Results 61 to 75 of 147
Thread: ημερολόγιο 14 εβδομάδων
-
16-03-2013, 21:03 #61
+ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα.
1750 θερμίδες
μετά 2 μπύρες κουτάκια και μια μερίδα κοτοπουλο στη σχαρα παιδακια με πατατες τηγανιτες. Τερμα τωρα ξεφυγα παρα πολυ. Το είχα ανάγκη όμως αλλα δεν ειχα κρατησει θερμιδες δυστηχως. Καλό τριήμερο!
- 17-03-2013, 19:14 #62
ενοχλει εδω που γραφω τι τρωω (ελαβα σχετικο μηνυμα)? Ειχα ανοιξει το θεμα για να γραφω και τη γυμναστικη μ και ολα μ μαζι (βαρος, οπως και συναισθηματα, υπερφαγικα κτλ).
Αν δεν επιτρεπεται παρακαλω κλειστε το θεμα. Εγω δεν μπορω να τα γραφω ολα μαζι οσα εφαγα κι ετσι κανω διορθωσεις μετα ή γράφω νέο μήνυμα με το συμπληρωματικό φαγητό - υπερφαγικό.
αν ημουν ρομποτακι κι ετρωγα οσα προβλεπονται δε θα ημουν κι δω να παλευω με τη βουλιμια μ. Αν ενοχλει πειτε μ πως να το σβησω το θεμα τελειως
17-03-2013, 20:10 #63
Δήμητρα, πρώτη φορά μπαίνω εδώ να διαβάσω και με ενόχλησε πραγματικά που έφαγες ψωμί με μαρμελάδα.
Εμένα με ρώτησες αν θέλω;
18-03-2013, 02:22 #64
:love: αρχίζω τοναγώνα μ κατά των υπερφαγικών. Δίαιτες τέλος. Θερμίδες τέλος! Ολα τέλος! Και το τσιγάρο τέλος! Με πρώτη ευκαιρία αρχίζω γυμναστήριο και τότε θα τα ξαναγράφω όλα μαζί εδώ.
22-03-2013, 08:58 #65
Χθες
21/3/2013
Ημέρα 24
Βάρος 100.0
(πρωί) μισό κομμάτι κεικ, καφε σκετο:thumbdown:
(ενδιάμεσο) - :thumbdown:
(μεσημέρι 15:00) 1 μερίδα φακές σούπα, μυζήθρα 3 κ.σ., ελιές 6, μισό παξιμάδι μέτριο
(απογευμα 17:30) 3 μπισκοτα βρωμης με 2 αποξηραμενα βερυκκοκα, καφε σκετο
(βραδυ 20:00) φακές σούπα, μυζήθρα, 5 ελιές, 1,5 φετα ψωμί
σύνολο 1740 θερμίδες:thumbup:
* 24:00 2 ντομάτες, καρότο τουρσί, 5 ελιές, 18 γρ. ψωμί, 2 φ. γαλοπούλα :bigsmile:
Σήμερα
πολύ φαγητό, το βράδυ μια πίτσα μόνη μ, αλλά περάσαμε υπέροχα!
24-03-2013, 01:23 #66
South Beach 1η ημέρα
23/3/2013
Ημέρα 26
έναρξη πρωτεινικής διατροφής
Φάση έναρξης (διάρκειας 2 εβδομάδων)
Μένουν 13 ημέρες
πρωί - μεσημέρι τίποτε λόγω φόρτου εργασίας
μετά μελέτησα το βιβλίο κι έκανα λίστα για ψώνια και οργάνωση
μετά τις 4 άρχισα να τρώω τα εξής:
16:00 2 τυράκια babybel, περίπου 2 κ.σ. ξυνομυζήθρα, λίγα αμύγδαλα, καρύδια περίπου 1 χούφτα
18:00 το μισό από 2 στήθη κοτόπουλο χωρίς την πέτσα νερόβραστα με μανιτάρια, κρεμμύδι και μουστάρδα, μια στάλα ελαιόλαδο
ενδιάμεσα 2/3 κεσέ τυρί ρικότα, λίγη ζαχαρίνη, περίπου 20-30 φυστίκια Αιγίνης
22-23:00 το υπόλοιπο κοτόπουλο
1:00 1 λάχανο βρασμένο, 1 κρεμμύδι, 1 κύβο κρέατος αυγοκομμένο με 1 αυγό, 30 φυστίκια Αιγίνης
24-03-2013, 02:26 #67
Forty στο βιβλίο λέει
"τρόφιμα που επιτρέπονται..."
Ξηροί καρποί
15 μισά πεκάν
30 φυστίκια Αιγίνης
20 μικρά φυστίκια
1 κ.γ. φυστικοβούτυρο
τί εννοεί? Πχ όταν θα φάω από το κάθε ένα να είναι μέχρι 20, 30 κτλ. Αλλά μπορώ να φάω πολλά μαζί από αυτά μέσα στη μέρα? Πχ σήμερα έφαγα και αμύγδαλα (στάνταρ επιτρέπονται γιατί τα έχει στις συνταγές αλλά στη λίστα δεν τα βρήκα!!!).
Μπέρδεμα. Γνωρίζεις κάτι?
Επίσης το βιβλίο είναι απείρως πιο αυστη΄ρο από τα λινκ, πχ είχα δεί στο ίντερνετ ότι επιτρέπεται γιαούρτι στη φάση 1 αλλά το βιβλίο δεν λέει κάτι τέτοιο.
Τέλος επιτρέπεται και το ταχίνι (όπως μου είπες κι συ ) γιατί το έχει στο χουμους νομίζω! Αλλά έχει πολύ ταχίνι (κάπου 100 γρ.).
Πότε θεωρεί ότι θα φάω αυτό το χούμους? Το φτιάχνει και λέει 5 μερίδες. Στο διαιτολόγιο (που δεν το κάνω, είναι αρκετά ξενόφερτο) λέει "απόγευματινό σνακ χούμους" δε λέει όμως πόσο.
Σε αυτά έχω μπερδευτεί.
24-03-2013, 09:19 #68
Originally posted by sweetOctober
έφαγα και 30 φυστίκια Αιγίνης.
Forty στο βιβλίο λέει
"τρόφιμα που επιτρέπονται..."
Ξηροί καρποί
15 μισά πεκάν
30 φυστίκια Αιγίνης
20 μικρά φυστίκια
1 κ.γ. φυστικοβούτυρο
τί εννοεί? Πχ όταν θα φάω από το κάθε ένα να είναι μέχρι 20, 30 κτλ. Αλλά μπορώ να φάω πολλά μαζί από αυτά μέσα στη μέρα? Πχ σήμερα έφαγα και αμύγδαλα (στάνταρ επιτρέπονται γιατί τα έχει στις συνταγές αλλά στη λίστα δεν τα βρήκα!!!).
Μπέρδεμα. Γνωρίζεις κάτι?
Επίσης το βιβλίο είναι απείρως πιο αυστη΄ρο από τα λινκ, πχ είχα δεί στο ίντερνετ ότι επιτρέπεται γιαούρτι στη φάση 1 αλλά το βιβλίο δεν λέει κάτι τέτοιο.
Τέλος επιτρέπεται και το ταχίνι (όπως μου είπες κι συ ) γιατί το έχει στο χουμους νομίζω! Αλλά έχει πολύ ταχίνι (κάπου 100 γρ.).
Πότε θεωρεί ότι θα φάω αυτό το χούμους? Το φτιάχνει και λέει 5 μερίδες. Στο διαιτολόγιο (που δεν το κάνω, είναι αρκετά ξενόφερτο) λέει "απόγευματινό σνακ χούμους" δε λέει όμως πόσο.
Σε αυτά έχω μπερδευτεί.
Το χουμους θα το φας στην δευτερη φαση που εχει οσπρια και θα ειναι περιπου 1/2 κουπα χουμους η μεριδα σου αρα δεν προκειται να φας 100γρ. ταχινι
24-03-2013, 09:21 #69
Originally posted by sweetOctober
23/3/2013
Ημέρα 26
έναρξη πρωτεινικής διατροφής
Φάση έναρξης (διάρκειας 2 εβδομάδων)
Μένουν 13 ημέρες
πρωί - μεσημέρι τίποτε λόγω φόρτου εργασίας
μετά μελέτησα το βιβλίο κι έκανα λίστα για ψώνια και οργάνωση
μετά τις 4 άρχισα να τρώω τα εξής:
16:00 2 τυράκια babybel, περίπου 2 κ.σ. ξυνομυζήθρα, λίγα αμύγδαλα, καρύδια περίπου 1 χούφτα
18:00 το μισό από 2 στήθη κοτόπουλο χωρίς την πέτσα νερόβραστα με μανιτάρια, κρεμμύδι και μουστάρδα, μια στάλα ελαιόλαδο
ενδιάμεσα 2/3 κεσέ τυρί ρικότα, λίγη ζαχαρίνη, περίπου 20-30 φυστίκια Αιγίνης
22-23:00 το υπόλοιπο κοτόπουλο
1:00 1 λάχανο βρασμένο, 1 κρεμμύδι, 1 κύβο κρέατος αυγοκομμένο με 1 αυγό
για τους ξηρους καρπους σου γραφω παραπανω
24-03-2013, 10:09 #70
Forty 40%;;;; Μήπως η κοπέλα κοίταξε αυτα τα λιπαρά που λέει εί ξηρόυ και κάτι τέτοια που δεν καταλαβαίνω;
Η ξινομυζήθρα που παίρνω εγώ συσκευασμένη λέει 14% λιπαρά. Στο λέω γιατί αν σου αρέσει μην τη στερείσαι άδικα.:spin:
24-03-2013, 10:26 #71
Μου το ειπε και παραγωγος στην Κρητη οτι εχει πολλα λιπαρα αλλα ισως εννοουσαν και οι δυο επι ξηρου,το εψαξα τωρα και στο σαιτ του Μαμαλακη εχει ολα τα τυρια και λεει
Ξινομυζήθρα
Αλοιφώδες τυρί,λευκό χωρίς σχήμα και περίβλημα.Παρασκεύαζεται απο πλήρες γάλα .Μπορεί να χρησιμοποιήθει ήπρόβειο ή κατσικίσιο ή αγελαδινό ή και μίγμα αυτών. Τρώγεται φρέσκο.Εχει υγρασία 50-52% ,λιπαρά 23%,πρωτείνες 15,5%.
αλλα και 23% ειναι πολυ για μενα σε περιοδο διαιτας
για τον ανθοτυρο κρητης σιγουρα ειναι 40% γιατι το εχει σαν 65% επι ξηρου
Ανθότυρος
Mαλακό τυρί απο μίγμα τυρογάλακτος και φρέσκου γάλακτος με συνεκτική μάζα και ελάχιστο αλάτι χωρίς επιδερμίδα.Εχει μέγιστη υγρασία 70% και ελάχιστη λιποπεριεκτικότητα 65% επι ξηρού.Παράγεται απο Πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.
24-03-2013, 12:57 #72
Έχει δίκιο η Ασημένια forty για το ανθότυρο (φαντάζομαι αυτό εννοούσες Ασημένια?) !! Εννοείται το ξέρω για τη ξινομυζήθρα ότι έχει άπειρα λιπαρά. Ηθελα όμως να "φύγει".
Πρίν καιρό πήγα σε ένα σουπερμαρκετ και ζήτησα να κοιτάξω τη συσκευασία του ανθότυρου. Είχε λίγα λιπαρά.
Χθες δυτηχώς πήγα στο ίδιο αλλά δεν έλεγε λιπαρά η συσκευασία. Μου είπαν πως είναι το κλασσικό που έχουν πάντα (εδώ δεν έχει τρελή ποικιλία).
Τώρα θα το παίξω κορώνα γράμματα διότι δεν γίνεται να πετάω πράγματα...ούτε τρώει κάποιος άλλος αυτά που τρώω.
Σε ευχαριστώ για τις ποσότητες!
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τις κρατήσω, ελπίζω αν ξεφεύγω λίγο να μη πειράζει. Στο βιβλίο λέει ότι τρως μέχρι να χορτάσεις αλλά όχι παραπάνω. (όχι για τους ξηρούς καρπούς, για το φαγητό).
Σκέφτομαι λοιπόν να τρώω ελεγχόμενα μόνο τα ξηροκάρπια, και τα άλλα...όχι :blush: Πεινάω δεν το κρύβω, δηλ. σήμερα έχω μια μόνιμη λιγούρα από το πρωί του στυλ "τί θα φάω σήμερα".
Νομίζω ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου χωρίς φρυγανιές ψωμί ρύζι άσχετα που όταν τα είχα μπορεί και να μη τα έτρωγα! Δεν είμαι του ψωμιού ειδικά καθόλου!
Το αστείο είναι πως τόσο καιρό φρούτα με το ζόρι έτρωγα και τώρα θέλω να φάω αχλάδια, μπανάνες, μήλα :fake sniffle:
24-03-2013, 12:59 #73
**το κόττατζ και το ρικότα δεν τα παίρνω, είναι τόσο ακριβά...ίσως το ανθότυρο που πήρα να είναι εξίσου ακριβό, αλλά βγάζει μέρες βρε παιδί μ. Τα άλλα είναι ένα κεσεδάκι μια σταλιά! Το τρώω στην καθισιά μ
Σήμερα θα κάνω αγγινάρες με αρακά, κρεμμύδι, λεμόνι και θα τα αυγοκόψω.:bouncing:
***χούμους έχει και στην πρώτη φάση το βιβλίο! Αναρωτιεμαι αν μπορω να το κανω βραζοντας ρεβυθια, γιατι σε κονσερβα δε βρηκα.
24-03-2013, 14:43 #74
South Beach 2η μέρα
Ημέρα 27
Βάρος 99.9
πρωί καφέ κουπάτο σκέτο με 2 ρολάκια γαλοπούλας βραστής με τυρί τηγμένο χαμηλών λιπαρών και λίγες πηρουνιές ανθότυρο
σνακ α 1 κίτρινη πιπεριά
σνακ β τυράκι, γαλοπούλα, αυγό
μεσημέρι αγγινάρες με αρακά με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και αυγοκομμένα, ανθότυρο, 5 ελιές, περίπου 50 φυστίκια Αιγίνης
απόγευμα αγγινάρες με αρακά + τυρί τηγμένο, σόδα με λεμόνι να χωνέψω
η ώρα είναι 7 κι χω σκάσει από το φαγητό :starhit:
Αλλες μέρες τέτοια ώρα θα είχα σκάσει από γλυκάκια, ψωμοειδή κτλ προσωρινά, μετά πάλι πείνα!
βραδυ 4 φ. γαλοπουλα βραστη με φέτες ντομάτας (1 ντομάτα συνολικά) + ανθότυρο
αργα το βραδυ αγγιναρες με αρακα και ανθοτυρο
Το έχω ξεσκίσει το ανθότυρο από χθρς που το πήρα. Ελπίζω να είναι "αυτό που έχουν πάντα" όπως μου είπαν στο σουπερμαρκετ, και να έχει μόνο 10% λιπαρά. Σε γεύση πάντως ίδιο είναι.
Καληνύχτα :starhit:
24-03-2013, 15:29 #75
[i]Σκέφτομαι λοιπόν να τρώω ελεγχόμενα μόνο τα ξηροκάρπια, και τα άλλα...όχι :blush: Πεινάω δεν το κρύβω, δηλ. σήμερα έχω μια μόνιμη λιγούρα από το πρωί του στυλ "τί θα φάω σήμερα".
Νομίζω ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου χωρίς φρυγανιές ψωμί ρύζι άσχετα που όταν τα είχα μπορεί και να μη τα έτρωγα! Δεν είμαι του ψωμιού ειδικά καθόλου!
Το αστείο είναι πως τόσο καιρό φρούτα με το ζόρι έτρωγα και τώρα θέλω να φάω αχλάδια, μπανάνες, μήλα :fake sniffle:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια