Results 31 to 45 of 55
-
01-04-2013, 07:37 #31
Ασημένια μου πόση ντροπή νιώθω που έφυγα τότε.....και πόσο καταστράφηκα στο διάστημα....έγραψα και εγώ σήμερα μόλις το είδα στην λίστα με τα θέματα. νιώθω απίστευτες ενοχές που δεν συνέχισα την προσπάθεια και για μένα και για την παραμικρή βοήθεια που θα μπορούσα να προσφέρω.
- 01-04-2013, 20:32 #32
ποτε δεν ειναι αργα
01-04-2013, 22:01 #33
μακάρι!:grin:
02-04-2013, 19:35 #34
Τι κανουν τα κοριτσια μου?????
Εγω προσπαθω τις τελευταιες μερες να υιοθετησω ενα πιο ισορροπημενο διατροφικο πλανο,με πολλα λαχανικα και σαλατες.Αντε να δουμε για ποσο θα το τηρησω????????¨)
02-04-2013, 20:30 #35
καλησπέρα :) και εγώ τα βήματά σου ακολουθώ λαχανικά, σαλάτες, ψάρι και κοτόπουλο αααα και βρώμη το πρωί για ενέργεια! αν και από ότι φαίνεται είμαι αρρωστούλα...ένα πολύ θετικό είναι ότι δεν με παίρνει από κάτω....εντάξει νιώθω εξαντλημένη μεν αλλά όχι όπως είμαι συνήθως όταν κρυώνω, νομίζω ότι ακόμα και αυτές τις λίγες μέρες που τρώω σωστά βοήθησε πολύ στην άμυνα του οργανισμού μου!
τώρα που το καλοσκέφτομαι είναι μια σωστή μεσογειακή διατροφή και αφού εφαρμόζω και τα 3ωρα έχω λιγότερες πιθανότητες για υπερφαγικό:kiss:
οπότε μπορώ να πώ ότι είμαι καλά ψυχολογικά και την παλεύω σωματικά :spin:
02-04-2013, 20:38 #36
Στεφ μου, πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω ανεβασμένη! Και εγώ το έχω πάρει πολύ αισιόδοξα το θέμα.
Για πολύ θα το τηρήσεις μην ανησυχείς!
Και εγώ μια απο τα ίδια, το έχω ρίξει σε φρουτάκια και λαχανικά.
Κιττυ αρρωστούλα και εδώ αλλά όλα θα τα νικήσουμε. Περαστικά σου!:grin:
02-04-2013, 21:56 #37
lost kitten
Τελεια και εγω πανω κατω τα ιδια.Προσπαθω να μην σκεφτομαι το επομενο υπερφαγικο που και ποτε αυτο θα ρθει γιατι ετσι ειναι σαν να βαδιζω εγω η ιδια νοητικα προς αυτο.Για την διατροφη προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη,αν και καθε αρχη και δυσκολη!!!!Αλλα ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α, και περαστικουλια!¨)
Ασημενια
σε ευχαριστω πολυ ειναι κατορθωτο να σκεφτομαι αισιοδοξα.τοσο δυσκολο οσο και να αποφυγω τα υπερφαγικα,αλλα ερχομαι και εδω και θελω να ανεβαζουμε η μια την αλλη!!!!Απλα και εγω πολλες φορες,πριν απο λιγο τσατιστηκα για ενα θεμα και ηθελα να το ριξω στο φαι.αλλα το απεφυγα!!!!(πως το παθα)Μετα λεω αν κανω υπερφαγικο μονο κακο στον εαυτο μου θα κανω,οποτε αστο ενω προσπαθωντας να φροντισω το σωμα και την υγεια μου,κανω ενα δωρο για μενα.
03-04-2013, 00:20 #38
Στεφ αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Νομίζω βοηθάει πολύ να δείχνουμε δυνατές, εγώ παίρνω πολύ κουράγιο όταν βλέπω τον άλλον έτσι και γιαυτό θέλω να είμαι έτσι. Ολες μας περνάμε διάφορα (και εγώ πχ αυτό το καιρό αντιμετωπίζω αρκέτα θέματα με την υγεία μου) αλλά η παραίτηση δεν βοηθάει πουθενά.
Να τώρα αν εσύ ξέσπαγες στο φαγητό και η τσαντίλα δεν θα σου έφευγε και θα είχες και τις τύψεις και τη σωματική δυσφορία.
Τέραστιο δώρο κάνουμε στον εαυτό μας όταν τον φροντίζουμε, μην το συζητάς! Απλά ό,τι δεν είναι υλικό ξέρεις, εμείς οι άνθρωποι συχνά το υποτιμούμε. Και φροντίζοντας το σώμα μου έρχεται και η ισορροπία στο μυαλό, νιώθω τόσο ήρεμη!
Αχ ας έρχεται ένα αγγελάκι να μας τα λέει αυτά πριν απο το υπερφαγικό. Εκείνη την ωρα μόνο το διαβολάκι ακούω εγώ.
:flaming::lol:
03-04-2013, 09:20 #39
καλημέρααα ;) κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά, είμαι κάπως καλύτερα σήμερα;) Μπράβο βρε κορίτσια, έτσι σαλατούλες φρουτάκια και υπομονή και θα τα νικήσουμε τα υπερφαγικά. Stephie μπράβο που κρατήθηκες:smilegrin:, λίγο λίγο την φορά και θα περάσουν οι μέρες, και εγώ στεναχωρήθηκα για κάτι χθές αλλά ευτυχώς δεν το έριξα στο φαγητό, το κακό είναι ότι είδα εφιάλτη το βράδυ και πετάχτηκα μέσα στον ύπνο μου τσιρίζοντας (έλεος!) , δεν ξέρω άμα σας έχει συμβεί ποτέ.
Ασημένια μου έχεις δίκιο ακόμα και στην αρρώστια δεν μπορούμε να παραιτηθούμε. όσο για αυτό που είπες "Αχ ας έρχεται ένα αγγελάκι να μας τα λέει αυτά πριν απο το υπερφαγικό. Εκείνη την ωρα μόνο το διαβολάκι ακούω εγώ" καλέ τι είπαμε abra katabra. ξέρω ακούγετε χαζό αλλά εγώ το εφάρμοσα χθές, και μου θύμισε εσάς και ότι έχουμε πει και ότι άμα χρειάζομαι στήριξη και βοήθεια δεν είναι το φαγητό που θα με βοηθήσει.
και πάλι Πολλές Καλημέρες στέλνω και Φιλάκια :starhit:
03-04-2013, 21:38 #40
Γεια σας κοριτσια μου!!!!
Να σας ρωτησω κατι ασχετο(αν θελετε απανταται βεβαια!)Οταν κανετε υπερφαγικα ,τι περιπου καταναλωνετε και σε τι ποσοτητες?
03-04-2013, 22:02 #41
Γειά σου Στεφ:grin:
Τι καταναλώνουμε και πόσο ε; Χμ...
Εμένα ξεκινάει πάντα με κάτι γλυκό γιατι αυτή είναι η μανία μου εξάλλου, και συνεχίζει έτσι με σοκολατοειδή, μπισκότα, κρουασάν και λοιπές μπούρδες.
Ενδιάμεσα αν λιγωθώ τρώω κάτι αλμυρό ή σκέτο ψωμί για να μπορέσω να συνεχίσω και μετά τρώω ό,τι άλλο βρίσκω όπως μαρμελάδες,γλυκά κουταλιού, βανίλια υποβρύχιο και άλλα τέτοια που βρίσκω στα ντουλάπια.
Απο ποσότητες δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν είναι ότι θα ανοίξω τα μπισκότα και θα τα φάω όλα, θα φάω 3 μπισκότα, 5 κουταλιές μερέντα, μετά θα θυμηθώ το παγωτό και πάει λέγοντας. Γενικά τρώω πάρα πολλά είδη και γιαυτό έχω σταματήσει (κακώς) να τα γράφω στο ημερολόγιο, μερικές φορές δυσκολεύομαι να θημηθώ και εγώ η ίδια.
Πάντως τρώω μέχρι να αισθανθώ δυσφορία. Και απο αηδία δεν το συζητώ...και ας είναι οι αγαπημένες μου γεύσεις. Ολα μαζί είναι τόσο σιχαμένα...
Αλήθεια γιατί ρωτάς; Εσύ τι επιλέγεις;
03-04-2013, 22:30 #42
Και εγω πανω κατω τα ιδια!!!!γλυκα κυριως πολλα γλυκα ομως σοκολατα και μετα ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις ακομα και αυτα που δεν μου αρεσουν!!!!Γλυκο να ναι και οτι να ναι!!!!Εμενα οι ποσοτητες δεν ειναι μετρησιμες,μεχρι να τελειωσουν ολα!!!!!Ρωταω γιατι μου εχει δημιουργηθει μια απορια.Παλια μετα απο καθε υπερφαγικο εκανα εμετο και ετρωγα τοσο πολυ ακριβως γιατι οσο περισσοτερα ετρωφα τοσο πιο ευκολα "εβγαιναν".Απλα απο τον Σεπτεμβρη και μετα δεν μπορω να κανω ευκολα εμετο ,δλδ στα παμπολα υπερφαγικα ζητημα να εκανα ελαχιστες φορες εμετο.Σε αναλογια πχ 10 υπερφαγικα 1 εμετος.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παρολο που πλεον δεν μπορω να κανω εμετο οι ποσοτητες δεν εχουν μειωθει και πολλες φορες τρωω ακομα περισσοτερο απο οτι παλια χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη δυσφορια ωστε να σταματησω.Μου φαινεται οντως πολυ περιεργο...:P:regan:
03-04-2013, 22:58 #43
Εγώ δεν κάνω εμετό και καλά κάνεις που τον έχεις σταματήσει και εσύ. Η δυσφορία σε λίγες ώρες φεύγει ενώ ο εμετός προκαλέι ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό. Να χαίρεσαι που δεν μπορείς να κάνεις και να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να προσπαθείς.
Τώρα η δυσφορία και ο κορεσμός και το πότε θα έρθουν έχει να κάνει με πολλά. Αν διανύω "λιτοδίαιτη" περίοδο για παράδειγμα σκάω πολύ εύκολα, αν όμως μετά απο αυτό σε 2 ημέρες κάνω και άλλο και καπάκι άλλο τότε θέλω μεγαλύτερη ποσότητα. Μάλλον ισχύει αυτό που λένε για την ελαστικότητα του στομαχιού, όταν του βάζουμε τα μύρια όσα μέσα ξεχειλώνει και αυτό τι να κάνει; Εκείνο που έχω προσέξει σε εμένα είναι ότι 9/10 φορές την ημέρα προ περιόδου έχω τον αχόρταγο, μιλάμε για τρελές ποσότητες και να μην νιώθω ούτε κορεσμό ούτε δυσφορία! Ευτυχώς αυτή τη φορά το γλίτωσα αλλά μυρίζομαι ότι τα προηγούμενα 2 απανωτά ήταν λόγω καθυστέρησης, οπότε δεν γλίτωσα τίποτα.
03-04-2013, 23:04 #44
Ναι απο τοτε που δεν μπορουσα πια να κανω εμετο επεσα σε μεγαλη καταθλιψη.Δεν μπορεις να φανταστεις και ακομα δεν τον εχω ξεπερασει τελειως οσο τρελο και αν ακουγεται μου λειπει.Αλλα λεω παρολο που δεν το βλεπω καθαρα και λογικα τωρα ξερω οτι μπορει και να ειναι για καλο.Για να ειμαι ειλικρινης αν μπορουσα να κανω αποκλειεται να επαιρνα την αποφαση να τον σταματουσα μονη μου.Ειναι μεγαλος περιρασμος.Ασε πυ φοβαμαι μηπως μου εχει αφησει καταλειπα στο στομαχι για εκανα εμετο απο τα 16 μεχρι τα 22.Δεν ειναι και λιγο....
Εσυ εχεις να χασεις πολλα κιλα?
03-04-2013, 23:25 #45
Ε όχι και να πέσεις σε κατάθλιψη, αυτό είναι δώρο Θεού. Λίγα ποστ πιο πάνω γράφεις ότι θες να φροντίζεις το σώμα σου και την υγεία σου. Δεν γίνονται όλα με τη σωστή διατροφή, όταν κάνεις εμετό όχι μόνο αναιρείς αυτή την προσπάθεια για φροντίδα αλλά το καταστρέφεις το σώμα. Και όλα αυτά γιατί; Για μια στιγμιαία ανακούφιση; Γιατί και τα κιλά να σε ενδιαφέρουν μόνο σε περίπτωση που την υγεία την έχεις γραμμένη πάλι χαμένος βγαίνεις.
Και εγώ θα έλεγα να πας σε ένα γιατρό να κοιτάξεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, 6 χρόνια δεν είναι λίγα. Με τις κατάλληλες εξετάσεις θα μάθεις. Οι γόνεις σου ξέρουν για τους εμετούς;
Κιλά δεν θέλω να χάσω άλλα, απλά θέλω να φτιάξω λίγο το σώμα μου με γυμναστική. Είμαι όμως λίγο τεμπέλα το ομολογώ...
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή