Results 76 to 80 of 80
Thread: αρχιζω και εγω!!
-
24-05-2013, 15:16 #76
Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!
Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..
Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!
- 24-05-2013, 20:16 #77
Originally posted by Tassos67i
Χρυσόστομε μόλις είδα το ticker σου. Κι εγώ από ψηλά ξεκίνησα, στα 150 κιλά. Για λόγους υγείας. Το θεωρούσα αδύνατο αλλά μπορούμε να τα χάσουμε και χωρίς νυστέρι. Λίγο το κίνητρο, λίγο η αποφασιστικότητα, λίγο η διατροφική ενημέρωση, λίγο δουλειά με την ψυχολογία και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εγώ ήμουν παντελώς αρνητικός σε οποιαδήποτε προσπάθεια απώλειας γιατί θεωρούσα ότι δεν γίνεται. Κι όμως γίνεται! Καλή δύναμη.
24-05-2013, 20:19 #78
Originally posted by teitei
Τάσο, αν επιτρέπεται, εσύ πόσα/πως/σε πόσον καιρό έχασες; Εγώ προσπαθώ εδώ και πάνω από 2 μήνες, αλλά εκεί! Κολλημένη στα 108!
24-05-2013, 20:20 #79
Originally posted by emmily31
Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!
Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..
Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!
24-05-2013, 20:55 #80
εγώ Χρυσόστομε έχασα 12... Έμιλυ μην απογοητεύεσαι, όσο πιο κοντά είσαι στο ιδανικό τόσο πιο δύσκολα φεύγουν, αλλά θα φύγουν όλα, θα δεις..
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....