Νέα αρχή Νέα ζωή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Βόλος
    Posts
    1

    Νέα αρχή Νέα ζωή

    Με λένε Άλεξ είμαι 22 χρονών και μένω στο Βόλο.

    έχω ύψος 170 περίπου. Σήμερα είμαι 106,8 κιλά.

    η ιστορία με το βάρος μου είναι μεγάλη με πολλά πάνω κάτω και τραβάει πολλά χρόνια πίσω.

    μέχρι να πάω 2α λυκείου ζύγιζα περίπου 68 κιλά. τότε βέβαια κολυμπούσα και μάλιστα εντατικά. 3-5 ώρες την μέρα.

    μετά όμως λόγω σχολείου σταμάτησα να κολυμπάω αλλά συνέχισα να τρώω όπως έτρωγα. να μην τα πολυλογώ στο τέλος της 3ης λυκείου είχα φτάσει να ζυγίζω 114 κιλά.

    μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όταν και πήγα στη σχολή μου, κατάφερα να το ρίξω στα 100 κιλά.

    μετά έχανα με πιο αργούς ρυθμούς και μέχρι τον Απρίλιο που ήμουν περίπου 89 κιλά.

    από τότε όμως και για διάφορους λόγους έχω πάρει πάρα πολύ βάρος και έχω φτάσει στα κιλά που είπα πριν (ειμαι 4ο έτος στη σχολή μου).

    απλά βλέπω ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό. είμαι 22 χρονών και πρέπει να αλλάξω την ζωή μου γιατί αλλιώς θα έχω πολύ σοβαρά προβλήματα.

    σαν στόχο θέλω να φτάσω τα 80-85 κιλά τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά βλέπουμε.

    δεν ξέρω αν έπρεπε να τα γράψω όλα αυτά εδώ και συγνώμη αν σας κούρασα. καλώς σας βρήκα όλους καλή δύναμη σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    491
    καλη αρχη Αλεξ ολα μια χαρα θα πανε θεληση να υπαρχει και οχι ακραιες συμπεριφορες!! αν σε βοηθαει μπορεις ν γραφεις και σε ενα ποστ που εχουμε που λεγεται τι εφαγα σημερα! σε βοηθαει να βλεπεις πως τ πας!!:smilegrin:

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1,363
    Ισχύει, βοηθάει πολύ η καταγραφή! Σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου, και όπως είπε κι η Αίγλη όχι υπερβολές

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Τί εννοείς θα εχεις σοβαρά προβλήματα? Εχεις παει σε καποιο διατροφολογο να μαθεις να τρεφεις το σωμα σου? Εισαι πολυ νεα/νεος και αν θες να κανεις μια αρχη κανε τη σωστα, και για παντα. Καλη δυναμη και αρχη σου ευχομαι, να νιωθεις ομορφα με οσα κανεις!

  5. #5
    Καλώς ήρθες, Καλή Χρονιά και Καλή Επιτυχία στην προσπάθειά σου!

    Η συμβουλή μου είναι να ψάξεις να βρεις τους λόγους για τους οποίους τρως (όπως πχ η ανασφάλεια) και να τους αντιμετωπίσεις. Τρώμε για κάποιο λόγο. Αν δεν καταπολεμήσουμε αυτόν τον λόγο, τότε όσες super δίαιτες και να κάνουμε στη ζωή μας, πάντα θα είμαστε με παραπάνω κιλά ή θα επιστρέφουμε στα παλιά μας πολλά κιλά.

    Αγάπησε το φαγητό, μάθε ποιες είναι οι καλές τροφές για το σώμα σου και χάρισέ τες στον οργανισμό σου κάθε μέρα, για πάντα.

    (Αυτά τα λέω για να τα ακούσω και εγώ! :smilegrin: )

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •