Μέτρηση σωματικού λίπους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Originally posted by nowwhat
    Και βεβαια κολλησα!!! Αν κολλησα λεει... κολλαγα παντα στην αλλαγη ψηφιου μπροστα αν εξερεσει κανεις το απο 100+ σε 90+ ,
    Απο κει και κατω καθε που παρακαλαγα αντε να δω το 8 αντε το 7, αντε το 6 εκει κολλουσα... Τωρα πως το αντιμετοπισα δεν εκανα κατι ιδαιτερο, υπομονη και εκανα το εξης τρικ ... ετρωγα 2-3 μερες παραπανω (1700-1800 θερμιδες) και μετα μειωνα τις θερμιδες παλι στα νορμαλ... Αλλαζα ενταση ασκησης, αυτο ετσι κι αλλιως γινοταν καθως οσο αδυνατιζα μπορουσα περπατησω πιο γρηγορα κτλ... και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ ....

By the way, επειδη ειδα σε αλλο θεμα οτι περνεις τις τελευταιες μερες γυρω στις 1000 θερμιδες... γνωμη μου ειναι πως κακο κανεις οχι καλο μαθαινεις τον οργανισμο να καιει λιγοτερες (παντα να εισαι πανω απο τις 1000, το λιγοτερο 1200-1300) εκανα και γω την πατατα αυτη οχι ηθελημενα βεβαι και μετα την πληρωσα με υπερφαγικα και 5 κιλα συν...
    Έχεις απόλυτο δίκιο για τις θερμίδες, η αλήθεια είναι ότι για 2 ημέρες τις έριξα επίτηδες λόγω του ότι 2 μέρες έφαγα πάρα πάρα πολύ! Εχθές ήταν κακή διαχείριση του χρόνου μου, ήμουν όλη ημέρα έξω και το βράδυ δεν πρόλαβα να πάρω όλες τις θερμίδες που χρειαζόμουν. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγήκε η πείνα και θα φάω πιο πολύ, λέω να πάω γύρω στις 1300-1400.
    Άρα και εσύ ανέβαζες θερμίδες για να ξεκολλήσεις, μάλιστα μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνω και εγώ αν δεν γίνει κάτι σύντομα!

Senior Member
    30 και 33%...;;;!!!

ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εμείς με αυτά τα ποσοστά είμαστε καραπαχύσαρκοι (ούτε καν υπέρβαροι) κι εσείς είστε μια χαρά εντός των ορίων!!! :lol:

Senior Member
    απο οτι βλεπω στο τικερακι σου (παρεπιπτωντος πως μπαινει??) εισαι κοντα στα 69 κιλα με υψος 1.67 λογικο να αρχιζει το κολλημα απο δω και κατω, οσο κατεβαινει προς το φυσιολογικο βαρος τοσο ο οργανισμος δεν εχει αποθεματα να καψει οποτε θελει πολυ υπομονη και επιμονη .... τα γραφω να τα ακουω και γω γιατι για να ξαναχασω το 5αρι θα μου παρει 3-4 μηνες μαλλον... Ναι τα τρικακια αυξανω μειωνω θερμιδες λειτουργουν... επισης το τρωω πρωτεινη λιγο παραπανω και αυξανω μυικη ενδυναμωση λειτουργει... επισης εμενα λειτουργησε το πολυ αφεψημα (τσαγια, λουιζες, χαμομηλια, τηλια, απο ολα... δεν μ αρεσει το νερο για αυτο και τα αφεψηματα) ...

Senior Member
    μπακλαβα... ουδεν κακο αμιγες καλου... εσεις με τον μυικο ιστο που εχετε μια χαρα το χτυπατε το 2500 θερμιδες και δεν περνετε δραμη ...

Senior Member
    απο οτι βλεπω στο τικερακι σου (παρεπιπτωντος πως μπαινει??) εισαι κοντα στα 69 κιλα με υψος 1.67 λογικο να αρχιζει το κολλημα απο δω και κατω, οσο κατεβαινει προς το φυσιολογικο βαρος τοσο ο οργανισμος δεν εχει αποθεματα να καψει οποτε θελει πολυ υπομονη και επιμονη .... τα γραφω να τα ακουω και γω γιατι για να ξαναχασω το 5αρι θα μου παρει 3-4 μηνες μαλλον... Ναι τα τρικακια αυξανω μειωνω θερμιδες λειτουργουν... επισης το τρωω πρωτεινη λιγο παραπανω και αυξανω μυικη ενδυναμωση λειτουργει... επισης εμενα λειτουργησε το πολυ αφεψημα (τσαγια, λουιζες, χαμομηλια, τηλια, απο ολα... δεν μ αρεσει το νερο για αυτο και τα αφεψηματα) ...
    αυτο κανω κι εγω τωρα τσαγια χωρις καφεινη κλπππππ !! αχ 3-4 μηνες τοσο πολυ λες ??? :wow::wow::wow:

Senior Member
    Αν υπολογισω οτι τον εχω κουρασει τον οργανισμο μου ναι... και απο θερμιδες να το δω πλεον ... μεγαλο ελλειμα μεσα στην βδομαδα για να χασω κιλο που ειναι 7000+ θερμιδες δεν μπορω να κανω... αρα αυτο που περιμενω για μενα ειναι στην καλυτερη μισο κιλο την βδομαδα για τον πρωτο μηνα αρα 2 κιλα συνολο... μετα θα μειωθει και αυτο... οποτε τα αλλα 3 υπολογιζω αλλους 2-3 μηνες ... Ας παρει και χρονο ποιος νοιαζεται πλεον... Οσο πιο αργα τοσο πιο σταθερα, αλλωστε εδω που ειμαι το παν ειναι να διατηρησω εφ ορου ζωης και ενα παχακι παραπανω να χω δεν πειραζει ... πιασιματα !!!

Senior Member
    μπακλαβα... ουδεν κακο αμιγες καλου... εσεις με τον μυικο ιστο που εχετε μια χαρα το χτυπατε το 2500 θερμιδες και δεν περνετε δραμη ...
    Πες τα, πες τα και για πότε χάνουν τα κιλά δεν το λένε, το λένε;
    :wow:

Senior Member
    Το τικεράκι μπορείς να το φτιάξεις εδώ :
    http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
    το πας step by step διαλέγοντας σχέδια, επιλέγοντας βάρος* κ.τ.λ
    και φτάνοντας στο τέλος παίρνεις με copy αυτό που είναι γραμμένο στο πινακάκι
    bbCode:
    (Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
    Το κάνεις paste στην υπογραφή σου και είσαι μια χαρά!
    * το βάρος by default είναι σε pounds , μη ξεχάσεις να το γυρίσεις σε kilograms
    Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα πες μου!

Senior Member
    ...για να χασω κιλο που ειναι 7000+ θερμιδες...
    Αυτό δεν είναι σωστό! Είναι απλά μια ένδειξη... Γενικά όλα αυτά με τις θερμίδες είναι ο ορισμός της μπακαλικής!!! Για μένα είναι απλά ένας μπούσουλας για να βλέπεις που πηγαίνεις....

Originally posted by need2loose
    Πες τα, πες τα και για πότε χάνουν τα κιλά δεν το λένε, το λένε;
    :wow:
    Αυτά συμβαίνουν για δύο λόγους:
    1) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας και
    2) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας :spin:

Senior Member
    Originally posted by baklavas

Αυτά συμβαίνουν για δύο λόγους:
    1) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας και
    2) Είμαστε πιο έξυπνοι και καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια για την άριστη λειτουργία του εγκεφάλου μας :spin:

:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin:
    :P :P :P :P

Ώστε εκεί οφείλετε !!! Λύθηκε άλλο ένα μυστήριο αυτής της ζωής!!!

Senior Member
    Επειδή εκεί που πήγαινα έκλεισε, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέρος που να κάνουν λιπομετρήσεις σε λογικές τιμές στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας;

Καλά τα κιλά, μένει τώρα να αντιμετωίσουμε τα πραγματικά δύσκολα...

Senior Member
    Γιατι δεν παίρνεις μια λιπομετρική ζυγαριά να τις κάνεις μόνος σου;

Senior Member
    Δεν τις θεωρώ αξιόπιστες

Senior Member
    Η αυτοψία έδειξε 16.5%, όσο περίμενα πάνω κάτω. Μια χαρά σε αυτό το τομέα, πρέπει να βάλω κανά μυ παραπάνω μόνο, ειδικά στο ανω μέρος του σώματος γιατί είμαι στα κάτ φυσιολογικά όρια. Τέρμα τα ατέλειωτα χιλιόμετρα στο διάδρομο, καιρός για περισσότερα βάρη.

Senior Member
    Φιλιππε εκανε λιπομετρηση;;;; βρηκες αξιπιοπιστο διατροφολογικο ινστιτουτο που σε εκανε μονο λιπομετρηση;;; Αν θες στελει με U2U τη διευθυνση..............που θελω να κανω και εγω να δω που βρισκομαι ............Σε ευχαριστω...............

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast