Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 212
    Καλή ξεκούραση Flo! καληνύχτα:)

Μας λειπουν δυο μπισκότα ωστόσο....σαν τον Τζοι απο τα φιλαράκια είμαι..λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση! χαχαχα! φιλια

Χαχαχαχα είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες!
    Φλο γρήγορα για ύπνο και σταμάτα να σκέφτεσαι αυτή την αηδία που έφτιαξες. Ε μα το κράταγα το κράταγα, αφου φαίνεται ότι είσαι ακαμάτρα, τι να πω; Δώστα σε κανέναν με δυσκοιλιότητα μπας και πιάσουν τόπο άιντε! :lol: (αυθυποβολή ωμμμμμμ)

Μαρινάκι εγκληματικές δεν είναι αλλά μόνη σου δεν είπες ότι μετά ήθελες πιο πολύ γλυκο; Εμένα όχι μόνο δεν με χορταίνουν αλλά μου φέρνουν και πείνα. Αν είναι για να φύγει η λιγουρίτσα, σαν μίνι γλυκάκι είναι μια χαρά αλλά υγιείνο σνακ δεν είναι όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν. Είναι τίγκα στη ζάχαρη και τα λιπαρά (οι σοκολατένιες). Ποιές πήρες μολόγα, φουντούκι (μυρίζει μερέντα αυτή), τιραμισού, λευκή σοκολάτα; :crazy: χαχαχα

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ! ξύπνησα το σκυλί μου με τα γέλια! Ε δεν υπάρχεις τι να σου πω!!!!

cookies and cream :bouncy:

:lol:
    Βγήκε και αποτέτοια; Ελεος δεν δείχνουν πια!:borg:

Senior Member
    καλημεραααα!!! καλο σαββατοκυριακο να εχουμε με ηθικο ακομα πιο ψηλα!!!

τελικα εχθες εκλεισα στα 2.5 μπισκοτα! το 1/4 της συνταγης... χαθηκε να βγει σ αυτα η ακαματροσυνη μου; αυτα τα πετυχα ενω τα αλλα με πιτουρο και χωρις λιπαρα βγηκαν αχυρενια...
    τελικα πηγα 5 στη μαμα. κρατησα τα 2.5 για μενα για τον κοπο μου που τα φτιαξα... εφαγα το μισο μαζι με ενα ακομη αχυρενιο για πρωινο και τ αλλα τα εκρυψα με τα αχυρενια ετσι για να ελεγχω τις αντιστασεις μου...
    για τις μπαρες δημητριακων συμφωνω με την ασημι. πολυ ζαχαρη δεν χορταινουν κι ασε που δεν αξιζουν και γευστικα....
    ωρα να παρω τον κωλο μου για καμια δουλεια...

Καλημερούδια Flo ! Καλή δουλείτσα!!! :)

Μ εχεις βάλει σε σκέψεις..να τα φτιάξω ή να μη τα φτιάξω...φοβάμαι οτι δεν θα χω την δική σου αυτοσυγκράτηση και θα πέσω σαν τον Ταζ πάνω τους.

Όσο για τις μπάρες ευχαριστώ. Μάλλον θα τις κρατήσω για την εβδομάδα που θα είμαι πρωινή (για σνακ) και δεν μπορώ να κουβαλάω το πίτουρο.

Έχει και μια λιακάδα...τρέλα! Φιλια καλή μέρα να χουμε

που είσαι sweetOctober!!! έκανα και τικεράκι στο πρόγραμμα που σου έλεγα στο σμαρτφον και θα με δίνει στεγνά τώρα, γιατί ο,τι ενημέρωση κάνω θα κάνει και στο τικερ...χιχιχι!

Senior Member
    κοιτα σαν σνακ στην δουλεια οπου θα εχεις παρει μονο ενα μαζι με ενα φρουτακι τα θεωρω ιδανικα. πραγματικα ειναι χορταστικοτατα και δεν προκαλουν πεινες μετα οπως οι μπαρες. η ταση μου να τα φαω ολα ηταν μονο επειδη με ξετρελαναν γευστικα οχι λογω πεινας που προκαλεσαν.
    απλα πρεπει να δειξεις αυτοσυγκρατηση σπιτι. κρυψε τα καπου ψηλα!
    τωρα την δικη μου αυτοσυγκρατηση που ακριβως την ειδες; ειχα σκοπο αρχικα να φαω μονο ενα!!! μεχρι η μαμα μου μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ ωραια αλλα τι θελω και τα κανω αφου το ταχινι παχαινει;;;

Senior Member
    λοιπον συνταγουλα για ελαφρυα πανακοτα με αγαρ αγαρ!!! εγω ειχα προσθεσει και μαστιχα σκονη και ηταν υπεροχη!!!
    http://sofetogeyseisygeias.blogspot....post_8730.html

Φλωρίτσα μου για τα δικά μου δεδομένα ήταν αυτοσυγκράτηση, γιατί όταν δοκιμάσω κάτι που μου αρέσει πολύ δεν σταματάω αν δεν το εξαφανίσω, με την αιτιολογία 'να φυγει ο πειρασμός απο τη μέση να αρχίσω δίαιτα απο αύριο..."

!!! σούπερ η συνταγούλα και το μπλογκ!!

Να τα κάνεις άσχημα την επόμενη φορά! δε χαίρεσαι που τα πετυχαίνεις; εγώ ο,τι γλυκό διαίτης φτιάχνω δεν τρώγεται!

Γειά σας κορίτσια μου!
    Αχ άλλες ζεσταίνονται απο τον ήλιο και άλλες απο τον πυρετό:sniffle: Ωραία εποχή βρήκα να αρρωστήσω!
    Δεν πειράζει όμως, κάτι τέτοια με ταρακουνάνε και θυμάμαι να εκτιμώ το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο που είναι η υγεία.

Φλο και για εμένα αυτοσυγκράτηση είναι τα 2,5 όταν η γεύση τους σε ξετρελαίνει. Εμένα με τρελαίνει δεν με τρελαίνει η γεύση όταν φτιάχνω εγώ μπισκότα κάτω απο 5 δεν τρώω ποτέ. Για να μη μιλήσω για την μέθοδο της Μαρίνας την οποία ακολουθώ και εγώ, ξεφορώνομαι τον πειρασμό με τη βοήθεια του στομαχιού μου. Αλλες πάλι έχω να ακούσει να τα πετάνε στα σκουπίδια αλλά εμένα δεν πάει με τίποτα το χέρι μου. Αλλά όχι ρε Μαρινάκι πες, όταν το κάνουμε αυτό σαν σκουπιδοτενεκέ δεν μας αντιμετωπίζουμε; Το ίδιο πράγμα είναι.

Εντάξει το ταχίνι τι να πώ, ντροπή του βασικά που είναι τόσο παχυντικό. Εμένα σκέτο δεν μου αρέσει αλλά ρε παιδία ο χαλβάς 2 μπουκιές και 250 θερμίδες για να μην πω για τα λιπαρά! Μιλάω για εκείνα τα μικρά των 40γρ, έφαγα προχθές 2 γιατί μου είχε μείνει απωθημένο απο την Καθαρά Δευτέρα που δεν έφαγα και εντάξει τι να πω; Τα έφαγα δεν τα έφαγα ένα και το αυτό. Σκέτος αφρός. Σοκολάτα και πάλι σοκολάτα!

Την γιαουρτοπανακότα θα την κάνω και εγώ!

Α Φλο λέγε ό,τι θες, εγώ δεν σε πιστεύω! Τα μπισκότα είναι μπλιαχ και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς!;) Εγώ θα προτιμούσα ένα μήλο στη θέση τους(ωμμμμμμμ)

Senior Member
    Μαρινα δεν το κοιταξα παραπανω το μπλογκ αλλα τωρα που το λες....

Ασημενια περαστικα σου!!! κυκλοφορει μια ιωση με υψηλο πυρετο και κομαρες αστα να πανε... ελπιζω τα παιδια να μην την κουβαλησουν και αυτη στο σπιτι...
    να ρε που οφειλονταν τα υπερφαγικα σου! ειχε πεσει ο οργανισμος σου λογο της επερχομενης ιωσης και μαζι με τα αντισωματα επεσαν κι οι αντιστασεις!!! αμεσως να κατηγορησεις εσενα...

οσο για το ταχινι ντροπη του και αισχος του! οσο κι αν το παινευομαι οτι δεν εχω μετρησει ποτε θερμιδες μια συγκριση στην συσκευασια με αυτην της σοκολατας με εκανε να κοκκινησω για λογαριασμο του!!! ως εχει καταφερει κι εχει περασει σαν εξαιρετικα υγειινο τροφιμο με τετοια νουμερα ε;

α.... μαζι με μηλο εφαγα τα μπισκοτα κι εχθες και σημερα!!! λες να μπερδευτηκα και τελικα να ειχα ξετρελαθει με το μηλο;;; πες το παιδι μου!!! αφου εγω μαγειρευω χαλια πως ηταν δυνατον.... το μηλο ηταν ! το μηλο!!!

Ωχ...περαστικά μανίτσα!!! Κοίτα να ξεκουράζεσαι και να πίνεις και πολλά υγρά.

Παιδιά αυτό με τα τρίωρα, πρέπει να δημιουργεί τρελές καύσεις γιατί πάνω στο 3ωρο πεινάω. Πολύ καλό!!!

Και κάτι χρήσιμο που ανακάλυψα και σας το λέω μήπως και ενδιαφέρεται κάποια. στο σαιτ που έκανα το τικεράκι μπορείς να διατηρείς και ημερολόγιο. Όπως μπαίνεις απ το κινητο, κάνεις την ίδια δουλειά και απο τον υπολογιστή, κανονικά. Έχει όλα τα φαγητά αναλυτικά (ακόμα και όλα τα ελληνικά φαγητά έχει και τα αναζητάς με greeklish) με αναλυτική θερμιδική αξία και υδατάνθρακες και άλλα. Μέχρι και τα ποτήρια με νερο που πινεις αν θες σημειώνεις.

Senior Member
    Originally posted by mare12
    που είσαι sweetOctober!!! έκανα και τικεράκι στο πρόγραμμα που σου έλεγα στο σμαρτφον και θα με δίνει στεγνά τώρα, γιατί ο,τι ενημέρωση κάνω θα κάνει και στο τικερ...χιχιχι!
    χαχαχαχ σωστή!!! Μπράβο!
    Κάτσε να κάνω κι γω ένα κι ας μη ζυγίζομαι κάθε μέρα πια. Μου λείπει η ενασχόληση με τα κιλά, είναι δυνατόν????????????????? μαζοχισμός ουφ

Καλά έλιωσα με το πίτουρο και τις μπάρες. Προσωπικά δεν τις πάω μια τις μπάρες, αλλά το κατακαλόκαιρο φαντάζομαι με 1-2 αποξηραμένα φρούτα θα μπορώ να φάω ακόμα και στο αμάξι μες τη ζέστη. Αρα δεν τις απορρίπτω. Φλώρα σε όλο το βιβλίο που λέγαμε στο άλλο θέμα δεν αναφέρει πουθενά αποξηραμένα φρούτα παρά μόνο φρέσκα. Μου έκανε εντύπωση φοβερη. Κάνουν δυαδα σίγουρα και τα αποξηραμένα έτσι? Mare μ κάνεις τριάδες κι συ? :thumbup:

Εχει διαταραχθει τοσο ο οργανισμος μου με τις παλιοθερμιδες που μασαμπουκιαζα αβερτα και θερμιδομετρουσα χωρις γευματα, που τωρα πειναω παλι διαρκως και τρωω ποολυνωριτερα απο το 2,5 ωρο. ΦΟβερο :( Τώρα έχω ξελιγωθεί:shocked2:

Ωχ βρε Ασημένια περαστικά!

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast