Με πόσους/πόσες έχετε κάνει σεξ.. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 159
    Senior Member
    Το σχετικό Poll αναρτήθηκε: http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3443

Διαβάστε και την σημείωση κάτω απο τον τίτλο του θέματος.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    απο την άλλη για τον καθένα ξεχωριστα έχει σημασια κ μάλιστα μεγάλη ο αριθμός σε συνάρτηση με την ερωτικη του ζωή, την σεξουαλικοτητα του. κ σιγουρα εχει σημασια για τον ιδιο τον άνθρωπο, κ εχει να του πει πολλά αν εχει πάει με εναν, κανεναν, πενηντα άτομα....οχι σαν αριθμος, αλλά πώς ερμηνευεται αυτος ο αριθμος απο τον ίδιο τον άνθρωπο κ τις αναγκες του.
    Sofia δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί εδώ στο φόρουμ βγαίνουν όλοι και λένε τα ψυχολογικά τους, γράφουν απο τι πάσχουν, αλλά παρόλα αυτά δεν αισθάνονται άνετα με τέτοιου είδους ερωτήσεις? Και μιλάμε για ερωτήσεις που αφορούν το σέξ, μια λέξη παντοδύναμη που αφορά τους πάντες.

Senior Member
    Δεν νομιζω να ισχυει αυτο...ουτε στην ερωτηση ποσο ειναι το iq μου απαντησα προσωπικα...οπως και πολυς κοσμος.
    Δεν μου αρεσουν γενικα τετοιου ειδους ερωτησεις...αν γινομαι κατανοητος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by vince
    Sofia δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί εδώ στο φόρουμ βγαίνουν όλοι και λένε τα ψυχολογικά τους, γράφουν απο τι πάσχουν, αλλά παρόλα αυτά δεν αισθάνονται άνετα με τέτοιου είδους ερωτήσεις?
    προσεξε κ θα δεις οτι ολοι δεν μιλανε για τα ψυχολογικα τους...αλλοι εχουν εκτεθει λιγοτερο κ αλλοι περισσοτερο. αλλοι καθολου! κ ας εχουν πολλα post...δεν ειναι υποχρεωτικο να εκτειθεται κανεις...οπου κ οπως επιλεξει κανεις....

Senior Member
    Δηλαδή μου λέτε πως έχω εκτεθεί?

Senior Member
    εκτειθεμαι=ανοιγομαι=μοιρα ζομαι

δεν ειναι εκθεση το να πεις κατι προσωπικο, δικο σου?

Senior Member
    Εμένα μπορεί να είναι αυτή η ανάγκη μου. Άλλωστε δεν έχω φίλους που βλέπω σε σταθερή βάση. Ο μόνος φίλος μου είναι η σύντροφος μου εδώ και κάποια χρόνια..

Senior Member
    Δηλαδή μου λέτε πως έχω εκτεθεί?
    Οχι φυσικα...αλλα ο καθενας προτιμα να κρατα καποια στοιχεια για τον εαυτο του,δεν θα πουμε και ολα τα μυστικα μας σε ενα φορουμ εστω και ανωνυμο:)
    Εσενα αυτα τα στοιχεια ειναι αλλα,εμενα αλλα και ουτω καθεξης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by vince
    Εμένα μπορεί να είναι αυτή η ανάγκη μου. Άλλωστε δεν έχω φίλους.
    vince, δεν βλεπω το λογο να απολογεισαι....:)

Senior Member
    Εμένα μπορεί να είναι αυτή η ανάγκη μου. Άλλωστε δεν έχω φίλους.
    Χεχε δεν ξερω τι κανουν οι γυναικες μιας και γενικως μιλανε περισσοτερο για ορισμενα θεματα...αλλα οι αντροπαρεες δεν μπορω να πω οτι \"ανοιγονται\" σε οτιδηποτε...για μαλ..ες συζηταμε και ισως για αυτο να επιζητουμε την γυναικεια συντροφια,εκτος φυσικα απο το σεξ.

Senior Member
    Και γιατι δεν εχεις φιλους? Εννοω, δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο? Σε προβληματιζει καθολου αυτο? Θες να αλλαξει?

Σορυ για το οφ τοπικ!

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    ισως για αυτο να επιζητουμε την γυναικεια συντροφια,εκτος φυσικα απο το σεξ.
    Για μένα αυτός είναι και ο λόγος που ο άνθρωπος μπορέι να επιλέξει την μονογαμία ακόμα και αν η φύση του τον καθιστά πολυγαμικό. Η συντροφικότητα είναι βασική.

Senior Member
    Originally posted by carrie
    Και γιατι δεν εχεις φιλους? Εννοω, δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο? Σε προβληματιζει καθολου αυτο? Θες να αλλαξει?

Σορυ για το οφ τοπικ!
    Έχω ανθρώπους με τους οποίους βλεπόμαστε μιά στο τόσο και όποτε βρεθούμε θα συζητάμε για μαλακίες. Σαν να έχει χαθεί η οικειότητα μεταξύ μας (ίσως και να μην υπήρχε ποτέ). Επομένως περισσότερο γνωστοί είναι πλέον παρά φίλοι..

Με ένα άτομο έχω ανοιχτεί αρκετά ο οποίος πάσχει και αυτός απο κάτι αλλά πλέον ζεί αλλού...ούφ πολλά είπα :ο

Και να φανταστείς οτί κάποτε ήξερα πολύ κόσμο..

Senior Member
    Με μενα ισχυει το αντιθετο φαινεται. καποτε δεν ειχα κανεναν φιλο/φιλη, και ξαφνικα βρεθηκα με φιλους.. 3-4 και καλους δηλαδη, που μπορει να μην τους βλεπω ολους συχνα, αλλα ειναι εκει, και σχεδον ολους τους ηξερα εδω και χρονια απλα δεν καναμε πολυ παρεα.. Απιστευτο μου φανηκε οταν το συνειδητοποιησα..Καταφερα να κανω φιλους?

Senior Member
    Τι ηλικία έχεις carrie αν επιτρέπεται?

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast