ημερολόγιο 14 εβδομάδων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 147
    Senior Member
    Ημερα 12

εκανα σουπα λαχανικων με ελαιολαδο και κινοα
    θρεπτικα συστατικα ολη η σουπα : Totals θερμιδες 1375 λιπη 37.0 υδατανθρακες 240.0 πρωτεινες 34.9

εφαγα
    πρωι 3 digestive τα 2 γεμιστα με ταχινι και μελι
    ενδιαμεσα 25 ελιες, τυρι φετα, 2 παξιμαδακια
    μεσημερι 980 γρ απο τη σουπα (2 πιατα)
    απογευμα κακαο ροφημα με φυτικο γαλα 300 γρ, κουλουρακι 34 γρ

Senior Member
    sk@t@ κι αυτο το βραδυ εφαγα μετα σουπα, φετα και ψωμαρες με μελι :bigsmile:

και τωρα εναμιση τοστ με διπλο τυρι. Ας ξημερωσουμε καλα και δε θα φαω αλλο, εσκασα :yes:

Senior Member
    Ημερα 13 (χθες)
    (αδιαθετη)

πρωι 1/2 κουλουρι Θεσ.κης
    μεσημερι (τοτε προλαβα) 1 καφε σκετο, ταχινι με μελι, κουλουρακι με σταφιδες
    λιγο αργοτερα πατατουλες βραστες με τυρι trimmeno milner και μουσταρδα
    (ως εδω ολα ζυγισμενα αλλα οχι υπολογισμενα μετα αφεθηκα)
    το βραδυ εφαγα 1 μακαροναδα τυπου καρμποναρα και 2 κομματια πιτσα με λαχανικα

Ημερα 14 (σημερα)

πρωι ψωμι με ταχινι και μελι, ψωμι με τυρι φυτικων λιπαρων, καφε με λιγο γαλα φυτικο
    ενδιαμεσα 1 κομματι πιτσα απο χθες, 1 σοκολατα γαλακτος κανονικο μεγεθος
    μεσημερι θα φαω μπακαλιαρο τηγανιτο, 1 μεριδα πατατες τηγανιτες, σκορδαλια, σαλατα βραστων λαχανικων

και στη συνεχεια δε θα φαω τιποτα γιατι θα ειναι αργα και το ταραξα το φαγητο σημερα. Ελπιζω αποψε να ειναι καλυτερα το μικρο γιατι η αυπνια και η κλεισουρα με εχει ταραξει στην πεινα.

Senior Member
    Ημερες 15, 16 και 17

θα γραψω απο σημερα τι θα φαω αυριο για να μπω σε προγραμμα, αυριο θα γραψω για μεθαυριο κοκ.

Ημερα 15
    (11/12/13)

πρωινο ψωμι πολυσπορο με ταχινι, καφε σκετο

ενδιαμεσα σοκολατα μαυρη μικρη και 1 γιαουρτι / γιαουρτι με κακαο και ζαχαρινη

μεσημερι φακες με πατατα (καροτο και ντοματα) και αρκετη ριγανη, σαλατα λαχανο με ελαιολαδο, ελιες, χυμο απο 1 πορτοκαλι

απογευμα ροφημα (κακαο) με γαλα σογιας η σκετο νερο / τσαι πρασινο με μελι και ξηρους καρπους

βραδυ σαλατα με 1 κομματι τυρι και 1 παξιμαδι / πιτσακι με πιτα ολικης-τριμμενο milner-κετσαπ και μανιταρια + σαλατα / φαβα με κρεμμυδι, λαδι και χωριατικη με 1 κομματακι φετα (αν πηγαινει)

σε λιγο θα γραψω ποσοτητες και θερμιδες (ισως και να μη θερμιδομετρησω καθολου και να ειναι στοχος μου να μη ξεφυγω πολυ απο την εννοια μεριδα.

Senior Member
    Ημερα 15
    Βαρος 101.5 :blush:

ΠΡ 1,5 κουλουρακια βουτυρου, 1 καφε σκετο, 1/2 φετα τυρι φυτικων λιπαρων
    ΕΝΔ φασκομηλο με 1/2 κγ μελι *****
    ΜΕΣ μπακαλιαρακια τηγανιτα 4 με σαλατα αναμεικτη (λαχανο, ροδι, σταφιδες, κουκουναρι, ελαιολαδο), 1 μηλο πρασινο
    ΑΠΟ τσαι με 1/2 κγ μελι και κανελα (τα σιγουρακια, μετα βλεπουμε)

***** 2 ντονατσακια κι ενα ψωμακι γεμιστο με φιλαδελφια (αναθεμα το δωρο) και συνεχιζω κανονικα το προγραμμα μου

Senior Member
    Ημερα 16

πρωι τοστ με 2 φ τυρι φυτικων λιπαρων
    ενδ 1/2 μπανανα, 2 ροφηματα βοτανων με 1/2 κγ μελι ολα μαζι
    μεσ 2 μεγαλα κομματια σπανακοπιτα με φετα (βαθυ πιατο γεματο), 2 μεριδες ανθοτυρο με 10% λιπαρα
    απογ χυμο απο 2 πορτοκαλια, 1 πατατα (μεγεθος γροθιας) γιαχνι με λιγες ροδελες καροτο
    τωρα 1 τσαι με μελι και κανελα

μετα μαλλον τιποτα, αλλιως θα συμπληρωσω. Χθες βραδυ εφαγα σολωμο με ρυζι ΚΑΙ πατατες τηγανιτες (απο το ντελιβερι του αντρα μου) και νιωθω βαρυ το στομαχι μου σημερα για βραδυνο.

Το βραδυ θα κανω 30' ελλειπτικο, μπανιο, ροφημα βοτανων και νανι!

Senior Member
    Ημερα 17

(παλι με θερμιδες και γραμμαρια, τελικα δεν ειμαι ετοιμη αλλιως...)

πρωι
    κρεμουλα με βρωμη 55 γρ και γαλα σογιας 115 γρ, αμυγδαλα 1 χουφτα (15 γρ 18 αμυγδαλα), κανελα, καφε σκετο

ενδιαμεσο 1 μηλο πρασινο 70 γρ, 1 χουφτα ηλιοσποροι 8 γρ

μεσημερι
    1 φακελακι σουπα maggi (270 θερμιδες μανιταροσουπα ετοιμη) με 1 πακετο μισοκιλο φρεσκα μανιταρια, 1 κομματι ανθοτυρο 50 γρ

απογευμα
    1 μηλο πρασινο 70 γρ με κανελα, 34 γρ παστελι, ροφημα βοτανων με 1 σταλα μελι

τελικα το απογευματινο δε προλαβα να το φαω καθως ειχα οδοντικες επιπλοκες :starhit: + την εξοδο μετα (οπου ηπια σοδα)

ετσι εμεινα νηστικη παρα πολλες ωρες.
    Πολυ πεινασμενη ενεδωσα σε 3 μεγαλα κομματια σπανακοπιτα και σε λιγες πατατες γιαχνι με ενα κομματι ανθοτυρο. Τα ειχα ζυγισει αλλα προτιμω να μη ξερω :smilegrin: Πριν απο αυτα ημουν στις 980 θερμιδες.

Senior Member
    Ημερα 18

πρωινο 30 γρ ψωμι ολικης αλεσης με 30 γρ τυρι φυτικων λιπαρων, 1 κγ 6 γρ μαργαρινη και 1 κγ 8 γρ μαρμελαδα σπιτικη
    ενδιαμεσα φρουτοσαλατα απο 60 γρ αχλαδι, 40 μηλο και 14 βανιλια
    μεσημερι ψωμοτυρο (κουρκουτοψωμο φτιαγμενο με φετα φυτικων λιπαρων), 1 αυγo σαν τηγανιτo (με νερο), ντοματοσαλατα απο 2 ντοματες και καππαρη
    απογευμα kapoytsino kai 1 digestive

1140 θερμιδες

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Ημερα 18

πρωινο 30 γρ ψωμι ολικης αλεσης με 30 γρ τυρι φυτικων λιπαρων, 1 κγ 6 γρ μαργαρινη και 1 κγ 8 γρ μαρμελαδα σπιτικη
    ενδιαμεσα φρουτοσαλατα απο 60 γρ αχλαδι, 40 μηλο και 14 βανιλια
    μεσημερι ψωμοτυρο (κουρκουτοψωμο φτιαγμενο με φετα φυτικων λιπαρων), 1 αυγo σαν τηγανιτo (με νερο), ντοματοσαλατα απο 2 ντοματες και καππαρη
    απογευμα kapoytsino kai 1 digestive

1140 θερμιδες
    μαλλον θα κρεβατωθω, ειμαι χαλια σημερα κρυωμενη. Δεν ειχα ορεξη να φαω το κουλουρακι, τωρα πεινασα. Αμα παω σπιτι θα κανω μανιταροσουπα φακελο maggi με ενα πακετο μανιταρια φρεσκα. Αν θυμαμαι καλα ειχαν 270 θερμιδες η σουπα και 90 τα μανιταρια (παιρνω ενα πακετο μισοκιλο). Οποτε 1070 + 360 = 1430. Ισως φαω και λιγο τυροψωμο μαζι η ανθοτυρο 10% να ανεβουν οι θερμιδες μη παει και πειναω αργοτερα κι χω αλλα...........................

Senior Member
    Χθες με το ζορι εφαγα λιγα πατζαρια που λατρευω, για να φαω κατι. Πεινουσε το στομαχι αλλα οχι το στομα. Ηξερα οτι πρεπει να φαω για να μη πεσω με τα μουτρα μετα.
    Εφαγα πατζαρια, μετα πεινασα (εχουν υψηλο γλυκαιμικο δεικτη), εφαγα μετα τη σουπα μου με μανιταρια και ανθοτυρο, εξτρα χορταστικη.
    Ξαπλωσα να ξεκουραστω στον καναπε, αποκοιμηθηκα. Σηκωθηκα για το κρεβατι και......λεω ας φαω κατι. Ο απευωολογισμος, μισο πακετο χαλβα.
    Μια λυση ειναι να μη κοιμαμαι στον καναπε, (τωρα τελευταια μου εχει γινει συνηθειο). Μια αλλη να μη τρωω τιποτε περαν του βραδυνου που παιρνω αργα πολυ (λιγο πριν τον υπνο).
    Μια τριτη λυση ειναι να τρωω νωριτερα το βραδυνο, αυτο ομως σημαινει ταπερακια, κρυο φαγητο, δε νομιζω οτι ειμαι σε θεση να το κανω αυτο τωρα που γυριζω σπιτι νωρις και ειναι ψοφοκρυο.

Λυσεις υπαρχουν, ποια μου ταιριαζει δεν ξερω. Ισως γερμανικη κατοχη "δεν ξανατρως μετα το βραδυνο".

Senior Member
    Χθες Ημερα 19
    αρρωστη

πρωι τοστ
    ενδιαμεσο τιποτα
    μεσημερι τιποτα
    απογευμα 1/2 πιατο ντοματες, 1/2 πιατο χορτα, 1 πιατο μπροκολο, 3 κσ ελαιολαδο, μπολικο λεμονι
    βραδυ 1 κατσαρολακι ψαροσουπα αυγοκομμενη χωρις ρυζι, με πατατα και ντοματα (περιπου 3 μεγαλα πιατα)
    πιο αργα εφαγα 3 κρακερ ολικης αλεσης με 1 μεγαλο κομματι ανθοτυρο, μια χουφτα ελιες, 1/2 πιατο χορτα με λεμονι

και μεταξυ καναπε και κρεβατιου 1 σπιρτοκουτο χαλβα, 3 κγ γλυκο κουταλιου βυσσινο

Χθες παλι εφαγα μετα το βραδυνο, παλι με πηρε ο υπνος στον καναπε, παλι στην..........πορεια προς το κρεβατι εφαγα. Δε μετρησα χθες θερμιδες εφαγα χαλαρα, καλο βραδυνο γιατι ολη μερα δε πεινουσα.

Σημερα Ημερα 20
    αρρωστη
    Βαρος 102.2

πρωι τοστ με 18 γρ ταχινι και 10 μελι και καφε σκετο

μεσημερι μακαροναδα με μπροκολο και ντοματα, τυρι milner και ελαιολαδο σε αναλογιες:
    230 ωμα μακαρονια, 430 ντοματα, 140 μιλνερ και 1 κ.σ. ελαιολαδο.

Το μιγμα μπροκολο ντοματα ελαιολαδο εφαγα το μισο περιπου, ετσι δεν ξερω ακριβως θερμιδες.
    Mεχρι τωρα ειμαι περιπου στις

***Totals***
    θερμιδες 1666
    λιπη 45.9
    υδατανθρακες 224.6
    πρωτεινες 66.6

Το απογευματινο και το βραδυνο θα ειναι σχετικα ελαφρυα λοιπον!

Senior Member

Σημερα Ημερα 20
    αρρωστη
    Βαρος 102.2

πρωι τοστ με 18 γρ ταχινι και 10 μελι και καφε σκετο

μεσημερι μακαροναδα με μπροκολο και ντοματα, τυρι milner και ελαιολαδο σε αναλογιες:
    230 ωμα μακαρονια, 430 ντοματα, 140 μιλνερ και 1 κ.σ. ελαιολαδο.

Το μιγμα μπροκολο ντοματα ελαιολαδο εφαγα το μισο περιπου, ετσι δεν ξερω ακριβως θερμιδες.
    Mεχρι τωρα ειμαι περιπου στις

***Totals***
    θερμιδες 1666
    λιπη 45.9
    υδατανθρακες 224.6
    πρωτεινες 66.6

Το απογευματινο και το βραδυνο θα ειναι σχετικα ελαφρυα λοιπον!
    + 1 ροφημα γαλα με σοκολατα με 2 μπισκοτα

Totals
    θερμιδες 2027
    λιπη 62.8
    υδατανθρακες 257.3
    πρωτεινες 78.2

μετα ισως πιο 2-3 ροφηματα απο διαφορα βοτανα. Εχει κρυο οχι αστεια :shocked2:

Senior Member
    Χθες υπερφαγικο. Θερμιδες ανεκτιμητες :P
    Σημερα με νεα δυναμη!

Ημερα 21
    βαρος 101.6 ενω ολες τις προηγουμενες μερες ηταν περιπου 1 κιλο πανω, χθες με το υπερφαγικο επανηλθε στο βαρος μιας εβδομαδας πριν :shocked2: :starhit: :yes:

πρωι καφε με 2 σφηνακια φυτικο γαλα, 2.5 βιγκαν μπισκοτακια

μεσημερι 450 γρ φακες σουπα, 200 γρ πατατα βραστη, μια φετα ψωμι 30 γρ ολικης αλεσης , 15 ελιες, 200 γρ χυμο πορτοκαλι

απογευμα σοκολατα ροφημα και 2.5 ορεο

βραδυ ιδιο με μεσημερι σε ειδος και ποσοτητα χωρις την πατατα και τον χυμο

Totals
    θερμιδες 1999
    λιπη 84.5
    υδατανθρακες 248.3
    πρωτεινες 60.8

τα μπισκοτακια ορεο δε τα εχω περασει στο προγραμμα ακομα και τα υπολογισα σαν digestive ισων θερμιδων.
    Αυριο παλι με υγεια!

Senior Member
    Χθες υπερφαγικο. Θερμιδες ανεκτιμητες :P
    Σημερα με νεα δυναμη!

Ημερα 21
    βαρος 101.6 ενω ολες τις προηγουμενες μερες ηταν περιπου 1 κιλο πανω, χθες με το υπερφαγικο επανηλθε στο βαρος μιας εβδομαδας πριν :shocked2: :starhit: :yes:

μεσημερι 450 γρ φακες σουπα, 200 γρ πατατα βραστη, μια φετα ψωμι 30 γρ ολικης αλεσης , 15 ελιες, 200 γρ χυμο πορτοκαλι

Totals
    θερμιδες 1999

λιπη 84.5
    υδατανθρακες 248.3
    πρωτεινες 60.8

τα μπισκοτακια ορεο δε τα εχω περασει στο προγραμμα ακομα και τα υπολογισα σαν digestive ισων θερμιδων.
    Αυριο παλι με υγεια!
    Σημερα ημουν πολυ αρρωστη για να μαγειρεψω,
    αυτα που γραφω αποπανω θα τα φαω αυριο.
    Σημερα εφαγα και θα φαω αργοτερα τα παρακατω:

μεσημερι μιση φρατζολα ψωμι ολικης αλεσης με τυρι φυτικων λιπαρων και 2 ροφηματα βοτανων

απογευμα ροφημα σοκολατα με 3/4 κεσεδακι ρυζογαλο εμποριου

το βραδυ στης φιλης μου θα κανω τοστ με αυγο να με πιασει.
    Θα υπολογισω και μια φετα τυρι στα 20 γρ. περιπου, μαλλον θα ειναι λιγοτερο αλλα καλυτερα! Θα πιω και κοκα κολα (light).

Totals θερμιδες 1668
    λιπη 54.4
    υδατανθρακες 203.2
    πρωτεινες 60.2

+ 11 αμυγδαλα εξω! :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καλημερα

Ημερα 22
    Βαρος 101.0 :thumbup:

χθες βγηκα και δεν εφαγα, και δε πεινουσα, και μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυ. Αλλη παρατηρηση ειναι πως το μεσημεριανο μου ηταν ανυπαρκτο, κι ομως χορτασα. Σε θερμιδες ηταν καλο αλλα σε ποιοτητα χαλια (ψωμι με τυρι) και σαλατες δεν αγγιξα!
    σημερα θα κανω τις περιβοητες φακες αν και παλι ειμαι κρυωμενη και βαριεμαι. Κατι πρεπει να φαμε αλλωστε.

Θα φαω τα εξης που ειχα προγραμματισει για χθες:
    και θα αλλαξω λιγο το πρωινο και τα ενδιαμεσα αργοτερα

Totals
    θερμιδες 1999

λιπη 84.5
    υδατανθρακες 248.3
    πρωτεινες 60.8

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast