Eντάξει με τα κιλά, τι γίνεται όμως με την αυτοεκτίμηση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Μια χαρά τότε! Μακάρι να σκεφτόμασταν έτσι διαρκώς, τελικά εμείς φταίμε σε βάθος βάθος που επιτρέπουμε να μας πληγώνουν!
    Παίζει και αυτό ! Μεγαλώνοντας όμως αρχίζεις να καταλαβαίνεις καλύτερα το πως λειτουργούν τα πράγματα γύρω σου. Αν έχεις μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον με μια οικογένεια που σε προστατεύει, σε αγαπάει και σε σέβεται είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα αυτού του κόσμου. Έχω περάσει καταθλιψάρα με αυτό το θέμα! Στην αρχή που η καρδιά σου είναι πολύ τρυφερή μπορεί να πληγώνεται εύκολα, με τον καιρό καταλαβαίνεις και προσαρμόζεσαι, σταδιακά καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις εσύ κακό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το κακό που υπάρχει! Το να το αποδεχτείς είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Μερικά πράγματα μάλιστα δεν τα αποδέχεσαι ποτέ! Απλώς δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε δηλητηριάζουν μέρα με την ημέρα. Χρειάζεται δουλειά για να αναπτύξεις την κατάλληλη τεχνική . Κάθε ημέρα είναι ένας αγώνας!

Senior Member
    ρε κοπελιά μόνη σου παραδέχεσαι οτι έφτασες κοντά στην ανορεξία και έχεις ψευδώνυμο needtoloose, είναι σαν να είμαι εγώ βουλιμική να λέω οτι το ξεπέρασα και να γράφω needtovomit

σου μιλάω όπως μιλάς ανοιχτά δν κάνω επίθεση

φυσικά μπορεί να απέχει απτην πραγματικότητα αλλά εδώ περσόνες είμαστε συμπεράσματα βγάζουμε απτα γραπτό λόγο,ούτε από τις πράξεις ούτε από την εικόνα

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μια χαρά τότε! Μακάρι να σκεφτόμασταν έτσι διαρκώς, τελικά εμείς φταίμε σε βάθος βάθος που επιτρέπουμε να μας πληγώνουν!
    Παίζει και αυτό ! Μεγαλώνοντας όμως αρχίζεις να καταλαβαίνεις καλύτερα το πως λειτουργούν τα πράγματα γύρω σου. Αν έχεις μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον με μια οικογένεια που σε προστατεύει, σε αγαπάει και σε σέβεται είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα αυτού του κόσμου. Έχω περάσει καταθλιψάρα με αυτό το θέμα! Στην αρχή που η καρδιά σου είναι πολύ τρυφερή μπορεί να πληγώνεται εύκολα, με τον καιρό καταλαβαίνεις και προσαρμόζεσαι, σταδιακά καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις εσύ κακό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το κακό που υπάρχει! Το να το αποδεχτείς είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Μερικά πράγματα μάλιστα δεν τα αποδέχεσαι ποτέ! Απλώς δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε δηλητηριάζουν μέρα με την ημέρα. Χρειάζεται δουλειά για να αναπτύξεις την κατάλληλη τεχνική . Κάθε ημέρα είναι ένας αγώνας!
    ετσι ειναι, ακριβως οπως τα λες! Ειδικα οτι μερικα πραγματα δεν τα αποδεχομαστε ποτε! Η ζωή όμως συνεχίζεται (και πρέπει να). Κι ας κλαίμε κάποια βράδυα.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ρε κοπελιά μόνη σου παραδέχεσαι οτι έφτασες κοντά στην ανορεξία και έχεις ψευδώνυμο needtoloose, είναι σαν να είμαι εγώ βουλιμική να λέω οτι το ξεπέρασα και να γράφω needtovomit

φυσικά μπορεί να απέχει απτην πραγματικότητα αλλά εδώ περσόνες είμαστε συμπεράσματα βγάζουμε απτα γραπτό λόγο,ούτε από τις πράξεις ούτε από την εικόνα
    καλα εγω παω για υπνο γιατι δεν το ηξερα αυτο αλλα σημερα ολο νεα πραγματα ακουω και μπερδευτηκα. Σας φιλω. Δεν καταλαβα και που κολλαει. Bouliana μη παρεξηγεις δε νιωθω και πολυ μαλλον.

Senior Member
    κολλάει στην γνώση και την συμμόρφωση.οτι αμφισβητώ αν έρχεται ποτέ.τουλάχιστον για μένα.τεσπα

Senior Member

Κοντά στην ανορεξία έφτασα στα 14 και τώρα είμαι 36. Πέρασαν 22 χρόνια από τότε! Έχω διανύσει πολύ χρόνο και έχω αλλάξει πάρα μα πάρα πολύ στο μεσοδιάστημα όπως είναι αναμενόμενο μετά από τόσα χρόνια, γεγονότα και εμπειρίες. Το να ξέρεις ότι πρέπει να χάσεις από πότε είναι κακό; Με ενδιαφέρει να είμαι σε νορμάλ επίπεδα βάρους για το καλό της υγείας μου κατά βάση. Όταν βρίσκεσαι βάση ΔΜΣ σε επίπεδο υπέρβαρου και έχεις λίπος σε επίπεδα παχύσαρκου καλά είναι να πιστεύεις ότι πρέπει να χάσεις, αλλιώς κάτι δεν πάει καλά μαζί σου!

Senior Member
    εξαρτάται αρκεί να μην οδηγηθείς σε στραβά μονοπάτια αλλιώς είναι καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι.

Senior Member
    κολλάει στην γνώση και την συμμόρφωση.οτι αμφισβητώ αν έρχεται ποτέ.τουλάχιστον για μένα.τεσπα
    Μην είσαι αρνητική όσον αφορά το προς γνώση και συμμόρφωση γιατί τότε δεν θα έρθει πράγματι ποτέ. Εμείς κάνουμε τα πράγματα να είναι όπως είναι. Τα πάντα θέλουν δουλειά! Κανένας αγώνας δεν χάνεται αν δεν παραδοθείς!

εξαρτάται αρκεί να μην οδηγηθείς σε στραβά μονοπάτια αλλιώς είναι καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι.
    Αν μιλάς για eating disorders συμφωνώ!

Senior Member
    νομίζω οτι αν μια φορά έχεις πάθει eating disorder πρέπει μια ζωή να το προσέχεις για να μην το ξαναπάθεις. δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα.

Senior Member
    νομίζω οτι αν μια φορά έχεις πάθει eating disorder πρέπει μια ζωή να το προσέχεις για να μην το ξαναπάθεις. δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα.
    Πολύ πιθανό...εγώ πχ δεν πιστεύω με σιγουριά ότι δεν θα ξανακάνω υπερφαγικό ποτέ! Απλώς δουλεύω όσο μπορώ στο να μειώσω τις πιθανότητες να ξανασυμβεί! Αν ξανασυμβεί μια φορά δεν χάλασε και ο κόσμος αρκεί το γεγονός από μόνο του να μη σε οδηγεί στον πανικό, εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι πιστεύω!

Senior Member
    τεσπα το θέμα ξέφυγε και φταίω εγώ .είναι που δν κινήτε ποτέ η θεματολογία στη βουλιμία και στην ανορεξία.
    δν υπάρχουν ή κρύβοντε αναρωτιέμαι.

Senior Member
    !!! για σκέψου το άγχος τους και τη στεναχώρια τους?
    http://www.youtube.com/watch?v=JlGztHbDspg (άσχετο-σχετικό με...self esteem)
    :thumbup::thumbup::thumbup: love it!

Senior Member
    τεσπα το θέμα ξέφυγε και φταίω εγώ .είναι που δν κινήτε ποτέ η θεματολογία στη βουλιμία και στην ανορεξία.
    δν υπάρχουν ή κρύβοντε αναρωτιέμαι.
    σιγα μη δεν υπαρχουν! Τοσος κοσμος κανει εμετους, δυστηχως. Σε καταλαβαινω δεν εχεις που να τα πεις. πρεπει να νιωθεις οπως εγω πχ στον εξω κοσμο, πολλοι παχυσαρκοι ή πρώην παχύσαρκοι, αλλά όταν ρωτάς λένε "έκοψα το φαί"
    Σωπα ρε φιλε για νεο μας το λες, πως το εκοψες πες μας, πως σταματησες τα υπερφαγικα και τι κλειδι εβαλες στο λουκετο του ψυγειου του μυαλου σου!

Senior Member
    κοίτα όλοι οι παχύσαρκοι δν κάνενανε υπερφαγικά.μπορεί κάποιος να πήρε βάρος επειδή δν πρόσεχε ή επειδή ο τρόπος ζωής του ήταν τέτοιος που τον οδήγησε στην παχυσαρκία.

Senior Member
    Αυτό παίζει, εγώ έχω μια φίλη που έχει πάρει γύρω στα 15 κιλά μέσα στα προηγούμενα χρόνια χωρίς ποτέ να κάνει υπερφαγικό! Είναι απλώς λιχούδα όπως λέει και δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα στα γλυκά! Αυτό σε συνδιασμό ότι δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα την έβαλαν στη βαθμίδα των υπέρβαρων. Ίσως αν συνεχίσει έτσι στα επόμενα χρόνια να πάει και σε βαθμό παχυσαρκίας. Προς το παρόν τουλάχιστον το θετικό είναι ότι δεν βίωσε ποτέ γιο γιο καταστάσεις. Από την άλλη και εγώ που την πολεμάω συνέχεια με δίαιτες τι κατάφερα; Στέρηση-υπερβολικό φαι - στέρηση - υπερβολικό φαι και πάει λέγοντας!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast