μια τετοια θα με σωσει!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    Originally posted by Eli

Μας έχουν βάλει όλους στο τριπάκι του fast
    fast φαγητό
    fast στη δουλειά μας
    fast στο αδυνάτισμα
    fast στη γυμναστική

fast my @ss

xxaxaxaxaxa!

:spin:

πήγα φέτος το καλοκαίρι στο usa!
    παιδιά εκτός του οτι όλοι έχουν ξεχυθεί σε πάρκα και τρέχουν όλη την ώρα (τους βλέπεις και σε πιάνει γέλιο,ειδικά εγώ που είμαι απτην σαλόνικα και μόνο καφέ πίνουμε καθισμένοι και αραχτοί!) σε κάθε γωνία υπάρχει και ένα μαγαζί με φρέσκους χυμούς,παγωτό γιαούρτι κτλ κτλ

απο εκεί που τρώγαν όλοι την ώρα μπέργκερ και σκατά τώρα άλλαξε η μόδα 180 μοίρες
    για πες δηλαδη ? που πηγες, λεπτομερειες θελουμε

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by mplampla
    αν ψηνεσαι για κατι τετοιο να σου συστησω τον κυριο SEAN-T και να κατεβασεις το προγραμμα του insanity ...τα σπαειι...οι ποντοι που χανεις ειναι πολλοι και εχει και διατροφη...πολυ καλος!!!
    free;
    κανονικα κανει 200 δλαρρια αλα αν πας σε torrent isohunt κλπ και το κατεβασεις(εγω ετσι εκανα) ειναι τσαμπα...αν μπεις ιου τιουμπ τα βιντεακια του στο διαφημιστικο λεει....εγω δεν απευθυνομαι σε ολους αλλα σε αυτους που ειναι πεπεισμενοι οτι θα χασουν..αυτους βοηθαω οχι τους τεμπεληδες...τελειος!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Originally posted by bouliana
    Originally posted by Eli

Μας έχουν βάλει όλους στο τριπάκι του fast
    fast φαγητό
    fast στη δουλειά μας
    fast στο αδυνάτισμα
    fast στη γυμναστική

fast my @ss

xxaxaxaxaxa!

:spin:

πήγα φέτος το καλοκαίρι στο usa!
    παιδιά εκτός του οτι όλοι έχουν ξεχυθεί σε πάρκα και τρέχουν όλη την ώρα (τους βλέπεις και σε πιάνει γέλιο,ειδικά εγώ που είμαι απτην σαλόνικα και μόνο καφέ πίνουμε καθισμένοι και αραχτοί!) σε κάθε γωνία υπάρχει και ένα μαγαζί με φρέσκους χυμούς,παγωτό γιαούρτι κτλ κτλ

απο εκεί που τρώγαν όλοι την ώρα μπέργκερ και σκατά τώρα άλλαξε η μόδα 180 μοίρες
    για πες δηλαδη ? που πηγες, λεπτομερειες θελουμε

πήγα σικάγο και νέα υόρκη!
    το σικάγο μάρεσε περισσότερο! όσες βλέπαν πριζον μπρεικ θα καταλάβουν γιατί.
    σας λέω οτι πλέον δν τρέχουν μόνο στα πάρκα αλλά παντού μιας κ τα πεζοδρόμια τους είναι τεράστια!
    επίσης όλοι έχουν από ένα σκυλάκι ,ένα λάπτοπ και ένα αιφοουν και γενικώς αν και είναι πάρα πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί είναι πάρα πολύ μοναχικοί γιατί παρείστικες καταστάσεις μεταξύ τους δν είδα.όλοι μόνοι τους ήταν

Page 2 of 2 FirstFirst 12