Eντάξει με τα κιλά, τι γίνεται όμως με την αυτοεκτίμηση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    με συγχωρείς αλλα αυτό δεν μπορώ να το πιστεψω, αν ειναι δυνατον! Προσωπικα θα ζητουσα να μαθω ποιος ξεστομισε τετοια παπαρια και θα του τα ελεγα ενα χερακι, κι οχι με ασχημο υφος ή επίθεση. Αλλα με επιχειρηματα. Αν καταφερνε & μου αποδυκνυε οτι αυτος ειναι πιο "ωραίος" επειδη ειναι αδυνατος/καπνιζει/δεν τρωει δημοσια και διαφορα αλλα που θα μπορουσε να ισχυριστει (γιατι για τετοιο IQ μιλαμε) θα του μαυριζα το ματι και θα του ελεγα οτι μου χαλαει την αισθητικη:smirk:
    Originally posted by ana1989
    Ακριβώς έτσι όπως το είπες…παχύσαρκη στο μυαλό.
    Φυσικά και έχουν κουσούρια, απλά τα κουσούρια τους έχουν να κάνουν με το εσωτερικό τους και όχι με το εξωτερικό τους.. και γιʼ αυτό πιστεύουν ότι μπορούν να ισοπεδώνουν τους άλλους. Απλά με λύπη παρατηρώ ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου σκέφτεται σαν κι αυτούς. Υπάρχει μεγάλος ρατσισμός σʼ αυτό το θέμα.. Ειδικά στις μικρές ηλικίες.. κι αυτό είναι που μου την δίνει.
    Να πω μόνο ένα περιστατικό…αφού είχα χάσει τα κιλά βγήκα μια μέρα με τη κολλητή μου για ένα καφέ και στο διπλανό τραπέζι καθόταν μια παρέα κοριτσιών. Μια απʼ αυτές τις κοπέλες είχε αρκετά παραπάνω κιλά, αλλά ήταν όμορφη στο πρόσωπο και πολύ ευχάριστη.. γέλαγε με τις φίλες τις κλπ.. ώσπου κάποια στιγμή έρχεται η σερβιτόρα και της ζητάει να φύγει απʼ το μαγαζί γιατί λέει κάποιοι πελάτες παραπονέθηκαν ότι τους χαλάει την αισθητική. Ειλικρινά το λέω και δεν το πιστεύω…ούτε σκυλί δηλαδή. Η σερβιτόρα δε, την κοίταγε μʼ ένα υφάκι λες και τη σιχαινόταν.
    Δεν έχεις ιδέα πόσο νευρίασα, αφού έγινε χαμός μέσα στη καφετέρια. Βέβαια η ίδια η κοπέλα δεν τόλμησε να μιλήσει.. σηκώθηκε κι εφυγε κλαμμένη. Οι φίλες της φωνάζανε γιʼ αυτήν. Είναι λοιπόν δυνατόν αυτή η κοπέλα μετά να μην αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα? Ακόμα κι αν χάσει τα κιλά μετά θα είναι δύσκολο να επανέλθει η ψυχολογία της. Και είναι λογικό, όταν σου φέρονται κάποιοι λες και είσαι ζώο μετά αρχίζεις να πιστεύεις ότι όλοι έτσι σε βλέπουν.
    Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και αν κάποιος από εδώ μέσα είχε κάποιο ανάλογο πρόβλημα αφού έχασε κιλά θα ήθελα πολύ να μου πει πολύ πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Το ότι έκαναν κάποια παιδιά αυτής της ηλικίας πλάκα δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο. Η αντίληψη που επικρατεί είναι ότι όποιος είναι χοντρός μπορεί να σταματήσει το φαγητό και να αδυνατίσει! Τόσο απλό φαίνεται σε κάποιον που δεν το έχει βιώσει. Ένας άνθρωπος σε φυσιολογικό βάρος δεν μπορεί να καταλάβει ότι το πάχος δεν αποτελεί πάντα επιλογή.
    συμφωνω μεχρι εδω. Οταν ειχα αδυνατισει λεει ο γυμναστης σε μια "αθλουμενη" είδες πως αδυνατισε η Δημητρα? Και λεει η "άλλη" ειδες αμα κοψει κανεις το φαι?
    Της ανταπάντησα ότι οι δίαιτες έχουν φαί και μάλιστα πολύ και συχνά. Εκεί δεν απάντησε. Ειναι αρκετα έξυπνη κοπέλα κι ελπίζω να κατάλαβε πως για να μη τρώω πολύ και συχνά (και σωστα) αλλά να επιλέγω να είμαι ¨χοντρη¨ κάτι άλλο παιζει περα απο το φαι.
    Ναι η συγκεκριμενη κοπελα (επειδη δεν ειναι κακος ανθρωπος ουτε χαζος) πιστευω οτι απλα δεν ξερει τι περναει ενας παχυσαρκος. Και της ευχομαι να μη μαθει ποτε.

Senior Member
    πωπω συμφωνω με 1000 σε ολα
    Originally posted by bouliana
    τι να πω τώρα πολύ άσχημο αυτό. ,απορώ πως δν έπεσε ξύλο.
    κ να φανταστείς εμένα με πιάνει νεύρο και μου ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια μόνο κ μόνο αν γυρίσει η μαμά μου να μου πει"κορίτσι μου πολύ στρογγύλεψες,προσπάθησε να χάσεις λίγο"

δώσε περιθώριο κανα δυο μέρες και θα σου απαντήσουν κ άλλες κοπέλες που έχουν χάσει.

δες όμως κ σε άλλα τόπικ, με παρόμοιο θέμα.
    δεν είσαι μόνη και άλλες κοπέλες δυσκολεύονται να συνηθίσουν τον καινούριο τους εαυτό.

πάντως οι άνθρωποι γίνονται κακοί καμιά φορά αλλά είναι αδύναμοι καταβάθος,μιλάω για τους κοντινούς κ όχι τους ξένους όπως στην περίπτωση που ανέφερες.
    όσες φορές κάποιος μου έκανε κακόπιστη κριτική κ μάλιστα απο αυτές που τις κάνεις από ζήλια, κ δν απάντησα , του ξαναδώθηκε η ευκαιρία να με θίξει και μάλιστα δημιουργήθηκαν κ εντυπώσεις οι οποίες μπορεί κ να μην ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

όσες φορές όμως απάντησα ,είδα οτι ξαφνικά μετατρεπόμουν από θύμα σε θύτη και ο πρώην θύτης με κοιτούσε σαν πληγωμένο σπουργιτάκι

πάντως προτειμώ να απαντάω.με θίγει η με αμφισβητεί κάποιος, τον θίγω κ τον αμφισβητώ στο ίδιο επίπεδο. βαρέθηκα να προσπαθώ να είμαι αρεστή σε όλους. γίνομαι λίγο αιχμηρή αλλά σε όποιον αρέσει. άσε που πια κανείς δν λέει κ πολλά τελευταία,όλοι φοβούνται την γλώσσα μου! πέρασα στο άλλο άκρο.

ελπίζω να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις με τον καιρό.
    αλλά μην μισείς τον εαυτό σου όπως κ ναναι αυτός.είτε αδύνατος είτε πιο παχουλός. κανάκεψε το παχουλό παιδί που έχεις στο μυαλό σου παρηγόρησέ το,δείξε του αγάπη και δώστου ελαφρυντικά. κανάκεψέ τον όπως θα φερόσουν σε μια κοπέλα παχύσαρκη που δν την φέρεται κάποιος σωστά. μη φτάσεις στο σημείο να φέρεσαι στον εαυτό σου χειρότερα απότι αυτοί οι μαλάκες φέρθηκαν στην κοπέλα σεκείνη την καφετέρια

Junior Member
    @giorgosdelta

Δεν ξέρω αν ήταν απο φθόνο, κακία ή απλά τα λέγανε για να σπάσουν πλάκα..Μόνο αυτοί που τα λέγανε το ξέρουν αυτό.
    Αλλά ειλικρινά ποτέ δεν πείραξα κανένα τους ισα ισα ήμουν και τσιμπιμένη μʼ έναν απʼ αυτούς.Τρομάρα μου! :regan:

@need2loose

Σʼ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.:saint2:
    Είμαι σίγουρη οτι θα κορόιδευαν με τον ίδιο τρόπο οποιοδήποτε άλλον ήταν στη θέση μου με παραπάνω κιλά. Απλά όπως και να το κάνεις όλο αυτό πονάει όπως είπες κι εσυ...έπαθα ένα σοκ μέσα μου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά που ειχα. Και το αστείο είναι οτι η οικογενειά μου(εκτός απʼ την αδελφή μου) νομίζει οτι η αλλαγή του χαρακτήρα μου οφείλεται στο οτι έχασα κιλά...γιατί απο ντροπή, αλλά και φόβο δεν τόλμησα να τους πω τι είχε γίνει.
    Πάντως έχεις δίκιο... το ξέρω οτι πρέπει να το αφήσω πίσω μου και ειλικρινά το προσπαθώ, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το μεγαλύτερο κακό που μου κάνανε δεν ήταν τα σχολια αυτά που είπαν, γιατί οπως είπες κι εσύ χάρις αυτά έχασα τα κιλά, αλλά το οτι μεσα απʼ αυτά με έκαναν να χασω την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, αλλά και στον εαυτό μου.

@ sweetOctober
    Δεν ξέρεις πόσες φορές έχω παίξει με το μυαλό μου εκείνη τη σκηνή και όλες με διαφορετική κατάληξη, όπου βρίσκω το θάρρος και τη δύναμη να τους τα πω ένα χερακι. Στη πραγματική σκηνή όμως απλά σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά. Σηκώθηκα κι έφυγα απʼ το σχολείο προσποιούμενη οτι ήμουν άρρωστη ωστε να μην με καταλάβουν οτι έκλαιγα. Δύο μέρες δεν πάτησα σχολείο απ΄ τη στεναχώρια και κρυβόμουν απ ʽ τους πάντες για μην καταλάβουν οτι κάτι τρέχει. Δεν ήθελα βλέπεις να στεναχωρήσω τους δικούς μου και φοβόμουν κιόλας οτι ο αδελφός μου αν το μάθαινε θα πήγαινε να κάνει φασαρία. Εγώ όμως το μόνο που ήθελα είναι να τελειώσει η χρονιά ωστε να μην ξαναδώ κανέναν τους!

Senior Member
    κοιτα καλη μου κι γω μετα θα πλανταζα, θα ελιωνα, αλλα εκεινη την ωρα οχι. Εκεινη την ωρα θα ημουν αμηλικτη. Γιατι τους αξιζε και με το παραπανω. Αλλα δε φταιγαν εκεινοι, οι γονεις τους, που δε τους εμαθαν να σεβονται τη διαφορετικοτητα κι ας μη τη κατανοουν. Αλλα κι γω δεν οφειλω να ειμαι το παιχνιδακι τους ουτε θα τους επετρεπα να με προσβαλλουν. Εμενα ή άλλο ατομο διπλα μου, παχυσαρκο ή με ειδικες αναγκες ή κάποιον διαφορετικο.

Senior Member
    Καποιος ειπε για σκυλι, με συγχωρεις αλλα ουτε για σκυλι θα το επετρεπα. Δηλαδη τι εχουν τα σκυλακια? Αν επιτρεπεται στον καθε χωρο τι θα πει? προσβαλουν την αισθητικη? Ελεος. Μα τι λαλακες, συγχιστηκα και που τα διαβαζα ποσο μαλλον να ημουν εκει. Καλα δε θα μου τη γλιτωναν, με τιποτε!

Junior Member
    Δεκαπέντε άτομα ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό, ούτε ένας δεν τόλμησε να πει κάτι για να με υπερασπιστεί. Το μόνο που άκουγα ήταν γέλια...απο εκεί να καταλάβεις.

Senior Member
    Originally posted by ana1989
    @giorgosdelta

Δεν ξέρω αν ήταν απο φθόνο, κακία ή απλά τα λέγανε για να σπάσουν πλάκα..Μόνο αυτοί που τα λέγανε το ξέρουν αυτό.
    Αλλά ειλικρινά ποτέ δεν πείραξα κανένα τους ισα ισα ήμουν και τσιμπιμένη μʼ έναν απʼ αυτούς.Τρομάρα μου! :regan:

@need2loose

Σʼ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.:saint2:
    Είμαι σίγουρη οτι θα κορόιδευαν με τον ίδιο τρόπο οποιοδήποτε άλλον ήταν στη θέση μου με παραπάνω κιλά. Απλά όπως και να το κάνεις όλο αυτό πονάει όπως είπες κι εσυ...έπαθα ένα σοκ μέσα μου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά που ειχα. Και το αστείο είναι οτι η οικογενειά μου(εκτός απʼ την αδελφή μου) νομίζει οτι η αλλαγή του χαρακτήρα μου οφείλεται στο οτι έχασα κιλά...γιατί απο ντροπή, αλλά και φόβο δεν τόλμησα να τους πω τι είχε γίνει.
    Πάντως έχεις δίκιο... το ξέρω οτι πρέπει να το αφήσω πίσω μου και ειλικρινά το προσπαθώ, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το μεγαλύτερο κακό που μου κάνανε δεν ήταν τα σχολια αυτά που είπαν, γιατί οπως είπες κι εσύ χάρις αυτά έχασα τα κιλά, αλλά το οτι μεσα απʼ αυτά με έκαναν να χασω την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, αλλά και στον εαυτό μου.

@ sweetOctober
    Δεν ξέρεις πόσες φορές έχω παίξει με το μυαλό μου εκείνη τη σκηνή και όλες με διαφορετική κατάληξη, όπου βρίσκω το θάρρος και τη δύναμη να τους τα πω ένα χερακι. Στη πραγματική σκηνή όμως απλά σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά. Σηκώθηκα κι έφυγα απʼ το σχολείο προσποιούμενη οτι ήμουν άρρωστη ωστε να μην με καταλάβουν οτι έκλαιγα. Δύο μέρες δεν πάτησα σχολείο απ΄ τη στεναχώρια και κρυβόμουν απ ʽ τους πάντες για μην καταλάβουν οτι κάτι τρέχει. Δεν ήθελα βλέπεις να στεναχωρήσω τους δικούς μου και φοβόμουν κιόλας οτι ο αδελφός μου αν το μάθαινε θα πήγαινε να κάνει φασαρία. Εγώ όμως το μόνο που ήθελα είναι να τελειώσει η χρονιά ωστε να μην ξαναδώ κανέναν τους!
    Όταν ήμουν στα 14 πηγαίνοντας στα Αγγλικά ένα απόγευμα μαζί με 2 φίλες μου ήταν ένα παιδάκι γύρω στα 10 και λέει : η Σούλα, μια άλλη κοπέλα και μια χοντρή (η χοντρή ήμουν εγώ στα 60-61 κιλά με ύψος τότε γύρω στο 1,65). Είτε το πιστεύεις είτε όχι από το ίδιο βράδυ έκοψα το φαγητό! Υπήρχαν μέρες που όλη την ημέρα έτρωγα 1 γιαούρτι και έπινα 1 χυμό και όσο περνούσαν οι ημέρες έτρωγα 1/2 αυγό όλη την ημέρα και ένιωθα ενοχές! Εκτός αυτού κάθε πρωί έπινα ένα νεροπότηρο γεμάτο λεμονάδα γιατί είχα ακούσει ότι αυτό καίει το λίπος και έτρεχα καθημερινά πάρα πολύ. Αποτέλεσμα ; Μέσα σε 1 μήνα και κάτι έχασα 13-14 κιλά περίπου. Όλοι μου έλεγαν ότι αδυνάτισα και εγώ νόμιζα ότι έτσι το λένε... Έφτασα 47-48 κιλά και νόμιζα ότι είμαι χοντρή! Μετά από δυναμική παρέμβαση του πατέρα μου άρχισα και πάλι να τρώω και μέσα σε 2-3 μήνες έβαλα πίσω όλο το βάρος που είχα χάσει, από τότε παλεύω πάντα με το βάρος μου. Η πείνα που βίωσα σε συνδυασμό με το κακό που έκανα στο σώμα μου σε μια τέτοια ηλικία πιστεύω ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη μετέπειτα πορεία μου. Σου τα λέω όλα αυτά για να δεις ότι από την ιστορία σου μπορείς και πρέπει να κρατήσεις μόνο τα θετικά!!!!
    1) Έχασες πάρα πολλά κιλά με υγιεινή διατροφή
    2) Σε μια πολύ μικρή ηλικία απόδειξες στον εαυτό σου ότι είσαι fighter! Μπορείς να πολεμήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Δεδομένο που από μόνο του μπορεί και πρέπει να σου δώσει αυτοπεποίθηση για το ποια είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις
    3) Έχεις λογική και κατανόηση και μπορείς να συγχωρήσεις τις χοντράδες που άκουσες να λένε.
    4) Η εμπειρία σε ωρίμασε και σε έκανε να δεις μια πιο σκληρή όψη αυτού του κόσμου!
    5) Απόλαυσε τη ζωή σου και μη λυπάσαι για τον εαυτό σου που βίωσε αυτό το γεγονός, σκέψου πόσα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο ζούνε πραγματικά σκληρές καταστάσεις και μαθαίνουν την κακιά όψη αυτού του κόσμου μέσα από πολύ και δυνατό πόνο! Νιώσε πόσο τυχερή είσαι! Έχεις οικογένεια που σε αγαπάει και σε στηρίζει!!!! Ξεκίνα να απολαμβάνεις αυτό που κέρδισες και μην αφήνεις ούτε 1 επιπλέον λεπτό να επισκιάζεται από αυτή την εμπειρία η οποία στην τελική αν τη δεις καθαρά κυρίως καλό σου έκανε!

Senior Member
    Originally posted by need2loose μην αφήνεις ούτε 1 επιπλέον λεπτό να επισκιάζεται από αυτή την εμπειρία η οποία στην τελική αν τη δεις καθαρά κυρίως καλό σου έκανε!
    Μάλον κάτι έχασα, σε εσένα το είπαν Αννα? Δε νομίζω ότι της έκανε καθόλου καλό Μαγδα μου και το βρίσκω λάθος να περνάμε τέτοια μηνύματα.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by need2loose μην αφήνεις ούτε 1 επιπλέον λεπτό να επισκιάζεται από αυτή την εμπειρία η οποία στην τελική αν τη δεις καθαρά κυρίως καλό σου έκανε!
    Μάλον κάτι έχασα, σε εσένα το είπαν Αννα? Δε νομίζω ότι της έκανε καθόλου καλό Μαγδα μου και το βρίσκω λάθος να περνάμε τέτοια μηνύματα.
    Ποιο ρωτάς αν το είπαν στην Αννα;

Εγώ βλέπω τα εξής καλά :

1) Έχει κάνει τεράστια βήματα προς όφελος της υγείας της, κατέβασε τους δείκτες επικινδυνότητας και απέκτησε ένα πιο ελαφρύ σώμα

2) Δούλεψε σκληρά για να αποκτήσει κάτι καλό. Έμαθε σε μικρή ηλικία ότι με κόπο και δουλειά μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα

3) Πήρε μια μικρή δόση για το τι επικρατεί στον έξω κόσμο

4) Στα αρνητικά οπωσδήποτε κατατάσσω τον άσχημο τρόπο με τον οποίο συνειδητοποίησε ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το βάρος της . Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι όμως αν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα (μετάβαση από 3o βαθμό νοσογόνου παχυσαρκίας σε νορμάλ επίπεδα) μια πιο ήπια συνειδητοποίηση.

Δεν εξετάζω όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, εξετάζω τη συγκεκριμένη στην οποία βλέπω ως επί το πλείστον θετική εξέλιξη, στη δική μου περίπτωση π.χ η εξέλιξη δεν ήταν θετική μια που κόντεψε να με ρίξει στην ανορεξία και σύντομα επέστρεψα στο αρχικό μου βάρος χάνοντας όμως στο μεσοδιάστημα πολύτιμη άλιπη μάζα.

Σε ποιον περνάμε λάθος μηνύματα; Τι έχεις κατά νου, όταν θα έχεις χρόνο θα ήθελα να μου το εξηγήσεις!

Senior Member
    Καμμια σχεση παρεξηγησες, εννοω θεωρω λαθος να λεμε οτι την βοηθησε η ολη ιστορια με την καφετερια προαγοντας μηνυματα τυπου "ε δε πειραζει και να στη πουν θα σε βοηθησει"
    Δεν καταλαβα απο τα δικα σου λεγομενα αν "την ειπαν" στην Αννα την ιδια. Απο τα δικα της ειχα μεινει στο οτι την ειπαν σε αλλη κοπελα.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καμμια σχεση παρεξηγησες, εννοω θεωρω λαθος να λεμε οτι την βοηθησε η ολη ιστορια με την καφετερια προαγοντας μηνυματα τυπου "ε δε πειραζει και να στη πουν θα σε βοηθησει"
    Δεν καταλαβα απο τα δικα σου λεγομενα αν "την ειπαν" στην Αννα την ιδια. Απο τα δικα της ειχα μεινει στο οτι την ειπαν σε αλλη κοπελα.
    Το θέμα με την καφετέρια συνέβει σε μια άλλη κοπέλα και η Αννα ήταν μάρτυρας.
    Εγώ δεν αναφερόμουν σε αυτό το περιστατικό αλλά σε αυτό που συνέβει στην Άννα ( άκουσε να την κοροϊδεύουν).
    Το περιστατικό με την καφετερία δεν θέλω καν να το σχολιάσω είναι αυτό που λένε ότι μπροστά στην πολύ βλακεία μένεις άφωνος!:regan::flaming:

Junior Member
    Need2loose έχεις δίκιο σε πολλά απʼ αυτά που λες. Σίγουρα η σωστή αντιμετώπιση αυτή είναι.. να το αφήσω πίσω μου και να το δω σαν κάτι που μου έκανε καλό. Γιατί απʼ αυτή την άποψη, ναι μου έκανε…Από δείκτη μάζας σώματος 43 έφτασα 23. Ανεξαρτήτως λοιπόν απʼ την εμφάνιση όλο αυτό μου έκανε καλό στην υγεία μου που νομίζω πως είναι και το πιο σημαντικό. Μπορεί όμως να γιατρεύτηκα σωματικά, αλλά αρρώστησα ψυχικά. Και για μένα η ψυχική αρρώστια είναι εξίσου σημαντική με την σωματική. Έχω μέσα μου θυμό και αγανάκτηση, όχι μόνο για τα συγκεκριμένα παιδιά, αλλά για όλους όσους μʼ ένα βλέμμα, με μια λέξη, με μια κίνηση θα προσβάλλουν, θα πληγώσουν και θα στεναχωρήσουν κάποιον με παραπάνω κιλά, είτε αυτά είναι λίγα είτε είναι πολλά. Γιατί για μένα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει κάποιον στηριζόμενος στη εξωτερική του εμφάνιση. Και αυτό το φαινόμενο δυστυχώς είναι πολύ συχνό ειδικά στις μικρές ηλικίες και ειδικά στα αγόρια, όπου αν η κοπέλα δεν είναι τουλάχιστον 10 κιλά κάτω απʼ το ύψος της την θεωρούνε χοντρή. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. η αδελφή μου 25 χρονών είναι 1.55 ύψος και 42 κιλά.. και κάθε φορά που θα πάρει 1-2 κιλά το αγόρι της την βάζει κατευθείαν να τα χάσει, μην τυχόν πάρει κανένα κιλό παραπάνω και γίνει τίποτα. Γιατί ο συγκεκριμένος έχει την εξής άποψη, ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι θέλουν να είναι παχύσαρκοι αλλιώς θα σταματούσαν το φαί. Δεν ξέρει όμως, όπως και όλοι όσοι δεν είχαν ποτέ τους παραπάνω κιλά, ότι το φαί μπορεί να γίνει εξάρτηση και ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να το κόψεις. Από εκεί να καταλάβεις…

Senior Member
    από μια ρομαντική λογοτεχνική άποψη θα σου έλεγα να ξεπεράσεις το θυμό σου διοχετεύοντάς τον δημιουργικά.

αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.
    εμένα πάντως η ιστορία σου με ενέπνευσε! πρώτον από εδώ κ πέρα δν θα ασχολούμε ποτέ με τις αδυναμίες των άλλων(γιατί να μην κρυβόμαι,έχω υπάρξει κεγώ κριτής των πάντων ειδικά νεότερη,) αλλά ούτε κ θα αφήνω τους άλλους να ασχολούντε με τις δικές μου
    και δεύτερον θα γίνω ο φοβερός και τρομερός εκδικητής ,θα υπερασπίζομαι τον αδικημένο και θα πολεμώ τους κακούς!
    γκαγκαν γκαγκάν!!!!

ήρθε η ώρα να γυρίσουμε τον :cul: στους δηθεν μαλάκες που το παίζουν τέλειοι ενώ κρύβουν ένα σωρό κόμπλεξ και αδυναμίες κάτω απτο χαλάκι!

μπορείς κ εσύ να βάλεις σκοπό να υπερασπίζεσαι όποιον αδικούν χωρίς λόγο κ αιτία.σίγουρα η αυτοεκτίμησή σου θα ανέβει.

Junior Member
    bouliana αυτό το κάνω και με το παραπάνω. Μπορεί τον εαυτό μου να μην τον υπερασπίζομαι, αλλά με τους άλλους καλά τα πάω. :spin:
    Μια μέρα θυμάμαι είχα τσακωθεί μʼ ένα ταξιτζη γιατί είπε σε μια κοπέλα ʽʼπου πας μωρή χοντρή έτσι όπως είσαιʼʼ.
    Και το πιο αστείο απʼ όλα είναι ότι κι αυτός τα είχε τα κιλάκια του.
    Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω…πως μπορεί κάποιος που έχει παραπάνω κιλά να κοροϊδεύει κάποιον επειδη εχει παραπάνω κιλά. Είναι σαν κάποιος που δεν βλέπει να πάει να πει σʼ έναν που επίσης δεν βλέπει ʽʼπου πας ρε γκαβέʼʼ. Ελεος δηλαδή.:flaming:

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast