Results 16 to 18 of 18
Thread: μια τετοια θα με σωσει!!!!
-
06-03-2013, 09:25 #16
Originally posted by bouliana
Originally posted by Eli
Μας έχουν βάλει όλους στο τριπάκι του fast
fast φαγητό
fast στη δουλειά μας
fast στο αδυνάτισμα
fast στη γυμναστική
fast my @ss
xxaxaxaxaxa!
:spin:
πήγα φέτος το καλοκαίρι στο usa!
παιδιά εκτός του οτι όλοι έχουν ξεχυθεί σε πάρκα και τρέχουν όλη την ώρα (τους βλέπεις και σε πιάνει γέλιο,ειδικά εγώ που είμαι απτην σαλόνικα και μόνο καφέ πίνουμε καθισμένοι και αραχτοί!) σε κάθε γωνία υπάρχει και ένα μαγαζί με φρέσκους χυμούς,παγωτό γιαούρτι κτλ κτλ
απο εκεί που τρώγαν όλοι την ώρα μπέργκερ και σκατά τώρα άλλαξε η μόδα 180 μοίρες
- 06-03-2013, 10:14 #17
Originally posted by need2loose
Originally posted by mplampla
αν ψηνεσαι για κατι τετοιο να σου συστησω τον κυριο SEAN-T και να κατεβασεις το προγραμμα του insanity ...τα σπαειι...οι ποντοι που χανεις ειναι πολλοι και εχει και διατροφη...πολυ καλος!!!
06-03-2013, 10:26 #18
Originally posted by ton76
Originally posted by bouliana
Originally posted by Eli
Μας έχουν βάλει όλους στο τριπάκι του fast
fast φαγητό
fast στη δουλειά μας
fast στο αδυνάτισμα
fast στη γυμναστική
fast my @ss
xxaxaxaxaxa!
:spin:
πήγα φέτος το καλοκαίρι στο usa!
παιδιά εκτός του οτι όλοι έχουν ξεχυθεί σε πάρκα και τρέχουν όλη την ώρα (τους βλέπεις και σε πιάνει γέλιο,ειδικά εγώ που είμαι απτην σαλόνικα και μόνο καφέ πίνουμε καθισμένοι και αραχτοί!) σε κάθε γωνία υπάρχει και ένα μαγαζί με φρέσκους χυμούς,παγωτό γιαούρτι κτλ κτλ
απο εκεί που τρώγαν όλοι την ώρα μπέργκερ και σκατά τώρα άλλαξε η μόδα 180 μοίρες
πήγα σικάγο και νέα υόρκη!
το σικάγο μάρεσε περισσότερο! όσες βλέπαν πριζον μπρεικ θα καταλάβουν γιατί.
σας λέω οτι πλέον δν τρέχουν μόνο στα πάρκα αλλά παντού μιας κ τα πεζοδρόμια τους είναι τεράστια!
επίσης όλοι έχουν από ένα σκυλάκι ,ένα λάπτοπ και ένα αιφοουν και γενικώς αν και είναι πάρα πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί είναι πάρα πολύ μοναχικοί γιατί παρείστικες καταστάσεις μεταξύ τους δν είδα.όλοι μόνοι τους ήταν
Αντικαταθλιπτικά και αλκοόλ
08-09-2024, 13:55 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή