help mee
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: help mee

Junior Member

help mee

den exw asxolithei pote na psaksw sto internet na vrw to kouragio pou xreiazomai gia na xasw ta kila alla niwthw oti oso pernaei o kairos adi na xanw ta kila xanw ton eayto mou gia ayto kai phra thn apofash na sas grapsw giati exw mia elpida oti tha parw to kouragio pou xreiazomai.
    eimai 22 xronwn kai pollaaaa kila, kati pou me krataei polu pisw kai enw den eixa koblex ta teleytaia 2 xronia exw kobleksaristei para polu se shmeio na mh to suzhtaw oute me tous filous mou kai na to pernaw monh mou

Senior Member
    γεια σου και καλωςορισες!!, ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις?

Senior Member
    καλως ηρθες κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!εισαι μικρουλαθα τα χασεις ευκολα με μια ισοροπημενη διατροφη,κοψε το ασπρο αλευρι,τα γλυκα,τις βαριες σαλτσες κ τρωγε υγειινα,εδω ειμαστε..ποσα κιλα κ τι υψος εχεις?

Member
    Καλώς ήρθες κορίτσι! Είμαστε στην ίδια ηλικία και πίστεψέ με μια σωστή διατροφή και γυμναστικούλα όσο μπορείς θα τα καταφέρεις!Τα κιλά φεύγουν ακόμα πιο εύκολα στην ηλικία μας!Καλή αρχή λοιπόν χωρίς ητοπάθειες και εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

Junior Member
    ))))))) καλώς σας βρήκα λοιπόν! ελπίζω να τα καταφέρω το θέλω πάρα πολύ. έχω ύψος 1.72 και δυστυχώς έχω φτάσει 120 κιλά (((( δεν αντέχω άλλο! έχω προσπαθήσει αρκετές φορές και πέρσι κατάφερα να χάσω 20 κιλά δυστυχώς τα ξανά πήρα ((((

Senior Member
    Καλησπέρα σου Το οτι συνηδειτοποιείς το πρόβλημα είναι μια αρχή, μια καλή αρχή μάλιστα! Για το θέμα θα συζητήσεις με τους φίλους σου οταν θα ρθει η ώρα , για να μη νιώθεις άνετα σημαίνει οτι δεν έχει έρθει , οπότε μην αγχώνεσαι . Να είσαι σίγουρη πως εδώ θα βρεις ΄πειρη στήριξη και μάλιστα από άτομα που αντιμετωπίζουμε το ίδιο προβλημα με σενα , που είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί άλλο να μιλάς με κάποιον που ξέρει την κατάσταση και την βιώνει και άλλο με κάποιον που είναι "θεατής". Το βασικό πιστεύω για να λύσεις το πρόβλημα του βάρους είναι να δουλέψεις πολύ θα "θέματα" που έχεις στο μυαλό σου . Καλό θα ήταν να θέσεις ερωτήματα στον εαυτό σου . Γιατί τρώω πολύ ; Πότε τρώω πολύ; Μήπως καλύπτω κάποιο κενό με το φαγητό ; Θέλω να αλλάξω τρόπο ζωής; Τι πρέπει προσωπικά να κάνω γι αυτό ; Και άλλες ερωτήσεις που τις ξέρεις μόνο εσύ που ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα . Πιστεύω οτι αν το δουλεύουμε το θέμα στο μυαλό μας πολύ και καταφέρουμε να αποσυνδέσουμε το φαγητό από συναισθήματα και σκέψεις και να το βλέπουμε απλά ως μια απόλαυση (με μέτρο) και ως κάτι που μας βοηθάει να ζούμε , θα φτάσουμε πιο εύκολα στον επιθυμητό στόχο και σε πιο γερές/μόνιμες βάσεις . Εδώ θα είμαστε άλλωστε να τα λέμε κιόλας

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ! πραγματικά πιστεύω πως είναι πολύ διαφορετικό να το συζητάς με κάποιον που έχει βρεθεί ή είναι ακόμα στην ίδια θέση με εσένα, νιώθω οτί κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που αισθάνομαι και περνάω. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μέσα μου όλα αυτά τα ερωτήματα που μου ανέφερες και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ενώ το θέλω τόσο πολύ τι με σταματάει. Αυτό είναι κυρίως που με έχει απογοητεύσει στον εαυτό μου το γεγονός ότι θέλω κάτι τόσο πολύ κάτι το οποίο είναι αποκλειστικά στο χέρι μου και δεν κάνω κάτι να το αλλάξω ή κυρίως κάνω πράγματα αλλά περιστασιακά και κρατάνε πολύ λίγο. Θέλω πολύ να αλλάξω τρόπο ζωής γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι αυτοκαταστροφικό και πρέπει να κάνω κάτι για να το αλλάξω!

Member
    συμφωνω με ολα τα κοριτσια απο πανω!

εισαι μικρη οποτε θα τα χασεις ευκολα-σε σχεση με καποιον αλλον που ειναι 40- γιατι σιγουρα θελει προσπαθεια για να χασεις κιλα,δυστυχως δεν φευγουν ως δια μαγειας (αχ τι καλα που θα τανε!)
    κατ αρχην πρεπει να καταλαβεις οτι ολα ξεκιναν απ το μυαλο! συνηθως τρωμε οχι επειδη πειναμε, αλλα επειδη το σκεφτομαστε.. (ενταξει ειμαστε φαν του φαγητου, αυτο το ξεραμε) προσπαθησε να καταλαβεις ποτε πεινας και ποτε τρως απλως απο λαιμαργια..(πολυ συχνα υποθετω,οπως ολοι μας!) αν σε βοηθαει μπορεις να τα γραφεις κιολας (εμενα με βοηθαει πολυ αυτο στο τελος της ημερας! να ξερω τι εφαγα, κατα ποσο το χρειαζομουν κ φυσικα.. ποσες περιττες θερμιδες πηρα...επειδη με μπηκε στο κεφαλι να φαω κατι περιττο!) εδω θα δεις πολλους που εχουν χασει πολλαααα κιλα απο μονοι τους κ συνεχιζουν να προσπαθουν.. παρ'το αποφαση κ εσυ κ μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω. μια χαρα μπορεις να τα καταφερεις ! βαζε μικρους κ ρεαλιστικους (!) στοχους, κ θα δεις οτι απο την αρχη... κ μονο που θα νιωσεις οτι ξεπρηζεσαι θα θες να συνεχισεις! οσο για τους φιλους σου, δεν το θεωρω προβλημα οτι δεν θες να μιλησεις γι αυτο... οταν εχουμε καποιο προβλημα κ πιστευουμε οτι ο αλλος δεν μπορει να μας καταλαβει προτιμαμε να μην πουμε τιποτα.. εδω ομως θα βρεις πολλους που μπορουν να σε καταλαβουν, οποτε..λυθηκε κ αυτο!!:smilegrin:

καλη αρχη λοιπον!:bouncy:

Member
    Originally posted by la femme
    Ευχαριστώ πολύ! πραγματικά πιστεύω πως είναι πολύ διαφορετικό να το συζητάς με κάποιον που έχει βρεθεί ή είναι ακόμα στην ίδια θέση με εσένα, νιώθω οτί κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που αισθάνομαι και περνάω. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μέσα μου όλα αυτά τα ερωτήματα που μου ανέφερες και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ενώ το θέλω τόσο πολύ τι με σταματάει. Αυτό είναι κυρίως που με έχει απογοητεύσει στον εαυτό μου το γεγονός ότι θέλω κάτι τόσο πολύ κάτι το οποίο είναι αποκλειστικά στο χέρι μου και δεν κάνω κάτι να το αλλάξω ή κυρίως κάνω πράγματα αλλά περιστασιακά και κρατάνε πολύ λίγο. Θέλω πολύ να αλλάξω τρόπο ζωής γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι αυτοκαταστροφικό και πρέπει να κάνω κάτι για να το αλλάξω!
    αυτο εγω γιατι το ειδα τωρα? :silly:
    πιστευω πως αυτο που σε απογοητευει ειναι το οτι θες να χασεις πολλα κιλα κ σου φαινεται βουνο.. εχεις μαθει σ αυτον τον τροπο ζωης κ σου φαινεται δυσκολο να το αλλαξεις για μεγαλο χρονικο διαστημα..σκεψου ομως.. αν ειχες να χασεις 2 κιλα παλι το ιδιο θα το σκεφτοσουν? θα το ειχες κανει ηδη! θα ηταν απλο..γι αυτο οπως σου εγραψα κ πιο πριν βαζε μικρους στοχους κ ρεαλιστικους (για να μην απογοητευεσαι) 2-2-2-2 θα φτασεις εκει που θελεις..πρεπει να το πιστεψεις!
    http://www.newsbomb.gr/blogs/story/2...tan-adynatisan

οπως βλεπεις... αμα θελεις μεχρι κ body builderου μπορεις να γινεις!! :Ρ

Junior Member
    Όντως μακάρι να έφευγαν έτσι ως δια μαγείας και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά ναι δυστυχώς δεν γίνεται! )) Σας ευχαριστώ πολύ και μου δίνει πολύ κουράγιο που τα ακούω όλα αυτά. Δεν έχω δοκιμάσει να τα γράφω και όντως έχεις δίκιο πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πολύ. Το ξεκίνησα ήδη από σήμερα. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσω τα 10 κιλά κάτω και μετά βλέπουμε ελπίζω λοιπόν να πάει καλά. Η λαιμαργία νομίζω είναι αυτή που με καταστρέφει, τις περισσότερες φορές δεν τρώω επειδή πεινάω αλλά επειδή μου μπαίνει κάτι στο μυαλό και δεν μπορώ να αντισταθώ και ενώ το ξέρω ότι δεν πρέπει αυτό είναι που με κάνει να το θέλω πιο πολύ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορώ να βάλω καθόλου όρια, ορισμένες φορές τρώω τόσο πολύ και φυσικά ο οργανισμός μου δεν το αντέχει και για να νιώσω καλύτερα κάνω εμετό. Ξέρω πόσο λάθος είναι αυτό και ευτυχώς το έχω κάνει λίγες φορές και πλέον δεν το κάνω καθόλου. Ξεκίνησα από την προηγούμενη βδομάδα να πηγαίνω και σε ένα διατροφολόγο γιατί βοηθάει να ξέρω ότι κάποιος θα με τσεκάρει ώστε να έχω το άγχος και να μην τρώω παραπάνω, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να μην χρειάζομαι αυτή την ανάγκη του ελέγχου ο εαυτός μου είναι αυτός που θα πρέπει να με σταματάει.

La femme, μην πελαγώνεις βρε και σταμάτα όλα αυτά τα δεν μπορώ και τα πρέπει και και και...με αγχωσες και εμένα:crazy:
    Μην ξεκινάς αρνητικά, ξεκινάς ένα ταξίδι που θα δεις ότι είναι ωραίο και ο προορισμός τέλειος.
    Η σωστή διατροφή δεν είναι τιμωρία,το αντίθετο!
    Σιγά σιγά θα αποκτήσεις και τον έλεγχο και όλα, ένα βήμα τη φορά, μην έχεις τόσες απαιτήσεις απο τον εαυτό σου.
    Πολύ μου άρεσε που ο πρώτος στόχος σου είναι το -10, είναι απο τις πιο πετυχημένες στρατηγικές:yes:
    Καλώς μας ήρθες, είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς! Καλή αρχή!!!!:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    La femme καλη αρχη κοπελαρα μου!!!Καθε μερα ειτε το δειχνει η ζυγαρια ειτε οχι θα εσαι μειον¨)

Member
    Originally posted by la femme
    Όντως μακάρι να έφευγαν έτσι ως δια μαγείας και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά ναι δυστυχώς δεν γίνεται! )) Σας ευχαριστώ πολύ και μου δίνει πολύ κουράγιο που τα ακούω όλα αυτά. Δεν έχω δοκιμάσει να τα γράφω και όντως έχεις δίκιο πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πολύ. Το ξεκίνησα ήδη από σήμερα. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσω τα 10 κιλά κάτω και μετά βλέπουμε ελπίζω λοιπόν να πάει καλά. Η λαιμαργία νομίζω είναι αυτή που με καταστρέφει, τις περισσότερες φορές δεν τρώω επειδή πεινάω αλλά επειδή μου μπαίνει κάτι στο μυαλό και δεν μπορώ να αντισταθώ και ενώ το ξέρω ότι δεν πρέπει αυτό είναι που με κάνει να το θέλω πιο πολύ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορώ να βάλω καθόλου όρια, ορισμένες φορές τρώω τόσο πολύ και φυσικά ο οργανισμός μου δεν το αντέχει και για να νιώσω καλύτερα κάνω εμετό. Ξέρω πόσο λάθος είναι αυτό και ευτυχώς το έχω κάνει λίγες φορές και πλέον δεν το κάνω καθόλου. Ξεκίνησα από την προηγούμενη βδομάδα να πηγαίνω και σε ένα διατροφολόγο γιατί βοηθάει να ξέρω ότι κάποιος θα με τσεκάρει ώστε να έχω το άγχος και να μην τρώω παραπάνω, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να μην χρειάζομαι αυτή την ανάγκη του ελέγχου ο εαυτός μου είναι αυτός που θα πρέπει να με σταματάει.

αυτο με την λαιμαργια λιγο πολυ ολοι το χουμε νιωσει (εγω πολυ!)
    τωρα οπως που το πηρες αποφαση κ ξεκινησες δεν θα το σκεφτεσαι τοσο (σ εμενα τουλαχιστον ετσι γινεται) γιατι οταν προσπαθεις για κατι ολη μερα πιο δυσκολα θα κανεις την μαλ#@%* στο τελος της ημερας... ποσο μαλλον αν προσπαθεις για κατι καιρο! σιγουρα καποια στιγμη θα φας κατι παραπανω, το θεμα ειναι να το καταλαβαινεις πριν ακομα το κανεις, κ μετα να συνεχιζεις απο κει που τ αφησες..
    σημερα πηγα κ εγω σε διαιτολογο!! τι σ ειπε εσενα?

Junior Member

Δυσκολεύομαι λιγάκι ακόμα και το σκέφτομαι αλλά είναι η δεύτερη βδομάδα οπότε πιστεύω όσο περνάει ο καιρός και ειδικά μετά τον πρώτο μήνα θα αρχίσω να το συνηθίζω και να γίνεται σιγά σιγά τρόπος ζωής!! Μου είπε ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια και υπομονή γιατί είναι πολλά τα κιλά αλλά μπορώ να τα καταφέρω σιγά σιγά και με μια σωστή διατροφή και όχι υπερβολές και μεγάλες αλλαγές εε και να αρχίσω και ελαφριά γυμναστική. Μου έδωσε κανονικά διατροφολόγιο και αύριο έχω πάλι ραντεβού για να δούμε πως τα πήγα. Δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι γιατί τρελαίνομαι όταν την έχω και ζυγίζομαι όλη την ώρα κάτι που δεν με βοηθάει ίσα ίσα με αγχώνει οπότε κάνω υπομονή να δω πως τα έχω πάει αύριο!
    Εσένα τι σου είπε? Έχεις πολλά κιλά να χάσεις?

Senior Member
    μαζι θα τα χασουμεεεε!!!!μην αγχεσαι...εγω πηγα για τη δευτερη μου μετρηση στο διαιτολογο...400γρ....καταλαβα ινεις!!και χθες ειχαμε παει σε φιλικο ζευγαρι που χαν φτιαξει τα οργια και γω καθομουν με ενα φυλλο σπανακι ρε παιδια...δεν πειραζει ειμαστε ολοι εδω ο ενας για τον αλλο χωρις κολληματα...κατι ακομη που καταλαβα ειναι οτι οντως πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου(ΕΕΕΕλααα)..αλλα αυτο που θεωρεις οτι εισαι δηλαδη...εγω ειμαι 90,6 αλλα δε νιωθω ετσι...βλεπω οτι ειμαι γυρω στα 70...οποτε αλλιως σε βλεπουν οι αλλοι...μη με κοροιδευετε ισχυει...ουφ!!!φιλιαααααα

Page 1 of 2 12 LastLast