LAST TIME/..βοηθειαα/..μιλαω σοβαρα τελευταια φορα.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Εγώ διαφωνώ, τα γλυκά πρέπει να μάθουμε να τα περιορίσουμε στη ζωή μας. Μια φορά την εβδομάδα σε περίοδο που δεν κάνουμε δίαιτα είναι μια χαρά! Δεν υπάρχει τίποτα πιο άχρηστο από τη ζάχαρη για τον οργανισμό. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο;

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Εγώ διαφωνώ, τα γλυκά πρέπει να μάθουμε να τα περιορίσουμε στη ζωή μας. Μια φορά την εβδομάδα σε περίοδο που δεν κάνουμε δίαιτα είναι μια χαρά! Δεν υπάρχει τίποτα πιο άχρηστο από τη ζάχαρη για τον οργανισμό. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο;

σωστοοοοοοο

και δυο φορές την εβδομάδα μια χαρά είναι. Τα γλυκά είναι απόλαυση και αν τα στερηθούμε σε καιρό δίαιτας θα τα φάμε όλα με την μία!!!

Senior Member
    Originally posted by yianzy
    και δυο φορές την εβδομάδα μια χαρά είναι. Τα γλυκά είναι απόλαυση και αν τα στερηθούμε σε καιρό δίαιτας θα τα φάμε όλα με την μία!!!

asugratiti imoun.....efaga kai savvato kai kuriaki

Senior Member
    φιλη mplampla, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό. https://www.facebook.com/groups/kead...6961961368594/

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    εδώ είμαστε και τα λέμε και βάζουμε στόχους, κοιτάμε μπροστά, υποστηρίζουμε η μια την άλλη και τη βοηθούμε να προχωράει. Η συνταγή είναι απλή, καις περισσότερο από όσο τρως και αδυνατίζεις. Αν θελήσεις να περάσεις σε πράξεις μπορούμε να σου πούμε 1002 από τις εμπειρίες μας, όποιες κι όσες έχουμε, αν οι δικές σου πράξεις δεν έπιασαν στο παρελθόν. Εντάξει πήρες τα κιλά και θα τα χάσεις. Σημασία έχει πόσες φορές θα επαναλάβεις όλο αυτό στη ζωή σου, γιατί ο μεταβολισμός και το σώμα σου με τα χρόνια δεν θα παραμένουν ως έχουν.
    αυτο ειναι το θεμα Δημητρα τελικα!!

Senior Member
    κεαδδα?.....δεν κατλαβαινω που κολλαει αλλα ιτσ οκ

Senior Member
    κορίτσια η συνταγή φαίνεται απλή δν είναι όμως. η τότε εγώ δν μπορώ να βράσω ούτε αυγό μεταφορικά μιλώντας. για μένα το να χάσεις κιλά, η να κάνεις δίαιτα,ή να διορθώσεις τη διατροφή σου,η όπως θέλετε πείτε το απαιτεί να αλλάξεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου,τον χαρακτήρα σου ,να μελετήσεις τις τροφές,τον μεταβολισμό σου. να ξες πόσο και πως να αθληθείς, να ξες πόσο και πως να στερηθείς.
    είμαι σαν χαζή περιστρέφομαι δίχως τέλος γύρω από ένα βραχιολάκι .κάνω μονίμως τα ίδια λάθη και όταν προσπαθώ να τα διορθώσω πέφτω σε χειρότερα λάθη που με οδηγούν σε χειρότερες συμπεριφορές.
    ενώ απλά θα έπρεπε να ακολουθώ μια απλή συνταγή.

Senior Member
    αγαπη η συνταγή είναι απλή, όχι η εφαρμογή της, δηλ. δεν υπάρχει κανένα φοβερό μυστικό, αυτό εννοώ.

Senior Member
    ναι συμφωνώ απλά είπα λίγο να αμπελοφιλοσοφίσω

Senior Member
    Καλά κάνεις, ίσως είναι και το πιο βασικό κομμάτι στην όλη διαδικασία, για μένα δηλ.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    κορίτσια η συνταγή φαίνεται απλή δν είναι όμως. η τότε εγώ δν μπορώ να βράσω ούτε αυγό μεταφορικά μιλώντας. για μένα το να χάσεις κιλά, η να κάνεις δίαιτα,ή να διορθώσεις τη διατροφή σου,η όπως θέλετε πείτε το απαιτεί να αλλάξεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου,τον χαρακτήρα σου ,να μελετήσεις τις τροφές,τον μεταβολισμό σου. να ξες πόσο και πως να αθληθείς, να ξες πόσο και πως να στερηθείς.
    είμαι σαν χαζή περιστρέφομαι δίχως τέλος γύρω από ένα βραχιολάκι .κάνω μονίμως τα ίδια λάθη και όταν προσπαθώ να τα διορθώσω πέφτω σε χειρότερα λάθη που με οδηγούν σε χειρότερες συμπεριφορές.
    ενώ απλά θα έπρεπε να ακολουθώ μια απλή συναγή.
    νομιζω οτι ειναι απλη...για την αθληση η αληθεια ειναι πως εχω αθλητικη παιδεια...ημουν απο μωρο στη ρυθμικη μετα κολυμβηση και πολλα χρονια στιβο..οποτε τωρα που ειχα ξαναρχισει ο οργανισμος θυμηθηκε που ειναι πολυ βασικο και ηταν πιο ευκολο..το μονο που ειναι σημαντικο σε αυτο το τομεα γιαυτο και σταματησα τη γυμναστικη αλλα την αρχιζω παλι ειναι οτι θελει συνδυασμο..ναι ναι το ξερω παιδικα λαθη και φυσικα αμα τρως τα παντα και γυμναζεσαι παιρνεις ογκο...σνιφ σνιφ το μαθα κι αυτο..κανω κρος τραινινγκ γιαυτο και πηρα ογκο...αποφαση ειναι και ψυχολογια.....κι επιμενω σε αυτο οτι πρεπει με τα ματια της ψυχης σου να κοιταχτεις γυμνη στο καθρεφτη και νπεις οτι ειμαι ομορφη βλεποντας αυτο που θες να εισαι...εγω για ενα μηνα κοιταζομουν κι εβλεπα λιπος...δεν εχασα γραμμαριο....

Page 3 of 3 FirstFirst 123