν εχεις η απο πωπο και στο βαζουν στο στηθος.. Τωρα καταποσον ισχυει αυτο δεν ξερω.. Στον πωπο αληθεια εκτος απο ψευτικα οπισθια μπορουμε να βαλουμε απο καπου αλλου λιπος;
    βαμπιρόνι.,...από να σου πάρουν λίπος πουλάκι μου???αφού θα είσαι μόνο κόκκαλα :smilegrin: λοιπόν ο πλαστικός μου είπε πως εάν...ξαναλέω ΕΑΝ είχα περισευούμενο λίπος στα μπούτια,θα μπορούσε να πάρει από εκεί λίπος κ να το βάλει στους γλουτούς,αλλά τώρα όπως μου είπε...τι να πάρω μου λέει 50cc και άν???Δεν υπάρχει λόγος,επίσης υπάρχουν τα ενθέματα κ μία άλλη μέθοδος που λέγεται Tanga lift Και κάνουν μία τομή πάνω από τον πωπό και "σηκώνουν" το δέρμα προς τα πάνω κ ο πωπός κοιτάει πάλι στον θεό
    Χχαχαχαχ αυτο να μου πεις!! Εδω τωρα και πιανω παντου κοκαλα, μπουτακια εχω ομως!!
    Τανγκα λιφτ εεε???? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!
    Ειχα εναν πωπο, τουρλωτο, και στρογγυλο (μαρεσει που σας περιγραφω τον πωπο μου τωρα χαχαχχαχα) και τωρα δεν εχω τιποτα! ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!! Παει! παπαλα!!!
    Κατι πρεπει να κανουμε δεν γινεται να μην εχουμε πωπο!!! χαχαχαχαχ

Page 2 of 2 FirstFirst 12