Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 212
    Τσιμπολόγημα...όπως ακριβώς είπε και η Ασημένια...και μάλιστα υγιεινό τσιμπολόγημα! προχωράς και δεν ασχολείσαι καν

κ εγώ τώρα που γύρισα εβαλα μια πίτα αλαδωτη στην τοστιέρα ζέστανα κ ενα σουβλάκι κοτόπουλο απο χτες, εβαλα και ντοματούλα κ εκανα αυτοσχέδιο σουβλάκι. το σκέφτομαι οτι ήταν παρατραβηγμένο για βραδυνό αλλά σήμερα είμαι γενικότερα off...Οπότε νανάκια και αύριο καινούρια μέρα με τις γνωστές καλές μας συνήθειες.

Ρε Φλο ξεκόλλα που για ένα παγωτό λάιτ και μια ψευτοκρέπα (γιατί αυτά ήταν ουσιαστικά τα "παραπάνω") θα μηδενίσεις!
    Μην ακούω χαζά!
    Δηλαδή κάθε φορά που θα τρώμε μη προγραμματισμένα και λίγο παραπάνω θα το λέμε υπερφαγικο;
    Δίκιο έχει η Μαρίνα, δεν κάνεις δίαιτα κάνεις μια πιο σωστή διατροφή.
    Και τι είμαστε μωρέ στρατιωτάκια; Να τρώμε μόνο ότι έχουμε προγραμματίσει και την ώρα που το έχουμε προγραμματίσει;
    Κατ'εμέ ΑΥΤΟ είναι "άρρωστο" και όχι η γουρουνιά του να υποκύψεις σε δεύτερο παγωτάκι.
    Δεν σε μαλώνω, ξέρεις πώς το λέω, αλλά θυμώνω γιατί τα ίδια σκέφτομαι/κάνω και εγώ!
    Ξε-κόλ-λα!
    :love:

Originally posted by mare12
    κ εγώ τώρα που γύρισα εβαλα μια πίτα αλαδωτη στην τοστιέρα ζέστανα κ ενα σουβλάκι κοτόπουλο απο χτες, εβαλα και ντοματούλα κ εκανα αυτοσχέδιο σουβλάκι. το σκέφτομαι οτι ήταν παρατραβηγμένο για βραδυνό αλλά σήμερα είμαι γενικότερα off...Οπότε νανάκια και αύριο καινούρια μέρα με τις γνωστές καλές μας συνήθειες.
    Ναι ρε συ πολύ παρατραβηγμένο:shocked2:
    Πώς το επέτρεψες αυτό στον εαυτό σου;
    Αντε τώρα να χωνέψεις βραδυάτικα πίτα αλάδωτη και καλαμάκι κοτόπουλο. Αμ η ντομάτα; Ασε ένα δράμα ζεις.
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ; Η να πάρω τον βούρδουλα;

Senior Member
    οκ κοριτσια, δεν επιμενω αλλο,
    εφαγα και 1 συκο και 2 δαμασκηνα για γλυκο τελος και παω για νανακια...
    να δω πως θα ξυπνησω αυριο....

ευχαριστω πολυ παντως με εχετε σχεδον πεισει.... νιωθω πολυ καλυτερα νομιζω...
    φιλακια πολλα, παω να στολισω το επαθλο και να ταξιδεψω στον κοσμο του μορφεα...

εγω παλι πασαλείφτηκα και δεν μπορω να παω ακομα μεχρι να στεγνωσω...ας στρίψω ένα τσιγαράκι.

Ασημένια αυτό που είπες, πως όταν δεν εχεις κοιμηθεί καλά έχεις λιγούρες...πρεπει να ισχύει, όντως. οταν το διάβασα το συνειδητοποίησα οτι μου συμβαίνει κ μενα.

Καληνύχτα Flo καλή ξεκούραση :)

Ασημένια εμένα ο νταλκάς μου ήταν τα γλυκά...και να φάω του σκασμού σουβλάκια και να πιω μπυρες δεν θα χαλαστώ καθόλου. αντίθετα αν κάνω παραστράτημα στο γλυκό, μετά το στραπάτσο των τελευταίων μηνών, θα το φέρω βαρέως. Είδα ότι με ηρεμία και λίγη προσοχή τα κιλά φεύγουν. τις άλλες τις εξαρτήσεις που δε φεύγουν εύκολα, αυτές φοβάμαι.

Απηύδησα :crazy: άλλη κρέμα για τη μουρη αλλη για τα ματια αλλη για την μπακα αλλη για τα πόδια και αλλη για τις ραγάδες...αυτό δεν είναι περιποίηση! καίω θερμίδες μόνο απλώνοντάς τες. κουραστηκα

Ονειρά γλυκά Φλο!
    Μόλις βρήκα γιατί ξέφυγες! Πήρες αέρα απο την απονομή βρε σταρούμπα μου! Δεν ήταν και λίγο όλοκληρο μπουκέτο αγκινάρες να με το συμπάθειο!

Μαρινάκι τα παιξες με τις παλιοκρέμες ε;:dork:
    Ρε συ τον θέλει τον ψυχαναγκασμό του και αυτό μη νομίζεις!
    Μα και εσύ παιδάκι μου, είπαμε στην γριά κλπ κλπ, όλες θες να τις βάζεις;!
    Να σου κολλάς και ένσημα χαχαχα

Αυτό που λες συμβαίνει μάλλον γιατί έχεις στο μυαλό σου τα γλυκά σαν απαγορευμένα ε; Κατάλαβα καλά;
    Νιώθεις δηλαδή ότι αν υποκύψεις μετά θα έρθει το χάος...
    Εγώ τα είχα απενοχοποιήσει για πολύ καιρό και όλα μου τα κιλά (25+) τα έχασα τρώγοντας κάθε μέρα γλυκάκι.
    Τελευταία όμως τα φοβάμαι πάρα πολύ και θέλω να το διορθώσω...
    Ολοι λένε ότι δεν προσφέρουν τίποτα, κάνουν κακό κλπ και έχουν και δίκιο αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, είναι το μοναδικό πράγμα που απολαμβάνω.
    Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν μου αρέσουν τα κοψίδια, δεν τρώω καν κρέας, μόνο αυτή την αδυναμία έχω.
    Εσύ ποιές εξαρτήσεις εννοείς ότι φοβάσαι πέρα απο τα γλυκά;

Καλησπέρα! δεν έμπαινε σήμερα ε; είχε πρόβλημα το φορουμ μάλλον.
    Ναι μετά από αυτό που πέρασα τα θεωρώ πηγή του κακού...πραγματικά. Δε νομίζω να έχω ξαναπεράσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς γλυκό. Φαντάσου ότι σπίτι έχω όλες τις πιθανές μορφές φορμών σιλικόνης για κεηκ σοκολατοπιτες κλπ που έφτιαχνα και τώρα ειμαι σα ψάρι εξω απ το νερό. Τα γλυκά ήταν η μεγάλη μου αδυναμία.

25+ και με γλυκά;

Μαρινάκι ναι, δεν υπήρχε άλλος τρόπος για εμένα, τότε ειδικά είχα ακόμα πιο χοντρό πρόβλημα.
    Με το ένα την εβδομάδα κατέληγα σε 3ήμερα τσιμπούσια απο τη στέρηση. Καλά μη φανταστείς κάθε μέρα πάστα, αλλά σίγουρα παγωτάκι ή μία μαρς ή μισό πακέτο πουράκια τέτοια πράγματα...
    Επίσης δεν τα έχασα γρήγορα γιατί ακολουθούσα κάτι που θα μπορούσα να το εφαρμόζω σε όλη μου τη ζωή, καμία σχέση με δίαιτα. Την μια μέρα πρόσεχα, την άλλη συντήρηση τέτοια πράγματα.
    Το θέμα είναι ότι τα είχα απομυθοποιήσει ενώ τώρα περνάω την αντίθετη φάση και με φοβίζει.
    Οσο και να χαίρομαι για την αποχή απο τη ζάχαρη, όσο και αν έχει μειωθεί η επιθυμία μου γιαυτά, φοβάμαι ότι στην πρώτη ευκαιρία το τερατάκι θα ξυπνήσει.
    Και εγώ το τελευταίο 2-3μηνο περνάω το μεγαλύτερο διάστημα αποχής, με διαλείμματα βέβαια αλλά και πάλι ποτέ δεν είχα ξανααντέξει τόσο.
    Αλλά νιώθω ότι είμαι σε λάθος δρόμο και είμαι.

Senior Member
    hello!!! οριστε μεχρι και το φορουμ επεσε για να με βγαλει απο την δυσκολη θεση να απολογουμαι για τα χθεσινα μου χαλια...
    τελικα ηταν πολυ καλη η κινηση που εκανα με τα συκα και τα δαμασκηνα στο τελος γιατι βοηθησαν πολυ... μεχρι και τη ζυγαρια ξεγελασαν και το χθεσινο σαν να μην εγινε!!!

κι εγω εχω τρελα με τα γλυκα, εννοειται, αλλα εμενα με βοηθανε πολυ και τα μουφα γλυκακια με γλυκαντικο ζελατινη κλπ και ζεγελιεμαι μια χαρα,... βεβαια μολις βαλω στο στομα μου αυτη την σιχαμενη αιδιαστικη σοκολατα ξαναθυμαμαι την πραγματικη γευση του κανονικου γλυκου και τα κανω ολα λιμπα... οποτε προτιμω να τα κραταω στην black list...

Originally posted by florage
    hello!!! οριστε μεχρι και το φορουμ επεσε για να με βγαλει απο την δυσκολη θεση να απολογουμαι για τα χθεσινα μου χαλια...
    τελικα ηταν πολυ καλη η κινηση που εκανα με τα συκα και τα δαμασκηνα στο τελος γιατι βοηθησαν πολυ... μεχρι και τη ζυγαρια ξεγελασαν και το χθεσινο σαν να μην εγινε!!!

κι εγω εχω τρελα με τα γλυκα, εννοειται, αλλα εμενα με βοηθανε πολυ και τα μουφα γλυκακια με γλυκαντικο ζελατινη κλπ και ζεγελιεμαι μια χαρα,... βεβαια μολις βαλω στο στομα μου αυτη την σιχαμενη αιδιαστικη σοκολατα ξαναθυμαμαι την πραγματικη γευση του κανονικου γλυκου και τα κανω ολα λιμπα... οποτε προτιμω να τα κραταω στην black list...
    Φλο μαζί γράφαμε, τα "σταρ" πνεύματα συναντιούνται χαχα
    Είδες τι αναστάτωση έφερες στο φόρουμ με την καταστροφολογία σου;
    Ελα ρε δεν πήρες 2κιλο;:shocked2: Θα είναι χαλασμένη η ζυγαριά δεν μπορεί!
    Αι μαρή που περίμενες ότι θα παχύνεις κιόλας με τις 300 θερμίδες!

(Ασχετο: Καλέ έχεις προσέξει ότι το τρίτο σου αγγελάκι είναι "αλλού"; Μάλλον είναι μπάσταρδο, δεν μου μοιάζει για αδερφάκι με τα άλλα χαχαχα)

Senior Member
    2 κιλαααα;;;; αντε χασου ρε!!! παιζεις με τον πονο μου!!!
    και ποιος μιλαει για καταστροφολογια τωρα; περνας το μεγαλυτερο διαστημα αποχης αλλα εισαι σε λαθος δρομο... εσυ θες δηλαδη απλα να ξυπνησεις ενα πρωι και να μπορεις ετσι απλα να φας με μετρο αυτα που τοσο καιρο πυρωδοτουσαν ξεσπασματα; δεν νομιζω οτι μπορει να γινει αυτο... εγω τουλαχιστον ετσι εχω καταλλαβει... κερδιζουμε χρονο απεχοντας αρχικα απο τις επικινδυνες εθιστικες ουσιες χτιζοντας παραλληλα αυτεπεποιθηση και πιστη στον εαυτο μας και προσπαθουμε να δουμε συναισθηματα και σκεψεις εξω απο ολο αυτο πιο ηρεμα και οταν καποιες στιγμες νιωσουμε πιο δυνατες προσπαθουμε να τις ενταξουμε κι αυτες σε μικρες μικρες δοσεις μακρυα ομως απο επικινδυνες καταστασεις και συναισθηματα, εκ του ασφαλους. και βλεποντας και κανοντας αλλα δουλευοντας το παραλληλα κι εσωτερικα.
    και το τριτο μου αγγελακι δεν ειναι μπασταρδο ειναι αυτο του μηνα γι αυτο το εκανα αλλιως νταξ;;;

Καλημερούδια κόρες με τα αγγελουδάκια σας τα όμορφα.

Ασημένια μπράβο για την απώλεια...ζόρικη. Κ εγω το ιδιο τερατακι φοβαμαι. Θελω να ελπίζω πως όταν εμφανιστεί θα το στειλουμε απο κει που ηρθε.

Μου εφερε η αδερφή μου κρεμουλα απο ρυζαλευρο λεει. επίσης είπε και κατι για μηλο;από μηλό; πρεπει να ψαξω τι στο καλο ειναι αυτο

Καλό και "καθαρό" Σ/Κ να έχουμε.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast