Results 1 to 3 of 3
-
14-03-2013, 10:37 #1
σε ποσο καιρο θα χασω τα κιλα που θελω?
επειδη ειδα πολλους που θελουν να χασουν αρκετα κιλα μονοι τους βρηκα αυτο κ σκεφτηκα οτι μπορει να βοηθησει..
http://www.troposnazeis.gr/2012/06/20.html
αρχισα να κανω υπολογισμους για να δω σε ποσο καιρο θα χασω τα κιλα που θελω (ειμαι 65 και θελω να παω στα 55-καποια στιγμη πρεπει να βαλω ticker!) κ καθε φορα μ εβγαινε το ιδιο πραμα..οτι σε 5 εβδομαδες θα χω χασει το πολυ 3!καπως ετσι βρεθηκα σ αυτο..! σημερα εχω ραντεβου με την διαιτολογο (δεν κρατιεμαι!) οποτε θα δουμε τι θα μας πει κ αυτη!
- 14-03-2013, 11:09 #2
γειά σου anastasoula,καλή αρχή σου εύχομαι!!
γιατί τόσο άγχος με το χρόνο?
πάνω κάτω στα ίδια κιλά είμαστε και έχουμε τον ίδιο πάνω κάτω στόχο..
ξέρεις πόσες σελίδες τετραδίου είχα γεμίσει με χρονοδιαγράμματα?μιλάμε κάθε 2-3 μέρες έκανα κι άλλο..
αν χάνω 100 γραμμάρια τη μέρα μέχρι τότε θα έχω χάσει τόσα κιλά, αν χάνω όμως 150 γρ. θα έχω χάσει τόσα κ.ο.κ
και έτσι ξεκίναγα τη διαιτά μου που να κράταγε μισή μέρα?
μια νορμάλ απώλεια στα κιλά μας είναι το μισό με ένα κιλό τη βδομάδα,
μην σε αγχώνει όμως το πόσο γρήγορα, δεν είναι καλός σύμβουλος άσε που πιο πολύ μπορεί να απογοητεύτεις!
σωστή διατροφούλα και λίγη άσκηση και όλα θα γίνουν...
14-03-2013, 11:33 #3
Originally posted by baklavadaki
γειά σου anastasoula,καλή αρχή σου εύχομαι!!
γιατί τόσο άγχος με το χρόνο?
πάνω κάτω στα ίδια κιλά είμαστε και έχουμε τον ίδιο πάνω κάτω στόχο..
ξέρεις πόσες σελίδες τετραδίου είχα γεμίσει με χρονοδιαγράμματα?μιλάμε κάθε 2-3 μέρες έκανα κι άλλο..
αν χάνω 100 γραμμάρια τη μέρα μέχρι τότε θα έχω χάσει τόσα κιλά, αν χάνω όμως 150 γρ. θα έχω χάσει τόσα κ.ο.κ
και έτσι ξεκίναγα τη διαιτά μου που να κράταγε μισή μέρα?
μια νορμάλ απώλεια στα κιλά μας είναι το μισό με ένα κιλό τη βδομάδα,
μην σε αγχώνει όμως το πόσο γρήγορα, δεν είναι καλός σύμβουλος άσε που πιο πολύ μπορεί να απογοητεύτεις!
σωστή διατροφούλα και λίγη άσκηση και όλα θα γίνουν...
αυτο παντως μ το λενε ολοι.. οσες φορες ομως ξεκινησα πιο χαλαρα στο τελος απο την πολυ χαλαροτητα ηρθα κ ξεχειλωσα! :Ρ δεν ειναι να μ αφησεις περιθωρια εμενα...χαχαχαχ
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή