αρχιζω και εγω!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Αναστασία καλή αρχή!!!!!!
    Μπράβο που το πήρες απόφαση έγκαιρα, 10 κιλά δεν είναι τίποτα θα δεις!
    Οσο για τη γυμναστική, μπορείς να κάνεις γρήγορο περπάτημα για αερόβια και ασκήσεις στο σπίτι για ενδυνάμωση.
    Υπάρχουν πολλά site kai video στο youtube που δείχνουν ασκήσεις που δεν χρειάζεται καθόλου εξοπλισμός, το πολύ πολύ να αγοράσεις 2 βαράκια.

Member
    10 κιλα δεν ειναι τιποτα??
    μ φαινονται βουνο, αν σκεφτεις οτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να χασω ουτε 2! γι αυτο οταν μπηκα εδω κ ειδα τι κανετε ΕΜΕΙΝΑ! με πεταχτηκαν τα ματια εξω! :tumble:
    πραγματικα το θαυμαζω αυτο που κανετε!
    να ρωτησω και κατι ακομα? βλεπω εδω οτι πολλοι εχετε βαλει στοχους.. ποσα κιλα και μεχρι ποτε... πως το κανετε αυτο? απο μονοι σας? η το εχετε συζητησει με καποιον διαιτολογο? νομιζω πως βοηθαει πολυ κατι τετοιο και θελω να το κανω κ εγωωω! περιμενω τα φωτα σας! :tumble:

Senior Member
    Αναστασουλα καλη αρχη!Εγω ξεκινησα τη διαιτα και ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ καταφερα να παχυνω!!!χαχαχαχαχαχα!ειμαι στη φαση της κατανοησης και εμπεδωσης ...ημουν λιγο απογοητευμενη αλλα στ αληθεια εδω μεσα υπαρχουν τοσοι να σε βοηθησουν και να σε στηριξουν...και εσενα και εμενα και ολουσ μας!Καλη αρχη!Η καλυτερη ωρα για γυμναστηριο ειναι το πρωι...ολα ειναι σχεδον αδεια...τουλαχιστον εδω στο Ρεθυμνο που ζω και μενω¨)

Member
    Originally posted by katerina23
    Αναστασουλα καλη αρχη!Εγω ξεκινησα τη διαιτα και ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ καταφερα να παχυνω!!!χαχαχαχαχαχα!ειμαι στη φαση της κατανοησης και εμπεδωσης ...ημουν λιγο απογοητευμενη αλλα στ αληθεια εδω μεσα υπαρχουν τοσοι να σε βοηθησουν και να σε στηριξουν...και εσενα και εμενα και ολουσ μας!Καλη αρχη!Η καλυτερη ωρα για γυμναστηριο ειναι το πρωι...ολα ειναι σχεδον αδεια...τουλαχιστον εδω στο Ρεθυμνο που ζω και μενω¨)
    χαχαχαχαχα!!! η αληθεια ειναι οτι κ εγω οσες φορες ελεγα να κανω διαιτα στην τελικα παντα εβαζα! τωρα το χω παρει ζεστα το θεμα (μαλλον θα φταιει το οτι ανοιγει ο καιρος κ με πιανει το ιδιο αγχος οπως καθε χρονο!) κ απο χθες που ξεκινησα (!!!!!!!) τα πηγαινω μια χαρα! κ μην γελας καθολου για το "απο χθες"! καθε φορα ξεκινουσα πρωι και καπου προς το μεσημερι..... το ξεχνουσα! :spin:

ελπιζω κ εσενα τωρα,μιας κ ο καιρος εκει φανταζομαι θα ναι ακομα πιο ζεστος, να σ επηρεασει θετικα και μεχρι το καλοκαιρι να χουμε χασει κανα κιλο και να παρουμε λιγο τα πανω μας! ποσα θελεις να χασεις εσυ?

εχω βρει μια εφαρμογη στο κιν τελεια!!! σ μετραει θερμιδες κτλ τι εχεις φαει κ ποσες θερμιδες μπορεις ακομα να παρεις την ημερα κ διαφορα τετοια... πιστευω πως με βοηθαει στο να μην ξεφευγω.. α! κ στο τελος της ημερας σ λεει πως αν συνεχισεις να τρως ετσι.. σε τοσο καιρο θα χεις χασει τοσα κιλα!!
    δεν ξερω αν κανει να πω ποια εφαρμογη ειναι αυτη. αν μπορω πειτε με! :wink2:

Senior Member
    Παμε γερα!!!Η αληθεια ειναι οτι κανει τελειο καιρο 25 βαθμουσ απο 11 πεσ μεχρι και 3 το μεσημερι!10 κιλα θελω να χασσω αρχικα για να ειμια οπωσ περυσι το καλοκαιρι...αλλα για περαιτερω που πρεπει δν εχω απο τωρα τισ αντοχεσ χαχααχαμου φαινονται πολλα τα 15 χεχεχε.Εγω τωρα πρεπει μαλλον να μετραω και υδατανθρακες και θερμιδες¨(Για εμενα οι πιο δυσκολες ωρεσ ειναι οι βραδινες...εσυ το βραδυ κρατιεσαι γενικα?

Originally posted by anastasoula22
    10 κιλα δεν ειναι τιποτα??
    μ φαινονται βουνο, αν σκεφτεις οτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να χασω ουτε 2! γι αυτο οταν μπηκα εδω κ ειδα τι κανετε ΕΜΕΙΝΑ! με πεταχτηκαν τα ματια εξω! :tumble:
    πραγματικα το θαυμαζω αυτο που κανετε!
    να ρωτησω και κατι ακομα? βλεπω εδω οτι πολλοι εχετε βαλει στοχους.. ποσα κιλα και μεχρι ποτε... πως το κανετε αυτο? απο μονοι σας? η το εχετε συζητησει με καποιον διαιτολογο? νομιζω πως βοηθαει πολυ κατι τετοιο και θελω να το κανω κ εγωωω! περιμενω τα φωτα σας! :tumble:
    Ε καλά δεν τα υποτιμώ εννοείται, προσπάθεια θέλει αρκετή απλά δεν είναι λόγος για να αγχώνεσαι!:yes:
    Σκέψου ότι τον Ιούλιο ας πούμε, θα είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου και ίσως να τον έχεις φτάσει, τι άλλο θες;!
    Να βάζεις μικρούς στόχους, κάθε κιλό μειόν σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό στόχο, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι το 10 και να σου έρχεται ντουβρουτζάς :lol:
    Οσο για τους στόχους των άλλων δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς, αν σε ενδιαφέρει το τίκερ πατάς πάνω σε ένα και σε βγάζει στο ανάλογο site όπου μπορείς να φτιάξεις το δικό σου! Αν πάλι εννοείς τη στοχοθεσία απο θεωρητική άποψη (δηλαδή ποια είναι πχ τα ιδανικά κιλά για εσένα) δεν ξέρω, εγώ δεν έχω διαιτολόγο, με τον εαυτό μου το συζητάω

Senior Member
    Ο μόνος διαιτολόγος που έχω εκτιμήσει από αυτούς που βλέπω κατά καιρούς και από αυτούς που έχω δει από κοντά είναι αυτός

http://www.moulinos-g.gr/biografiko.html

αν έμενα Αθήνα θα ήθελα να είχα αυτόν για διαιτολόγο ( αν επέλεγα να πάω σε κάποιον)

Member
    Originally posted by need2loose
    Ο μόνος διαιτολόγος που έχω εκτιμήσει από αυτούς που βλέπω κατά καιρούς και από αυτούς που έχω δει από κοντά είναι αυτός

αν έμενα Αθήνα θα ήθελα να είχα αυτόν για διαιτολόγο ( αν επέλεγα να πάω σε κάποιον)
    καπου τον ξαναειδα! ειναι γνωστος τελικα?
    τι σε κανει να το λες ομως αυτο? γιατι θεωρειται τοσο καλος? ρωταω γιατι δεν τον ξερω καθολου! εννοω κανει κατι διαφορετικο? η κανει κατι καλυτερα απο τους αλλους?πχ χανεις πιο γρηγορα, τρως κατι διαφορετικο απ αυτα που σ δινουν οι αλλοι? δεν εχω παει ποτε σε διαιτολογο, κ δεν ξερω καν ποια ειναι τα κριτηρια.... μπορει να ρωταω κ βλακειες....:smirk:

+1:thumbup:
    Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχωρίσει και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, όχι για να χάσω αλλά για μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση κλπ. ωστόσο δεν το έχω τολμήσει γιατί κάπου έιχα διαβάσει ότι παίρνει 150 ευρώ με το καλημέρα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Member
    Originally posted by Ασημένια

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχωρίσει και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, όχι για να χάσω αλλά για μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση κλπ. ωστόσο δεν το έχω τολμήσει γιατί κάπου έιχα διαβάσει ότι παίρνει 150 ευρώ με το καλημέρα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
    αααα.....σ αυτον θελω να πω κ εγωωωω!!!! πως γινεται να μαθουμε ποσα παιρνει?
    αν παρω τηλ δεν θα μ πουν? θα παρω και θα σας πω!!!

ουπς.... σκαλωσα ομως τωρα.... γιατι ομως οχι για να χασεις??

Senior Member

καπου τον ξαναειδα! ειναι γνωστος τελικα?
    τι σε κανει να το λες ομως αυτο? γιατι θεωρειται τοσο καλος? ρωταω γιατι δεν τον ξερω καθολου! εννοω κανει κατι διαφορετικο? η κανει κατι καλυτερα απο τους αλλους?πχ χανεις πιο γρηγορα, τρως κατι διαφορετικο απ αυτα που σ δινουν οι αλλοι? δεν εχω παει ποτε σε διαιτολογο, κ δεν ξερω καν ποια ειναι τα κριτηρια.... μπορει να ρωταω κ βλακειες....:smirk:
    Τον έχω δει σε πρωινό στο Mega. Δεν ξέρω αν είναι και φέτος , δεν πολυβλέπω tv.
    Ο τρόπος που μιλάει και αυτά που λέει μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το βιογραφικό του είναι πολύ αξιόλογο επίσης.

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια

αααα.....σ αυτον θελω να πω κ εγωωωω!!!! πως γινεται να μαθουμε ποσα παιρνει?
    αν παρω τηλ δεν θα μ πουν? θα παρω και θα σας πω!!!

ουπς.... σκαλωσα ομως τωρα.... γιατι ομως οχι για να χασεις??
    Φυσικά και θα σου πούνε, πως θα ξέρεις πόσα λεφτά να έχεις μαζί σου; 150 μπορεί να παίρνει για να κάνει όλες αυτές τις εξετάσεις, μετά θα πρέπει να έχει πολύ φυσιολογικότερη τιμή. Πριν από χρόνια είχα πάει σε μια γνωστή στη θεσ/νικη και η πρώτη επίσκεψη ήταν περίπου τόσο αλλά οι επόμενες φορές ήταν πολύ πιο φτηνές

Αναστασία εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρει η απώλεια γιατί τα έχω χάσει τα κιλά μου, όχι ότι δεν είναι αποτελεσματικός.
    Και εγώ απο την τηλεόραση τον έχω δει (θα μου πεις ωραία κριτήρια τεσπά) αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ διαβασμένος-ενημερωμένος και δεν δίνει τις γνωστές χαζοδίαιτες. Δεν ξέρω αλλά μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη.
    Αν πάρεις τηλέφωνο και σου πουν (που δε νομίζω) ενημέρωσε μας.:grin:

Καλά σίγουρα μετά θα παίρνει λιγότερα αλλά απο τους φθηνούς δεν είναι σίγουρα. Λίγο η τηλεόραση (κάθε χρόνο εμφανίζεται κάπου), λίγο που ήταν/είναι ο διατροφολόγος της Βανδή μια ζήτηση την έχει, οπότε λογικό και το ποσό!

Member
    οκ.... τελικα ειμαι η μονη που δεν τον ξερω! μαλλον πρεπει ν αρχισω ν ανοιγω πιο συχνα την τηλεοραση.. να που χρειατηκε! :Ρ

θα κανω παντως ενα τηλ.. δεν χανουμε κατι να μαθουμε... απ οτι το κοβω... απλα θα μαθουμε! χαχαχα..

Member
    Originally posted by katerina23
    Παμε γερα!!!Η αληθεια ειναι οτι κανει τελειο καιρο 25 βαθμουσ απο 11 πεσ μεχρι και 3 το μεσημερι!10 κιλα θελω να χασσω αρχικα για να ειμια οπωσ περυσι το καλοκαιρι...αλλα για περαιτερω που πρεπει δν εχω απο τωρα τισ αντοχεσ χαχααχαμου φαινονται πολλα τα 15 χεχεχε.Εγω τωρα πρεπει μαλλον να μετραω και υδατανθρακες και θερμιδες¨(Για εμενα οι πιο δυσκολες ωρεσ ειναι οι βραδινες...εσυ το βραδυ κρατιεσαι γενικα?
    το βραδυ εγω δινω ρεσιταλ!!! κυριολεκτικα ομως!! ολη τη μερα να μην φαω δεν εχω θεμα (ναι κακο) αλλα το βραδυ με πιανει...... δεν εχω λογια να το περιγραψω αυτο που ε πιανει! χθες τα καταφερα και δεν εφαγα (οπως τις αλλες φορες εννοω) σημερα το ιδιο... να δουμε τις επομενες τι θα κανω!

τους υδατανθρακες γιατι να τους μετρας?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast