help mee - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: help mee

Junior Member
    έτσι έτσι τέτοια να ακούω, μαζί θα τα χάσουμε! Έλα μωρέ δεν είναι και τόσο άσχημο το σπανάκι τι να κάνουμε θα τα καταφέρουμε!

Junior Member
    κοριτσακι μην το βαζεις κατω και μην εισαι πολυ σκληρη με τον εαυτο σου.θελει χρονο σιγουρα.εγω αυτο που κανω αι εχω δει οτι το σωμα μου με ανταμειβει και δεν κολλαω ειναι οτι αν μου ερθει να φαω κατι θα το φαω και ας ειναι και πιτογυρο.αλλα το τρωω χωρις τυψεις.δεν σκεφτομαι γτ το εκανα.βασικα δεν το σκεφτο μαι καν απλα το απολαμβανω και συνεχιζω.την επομενη μερα ζητημα αν θα μου δειξει 100 γραμμαρια πανω τα οποια εαν συνεχισω κανονικα την διατροφη μου εξαφανιζονται την 2η μερα...
    αν θες να φα ςκατι φατο..φαε το μισο εστω...αλλα μην εχεις τυψεις οτι τα κατεστρεψες ολα..συνεχισες απο εκει που ειχες μεινει...
    σε μια ερευνα που ειχα διαβασει καποτε ελεγε οτι αν τρως και εχεις τυψεις που τρως ο οργανισμος δεν μεταβολιζει σωστα και βοηθαει αυτο στην αυξηση του βαρους

Member
    Originally posted by la femme

Δυσκολεύομαι λιγάκι ακόμα και το σκέφτομαι αλλά είναι η δεύτερη βδομάδα οπότε πιστεύω όσο περνάει ο καιρός και ειδικά μετά τον πρώτο μήνα θα αρχίσω να το συνηθίζω και να γίνεται σιγά σιγά τρόπος ζωής!! Μου είπε ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια και υπομονή γιατί είναι πολλά τα κιλά αλλά μπορώ να τα καταφέρω σιγά σιγά και με μια σωστή διατροφή και όχι υπερβολές και μεγάλες αλλαγές εε και να αρχίσω και ελαφριά γυμναστική. Μου έδωσε κανονικά διατροφολόγιο και αύριο έχω πάλι ραντεβού για να δούμε πως τα πήγα. Δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι γιατί τρελαίνομαι όταν την έχω και ζυγίζομαι όλη την ώρα κάτι που δεν με βοηθάει ίσα ίσα με αγχώνει οπότε κάνω υπομονή να δω πως τα έχω πάει αύριο!
    Εσένα τι σου είπε? Έχεις πολλά κιλά να χάσεις?
    μ εμενα δεν ξερω τι γινεται!! :Ρ
    με ζυγισε κ μου ειπε οτι το βαρος μου (61,8 μ εδειξε) οτι ειναι φυσιολογικο σαν βαρος. μετα μ εκανε λιπομετρηση κ μ ειπε οτι εχω μονο 1,5 κιλο επιπλεον λιποσ πανω μου.. εκει παραξενευτηκα! κ μ ειπε οτι κατω απο 57 δεν γινεται να πεσω! γιατι το λιπος (μετα που χασω κ το 1,5 το επιπλεον) θα ειναι κ αυτο στα φυσιολογικα του οποτε απο κει κ περα ο αργανισμος επειδη καταλαβαινει οτι δεν εχει κατι επιπλεον (περισσιο) δεν το αφηνει να φυγει! αλλα μ λεει οτι αν φτασω στα 57 κ εχω χασει λιπος θα φανει η διαφορα κ δεν θα θελω να χασω αλλο..

προπερσι που ημουν 57 μ φαινοταν οτι επρεπε να χασω κ αλλο (ισως να ειχα παραπανω λιπος..)
    θα δειξει!

οσο για την γυμναστικη εμενα μου ειπε γυμναστικη κ περπατημα!! αρχισα κ εγω τσουκου τσουκου να κανω στο σπιτι.. προχθες εκανα πετρουλακη (πιαστηκα), χθες εκανα ενα αλλο απο το shape (κ δεν μπορω να κανω βημα σημερα!)

Senior Member
    αναστασουλα με λιγα λογια δεν εχεις θεμα οκ.....παμε παρακατω λα φεμ!!!!!ενωμενοι δυνατοι!!!!εγω μετα την απογοητευση τη χθεσινη ψιλοχλαπακιασα υγιεινα...του τυπου ηθελα γλυκο κι εφαγα δημητριακα η εφαγα διπλη μεριδα φαγητο......σημερα ομως κυρια...το μονο πρεπει να πινω νεροοοοοοοοο

Member
    Originally posted by mplampla
    αναστασουλα με λιγα λογια δεν εχεις θεμα οκ.....παμε παρακατω λα φεμ!!!!!ενωμενοι δυνατοι!!!!εγω μετα την απογοητευση τη χθεσινη ψιλοχλαπακιασα υγιεινα...του τυπου ηθελα γλυκο κι εφαγα δημητριακα η εφαγα διπλη μεριδα φαγητο......σημερα ομως κυρια...το μονο πρεπει να πινω νεροοοοοοοοο
    το κακο μ εμενα ειναι οτι τα βαζω ολα απο τη μεση και κατω.. απο τη μεση και πανω δεν βαζω! οποτε κ στα 57 απο κατω...ανοιγα!!! :Ρ
    αυτο με το νερο κ εγω το χω.. το ξεχναω συνεχεια κ το θυμαμαι το βραδυ πριν κοιμηθω... ποσο νερο να πιεις βραδιατικα?? εσυ ποσο νερο πινεις την ημερα?

Junior Member
    )) ε'ιμαι πολύ χαρούμενη πήγα σήμερα στο διαιτολόγο και από 120 πήγα 116,4 ) βέβαια ξέρω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι γιατί αυτά είναι τα υγρά που φεύγουν γρήγορα! Οπότε συνεχίζω δυνατά!
    Αναστασούλα σιγά σιγά και με υπομονή θα φύγουν, τώρα για το νερό πρέπει να κάνεις κάτι για να το θυμάσαι βοηθάει πολύ να πίνεις μέσα στη μέρα οπότε προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο για να το θυμάσαι και μετά θα το συνηθίσεις και θα το σκέφτεσαι και μέσα στη μέρα όχι μόνο το βράδυ γιατί όντως πόσο νερό να πιεις βραδιάτικα?

Member
    Originally posted by la femme
    )) ε'ιμαι πολύ χαρούμενη πήγα σήμερα στο διαιτολόγο και από 120 πήγα 116,4 ) βέβαια ξέρω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι γιατί αυτά είναι τα υγρά που φεύγουν γρήγορα! Οπότε συνεχίζω δυνατά!
    Αναστασούλα σιγά σιγά και με υπομονή θα φύγουν, τώρα για το νερό πρέπει να κάνεις κάτι για να το θυμάσαι βοηθάει πολύ να πίνεις μέσα στη μέρα οπότε προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο για να το θυμάσαι και μετά θα το συνηθίσεις και θα το σκέφτεσαι και μέσα στη μέρα όχι μόνο το βράδυ γιατί όντως πόσο νερό να πιεις βραδιάτικα?
    σε μια εβδομαδα 3,5 κιλα??? le femme νομιζω πως τα πας πολυ καλα!! εσυ πως νιωθεις? γιατι εγω που εχασα μισο κιλο νομιζω οτι αδυνατισα (κ μονο εγω φυσικα το νομιζω!!)

Junior Member
    Εγώ πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά :/ νομίζω ότι μετά τα 6-7 κιλά θα αρχίσω να το καταλαβαίνω, προς το παρών μόνο λίγο να ξεπρήζομαι έχω νιώσει

Page 2 of 2 FirstFirst 12