Με πόσους/πόσες έχετε κάνει σεξ.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 159
    Junior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εγω παλι την θεωρω πολυ προσωπικη ερωτηση και δεν απαντω...τωρα επειδη βλεπουμε μια ερωτηση και δεν την απανταμε δεν σημαινει οτι φοβομαστε να ανοιχτουμε ή οτι κρυβουμε καποιο κομπλεξ...αν ειναι δυνατον!!!!
    Ωραία δέχομαι ότι είναι πολύ προσωπική ερώτηση αλλά εαν δε μπορείς να ανοιχτείς σε ένα ανώνυμο φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ τότε που μπορείς???Εαν δεν πεις κάτι προσωπικό σου εδώ τότε τι θα πεις? Εγώ δε μίλησα για κόμπλεξ. Ποιος το ανέφερε?
    Πόσο προσωπική θεωρείτε όλοι αυτήν την ερώτηση? Θα το λέγατε σε όλους?Θα το λέγατε μόνο στο σύντροφό σας? Μόνο στους κολλητούς? Στον ίδιο σας τον εαυτό? Εαν μπορείς να το πεις στον εαυτό σου τότε μπορείς και εδώ.Κανείς δε σε ξέρει άμεσα ώστε η γνώμη του να έχει επίπτωση στη ζωή σου....

Senior Member
    Ωραία δέχομαι ότι είναι πολύ προσωπική ερώτηση αλλά εαν δε μπορείς να ανοιχτείς σε ένα ανώνυμο φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ τότε που μπορείς???Εαν δεν πεις κάτι προσωπικό σου εδώ τότε τι θα πεις? Εγώ δε μίλησα για κόμπλεξ. Ποιος το ανέφερε?
    Πόσο προσωπική θεωρείτε όλοι αυτήν την ερώτηση? Θα το λέγατε σε όλους?Θα το λέγατε μόνο στο σύντροφό σας? Μόνο στους κολλητούς? Στον ίδιο σας τον εαυτό? Εαν μπορείς να το πεις στον εαυτό σου τότε μπορείς και εδώ.Κανείς δε σε ξέρει άμεσα ώστε η γνώμη του να έχει επίπτωση στη ζωή σου....

Μα επειδη βλεπεις μια ερωτηση δεν σημαινει οτι πρεπει να την απαντησεις!!!!!!!
    Δηλαδη αν σε ρωταγαν ποσο την εχεις πρεπει σωνει και καλα να απαντησεις?
    Και πολλοι συμφωνουν μαζι μου για αυτο βλεπεις τοσες λιγες απαντησεις και για κανεναν αλλο λογο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    σε αυτο το θρεντ νομιζω την εχετε πατησει μερικοι....

οι στατιστικες οπως ειπαν καμποσοι δεν βοηθανε πουθενα.
    Λιγο εως πλυ καπου υπαρχει ενα μεσο νουμερο, αλλα ειτε ειναι πιο πανω ειτε πιο κατω δεν προσφερει τιποτα σε κανενα επιπεδο.
    Ισως μονο για τονωση καποιου ψωροεγωισμου και μονο.

Senior Member
    ..μάλον είμαστε πουριτανική κοινωνία. Ίσως πολλοί να μην νιώθουν άνετα με το θέμα συζήτησης..

Senior Member
    Μήπως να ανοίγαμε νέο τόπικ με αυτό..χαχα..αστειεύομαι βεβαίως..

Senior Member
    Σε γενικες γραμμες μπορω να πω ενα...με οσους αντρες εχουν παει οι γυναικες,με τοσες γυναικες εχουν παει οι αντρες :P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το ζητουμενο ειναι ενα...αν σε καθε αντρα αντιστοιχουν περιπου δυο γυναικες με βαση τον πληθυσμο τοτε καποιος εχει περισσοτερες γιατι εγω δεν εχω τωρα καμμια...ποιος ειναι αυτος?:D

Junior Member

Μα επειδη βλεπεις μια ερωτηση δεν σημαινει οτι πρεπει να την απαντησεις!!!!!!!
    Και πολυ συμφωνουν μαζι μου για αυτο βλεπεις τοσες λιγες απαντησεις και για κανεναν αλλο λογο.
    Οπουδήποτε αλλου οκ! Εδώ απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Δε μιλώ για όσους δε θέλουν να συμμετέχουν αλλά για όσους συμμετέχουν για να πουν εγώ δεν απαντώ. Τι νόημα έχει αυτό? Κανείς δε θα σε κρίνει. Ίσως κριθούν οι απόψεις σου αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός?Δεν είσαι οι απόψεις σου...Και αν ακόμα υπήρχε ερώτηση πόσο την έχεις και πω ότι την έχω μικρή ή μεγάλη, δε θα μου κάτσει η γκόμενα που τη βλέπω κάθε μέρα ή θα με δείχνουν στο δρόμο?

Senior Member
    Ρε παιδια αν σε καποιον δεν αρεσει το θμα που ανοιξε ο φιλος μας μπορει να μην απαντησει πολυ απλα.Μην μας ζαλιζει τον ερωτα.Εγω απαντησα οτι εχω παει με 15 αντρες συν τον αντρας μ που ηταν ο προ προ τελευταιος και ντρπομαι γιαυτο.Γιαυτο τον λογο δεν το εχω πει που8ενα και μολις μ δοθηκε η ευκερια να διοξω αυτο το βαρος ανωνυμα απο πανω μ το εκανα εδω.τι ψεματα και παπαριες μου λετε οτι λεμε δλδ.

Banned
    Originally posted by Roger
    Originally posted by dreamer
    Originally posted by marina38
    Προσωπικά διαφωνώ στο ότι είναι καλό να αποφεύγονται αναφορές στο παρελθόν. Πώς θα γνωρίσεις τον σύντροφο, τι του αρέσει και τι όχι, τι τον έχει ενοχλήσει και τι όχι, τι έμαθε από τις εμπειρίες του, τι φοβάται, τι επιδιώκει, πώς συνδυάζονται οι όποιες θεωρίες του περί σχέσεων με την πράξη κλπ? Γιατί είναι ΟΚ να μιλούν οι σύντροφοι για το πού σπούδασαν,πού εργάστηκαν, ποιες ήταν οι σχέσεις τους με την οικογένειά τους και όχι για τις ερωτικές σχέσεις που είχαν? Δεν είναι μέρος της ζωής ενός ανθρώπου, δεν συμβάλλει στην προσωπικότητα, στο πώς νιώθει και τι επιλέγει?
    Στην πράξη Μαρίνα δεν είναι ακριβώς έτσι... Οι αναφορές στο παρελθόν φέρνουν συγκρίσεις οι οποίες δεν βοηθούν ένα ζευγάρι να χτίσει σε σωστή βάση την σχέση του.

Αν τεθεί η ερώτηση που έθεσε ο vince, η κουβέντα δεν θα σταματήσει εκεί. Ποιές φαντάζεσαι ότι μπορεί να είναι οι επόμενες ερωτήσεις;
    Όλα εξαρτώνται από το πόση αλήθεια αντέχει κανείς. Εγώ ως τώρα επιλέγω το δρόμο της απόλυτης ειλικρίνειας. Δε μπορώ να πω ότι δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα αυτή μου η επιλογή αλλά νομίζω ότι νομίζω ότι μου έχει προσφέρει κάποια πράγματα τα οποία θεωρώ ανεκτίμητα.Ένα είναι η αίσθηση πως με αγαπούν για αυτό που πραγματικά είμαι και όχι για αυτό που κατάφερα να φαίνομαι καθώς και η αίσθηση πως η κοπέλα που έχω δίπλα μου είναι μεν ένα άτομο με ελαττώματα όπως εγώ αλλά δε θα φοβηθεί να μου πει κάτι που την απασχολεί, μιας και ξέρει ότι θα προσπαθήσω να την καταλάβω πραγματικά και όχι να την κρίνω.
    Περιττό να πω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Roger...

dreamer, δεν φαντάζομαι ποιες θα ήταν οι επόμενες ερωτήσεις. Γνωρίζω γιατί τις έχω ακούσει. Και έβγαλα τα συμπεράσματά μου και χαίρομαι που κάποιες σχέσεις δεν χτίστηκαν ή γκρεμίστηκαν.

Η σχέση που έμεινε, ήταν με τον άνθρωπο που δεν έκανε ανάκριση, δεν κατέκρινε, δεν με χαρακτήριζε, αλλά απλά ενδιαφερόταν να ακούσει, να κατανοήσει, να δει αν αυτό που λέω του ταιριάζει σαν σκεπτικό και να εστιάσει στη μεταξύ μας σχέση μακριά από βασανιστικές συγκρίσεις με τους πρώην.

Senior Member
    ανοιξτε ενα poll βρε παιδια, να ειναι ακομα πιο ανωνυμο, να δουμε ποσοι θα απαντησουν.

Senior Member
    Πως γίνεται αυτό? Εάν μπορεί να βοηθήσει κανέις πολύ ευχαρίστως να κάνω edit το πρώτο μύνημα σε poll (αν και δεν μπορώ να το κάνω edit).

Senior Member
    μια χαρα ειναι το τοπικ του ανθρωπου.οποιουνου δεν του αρεσει να μηνγραφει

Senior Member
    Πρέπει να ξεκινήσεις νεο θέμα . Συγκεκριμμένα New Poll . Δεν είναι δύσκολο .

Senior Member
    Εγω παλι την θεωρω πολυ προσωπικη ερωτηση και δεν απαντω...τωρα επειδη βλεπουμε μια ερωτηση και δεν την απανταμε δεν σημαινει οτι φοβομαστε να ανοιχτουμε ή οτι κρυβουμε καποιο κομπλεξ...αν ειναι δυνατον!!!!
    συμφωνω...κ επαυξάνω.

απο την άλλη για τον καθένα ξεχωριστα έχει σημασια κ μάλιστα μεγάλη ο αριθμός σε συνάρτηση με την ερωτικη του ζωή, την σεξουαλικοτητα του. κ σιγουρα εχει σημασια για τον ιδιο τον άνθρωπο, κ εχει να του πει πολλά αν εχει πάει με εναν, κανεναν, πενηντα άτομα....οχι σαν αριθμος, αλλά πώς ερμηνευεται αυτος ο αριθμος απο τον ίδιο τον άνθρωπο κ τις αναγκες του.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast