Results 46 to 55 of 55
-
03-04-2013, 23:41 #46
Ναι η μαμα μου ξερει και ειχε φοβηθει λιγο αλλα μην νομιζεις και φοβερα πραγματα,γενικα της εχω μιλησει για την βουλιμια και δεν φαινεται να το πηρε και επι πονου.Μαλλον δεν καταλαναινει ποσο επιπονο ειναι αλλα δεν απαιτω απο τον καθενα να το καταλαβει.Μπορει κατα βαθος και να πιστευει οτι το προβλημα μου ειναι λιγο προβλημα "πολυτελειας", δλδ κανω μεγαλο θορυβο για το τιποτα.Δεν ειναι ετσι ομως.Τεσπα δεν με πλνοιαζει πλεον ιδιαιτερα διοτι θελω να το παλεψω μονη μου και δεν με ενδιαφερει να ειναι διπλα μου σε αυτο.Μονη μου το δημιουργησα και μονη μου ευελπιστω να βγω απο αυτο.Δεν το λεω ουτε με κακια ουτε με θυμο απλα σε μερικα θεματα οι γονεις δεν ειναι παντα και ο πιο αξιοπιστος συμβουλος.
Ναι και εγω εχω ψλβαρεθει τη γυμναστικη αλλα πρεπει να την ξαναξεκινησω συντομα!!!!
- 04-04-2013, 07:11 #47
Originally posted by Stephie_22
Γεια σας κοριτσια μου!!!!
Να σας ρωτησω κατι ασχετο(αν θελετε απανταται βεβαια!)Οταν κανετε υπερφαγικα ,τι περιπου καταναλωνετε και σε τι ποσοτητες?
ένα υπερφαγικό όμως μπορεί κάλλιστα να γίνει με κανονικό φαγητό και ψωμί με σάκχαρη. κοίτα γενικώς έτρωγα μέχρι να νιώσω χαλάρωση οπότε αν και προτιμούσα τα γλυκά ή τις παραγγελίες από delivery μπορούσα να φάω ότι και να είχα στο σπίτι.....
ένα μέτριο υπερφαγικό μπορεί να ήταν ας πούμε 1 βάζο νουτέλα και 1 ψωμί, ένα μεγάλο....άστα να πάνε ...κανα 3 ατομικές πίτσες, 3 κουτια μπισκότα!!!, 2 ντόνατ σοκολάτας, 4 κρουασάν,μέλι με ψωμί (αυτό ήταν το τελευταίο υπερφαγικό μου)
νιώθω απίστευτη ντροπή με το τι κατανάλωσα.
04-04-2013, 07:21 #48
Και εγω πανω κατω τα ιδια!!!!γλυκα κυριως πολλα γλυκα ομως σοκολατα και μετα ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις ακομα και αυτα που δεν μου αρεσουν!!!!Γλυκο να ναι και οτι να ναι!!!!Εμενα οι ποσοτητες δεν ειναι μετρησιμες,μεχρι να τελειωσουν ολα!!!!!Ρωταω γιατι μου εχει δημιουργηθει μια απορια.Παλια μετα απο καθε υπερφαγικο εκανα εμετο και ετρωγα τοσο πολυ ακριβως γιατι οσο περισσοτερα ετρωφα τοσο πιο ευκολα "εβγαιναν".Απλα απο τον Σεπτεμβρη και μετα δεν μπορω να κανω ευκολα εμετο ,δλδ στα παμπολα υπερφαγικα ζητημα να εκανα ελαχιστες φορες εμετο.Σε αναλογια πχ 10 υπερφαγικα 1 εμετος.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παρολο που πλεον δεν μπορω να κανω εμετο οι ποσοτητες δεν εχουν μειωθει και πολλες φορες τρωω ακομα περισσοτερο απο οτι παλια χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη δυσφορια ωστε να σταματησω.Μου φαινεται οντως πολυ περιεργο...:P:regan:
04-04-2013, 07:28 #49
Originally posted by Ασημένια
Εγώ δεν κάνω εμετό και καλά κάνεις που τον έχεις σταματήσει και εσύ. Η δυσφορία σε λίγες ώρες φεύγει ενώ ο εμετός προκαλέι ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό. Να χαίρεσαι που δεν μπορείς να κάνεις και να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να προσπαθείς.
Τώρα η δυσφορία και ο κορεσμός και το πότε θα έρθουν έχει να κάνει με πολλά. Αν διανύω "λιτοδίαιτη" περίοδο για παράδειγμα σκάω πολύ εύκολα, αν όμως μετά απο αυτό σε 2 ημέρες κάνω και άλλο και καπάκι άλλο τότε θέλω μεγαλύτερη ποσότητα. Μάλλον ισχύει αυτό που λένε για την ελαστικότητα του στομαχιού, όταν του βάζουμε τα μύρια όσα μέσα ξεχειλώνει και αυτό τι να κάνει; Εκείνο που έχω προσέξει σε εμένα είναι ότι 9/10 φορές την ημέρα προ περιόδου έχω τον αχόρταγο, μιλάμε για τρελές ποσότητες και να μην νιώθω ούτε κορεσμό ούτε δυσφορία! Ευτυχώς αυτή τη φορά το γλίτωσα αλλά μυρίζομαι ότι τα προηγούμενα 2 απανωτά ήταν λόγω καθυστέρησης, οπότε δεν γλίτωσα τίποτα.
04-04-2013, 07:39 #50
Ναι η μαμα μου ξερει και ειχε φοβηθει λιγο αλλα μην νομιζεις και φοβερα πραγματα,γενικα της εχω μιλησει για την βουλιμια και δεν φαινεται να το πηρε και επι πονου.Μαλλον δεν καταλαναινει ποσο επιπονο ειναι αλλα δεν απαιτω απο τον καθενα να το καταλαβει.Μπορει κατα βαθος και να πιστευει οτι το προβλημα μου ειναι λιγο προβλημα "πολυτελειας", δλδ κανω μεγαλο θορυβο για το τιποτα.Δεν ειναι ετσι ομως.Τεσπα δεν με πλνοιαζει πλεον ιδιαιτερα διοτι θελω να το παλεψω μονη μου και δεν με ενδιαφερει να ειναι διπλα μου σε αυτο.Μονη μου το δημιουργησα και μονη μου ευελπιστω να βγω απο αυτο.Δεν το λεω ουτε με κακια ουτε με θυμο απλα σε μερικα θεματα οι γονεις δεν ειναι παντα και ο πιο αξιοπιστος συμβουλος.
Ναι και εγω εχω ψλβαρεθει τη γυμναστικη αλλα πρεπει να την ξαναξεκινησω συντομα!!!!
04-04-2013, 10:32 #51
Στέφη δεν πρόλαβα να σου απαντήσω χθες αλλά συμφωνώ και εγώ με την κιττυ μας. Ισως η μαμά σου δεν είναι καλά ενημερωμένη ή βλέπει κλειστές πόρτες απο εσένα, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά για εμένα θα ήταν καλή ιδέα να της πείς για την απόφαση σου να το ξεπεράσεις. Είναι πιο εύκολος ο δρόμος όταν έχεις κάποιον να σε στηρίζει. Οπως και να έχει ακόμα και μόνη σου στην τελική συνέχισε την προσπάθεια και μην τα παρατήσεις για κανέναν λόγο.
Κίττυ μου σε εμένα δεν πιάνει κανένα τρικ. Σύνθετους υδατάνθρακες τρώω καθημερινά και γενικά ακόμα και με τέλεια διατροφή τις προηγούμενες δεν έχω δει σημαντική διαφορά. Βέβαια αν με σκεφτώ 3 χρόνια πριν που έκανα χάλια διατροφή και το τσιμπούσι κρατούσε 4ήμερα, σα να υπάρχει μια βελτίωση ε; 1-2 ημέρες τον μήνα δεν με απασχολούν και τόσο όμως, ειδικά όταν ξέρω ότι συμβαίνει στις περισσότερες. Ξέρω ότι δεν φταίω εγώ και είναι και μια ευκαιρία να το ρίξουμε έξω βρε αδερφέ.:saint::lol:
04-04-2013, 11:05 #52
χαχαχα ναι βρε αδελφέ τι να κάνουμε που είμαστε γυναίκες;πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα το ψάξω στα βιβλία μου μπας και μπορώ να μας βρω καμία λύση:thumbup: κατα τα άλλα τι κάνετε ; πώς είστε;:blush:
04-04-2013, 11:21 #53
Originally posted by lost kitten
χαχαχα ναι βρε αδελφέ τι να κάνουμε που είμαστε γυναίκες;πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα το ψάξω στα βιβλία μου μπας και μπορώ να μας βρω καμία λύση:thumbup: κατα τα άλλα τι κάνετε ; πώς είστε;:blush:
Εγώ δηλώνω καλά, ανυπομονώ για την ανάρρωση μου και να βγώ στη λιακάδα να χαρώ περπάτημα!
07-04-2013, 12:45 #54
Kalimera sas koritsia...Kainourgia stin parea,boulimiki ta teleutaia oute kai ego ksero....3,5 xronia???Exo iposxe8ei ston eayto mou apeires fores oti 8a einai i teleutaia fora.Den exo kataferei kati.Bebaia pleon exo beltio8ei arketa.Polles fores exoun perasei kai 3mina xoris boulimika epeisodia,alla to klasiko einai pleon mia fora tin ebdomada.Thelo toso polu na ksefigo....Exo paei kai 2 fores se psixologo alla de sinexisa xoris logo...Apo tote pou ksekinise olo ayto nio8o pos badizo se mia paranoia.Kai i erotisi moy einai, pote 8a teleiosei olo ayto?Pote 8a eimai fisiologiki???
13-04-2013, 16:52 #55
καλωσόρισες στην παρέα μας afroditicat !!! καταρχάς, η διαχείριση αυτού του προβλήματος βρίσκεται μόνο στα χέρια σου. το πώς και για πόσο θα καταφέρεις να χειραφετηθείς από το φαγητό και την υπερβολή είναι καθαρά ένας αγώνας για φέρεις ηρεμία και ισορροπία στον εσωτερικό σου κόσμο. δεν είναι ίωση και σίγουρα δεν έχει να κάνει με δίαιτα και απώλεια κιλών. σου εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να τα λέμε συχνά! :D φιλάκια πολλά;)
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)