αρχιζω και εγω!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80
    Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
    Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!

Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
    Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
    Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..

Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
    Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!

Junior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Χρυσόστομε μόλις είδα το ticker σου. Κι εγώ από ψηλά ξεκίνησα, στα 150 κιλά. Για λόγους υγείας. Το θεωρούσα αδύνατο αλλά μπορούμε να τα χάσουμε και χωρίς νυστέρι. Λίγο το κίνητρο, λίγο η αποφασιστικότητα, λίγο η διατροφική ενημέρωση, λίγο δουλειά με την ψυχολογία και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εγώ ήμουν παντελώς αρνητικός σε οποιαδήποτε προσπάθεια απώλειας γιατί θεωρούσα ότι δεν γίνεται. Κι όμως γίνεται! Καλή δύναμη.
    Τασσο, και εγω για λογους υγειας το πηρα αποφαση. Εμενα μου φαινεται αδυνατο αλλα νομιζω οτι θα μπορεσω να τα καταφερω. Πιστευω. Νυστερι η αληθεια ειναι δεν θα το θελα για τα κιλα. Ετσι οπως παει η ζωη νυστερι καποια στιγμη θα το "φαω" αλλα δεν θα θελα για τα κιλα. Δεν ειμαι αρνητικος σε τιποτα, απλα αν δεν το δω πανω μου δεν το πιστευω. Θελει πολυ κοπο, αλλα το θεμα ειναι η ψυχολογια, να μην σπασω. Εσεις, εσυ τι εκανες με αυτο το θεμα; Σε ευχαριστω πολυ. να σε ρωτησω κατι; ποσα εχασες και σε ποσο καιρο; ξερω ο καθενας εχει διαφορετικο οργανισμο και θα χει διαφορετικη πορεια.

Junior Member
    Originally posted by teitei
    Τάσο, αν επιτρέπεται, εσύ πόσα/πως/σε πόσον καιρό έχασες; Εγώ προσπαθώ εδώ και πάνω από 2 μήνες, αλλά εκεί! Κολλημένη στα 108!
    εγω τειτει μου ξεκινησα χτες που εκανα τον λογαριασμο εδω σε σας, σας ειχα διαβασει και πηγα σε διαιτολογο και έτσι μαζι με την επισκεψη ειπα να μιλησω και σε σας. Εσυ ποσα εχασες;

Junior Member
    Originally posted by emmily31
    Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
    Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!

Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
    Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
    Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..

Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
    Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!
    emmily καλως ηρθες. Λιγα τα κιλα που θες να χασεις αλλα ολα καλα θα πανε. δες εμενα και παρε θαρρος πως εσυ δεν εχεις τιποτα σε σχεση με το τι εχω εγω.

Member
    εγώ Χρυσόστομε έχασα 12... Έμιλυ μην απογοητεύεσαι, όσο πιο κοντά είσαι στο ιδανικό τόσο πιο δύσκολα φεύγουν, αλλά θα φύγουν όλα, θα δεις..

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456