Results 31 to 45 of 80
Thread: αρχιζω και εγω!!
-
13-03-2013, 09:44 #31
Originally posted by anastasoula22
αυτο που λετε με τα dvd ολο λεω να τ αρχισω κ ολο τ αφηνω... εχετε να μ προτεινετε καποιο περιοδικο? και βλεπεις αποτελεσμα μ αυτο? χρειαζεται χωρο για να το κανεις? γιατι ειμαστε κ λιγο στριμοκωλα εδω.
το οποίο με βοήθησε εξαιρετικά.μετά πήγα στα curves και έχασα όλη την φόρμα και φόρα μου γιατί ήταν πολύ light και βαρετή η άσκηση αυτή για μένα.μπούρδα σκέτη.
την άλλη φορά που θα πας στο περίπτερο και θα έχεις όρεξη δες αν έχει κανα ντιβουντι με απλές ασκήσεις όχι τίποτα περίπλοκο. αλλά όπως είπαν κ τα κορίτσια μπορείς να βρεις προγράμματα και στο youtube. αλήθεια πάντως δν είσαι σε φάση sos είσαι μια χαρά ,απλά δν πρέπει να βάλεις κ άλλα. πρόσεχε σου κρούω τον κώδωνα. εγώ ξεκίνησα στα κιλά σου να παθαίνω εμμονή να χάσω 10 κιλά και τελικά πήρα 15 από την εμμονή και μόνο και ούτε καν το ευχαριστήθηκα, άμα το ήξερα τουλάχιστον θα έτρωγα χωρίς τύψεις.
τα κιλά δν χάνονται με άγχος ούτε με δίαιτες απελπισίας.και δν πρέπει να είναι η βασική σου προτεραιότητα
- 13-03-2013, 13:15 #32
anastasoula22 (το 22 αναφέρεται σε ηλικία?) καλώς ήρθες και από μένα και καλή αρχή! Πήγαινε αύριο με τσαμπουκά και πες θα το κάνω, αυτό ήταν! Εγώ πήγα τη Δευτέρα σε διαιτολόγο και σήμερα είναι 2η μέρα! Αλλά που θα πάει θα φύγουν! Να μας γράψεις αύριο λοιπόν να μας πείς εντυπώσεις! :starhit:
13-03-2013, 13:52 #33
3η μερ σημερα κ ολα πηγαινουν μια χαρα... ηδη νιωθω να εχω ξεφουσκωσει αρκετα... νιωθω οτι εχω χασει 2 κιλα κ ολοι με κοροιδευουν (κατι θα ξερουν,χαχα) το βραδυ ομως.... τι πεινα!! δεν το χω συνηθησει ακομα αυτο το βραδινο! παλι τρωω βεβαια αλλα οχι οπως πριν, χθες εφαγα 1 γιαουρτι με τ φρυγανιες ολικης, μια μπαρα δημητριακων, κ ενα μηλο! ολα αυτα απο τις 10 μεχρι τις 12.. φυσικα δεν χορτασα.. κ στο τελος επεσε για υπνο για να μην ξαναφαω! ηταν πολλα αυτα που εφαγα για βραδυ?
ελπιζω σιγα σιγα να το συνηθησω κ να μην πειναω τοσο τα βραδια.. εσεις οταν ξεκινησατε πως ηταν τις πρωτες μερες? πεινουσατε το βραδυ? με τον καιρο το συνηθησατε η χειροτερεψε η... πεινα????
marikoul το 22 ειναι μια ηλικια που περασε αλλα εχω μεινει εκει απο τοτε!! ακομα κ οταν με ρωτανε αυθορμητα μου ρχετε να πω 22, 25 ειμαι ομως.. νταξει.. δε λεω κ μεγαλο ψεμα!!
13-03-2013, 13:58 #34
πηρα τηλεφωνο για τον μουλινο που λεγαμε! η πρωτη επισκεψη κοστιζει 155ε μ ολες τις απαραιτητες εξετασεις κ την πρωτη διατροφη, κ μετα καθε 2 εβδομαδες επισκεψη 60ε+φπα
στην πρωτη επισκεψη τι σε κανουν πια τοσο κ παει 155? αξονικη? :wow:
13-03-2013, 15:16 #35
Υπαρχουν και αλλοι διαιτολογοι που ειναι καλοι.Να κοιτας να ειναι αναγνωρισμενοι απο τον συλογο τους για να ξεχωριζουν οι επιστημονες απολους τους αλλου.Δες και τον Γιαννη Χρυσου, εχω πααααρα πολύ καλες συστασεις γιαυτον, ή τον Ξενο, ή τον Χαρη τον Γεωργακακη.Ολοι αυτοι και αλλοι τοοοσοι που ειχα την τυχη να τους γνωρισω απο κοντα εχω μονο καλα να πω γιαυτους.Ο Χρυσου μαλιστα με ειχε αναλαβει για μεγαλο χρονικο διαστημα και εμαθα πολλα απαυτον.Εμενα μου πηγαινε πολύ γιατι ειναι ηρεμος και επεξηγηματικος σε οτι τον ρωτουσα.Δεν ηταν σφυγγα οπως ειχα πετυχει σε διαιτολογο και εφευγα γεματη αποριες.
Ψαξτο λιγο.Θα βρεις πολλους και καλους.
13-03-2013, 15:22 #36
Αναστασία ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες- όπως το είχα φανταστεί, απαγορευτικό το κόστος για εμένα.
Κάνει πολλά στην 1η επίσκεψη απο ότι είδα στη σελίδα του αλλά ότι είναι και ακριβός είναι εμφανές. Ωστόσο, χωρίς αποδείξεις, πιστεύω ότι η υψηλή τιμή συνάδει και με υψηλή ποιότητα.
Οσο για το βραδινό δεν μπορεί κανείς να σχολιάσει γιατί δεν ξέρουμε ούτε την υπόλοιπη ημέρα σου ούτε τον αριθμό των φρυγανιών (το έκανες επιτηδευμένα το λάθοσ ε; Παραδέξου το :P). Το μόνο σίγουρα περιτττό για εμένα είναι η μπάρα δημητριακών, δεν σου προσφέρει τίποτα βραδυάτικα με τόσα σάκχαρα, ισα ισα που σε κάνει να πεινάς περισσότερο. Αλλά αρχή είναι ακόμα, καλό είναι να προσαρμοστείς σιγά σιγά, είναι αστείο αν έτρωγες πχ 2 πιτόγυρα ξαφνικά να το γυρίσεις σε ένα γιαουρτάκι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι σε μερικές μέρες να φας ό,τι βρεις μπροστά σου (Γενικά μιλάω)
Και ναι όλα θέμα συνήθειας είναι, με τον καιρό θα δεις ότι θα ικανοποιείσαι και με λιγότερο φαγητό αρκει μέσα στην ημέρα σου οι επιλογές να είναι σωστές.
14-03-2013, 19:33 #37
Originally posted by Ασημένια
Αναστασία ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες- όπως το είχα φανταστεί, απαγορευτικό το κόστος για εμένα.
Κάνει πολλά στην 1η επίσκεψη απο ότι είδα στη σελίδα του αλλά ότι είναι και ακριβός είναι εμφανές. Ωστόσο, χωρίς αποδείξεις, πιστεύω ότι η υψηλή τιμή συνάδει και με υψηλή ποιότητα.
Οσο για το βραδινό δεν μπορεί κανείς να σχολιάσει γιατί δεν ξέρουμε ούτε την υπόλοιπη ημέρα σου ούτε τον αριθμό των φρυγανιών (το έκανες επιτηδευμένα το λάθοσ ε; Παραδέξου το :P). Το μόνο σίγουρα περιτττό για εμένα είναι η μπάρα δημητριακών, δεν σου προσφέρει τίποτα βραδυάτικα με τόσα σάκχαρα, ισα ισα που σε κάνει να πεινάς περισσότερο. Αλλά αρχή είναι ακόμα, καλό είναι να προσαρμοστείς σιγά σιγά, είναι αστείο αν έτρωγες πχ 2 πιτόγυρα ξαφνικά να το γυρίσεις σε ένα γιαουρτάκι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι σε μερικές μέρες να φας ό,τι βρεις μπροστά σου (Γενικά μιλάω)
Και ναι όλα θέμα συνήθειας είναι, με τον καιρό θα δεις ότι θα ικανοποιείσαι και με λιγότερο φαγητό αρκει μέσα στην ημέρα σου οι επιλογές να είναι σωστές.
για τις μπαρες ειχες πολυ δικιο τελικα.. χθες δεν εφαγα κ δευτερη το βραδυ!! χαχαχα... πιασαν τοπο τα λογια σου! :*
14-03-2013, 19:57 #38
Αντε καλά αποτελέσματα λοιπόν, αφού σου έκανε και καλή εντύπωση όλα τέλεια!
Το πρόγραμμα πως σου φάνηκε; Εύκολο, δύσκολο, βατό;
Πάντως μπάρα αποκλείεται να σου έχει το βράδυ, άκου δεν έφαγα δεύτερη, καμία είπαμε βρε ζαβολιάρα!:bouncy:
15-03-2013, 09:32 #39
Originally posted by Ασημένια
Αντε καλά αποτελέσματα λοιπόν, αφού σου έκανε και καλή εντύπωση όλα τέλεια!
Το πρόγραμμα πως σου φάνηκε; Εύκολο, δύσκολο, βατό;
Πάντως μπάρα αποκλείεται να σου έχει το βράδυ, άκου δεν έφαγα δεύτερη, καμία είπαμε βρε ζαβολιάρα!:bouncy:
19-03-2013, 14:38 #40
anastasoula πως παει??Αντεχουμε αντεχουμε??Εγώ σήμερα που πήγα 2η φορά στη διαιτολόγο και μετα απο μια βδομαδα διαιτας που βασικά ήταν κ ενα πρωτεινικό τεστ εχασα 3.5 κιλααα!!Απλα ήθελα καπου να το πω :blush: !
22-03-2013, 01:14 #41
καλημερααα! "αρχιζω κ εγω" λοιπον!
ελπιζω να βρω κ αυτα τα ωραια σχεδιακια για τα κιλα
καλη μας επιτυχια παλιοι και καινουριοι!
22-03-2013, 20:51 #42
Originally posted by ntomata!
καλημερααα! "αρχιζω κ εγω" λοιπον!ελπιζω να βρω κ αυτα τα ωραια σχεδιακια για τα κιλα
καλη μας επιτυχια παλιοι και καινουριοι!
Το τικεράκι (σχεδιάκια για κιλά) μπορείς να το φτιάξεις εδώ :
http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
το πας step by step διαλέγοντας σχέδια, επιλέγοντας βάρος* κ.τ.λ
και φτάνοντας στο τέλος παίρνεις με copy αυτό που είναι γραμμένο στο πινακάκι το κάνεις paste στην υπογραφή σου και έτοιμη!
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
Το κάνεις paste στην υπογραφή σου και είσαι μια χαρά!
* το βάρος by default είναι σε pounds , μη ξεχάσεις να το γυρίσεις σε kilograms
Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα πες μου!
24-03-2013, 21:34 #43
τι γλυκια!! ευχαριστω πολυυ! θα το καταφερω το ατιμο :yes:
30-03-2013, 12:05 #44
Originally posted by marikoul
anastasoula πως παει??Αντεχουμε αντεχουμε??Εγώ σήμερα που πήγα 2η φορά στη διαιτολόγο και μετα απο μια βδομαδα διαιτας που βασικά ήταν κ ενα πρωτεινικό τεστ εχασα 3.5 κιλααα!!Απλα ήθελα καπου να το πω :blush: !
τι κανετε ομως βρε κοριτσια?????εγω μονο αν κοψω τα μπουτια μου με μπαλτα θα χασω 3,5 κιλα!! μπαινω στην τριτη εβδομαδα κ εχω χασει 2 κιλα! περιμενω και περιοδο τωρα οποτε ισως να χω χασει κ 2,5! (τρομερη διαφορα!χαχα)
30-03-2013, 18:44 #45
Εεεεε πως... μισό κιλό είναι κι αυτό μια ανάταση ψυχολογίας!Μια χαρά τα πας συνέχισε έτσιιιιι!!! :spin:
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....