Results 16 to 30 of 80
Thread: αρχιζω και εγω!!
-
12-03-2013, 18:38 #16
Αναστασία καλή αρχή!!!!!!
Μπράβο που το πήρες απόφαση έγκαιρα, 10 κιλά δεν είναι τίποτα θα δεις!
Οσο για τη γυμναστική, μπορείς να κάνεις γρήγορο περπάτημα για αερόβια και ασκήσεις στο σπίτι για ενδυνάμωση.
Υπάρχουν πολλά site kai video στο youtube που δείχνουν ασκήσεις που δεν χρειάζεται καθόλου εξοπλισμός, το πολύ πολύ να αγοράσεις 2 βαράκια.
- 12-03-2013, 21:13 #17
10 κιλα δεν ειναι τιποτα??
μ φαινονται βουνο, αν σκεφτεις οτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να χασω ουτε 2! γι αυτο οταν μπηκα εδω κ ειδα τι κανετε ΕΜΕΙΝΑ! με πεταχτηκαν τα ματια εξω!:tumble:
πραγματικα το θαυμαζω αυτο που κανετε!
να ρωτησω και κατι ακομα? βλεπω εδω οτι πολλοι εχετε βαλει στοχους.. ποσα κιλα και μεχρι ποτε... πως το κανετε αυτο? απο μονοι σας? η το εχετε συζητησει με καποιον διαιτολογο? νομιζω πως βοηθαει πολυ κατι τετοιο και θελω να το κανω κ εγωωω! περιμενω τα φωτα σας! :tumble:
12-03-2013, 21:22 #18
Αναστασουλα καλη αρχη!Εγω ξεκινησα τη διαιτα και ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ καταφερα να παχυνω!!!χαχαχαχαχαχα!ειμαι στη φαση της κατανοησης και εμπεδωσης ...ημουν λιγο απογοητευμενη αλλα στ αληθεια εδω μεσα υπαρχουν τοσοι να σε βοηθησουν και να σε στηριξουν...και εσενα και εμενα και ολουσ μας!Καλη αρχη!Η καλυτερη ωρα για γυμναστηριο ειναι το πρωι...ολα ειναι σχεδον αδεια...τουλαχιστον εδω στο Ρεθυμνο που ζω και μενω¨)
12-03-2013, 21:35 #19
Originally posted by katerina23
Αναστασουλα καλη αρχη!Εγω ξεκινησα τη διαιτα και ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ καταφερα να παχυνω!!!χαχαχαχαχαχα!ειμαι στη φαση της κατανοησης και εμπεδωσης ...ημουν λιγο απογοητευμενη αλλα στ αληθεια εδω μεσα υπαρχουν τοσοι να σε βοηθησουν και να σε στηριξουν...και εσενα και εμενα και ολουσ μας!Καλη αρχη!Η καλυτερη ωρα για γυμναστηριο ειναι το πρωι...ολα ειναι σχεδον αδεια...τουλαχιστον εδω στο Ρεθυμνο που ζω και μενω¨)
ελπιζω κ εσενα τωρα,μιας κ ο καιρος εκει φανταζομαι θα ναι ακομα πιο ζεστος, να σ επηρεασει θετικα και μεχρι το καλοκαιρι να χουμε χασει κανα κιλο και να παρουμε λιγο τα πανω μας! ποσα θελεις να χασεις εσυ?
εχω βρει μια εφαρμογη στο κιν τελεια!!! σ μετραει θερμιδες κτλ τι εχεις φαει κ ποσες θερμιδες μπορεις ακομα να παρεις την ημερα κ διαφορα τετοια... πιστευω πως με βοηθαει στο να μην ξεφευγω.. α! κ στο τελος της ημερας σ λεει πως αν συνεχισεις να τρως ετσι.. σε τοσο καιρο θα χεις χασει τοσα κιλα!!
δεν ξερω αν κανει να πω ποια εφαρμογη ειναι αυτη. αν μπορω πειτε με! :wink2:
12-03-2013, 22:05 #20
Παμε γερα!!!Η αληθεια ειναι οτι κανει τελειο καιρο 25 βαθμουσ απο 11 πεσ μεχρι και 3 το μεσημερι!10 κιλα θελω να χασσω αρχικα για να ειμια οπωσ περυσι το καλοκαιρι...αλλα για περαιτερω που πρεπει δν εχω απο τωρα τισ αντοχεσ χαχααχαμου φαινονται πολλα τα 15 χεχεχε.Εγω τωρα πρεπει μαλλον να μετραω και υδατανθρακες και θερμιδες¨(Για εμενα οι πιο δυσκολες ωρεσ ειναι οι βραδινες...εσυ το βραδυ κρατιεσαι γενικα?
13-03-2013, 00:09 #21
Originally posted by anastasoula22
10 κιλα δεν ειναι τιποτα??
μ φαινονται βουνο, αν σκεφτεις οτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να χασω ουτε 2! γι αυτο οταν μπηκα εδω κ ειδα τι κανετε ΕΜΕΙΝΑ! με πεταχτηκαν τα ματια εξω!:tumble:
πραγματικα το θαυμαζω αυτο που κανετε!
να ρωτησω και κατι ακομα? βλεπω εδω οτι πολλοι εχετε βαλει στοχους.. ποσα κιλα και μεχρι ποτε... πως το κανετε αυτο? απο μονοι σας? η το εχετε συζητησει με καποιον διαιτολογο? νομιζω πως βοηθαει πολυ κατι τετοιο και θελω να το κανω κ εγωωω! περιμενω τα φωτα σας! :tumble:
Σκέψου ότι τον Ιούλιο ας πούμε, θα είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου και ίσως να τον έχεις φτάσει, τι άλλο θες;!
Να βάζεις μικρούς στόχους, κάθε κιλό μειόν σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό στόχο, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι το 10 και να σου έρχεται ντουβρουτζάς :lol:
Οσο για τους στόχους των άλλων δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς, αν σε ενδιαφέρει το τίκερ πατάς πάνω σε ένα και σε βγάζει στο ανάλογο site όπου μπορείς να φτιάξεις το δικό σου! Αν πάλι εννοείς τη στοχοθεσία απο θεωρητική άποψη (δηλαδή ποια είναι πχ τα ιδανικά κιλά για εσένα) δεν ξέρω, εγώ δεν έχω διαιτολόγο, με τον εαυτό μου το συζητάω
13-03-2013, 00:22 #22
Ο μόνος διαιτολόγος που έχω εκτιμήσει από αυτούς που βλέπω κατά καιρούς και από αυτούς που έχω δει από κοντά είναι αυτός
http://www.moulinos-g.gr/biografiko.html
αν έμενα Αθήνα θα ήθελα να είχα αυτόν για διαιτολόγο ( αν επέλεγα να πάω σε κάποιον)
13-03-2013, 00:29 #23
Originally posted by need2loose
Ο μόνος διαιτολόγος που έχω εκτιμήσει από αυτούς που βλέπω κατά καιρούς και από αυτούς που έχω δει από κοντά είναι αυτός
αν έμενα Αθήνα θα ήθελα να είχα αυτόν για διαιτολόγο ( αν επέλεγα να πάω σε κάποιον)
τι σε κανει να το λες ομως αυτο? γιατι θεωρειται τοσο καλος? ρωταω γιατι δεν τον ξερω καθολου! εννοω κανει κατι διαφορετικο? η κανει κατι καλυτερα απο τους αλλους?πχ χανεις πιο γρηγορα, τρως κατι διαφορετικο απ αυτα που σ δινουν οι αλλοι? δεν εχω παει ποτε σε διαιτολογο, κ δεν ξερω καν ποια ειναι τα κριτηρια.... μπορει να ρωταω κ βλακειες....:smirk:
13-03-2013, 00:33 #24
Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχωρίσει και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, όχι για να χάσω αλλά για μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση κλπ. ωστόσο δεν το έχω τολμήσει γιατί κάπου έιχα διαβάσει ότι παίρνει 150 ευρώ με το καλημέρα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
13-03-2013, 00:38 #25
Originally posted by Ασημένια
Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχωρίσει και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, όχι για να χάσω αλλά για μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση κλπ. ωστόσο δεν το έχω τολμήσει γιατί κάπου έιχα διαβάσει ότι παίρνει 150 ευρώ με το καλημέρα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
αν παρω τηλ δεν θα μ πουν? θα παρω και θα σας πω!!!
ουπς.... σκαλωσα ομως τωρα.... γιατι ομως οχι για να χασεις??
13-03-2013, 00:42 #26
τι σε κανει να το λες ομως αυτο? γιατι θεωρειται τοσο καλος? ρωταω γιατι δεν τον ξερω καθολου! εννοω κανει κατι διαφορετικο? η κανει κατι καλυτερα απο τους αλλους?πχ χανεις πιο γρηγορα, τρως κατι διαφορετικο απ αυτα που σ δινουν οι αλλοι? δεν εχω παει ποτε σε διαιτολογο, κ δεν ξερω καν ποια ειναι τα κριτηρια.... μπορει να ρωταω κ βλακειες....:smirk:
Ο τρόπος που μιλάει και αυτά που λέει μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το βιογραφικό του είναι πολύ αξιόλογο επίσης.
13-03-2013, 00:46 #27
Originally posted by Ασημένια
αν παρω τηλ δεν θα μ πουν? θα παρω και θα σας πω!!!
ουπς.... σκαλωσα ομως τωρα.... γιατι ομως οχι για να χασεις??
13-03-2013, 00:54 #28
Αναστασία εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρει η απώλεια γιατί τα έχω χάσει τα κιλά μου, όχι ότι δεν είναι αποτελεσματικός.
Και εγώ απο την τηλεόραση τον έχω δει (θα μου πεις ωραία κριτήρια τεσπά) αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ διαβασμένος-ενημερωμένος και δεν δίνει τις γνωστές χαζοδίαιτες. Δεν ξέρω αλλά μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Αν πάρεις τηλέφωνο και σου πουν (που δε νομίζω) ενημέρωσε μας.:grin:
Καλά σίγουρα μετά θα παίρνει λιγότερα αλλά απο τους φθηνούς δεν είναι σίγουρα. Λίγο η τηλεόραση (κάθε χρόνο εμφανίζεται κάπου), λίγο που ήταν/είναι ο διατροφολόγος της Βανδή μια ζήτηση την έχει, οπότε λογικό και το ποσό!
13-03-2013, 01:34 #29
οκ.... τελικα ειμαι η μονη που δεν τον ξερω! μαλλον πρεπει ν αρχισω ν ανοιγω πιο συχνα την τηλεοραση.. να που χρειατηκε! :Ρ
θα κανω παντως ενα τηλ.. δεν χανουμε κατι να μαθουμε... απ οτι το κοβω... απλα θα μαθουμε! χαχαχα..
13-03-2013, 01:38 #30
Originally posted by katerina23
Παμε γερα!!!Η αληθεια ειναι οτι κανει τελειο καιρο 25 βαθμουσ απο 11 πεσ μεχρι και 3 το μεσημερι!10 κιλα θελω να χασσω αρχικα για να ειμια οπωσ περυσι το καλοκαιρι...αλλα για περαιτερω που πρεπει δν εχω απο τωρα τισ αντοχεσ χαχααχαμου φαινονται πολλα τα 15 χεχεχε.Εγω τωρα πρεπει μαλλον να μετραω και υδατανθρακες και θερμιδες¨(Για εμενα οι πιο δυσκολες ωρεσ ειναι οι βραδινες...εσυ το βραδυ κρατιεσαι γενικα?
τους υδατανθρακες γιατι να τους μετρας?
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία