ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ??????????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Ρε Στέφη μπράβο! Οχι που έκανες υπερφαγικό φυσικά αλλά για το πως το αντιμετώπισες την επόμενη ημέρα.
    Και όχι μόνο γιαυτό αλλά που τα έχεις μειώσει κιόλας. Ολες οι μεγάλες αλλαγές απο μικρά βήματα ξεκινάνε. Τώρα είναι 1 την εβδομάδα, μετά θα είναι 1 το δεκαπενθήμερο και πάει λέγοντας. Οι μικροί στόχοι είναι το κλειδί σε όλα και στην απώλεια κιλών και στη μείωση υπερφαγικών και παντού. Και χαίρομαι και γιαυτό που λες για τη ζυγαριά γιατι πιστεύω το ίδιο, έχει καταστρέψει πολύ κόσμο!
    Α έκανα και εγώ 2 απανωτά, χθες και προχθές αλλά πίεσα τον εαυτό μου και το πήρα πιο χαλαρά και δεν με άφησα να καταστροφολογήσω καθόλου. Τώρα έχω περισσότερη όρεξη για σωστή διατροφή και όλα θα πάνε καλά, υπομονή και επιμονή να έχουμε!

Senior Member
    Μπράβο βρε Ασημένια, εγώ δεν έχω βγεί ακόμη από τα υπερφαγικά, αν και τέλειωσαν αδυνατώ να λειτουργήσω σωστά. 3η μέρα!

sweet october
    Ναι ειναι πολυ λογικο να το βλεπουμε ετσι.Και εγω το εχω κανει.Απλα το μονο που προσπαθω ειναι να βλεπω το υπεργαφικο σαν μια αφετηρια μεχρι το επομενο που μπορει να ερθει και οχι σαν μια αντιστροφη πορεια ως προς αυτο που θα ερθει.Μπορει υπο αυτη την οπτικη να ερθει πολυ αργοτερα απο οτι το υπολογιζουμε.Δεν το λεω με βεβαιοτητα και εγω τωρα πειραματιζομαι.Οσο για τα κιλα που λες ειναι 30 δες το αλλιως πχ να χασω τα πρωτα 5 και μετα βλεπουμε.Τα 30 μπορει να μην ειναι οντως τα κιλα που πρεπει να χασεις.Πχ στα 15 να αισθανεσαι ηδη πολυ καλυτερα και να μην στοχευεις να χασεις αλλα 15 .Να θες απλα να τα διτηρησεις.
    Ασημενια
    Μπραβο και σε σενα.Τα 2 απανωτα δεν λενε κατι,γιατι συνηθως οταν κανεις το πρωτο κατα πασα πιθανοτητα ανοιγουν "οι ασκοι του αιωλου"και για το δευτερο.Το οτι το πηρες πιο χαλαρα ειναι πολυ αξιεπαινο και πρεπει να ωθει και ολες εμεας τις αλλες για κατι αντιστοιχο .
    Α και να πω και κατι αλλο γενικο.Μην πιστευετε κανενα γυρω σας που σας αμφισβητει ενδεχομενως ως προς το να χασετε τα κιλα και γενικοτερα ως προς το να κανετε κατι.Εγω πιδτευω οτι τουλαχιστον ολοι μπορουμε να προσπαθησουμε για αυτο,ασχετα ποια θα ειναι η καταληξη.Και κατι ακομα,το οτι δεν μπορουμε να συγκεντρωτουμε στο να χασουμε κιλα πχ τη δεδομενη χρονικη στιγμη μπορει απλα να φταει το timing και οχι οτι δεν ειμαστε ικανες για κατι τετοιο.Οχι μον για τα κιλα αλλα γενικοτερα σε πολλα πραγματα στη ζωη μας

Το δικό μου το μπράβο το θέλω σε μια εβδομάδα που θα κρατηθώ μακριά απο υπέρ :bouncing:
    Ηδη το έχω πάρει πιο χαλαρά γενικά, λέω σιγά σιγά να ξεφορτωθώ και τη ζυγαριά κουζίνας. Σιγά σιγά πρέπει να την ξεπαστρέψω αυτή την εμμονή!

Senior Member
    εγώ πρέπει να ξεφορτωθώ την ζυγαριά που έχω πάντα δίπλα στην ντουλάπα (μην τυχών και δεν ζυγιστώ πριν βάλω ρούχα!!!!) Έλεος πια αυτή η εμμονή μου. Ωχ, μια φωνούλα μέσα μου, μου τσιρίζει ότι βαριέμαι να γυμναστώ και να διαβάσω....αχ και να μάζευα λίγο το μυαλό μου, να βάλω την ζωή μου στο αυλάκι που θέλω και να μην με παρασέρνει όπου θέλει η τύχη!

Senior Member
    έχετε δίκιο, μακρυά από εμμονές! Σήμερα δεν άντεξα και ζυγίστηκα, μάλλον πολλές εμμονές μαζί πάω να διώξω LOL
    Στεφι m :thumbup:

Aσημενια
    Εδω θα μαι να στο πω το ευχριστω!!!!Να σαι σιγουρη")
    Βασικα το πιο καλο ειναι να ζυγιζεσαι μια φορα τη βδομαδα.Αν δεν μπορεις αντε 2,αλλα οχι παραπανω.Εγω που ημουν εμμονικη με τη ζυγαρια παντως ακομη και σε περιοδους τρελας,ζυγιζομουν καθρ πρωι,αλλα ποτε περισσοτερες φορες μεσα στη μερα.

Senior Member
    καλέ εγώ ένα διάστημα με το που έτρωγα ανέβαινα στην ζυγαριά εκεί να δείς εμμονή και τύψη ...άσε μεγάλα ζόρια τα προβλήματα της ψυχής:sniff:

Στεφ:saint:
    Αν μιλάς σε εμένα, δεν έχω ζυγαριά μπάνιου εσκεμμένα, γιατί και με αυτήν θα αποκτήσω εμμονική σχέση το ξέρω.
    Εγώ έχω θέμα με την κουζίνας. :sniffle:
    Lost κάνε ένα απο τα 2 μην πιέζεσαι πολύ! Αν πάλι πρέπει και τα 2, εγώ λέω να ξεκινήσεις με τη γυμναστικούλα που θα σε "ξυπνήσει" λιγάκι.
    Και αυτές οι φωνές πια τα 2 πιο βαρετά βρήκαν να φωνάζουν:smug:;

Οχι δεν μιλαω σε σενα Ασημενια,αφορμη πηρα μια και πιασαμε θεμα ζυγαριας,γτ ξερω ατομο που ζυγιζεται πολλες φορες τη μερα η πχ παει καπου 2 μερες εκδρομη και κουβαλα μαζι του ζυγαρια.Το θεωρω τρελο!!!!!Η δικη μου αποψη.....

Senior Member
    Στεφη έχεις διαβάσει καθόλου τη διατροφή τρίωρα και τριάδες εδώ στο φόρουμ? Είναι ένα κι ένα για τα υπερφαγικά.

sweet Octomber
    Για να πω την αληθεια το εχω κοιταξει πολυ φευγαλεα,εχω καταλαβει μονο να τρως καθε τρεις ωρες ,ειναι και κατι αλλο?Οντως βοηθαει?Εσυ το χεις κανει?Γιατι αν ειναι ετσι δεν εχω τιποτα να χασω να το εφαρμοσω ¨)

Senior Member
    Ασημένια ....τελικώς δεν έκανα τίποτα από τα δύο:barfy: Αλλά σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και θέλω να τα πάω καλά ....έστω και αν είναι μόνο για σήμερα.
    όσο για την ζυγαριά, είναι ο δαίμονας μου όταν γυρίζω σπίτι μου (σπουδάζω σε άλλη πόλη) και δεν την παίρνω μαζί μου νιώθω ελευθερία και αφήνομαι τελείως, αλλά πάλι όταν έχω ζυγαριά στο σπίτι νιώθω ότι άμα φάω κάτι πρέπει να ζυγιστώ. Άτιμα προβλήματα της ψυχής
    Παρόλα αυτά τι είπαμε; σήμερα είναι μια καινούρια μέρα. Πολλές καλημέρες :)

Καλημέρα!!!:grin:
    Kitty μου το να ξεκινάμε αισιόδοξα την ημέρα μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, μπράβο!
    Ακόμα και για τη ζυγαριά που λες, το ότι έστω και λίγο καιρό μπορείς να κάνεις μακριά της είναι καλό σημάδι.
    Εγώ πολυυυυ παλιά έκανα αυτό που έλεγε η Στέφη, την κουβαλούσα μαζί μου στη βαλιτσούλα, ω ναι!Ακόμα και στα διήμερα!
    Τώρα πάω να γράψω τις επιτυχίες μου στο θέμα που είχες ανοίξει, θυμάσαι; :yes::bouncy:

Senior Member
    Originally posted by Stephie_22
    sweet Octomber
    Για να πω την αληθεια το εχω κοιταξει πολυ φευγαλεα,εχω καταλαβει μονο να τρως καθε τρεις ωρες ,ειναι και κατι αλλο?Οντως βοηθαει?Εσυ το χεις κανει?Γιατι αν ειναι ετσι δεν εχω τιποτα να χασω να το εφαρμοσω ¨)
    εγώ τα παράτησα όλα τα άλλα και στράφηκα εκεί. Είχα αρχίσει την προσπάθεια μου από αρχές της χρονιάς, πήγαινα καλά αλλά ζορίστηκα πολύ κι ενώ είχαν ελαττωθεί τα υπερφαγικά (πρίν έκανα σχεδόν κάθε μέρα) ξαναήρθαν κι ένιωσα πολύ αδύναμη με 2 μέρες σερί υπερφαγίας......................
    Εβγαλα τις μπαταρίες από τη ζυγαριά (και τις ξανάβαλα λίγες φορές :starhit: ), προσπαθώ να μη ζυγίζομαι, ούτε να πέφτω σε υπερφαγίες και να τρέχω γυμναστήριο να τα "κάψω". Πέταξα το θερμιδομετρητή μου (όχι κυριολεκτικά, τον άφησα σε ένα συρτάρι στη δουλειά, αχρείαστος να είναι). Προσπαθώ να τρώω μερίδες φαγητού και σωστούς συνδιασμούς τακτικά, να μη μένω νηστική και ξεσπάω στο φαγητό. Αυτό πουπρέπει να προσπαθήσω τώρα είναι να αρχίσω να βγαίνω από το σπίτι, γιατί έγινε καλά το παιδί αλλά εγώ τον πωπω μου δεν τον κουνάω. Αύριο Δευτέρα, τα κεφάλια μέσα.

Αν θες έλα από εκεί και διάβασε τα μηνύματα από την αρχή, ό,τι θελήσεις πάντα κάποιος είναι εκεί. Κι γω καινούργια είμαι :thumbup:

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast