Results 16 to 30 of 32
Thread: Μέτρηση σωματικού λίπους
-
22-03-2013, 19:34 #16
Originally posted by nowwhat
Και βεβαια κολλησα!!! Αν κολλησα λεει... κολλαγα παντα στην αλλαγη ψηφιου μπροστα αν εξερεσει κανεις το απο 100+ σε 90+ ,
Απο κει και κατω καθε που παρακαλαγα αντε να δω το 8 αντε το 7, αντε το 6 εκει κολλουσα... Τωρα πως το αντιμετοπισα δεν εκανα κατι ιδαιτερο, υπομονη και εκανα το εξης τρικ ... ετρωγα 2-3 μερες παραπανω (1700-1800 θερμιδες) και μετα μειωνα τις θερμιδες παλι στα νορμαλ... Αλλαζα ενταση ασκησης, αυτο ετσι κι αλλιως γινοταν καθως οσο αδυνατιζα μπορουσα περπατησω πιο γρηγορα κτλ... και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ ....
By the way, επειδη ειδα σε αλλο θεμα οτι περνεις τις τελευταιες μερες γυρω στις 1000 θερμιδες... γνωμη μου ειναι πως κακο κανεις οχι καλο μαθαινεις τον οργανισμο να καιει λιγοτερες (παντα να εισαι πανω απο τις 1000, το λιγοτερο 1200-1300) εκανα και γω την πατατα αυτη οχι ηθελημενα βεβαι και μετα την πληρωσα με υπερφαγικα και 5 κιλα συν...
Άρα και εσύ ανέβαζες θερμίδες για να ξεκολλήσεις, μάλιστα μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνω και εγώ αν δεν γίνει κάτι σύντομα!
- 22-03-2013, 19:34 #17
30 και 33%...;;;!!!
ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Εμείς με αυτά τα ποσοστά είμαστε καραπαχύσαρκοι (ούτε καν υπέρβαροι) κι εσείς είστε μια χαρά εντός των ορίων!!! :lol:
22-03-2013, 19:42 #18
απο οτι βλεπω στο τικερακι σου (παρεπιπτωντος πως μπαινει??) εισαι κοντα στα 69 κιλα με υψος 1.67 λογικο να αρχιζει το κολλημα απο δω και κατω, οσο κατεβαινει προς το φυσιολογικο βαρος τοσο ο οργανισμος δεν εχει αποθεματα να καψει οποτε θελει πολυ υπομονη και επιμονη .... τα γραφω να τα ακουω και γω γιατι για να ξαναχασω το 5αρι θα μου παρει 3-4 μηνες μαλλον... Ναι τα τρικακια αυξανω μειωνω θερμιδες λειτουργουν... επισης το τρωω πρωτεινη λιγο παραπανω και αυξανω μυικη ενδυναμωση λειτουργει... επισης εμενα λειτουργησε το πολυ αφεψημα (τσαγια, λουιζες, χαμομηλια, τηλια, απο ολα... δεν μ αρεσει το νερο για αυτο και τα αφεψηματα) ...
22-03-2013, 19:44 #19
μπακλαβα... ουδεν κακο αμιγες καλου... εσεις με τον μυικο ιστο που εχετε μια χαρα το χτυπατε το 2500 θερμιδες και δεν περνετε δραμη ...
22-03-2013, 19:49 #20
απο οτι βλεπω στο τικερακι σου (παρεπιπτωντος πως μπαινει??) εισαι κοντα στα 69 κιλα με υψος 1.67 λογικο να αρχιζει το κολλημα απο δω και κατω, οσο κατεβαινει προς το φυσιολογικο βαρος τοσο ο οργανισμος δεν εχει αποθεματα να καψει οποτε θελει πολυ υπομονη και επιμονη .... τα γραφω να τα ακουω και γω γιατι για να ξαναχασω το 5αρι θα μου παρει 3-4 μηνες μαλλον... Ναι τα τρικακια αυξανω μειωνω θερμιδες λειτουργουν... επισης το τρωω πρωτεινη λιγο παραπανω και αυξανω μυικη ενδυναμωση λειτουργει... επισης εμενα λειτουργησε το πολυ αφεψημα (τσαγια, λουιζες, χαμομηλια, τηλια, απο ολα... δεν μ αρεσει το νερο για αυτο και τα αφεψηματα) ...
22-03-2013, 19:55 #21
Αν υπολογισω οτι τον εχω κουρασει τον οργανισμο μου ναι... και απο θερμιδες να το δω πλεον ... μεγαλο ελλειμα μεσα στην βδομαδα για να χασω κιλο που ειναι 7000+ θερμιδες δεν μπορω να κανω... αρα αυτο που περιμενω για μενα ειναι στην καλυτερη μισο κιλο την βδομαδα για τον πρωτο μηνα αρα 2 κιλα συνολο... μετα θα μειωθει και αυτο... οποτε τα αλλα 3 υπολογιζω αλλους 2-3 μηνες ... Ας παρει και χρονο ποιος νοιαζεται πλεον... Οσο πιο αργα τοσο πιο σταθερα, αλλωστε εδω που ειμαι το παν ειναι να διατηρησω εφ ορου ζωης και ενα παχακι παραπανω να χω δεν πειραζει ... πιασιματα
!!!
22-03-2013, 19:56 #22
μπακλαβα... ουδεν κακο αμιγες καλου... εσεις με τον μυικο ιστο που εχετε μια χαρα το χτυπατε το 2500 θερμιδες και δεν περνετε δραμη ...
:wow:
22-03-2013, 20:02 #23
http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
το πας step by step διαλέγοντας σχέδια, επιλέγοντας βάρος* κ.τ.λ
και φτάνοντας στο τέλος παίρνεις με copy αυτό που είναι γραμμένο στο πινακάκι
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
Το κάνεις paste στην υπογραφή σου και είσαι μια χαρά!
* το βάρος by default είναι σε pounds , μη ξεχάσεις να το γυρίσεις σε kilograms
Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα πες μου!
23-03-2013, 19:00 #24
...για να χασω κιλο που ειναι 7000+ θερμιδες...
Originally posted by need2loose
:wow:
1) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας και
2) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας :spin:
23-03-2013, 19:53 #25
Originally posted by baklavas
Αυτά συμβαίνουν για δύο λόγους:
1) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας και
2) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας :spin:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin:
:P :P :P :P
Ώστε εκεί οφείλετε !!! Λύθηκε άλλο ένα μυστήριο αυτής της ζωής!!!
29-09-2013, 09:17 #26
Επειδή εκεί που πήγαινα έκλεισε, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέρος που να κάνουν λιπομετρήσεις σε λογικές τιμές στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας;
Καλά τα κιλά, μένει τώρα να αντιμετωίσουμε τα πραγματικά δύσκολα...
29-09-2013, 12:02 #27
Γιατι δεν παίρνεις μια λιπομετρική ζυγαριά να τις κάνεις μόνος σου;
29-09-2013, 22:17 #28
Δεν τις θεωρώ αξιόπιστες
02-10-2013, 23:54 #29
Η αυτοψία έδειξε 16.5%, όσο περίμενα πάνω κάτω. Μια χαρά σε αυτό το τομέα, πρέπει να βάλω κανά μυ παραπάνω μόνο, ειδικά στο ανω μέρος του σώματος γιατί είμαι στα κάτ φυσιολογικά όρια. Τέρμα τα ατέλειωτα χιλιόμετρα στο διάδρομο, καιρός για περισσότερα βάρη.
03-10-2013, 01:20 #30
Φιλιππε εκανε λιπομετρηση;;;; βρηκες αξιπιοπιστο διατροφολογικο ινστιτουτο που σε εκανε μονο λιπομετρηση;;; Αν θες στελει με U2U τη διευθυνση..............που θελω να κανω και εγω να δω που βρισκομαι ............Σε ευχαριστω...............
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση