ημερολόγιο 14 εβδομάδων - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 147 of 147
    Senior Member
    Μου μυρισαν αγγιναρες τις καυμμενουλας, ε και τις εκανα! Καθαριζα ωρα αλλα αξιζαν τον κοπο! Οι φακες θα αργησουν αρκετα.
    Παμε ξανα τι εφαγα σημερα:

Ημερα 22
    Βαρος 101.0 :starhit::thumbup:

πρωινο 2 φ ψωμι τοστ ολικης αλεσης με 12 γρ φιλαδελφια (1 κγ) και 34 γρ τυρι milner (2 φ.)

μεσημερι 250 γρ (3 μικρες) γεμιστες ντοματες πολυ ελαφρυα μαγειρεμενες

απογευμα (σε 2 δοσεις) γαλα με κακαο, 12 γρ καρυδια και 22 αμυγδαλα

brady 300 αγιναρες, 200 πατατα, 100 αρακα (γρ ολα), ζουμακι με καροτακι 100 γρ (στα 700 αυτα γραμμαρια αντιστοιχουν χοντρικα 2 κσ ελαιολαδο), 150 γρ ανθοτυρο 10% και 1 φ ψωμι τοστ ολικης αλεσεως, 1 ποτηρι κρασι λευκο ξηρο 100 γρ

Συνολικα:
    θερμιδες 1999

λιπη 99.6
    υδατανθρακες 147.9
    πρωτεινες 67.6

αυτη τη φορα υπολογισα τις θερμιδες σα να ειναι βραστα τα τροφιμα και προσθεσα το ελαιολαδο που αντιστοιχει στη μεριδα μου (ζυγισα ολη την κατσαρολα και το φαγητο μου). Ο λογος, οι αγγιναρες ηταν φρεσκες και ο αρακας κατεψυγμενος.:starhit:

Senior Member
    Χθες δεν ηπια το κρασακι κι εφαγα 1 κομματι παπαγια!

Σημερα
    Ημερα 23

πρωινο 2 μπισκοτα πολυδημητριακων γεμισμενα με 1 κγ φιλαδελφια τυρι τηγμενο και 1 κγ μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
    ενδιαμεσο 2 στριπ παπαγια αποξηραμενη
    το μεσημερι θα φαμε εξω, εγω τη μεριδα μου (ψαρι/ρυζι/σαλατα) και θα δοκιμασω απο ολα τα πιατα 1-2 μπουκιες. και στο τελος γλυκακι :bouncy:

Θα θερμιδομετρησω ολα τα γευματα εκτος απο το μεσημεριανο για το οποιο θα αφησω ενα περιθωριο 700-800 θερμιδων.

πρωινο και δεκατιανο ειχαν Totals θερμιδες 322
    (λιπη 7.8 υδατανθρακες 61.3 πρωτεινες 5.3)

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Χθες δεν ηπια το κρασακι κι εφαγα 1 κομματι παπαγια!

Σημερα
    Ημερα 23

πρωινο 2 μπισκοτα πολυδημητριακων γεμισμενα με 1 κγ φιλαδελφια τυρι τηγμενο και 1 κγ μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
    ενδιαμεσο 2 στριπ παπαγια αποξηραμενη
    το μεσημερι θα φαμε εξω, εγω τη μεριδα μου (ψαρι/ρυζι/σαλατα) και θα δοκιμασω απο ολα τα πιατα 1-2 μπουκιες. και στο τελος γλυκακι :bouncy:

Θα θερμιδομετρησω ολα τα γευματα εκτος απο το μεσημεριανο για το οποιο θα αφησω ενα περιθωριο 700-800 θερμιδων.

πρωινο και δεκατιανο ειχαν Totals θερμιδες 322
    (λιπη 7.8 υδατανθρακες 61.3 πρωτεινες 5.3)
    Καλημερα πολλοι υδατανθρακες χθες, το φαγητο δεν ηταν ωραιο αλλα η παρεα καλη κι αυτο μετραει. Εψαχνα να βρω κατι να μου αρεσει να φαω.
    Τελικα εφαγα ολο το γλυκο (ηταν σπιτικο και λιτο, βαση μπισκοτο και λιγη κρεμα αποπανω).

Το απογευμα ειχα ενα στομαχι χαλια απο το χαλια φαγητο και ηπια ενα γαλα με κακαο. Το βραδυ δε πεινουσα, ειχα χαλια διαθεση και δεν ηθελα να τρωω για συναισθηματικους λογους. Ετσι δεν εφαγα τιποτα.

Senior Member
    Ημερα 24
    101.2 κιλα

πρωινο καφε σκετο
    (ακομα δε πειναω απο χθες απογευμα)

μεσημερι
    1 βαζακι σαλτσα πεστο ετοιμη (τρελες θερμιδες!!!)
    1 βαζο πατζαρια 500 γρ (junk food σημερις :saint: )
    και 190 γρ μακαρονια φιογκακια ζυγισμενα ωμα
    500 γρ κοκα κολα light

απογευμα
    1 κακαο (σκετο)
    2 σοκολατακια πραλινας (και τα δυο μαζι μεγεθος σπιρτοκουτου, τελειως χοντρικα τα υπολογιζω για 30 γρ, μου τα προσφεραν)

μεχρι τωρα

508 + 125 + 673 + 170 + 36 = 1512 θερμιδες

για βραδυ
    500 γρ μανιταρια (1 πακετο) και 1 φακελο μανιταροσουπα maggi ( 110 + 270 )

Ολα μαζι 1892 θερμιδες :thumbup:

Εχω περιθωριο για 2 digestive αν θελησω σε λιγο :starhit: 1892 + 128 = 2020 θερμιδες

Αυριο θα τα περασω στο προγραμμα, ειμαι περιεργη να δω την πρωτεινη, γιατι σημερα ηταν η πρωτη μερα που δεν ηθελα (και δεν εφαγα) γαλακτοκομικα.

Senior Member
    Χθες βραδυ απροοπτες καταστασεις και γευμα απρογραμματιστο, δεν ειχα διαθεση να μαγειρεψω τιποτα κι εφαγα απο τα ετοιμα (φασολακια με αρκετο ελαιολαδο, πατατες, ψωμι, σοκολατακια).

Ημερα 25
    Βαρος 102.1 (παλι καλα)

μεσημερι
    1 πιατο ρυζοτο με μανιταρια, 6 κολοκυθοκεφτεδες (τηγανιτοι), μιση πιτουλα ολικης αλεσης με χουμους, λιγα λαχανικα με ελαιολαδο (2-3 πηρουνιες), κοκα κολα light

απογευμα
    καφε με γαλα, χαλβα ταψιου ενα πιατακι μικρο και 6 σοκολατακια

Γυμναστικη
    35' ελλειπτικο

Μαλλον δεν θα φαω κατι αλλο γιατι ειμαι σκασμενη με τοσα λιπαρα μαζι. Αλλιως θα συμππληρωσω.

Senior Member
    Χθες βραδυ φαγαμε ποπ κορν, πατατακια, σοκολατες και ολα τα σχετικα! Το βραδυ πεινουσα κι εφαγα και ψωμι με τυρι.

Σημερα θα φαω τα παρακατω για "αποτοξινωση" κι επαναφορα απο το κατρακυλισμα

Ημερα 26
    πρωι καφε (δε πειναω)
    ενδιαμεσα 1-2 κρακερ ολικης αλεσης με 20 γρ τυρι ελαφρυ
    μεσημερι 1 σουπα μανιταριων ετοιμη με προσθηκη 500 γρ μανιταρια φρεσκα, 1-2 κρακερ
    απογευμα 1-2 κρακερ με 1 κεσεδακι cottage, ντοματα
    βραδυ 1-2 κρακερ με 1 κεσεδακι cottage, λαχανο με ντοματα

ολη μερα μπορω να φαω αν θελω μεχρι 2 ντοματες και 4 φλιτζανια λαχανο με μισο φλιτζανι χυμο λεμονι και μεχρι 8 κρακερ.

Totals
    θερμιδες 1347
    λιπη 26.0
    υδατανθρακες 65.5
    πρωτεινες 68.3

αν πειναω σε οποιοδηποτε γευμα θα εχω μαζι μου και 1 αυγο βραστο (θα λειπω ολη μερα δουλεια)

**** τελικα δεν ειχα μανιταρια και δεν τα εκανα, θα συμπληρωσω αυριο τι ακριβως εφαγα. Στο περιπου τα εγρψα στο τι εφαγα σημερα. Καληνυχτα :starhit:

Senior Member

Ημερα 27

Καλησπερα, χρονια πολλα σε ολους! Χθες το εριξα εξω

Σημερα εφαγα πιο μαζεμενα:

πρωι 124 γρ τυροπιτα ολικης αλεσης με καφεδακι σκετο

ενδιαμεσα α' 2 μελομακαρονα περιπου 30 γρ καθε ενα

ενδιαμεσα β' 200 γρ μυζηθρα γλυκια, 3 κριτσινια των 50 θερμιδων

μεσημερι
    εκανα φαγακι με περιπου 550 γρ σουπια αψητη, 5 κσ λαδι, 1 κρεμμυδια, 1 κουτι πουμαρο και 1 φλιτζανι 170 γρ κρασι ξηρο
    απο αυτο θα γραψω μετα ποσο εφαγα συνολικα

και το σερβιρα με
    150 γρ ζυγισμενο ωμο κοφτο μακαρονακι

+ σαλατα απο 2 ντοματες και καππαρη

απογευμα 2 λοτους και 1 καφε σκετο (δεν το εχω φαει ακομη βεβαια)
    και το βραδυ θα το συμπληρωσω μετα :love: αναλογα τι θερμιδες εμειναν. Μαλλον θα φαω μπροκολο με βραστα αυγα.

Senior Member
    Το βραδυ δε θα φαω τιποτα γιατι τιμησα κατι γλυκακια στα οποια λεω οχι εδω και μερες.......... Θα φαω τωρα και 1-2 αλλα πραγματακια που λιγουρευομαι (γλυκα κατα βαση) και αυριο ζυγισμα. Λογικα θα ειμαι 1-2 κιλα πανω αλλα θα ειναι υγρα. Μετα μεχρι παραμονη πρωτοχρονιας το πλανο μου ειναι πως θα τρωω ο,τι θελω αλλα μεχρι 1800 θερμιδες και οχι συναισθηματικα. Σημερα εφαγα ιδιατερως συναισθηματικα χωρις ακροτηττες, ομως ηταν συναισθηματικα κι οχι απο πεινα η ευχαριστηση

Senior Member

Ημερα 28

Χρονια πολλα!
    Βγηκα κι εφαγα 2 πιτες με κεφτεδες λαχανικων, σως και πατατες τηγανιτες, 1 σαλατα πρασινη αναμεικτη με βινεγκρετ,
    2 κομματια κεικ, 1 μελομακαρονο μινι και 1/2 κουραμπιε! Ηπια καπουτσινο και δε θα φαω κατι αλλο.

Βαρος 102.6 (παλι καλα, περιμενα αλλα 2 κιλα πανω με τοσο φαγητο αυτες τις μερες)

Senior Member
    1488 θερμιδες μονο τα δυο νηστισιμα πιτογυρα! Αν το ηξερα δε θα εβαζα σως. Την επομενη φορα με τζατζικι! Αιντα!!! Ελεος η σως με τις απειρες θερμιδες :shocked2:

Senior Member

Ημερα 29

Χθες συνολικα 4 πιτογυρα και πατατες τηγανιτες!!!! Τα τσακισα. ααααααχ ωραια ηταν :saint:

Σημερα στρωσιμο!

http://www.sintagespareas.gr/sintage...ka-giaxni.html λεω να κανω αυτο το φαγακι για μενα, φαινεται ελαφρυ, θρεπτικο και το πιο βασικο, εχω τα υλικα!

Ημερα 29
    Βαρος 102.7

πρωι καφε με λιγο γαλα

μεσημερι 1 πορτοκαλι, 100 γρ μυζηθρα γλυκια

απογευμα 612 γρ μαυροματικα γιαχνι με σπανακι* και 2 φετες ψωμι τοστ ολικης αλεσης

ενδιαμεσα 1 ροφημα βοτανων, 1 κομματι 150 γρ σπανακοπιτα σπιτικη (περισσεψε σπανακι και την εκανα αλλα θερμιδες δε μετρησα, θα βαλω απο το θερμιδομετρητη :eureka: )

βραδυ 420 γρ απο το μεσημεριανο με 1 φετα ψωμι τοστ και 2 ελιες, 2 λωτους (22 γρ εκαστος) και 100 γρ κρασι ξηρο

αργα 2 μελομακαρονα περιπου 50 γρ. και τα δυο μαζι

*το φαγητο θα το φτιαξω με 1 κιλο σπανακι κατεψυγμενο, 300 γρ φασολια μαυροματικα ζυγισμενα ωμα, 500 γρ πουμαρο και 2 κσ ελαιολαδο, 1 κρεμμυδια, κυμινο και καρι και θα εχει : Totals 1896 55.2 260.9 118.3
    βγηκε 2482 γρ ολο το φαγητακι!

Συνολικα δεν εχω μετρησει ακομα θερμιδες, ομως το φαγητο μου (χωρις ψωμια) μεσημερι και βραδυ δε ξεπερνα τις 800

Senior Member
    Καλησπερα! Αγαπητο ημερολογιο, βρηκα αλλο ημερολογιο που με βολευει περισσοτερο :P Εχει το προγραμμα του fitday που μετραμε θερμιδες, ημερολογιο (journal) οπου και μπορει κανεις να γραφει αναλυτικα, ειναι απλα τελειο! Θα γραφω εκει. Οταν αλλαζω πενταδα κιλων θα γραφω εδω να ενημερωνω!

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910