Και τωρα τι? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Σας ευχαριστω παιδια!

Δεν ξερω αν ειμαι οριμο ατομο, το μονο που εμαθα σιγουρα ομως ειναι οτι οι διατροφικες διαταραχες δεν ειναι κατα βαση διατροφη ειναι ψυχολογια... Ολοι στον ιδιο αγωνα ειμαστε... ειτε εχεις κιλα να χασεις ειτε να σταθεροποιησεις ειτε δεν εχεις τιποτα απο τα δυο... Και τελικα αυτο που κανουμε δεν ειναι ουτε διαιτες ουτε διατροφες ουτε τιποτα απο ολα αυτα... καλυτεροι ανθρωποι προσπαθουμε να γινουμε γνωριζοντας λιγο παραπανω τον ευατο μας...

Ναι μεν το βαρος χαθηκε ... αλλα... αλλα... ο καημος μου ειναι να βαλω ενα μπικινι... προς το παρων λογο χαλαρωσης δεν γινεται... μετα απο πλαστικη ισως γινει ... (και εδω ερχεται η ερωτηση η μεγαλη: και οταν λυθει και αυτο τι θα σε ενοχλει? ) Αυτο που θελω να πω ειναι πως παντα θα βρισκομε πραγματα να μας "ενοχλουν" και να θελουμε να βελτιοσουμε ειτε στην εικονα μας ειτε στον εαυτο μας... Το θεμα ειναι να βαζουμε ολα αυτα στις πραγματικες τους διαστασεις που ειπε και η florage...

Τουτεστιν, αποδεξου οτι δεν αλλαζει και βελτιωσε οτι μπορεις...

υ.γ: Με τι φιλεναδα μου τη ζυγαρια σημερα ειχαμε καυγαδακι... 64 με εδειξε η κυρια... ζυγιζομαι καθε μερα και ξερω πως το πιθανοτερο ειναι να ειναι πλασματικο, κατακρατηση υγρων κτλ... Οποτε την κανακεψα και τις ειπα πως για καλο δικο μας την παρασκευη πρεπει να δειξει 63 (καθε παρασκευη ειναι το αποτελεσμα που καταγραφω) εγω τα στανταρακια μου, διατροφουλα+ ασκηση και θα μου το κανει το χατηρι :blush:

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: θα σου το κάνει!

Senior Member
    Καλημεραααααα
    Πως πας με την προσπαθεια σου;;;Ολα καλα;;;:love:

Senior Member
    Καλημερα, καλημερα...

Καλα παω, εκανα και μια λιπομετρηση ετσι για να δω τα πραγματικα αποτελεσματα σε ορους λιπους... αφου τα κιλα αυτα κ' αυτα δεν λενε και πολλα ... Τα αποτελεσματα λοιπον... 30% λιποδης ιστος, δηλαδη περιπου 20 απο τα 64 κιλα ειναι λιπος και τα αλλα μυς, κοκκαλα, οργανα, νερο...

Σε γενικες γραμμες, καλα ειναι... ειμαι βεβαια λιγο πανω απο το φυσιολογικο σε λιποδη ιστο το οποιο σημαινει οτι πρεπει να χασω 5-6 κιλακια (και να μην τα χασω δεν τρεχει κατι αλλα καλο θα ηταν να εχω ασφαλες περιθωριο και οχι να ειμαι στα ορια οπως τωρα ) Βεβαια ειμαι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια το οποιο για εναν πρωην παχυσαρκο ειναι αφορμη για πανηγυρισμο!!!!

Οποτε ο στοχος τωρα, ειναι συνδιαστικος δηλαδη αυξηση μυικης μαζας (αρα τρεχατε ποδαρακια μου με αεροβια, και σηκωνεται χερακια μου βαρακια, χαχαχαχα) και απωλεια λιπους... Δεν περιμενω θαυματα... τα τελευταια κιλα ειναι ψυχοβγαλτες... κοινως εχουν μπαστακοθει και δεν φευγουν ευκολα, καθοτι ο οργανισμος κουρασμενος και σε αμυνα... θα παρει καιροοοοοοοο... μεχρι να μου πουν αντιο...

Καντε γυμναστικη παιδες, γυμναστικη .... μονο η διατροφη δεν φτανει... Βασικο επισης ειναι οτι τα λιποκυταρα υπαρχουν σετακι με την χαλαρωση θα μου μεινουν μαλλον μεχρι νεοτερας χαχαχαχα... Αρα μεγαλη προσοχη να μην ξαναγεμισουν ...

Εσυ πως πας κοριτσι?

Senior Member
    Μπραβο.
    Μια χαρα σε βρισκω!!!!!!!!!
    Εγω καλα ειμαι αλλα ενα περιεργο πραγμα σημερα...Εφα για πρωτη φορα μετα απο πολύυυυυ καιρο μια φετα λευκο ψωμι με μελι και απο εκεινη την ωρα πειναωωωωωωωωωω...ΠΕΙΝΑΩΩΩ� �ΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    Ποσο ατιμο ειναι ...τα νευρα μου...
    Τελικα πρεπει να ζησω για καιρο χωρις ψωμι γιατι αλλιως...
    Στο συνολο ειναι 9,3 κιλα κατω και μαρεσει!!!!!
    Συνεχιζω αλλα θαθελα περισσοτερη γυμναστικη.Παρολαυτα χανω αλλα μου κανει καλο η γυμναστικη.Σημερα Ζουμπα με την τρελιαρα γυμναστρια!!!!ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥ!!!!!!!!!!
    Μεχρι το Πασχα θαθελα να ειμαι γυρω στα 103 ...θαμαι πολύ χαρουμενη αν παω προς τα εκει...40 ημερες εχω μπροστα μου ...θα τα καταφερω!!!!!!!!!

Senior Member
    Χμ... λογικο να πεινας... δεν ειναι οτι πρεπει να ζησεις χωρις ψωμι... αλλα πρεπει να ζησουμε με συνθετους υδατανθρακες ... Ο συνδιασμος που εκανες κατα την γνωμη μου μην παρεξηγηθω δεν ηταν σωστος. Το λευκο ψωμι ειναι υδατανθρακας γρηγορης καυσης το μελι αν και υγιεινοτατο και πολυ θρεπτικο δεν παυει να ειναι σακχαρο...

Θα σου πω την δικη μου προσωπικη αποψη, ισως σε βοηθησει, εγω στα πολλα κιλα, επειδη πεινουσα, και ακομα πειναω δηλαδη διαλεγα τροφες μεγαλες σε ογκο με λιγες ομως θερμιδες πχ το πρωι γιαουρτι κ υδατανθρακας απο ενα φρουτο, σε ογκο ειναι μεγαλο δεν εχει ομως πολλες θερμιδες και εμενα με κραταγε... Επισης ενα αλλο τιπ που δουλευει σε μενα ειναι να μην τρωω υγρες θερμιδες, δηλαδη νιωθω οτι το γαλα σκετο εννοω δεν με χορτενει τοσο οσο το γιαουρτι ή κρεμα βρωμης, οπως και προτειμω να φαω δυο πορτοκαλια φρουτα παρα 1 χυμο πορτοκαλι...

Αν θες δοκιμασε την κρεμα βρωμης, αν σου αρεσει η βρωμη...
    συνταγη απλη: Σε ενα μπρικι βαζουμε 3/4 φλιτζανιου γαλα λαιτ +1/4 φλιτζανιου νερακι 1 κουταλακι στεβια ή αλλο γλυκαντικο (αν θελεις μελι) ριχνουμε και 2-3 κουταλιες κοφτες βρωμη ... βραζουμε μεχρι να πηξει σε στυλ κρεμουλας λιγο πιο αραιης ... Πασπαλιζουμε με κανελα και τρωμε... γενικα ειναι φουσκωτικο!!!!

Βρες συνδιασμους που σε κρατανε χορτατη για πολυ ωρα, επισης αν και οταν πεινας φαε αγγουρι ειναι νερο 90% και δινει το αισθημα κορεσμου... Ακομα και αρκετα να φας σε θερμιδες εχουν ελαχιστες, το ιδιο ισχυει και για τα μανιταρια, το μαρουλι...

Σιγα-σιγα μην βιαζεσαι για την μειωση βαρους... Να στοχευεις οχι μονο στο τι λεει η ζυγαρια αλλα στο τι δειχνει ο καθρεφτης σου, το θεμα ειναι η οσο το δυνατον μειωση λιπους και οχι μυικης μαζας ...

Senior Member
    Ναι σωστα τσ λες.Δεν σκαω ομως γιατι το πρωι τρωω ξυλοκρακερακι τυπου Μαγδα!!!(χαχαχαχα) με μελι και ολα ...μελι-γαλα.Δεν πειναω.
    Εχω εναλλακτικες κατα τις πεινας απλώς το παρατηρησα και το εγραψα.
    Οταν κανω Ατκινς δεν πειναω.Οταν αρχιζω να βαζω σταδιακα υδατανθρακα εκει αρχιζει η πεινα.
    Θεωρω οτι πρεπει να μεινω λιιιιγο περισσοτερο σε μια διατροφη, με πολύ χαμηλους υδατανθρακες οπως κανω τωρα για να ειμαι ενταξει...
    Γραψε ενα καλο τικερακι απο κατω με τα κιλα σου και την πορεια σου.Αυτο που εχεις βαλει ειναι λαθος.Ετσι θα βοηθησεις και περισσοτερο κοσμο βλεποντας την απωλεια σου.
    Καλη συνεχεια και δυναμηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Senior Member
    nowwhat τα λες πολυ ωραία και σωστά :yes::thumbup:

Senior Member
    Μαριμαρι,

1. Πως μπαινει το τικερακι? προσπαθησα βαζωντας το σαν υπογραφη, ανεπιτυχως οπως φανηκε!!!

2. Τι ειναι το ξυλοκρακερακι? α) Ειναι νοστιμο? β) Τι περιεχει, πως φτιαχνεται?

Με την Ατκινς δεν θα με βρεις συμφωνη, για την νεα Ατκινς δεν ξερω εχω ακουσει διαφορα αλλα ουτε δεν την εκανα οποτε δεν εχω προσωπικη εμπειρια να πω... Αυτο που εκανα εγω ηταν ναι μεν λιγοι υδατανθρακες, αλλα παντα ακομα και στις πιο αυστηρες φασης διατροφης, εννοω θερμιδικα ειχα υδατανθρακες απλα προσεχα η πηγη τους να ειναι φρουτα, λαχανικα, οσπρια, και απο δημητριακα ανεπεξεργαστα και οσο πιο συνθετα!! Δεν ξερω παρα πολλα απο διατροφες απλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οι υδατανθρακες χρειαζονται για την παραγωγη σεροτονινης στον οργανισμο... αρα η απουσια τους μπορει να φερει αλλα, οκ σε φαση ξεκοληματος της ζυγαριας μπορει τους περιορισει λιγο... αλλα ακομα και τα γαλακτομικα εχουν μια ποσοτητα υδατανθρακα... οποτε πρεπει να υπαρχουν στην διατροφη μας... Και επειδη πας και εσυ οπως και γω για μεγαλη απωλεια... να δωσεις σημασια στο να εχει ισορροπια η διατροφη σου σε "διατροφη" θα ειμαστε ισοβιως...

Senior Member
    Το κικερακι επειδη και εγω δεν τα καταφερα,μπορεις να πας στο προφιλ σου και να γραψεις απλώς οτι θες.
    Καποια αλλη κατατοπισμενη ,ομορφη και εξυπηρετικη κοπελα ή κυριος ισως να βοηθησει καλυτερα.
    Το ξυλοκρακερακι ειναι ενα ανοστο κρακερακι-φρυγανια και αποτελει τον αντικαταστατη αυτου που χρειαζεσαι και χαμηλουδατανθρακικη διαιτα να βαλεις πανω.Λειτουργει σαν σανιδα του σερφ ...πλακα κανω...
    Το εχεις δει σιγουρα στο σουπερ μαρκετ και ειναι αρκετα σκληρο, απο πιτουρο σταριου και ινες.
    Δεν κανω Ατκινς και ειναι λογικο να μην το ξερεις .Κανω κατι σαν Ατκινς (εεε παει εγινε τελικα γραφικη με τις τοσες φορες που τοχω πει)...απλώς την εχω προσαρμοσει και τρωω χαμηλα λιπαρα μερικες φορες, πολλα λαχανικα, λιγα φρουτα, καθολου ζαχαρη, και λιιιγους υδατανθρακες και αυτους οχι απο το ψωμι.
    Η νεα Ατκινς τι ειναι και σε τι φιαφερει απο την κλασικη Ατκινς;

Senior Member
    Η νεα Ατκινς ειναι κατι σαν και αυτο που περιγραφεις αλλα εχει φασεις... οταν ψαχνωμουν και γω ως προς το τι θα ακολουθησω διατροφικα ειχα πεσει πανω της, γοογλαρε το θα σου βγαλει πολλα... Παντως εγω επειδη δεν ειμαι απο αυτους που θα πειθαρχουσαν στο τοσες μερες κανω μονο αυτο ... μετα κανω 2 φαση τοσο καιρο μετα 3η κτλ δεν την ακολουθησα... Προτιμησα απο την αρχη το λιγο απο ολα ...

Α τωρα καταλαβα τι ειναι το ξυλοκρακερακι!!! Και βεβαια ειμαι γνωστης διοτι το καταναλωνα και γω το αγευστο, και ειναι και του πανακριβου παναθεμα το... μετα το αντικατεστησα με το γερμανικο ψωμι το οποιο ειναι και αυτο του πανακριβου αλλα εχει μια γευση τελος παντων... Δοκιμασα και ρυζογκοφρετα, αλλα δεν... μου φερνε πεινα ...

Senior Member
    Ναι την βρηκα.Ειναι πολύ κοντα σαυτη που κανω εγω αν και δεν βρηκα να εχει οσπρια.Ετσι κι αλλιως τρωω μικρη μεριδα-ευτυχως εχω μικρο βαθυ πιατο χαχαχαχα- απο οσπρια και οχι συχνα.
    Ολα καλα.
    Το ξυλοκρακερακι μεχει σωσει το πρωι που θελω κατι να "ξαπλωσω" -οπως λεει και η Μαγδα- πανω του!!!!!!
    Δεν με κανει να πειναω και κυλαει ομαλα η μερα, ενω σημερα την πηρε και την σηκωσε...
    Απο το μεσημερι και μετα το γυρισα σε θερμιδες και τοσωσα...
    Εκλεισα με 1710 με 1780 θερμιδες...καλα θεωρω και τουλαχιστον με εσωσα απο υπερφαγικο.

Senior Member
    Και εμενα σημερις με πειρε και με σηκωσε... αλλα δεν θα νιωσω καμια απολυτος τυψη... Διοτι βγηκα με παρεα και εφαγα εφαγα εφαγα... και μακαροναδα χτυπησα και καλαμαρακια γεμιστα και σαλατα φουλ εξτρα με σος και 2 φετες ψωμι ψητο και ... και... και γλυκο... αλλα υπερφαγικο δεν ειναι... περασα καλα... και ηταν μια μερα απολαυσης με καλη παρεα καλο φαγητο ασχετα με το αν πηρα κανα 3000 θερμιδες ( η διαφορα με το υπερφαγικο ειναι οτι μεσα σε περιορισμενη ωρα τρως παρα πολυ και μετα ακολουθουν οι τυψεις) Εγω σημερα την γυμναστικη μου την εκανα, διατροφικα εφαγα ναι μεν πολυυυυυυ παραπανω .... πολυυυυυ αλλα ... ηξερα οτι τρωω ποιοτητικη τροφη... τρωω για απολαυση ... και δεν εχω τυψεις... Μεσα στην βδομαδα βεβαια θα το μονταρω απο τις αλλες μερες ωστε να μην εχει συνεπειες η εξοδος ...

Senior Member
    Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το εθεσες πολύ ωραια και τοχεις μεσα σου πολύ "ξεκαθαρο".Πολύ χαιρομαι για σενα.Εχεις πιασει την ουσια.
    Καταρχας περνας καλα και εισαι σε καλη διαθεση.Οταν παλευεις μετα κιλα δεν μπορεις να παλευεις και με 100002 αλλα.Κουραζεσαι.Τσιτωνεις τον οργανισμος σου ενω παραλληλα δεν το καταλαβαινεις και καποια στιγμη κανεις "μπαμ" και αναρωτιεσαι και εσυ απο που ηρθε οοοολο αυτο!!!!!!
    Μπραβο nowwhat !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ναι!!!

Αλλα σημερις, ειναι νεα μερα καλα εφαγα καλα ηπια ωρα να επιστρεψω στην υγιεινη διατροφη...
    Μαριμαρι, να ξερεις παντως να τρως υδατανθρακες (απο οσο καταλαβαινω πανω-κατω την ιδια διατροφη ακολουθουμε), ειναι σημαντικοτατοι, και μενα μου φερνουν πεινα ... αλλα αλλα ... επειδη εγω περασα απο την φαση που η σεροτονινη μαλλον εκανε μπιελες μετα την μεγαλη απωλεια, βλεπε 1.5 μηνα να μην μπορω να φαω και μετα 1.5 μηνα υπερφαγικα... Να ενταξεις υδατανθρακες σε καθε γευμα !!!

και γυμναστικη ... βοηθαει στην ισοροπια των ορμονων... οχι μονο απο θεμα σωματος, απωλειας, χαλαρωσης, αλλα εγω οταν για καποιο διαστημα επρεπε να μειωσω την ενταση λογο τραυματισμων ειδα μεγαλη αλλαγη στην ψυχολογια μου προς τα κατω...

Σταθερα και επικεντρωμενα τωρα στο να χασω 5 κιλα !!!! (Θα μπορουσα να πω να διατηρησω αυτα που εχω, αλλα απο ψυχολογικης αποψης καλυτερα να σκεφτομαι οτι ειμαι στα ορια και να με επαναφερω παρα να επαναυπαυτω και τα 5 που πειρα να γινουν 10-15 κτλ)

Καλημερααααααααααα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast